Töre devre arasını en iyi şekilde değerlendirip 2.ci yarıya fit olarak dönücektir.
Töre'ye 2.ci yarı çok ihtiyacımız var töre kesinlikle formayı tekrardan kapıcaktır
ama sezon sonu ağlamayacaksın geçen sene yaptıklarını bir biz duyuyorduk ama artık basında duyuyor.
Benim geçen sene bildiğim ve bazı şeyleri burda üstü kapalı dile getirdiğim şeyleri
daha bu hafta erman toroğlu söyledi adamı sevmem ama söyledikleri benim bildiklerimle örtüşüyor.
hangi fit olma durumundan bahsediyorsun sezonun yarısı geçti yarım sezon kendini fit duruma getiremeyen
15 gündemi getirecek bu adam geçen senenin son beş haftasından itibaren kendini bıraktı.
birileri girdi işte aklına avukatını gönderip kulübe beni satın diye baskı yapıyormuş. Hadi diyelim bunlar
yalan ama her şeyde birbiriyle örtüşüyor. Demedi demeyin bu adam alacağımı alamıyorum diye serbest kalma maddesini uygular.
bunu yapmasa bile takımda huzursuzluk yapar. Sizce töre gibi bir adam varken elde onun kanadına yönetim
Quaresmayı neden aldı. Hiç düşünüyormusunuz alındığında herkes olcayın yerine derken ben Törenin yerine dedim.
Quaresmaya güven duyarlarsa Töre devre arası satılır. 20 maçtan fazla geçti ve sadece kendi pazarını göstereceği maçlarda biraz kıpırdandı
oda 3-4 maç onun dışında sıfır katkı. Maçlarda tabi oynatılırsa iyice bir seyredin yada oynadığı maçları inceleyin ne dediğimi anlarsınız.
bunu formsuzlukla açıklamak sadece insanın kendisini kandırmasıdır. Duyuyoruz tamam duyduklarımız yalan olsun ama bunu
sahada yalanlayacak bir şey göremiyoruz. Geçen sene devre arasında bir haber yapmıştık biliçle ilgili burda kıyamet kopmuştu.
aslında bildiğimizide yazmamıştık bayağı yumuşattık haberi ama ikinci devre boyunca her duyduğumuz doğrulandı.
Bekleyin görün adam gitmeyi kafasına koymuş artık düzenli ödeme yapsanda bir şey değiştirmez adam açık açığa beni devre arası satın para kazanın diyor
satmazlarsa gerisini siz yorumlayın ne olacak.