Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7321000 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Arkadaslar töreye gelene kadar kimler var sirada diyorsunuz da bu isimlerin hangisi tek başına 15M degerinde de top oynamadigi icin eleştiriliyor.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Töre'yi satan, şampiyonluğu satar!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batuhan1903

Töre 19 maç 3 gol 5 asist
Quaresma 19 maç 4 gol 4 asist
Olcay 19 maç 3gol 4 asist
Töre kötü oynuyor tamam ama istatistiklere baktığımızda adamın 19 maçta 3 gol 5 asisti var 19 da 8 maça katkı vermek bi sağ kanat oyuncusu için iyi bir rakamdır.Töre çok duygusal bir oyuncu Sinan Engin (sevmem) gibi biri tarafından çok iyi yönetebileceğini düşünüyorum.O duyguyu yöneticinin vermesi lazım hani gazlama denir ya işte töre tam o tarz bi oyuncu.Ayrıca Töre içinde paranın çok değerli olduğunu sanmıyorum.Para değerli olsaydı bizde 1.5 e oynamaz gider gsde 2.5 e oynardı yada kapris yapar pektemek 1.6 alıyor onla ben birmiyim diyip benim maaşımı yükseltin derdi.Ayrıca Almanya'da yetişen biri için maaşının zamanında ödenmemesi çok absürd birşeydir.Adamın maaşını zamanında ödemezsen sen kulup olarak haksızsın.Hiçbir çalışan maaşını alamadığı yere katkı vermez.Son olarak yönetici dediğin parayı çıkarıp cebinden futbolcuların maaşını ödeyecek kulube. Atıyorum 3 ay sonra para girdi ilk iş o yönetici parasını geri alacak faizsiz bir şekilde.Simdi diyeceksiniz yöneticinin görevimi para işleri kesinlikle evet çünkü yönetici o kltukta oturduğu sürece kendi reklamını yapıyor.Örnek olarak x yöneticinin y şirketi var bu şirket z bir şirketle iş yapmak istesin onları ikna etmeli.Z şirketinin kafasında acaba bu y şirketi işi zamanında yaparmı yada parayı öder mi gibi düşünceleri olmaz.Çünkü Beşiktaş'ın yöneticisidir medyatiktir artık o insan.İşi yapmadı mı gidersin bi gazeteye röportaj verirsin bu konu hakkında.Yani Beşiktaş'ın yöneticilerinin çok büyük reklamları oluyor o koltukta oturduğunda e bi zahmet kulube nakit akışını sağlamalılar.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2015, 23:27:27 Batuhan1903 ]

Çevrimdışı uğur07

Töre işi doğruysa yerine para artı pektemek karşılığı atıf şeşu alınabilir, çokta iyi katkı yapar, şut problemini çözer

Çevrimdışı Batuhan1903

Arkadaslar töreye gelene kadar kimler var sirada diyorsunuz da bu isimlerin hangisi tek başına 15M degerinde de top oynamadigi icin eleştiriliyor.
Pektemeğin 5 yıllık zararı 8 milyon euro katkısı 0.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Transfer dedikodusu okumaya girdim karşıma yine TÖRE çıktı, en azından  bu sene için kalan sağlar bizimdir  :evillol:

yok mu gelecek oyuncu haberi vs

Çevrimdışı Fatih_

Tore her yere gider ama Bilicin talimina gitmez, Bilicinde istedigini dusunmuyorum. Aralari hic iyi degildi gecen sene.

Çevrimdışı EMİR EMRE

West ham news sitesinin haberine göre Bilic Atiba'yı istemiş, 5 milyon eurodan az maliyetle tamamlamaya çalışıyormuş. İzlemiyolar mı adam bu takımın can damarı caaaan

Çevrimdışı Türkay

Herkes bitti Töre kaldı gönderilcek  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı uğur07

Bu videodan sonra kalenin boş olduğuna kanaat getirdim.

Çevrimdışı Batuhan1903

En acısı 2.20 deki gol top yavaş gidiyor kapattığı köşe topu çelcek gücü dahi yok ve biz sene başı Valdes'i reddettik neymiş adam 1.5 yıldır oynamıyormuş bizimki oynuyorda noluyor. :s20: Ayrıca bu adamla sözleşme yenilemek Pektemek'Ten bile daha büyük kazık olacaktır.Umarım yönetim 1.4 ten sözleşmesini yenileyip yedek kaleci yapma gibi bi düşüncede değildir.Yedek kaleciye 1.4 vercek lükste değiliz.Ayrıca tolgayı değil yedeğe u18 maçlarındaki kaleyi emanet etme lüksünde değiliz
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2015, 23:45:16 Batuhan1903 ]

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

hiç fena değil, zeki, akıllı, yetenekli bir çocuk. kaleyi düşünmesi en büyük artısı. benim gördüğüm eksikleri adımları çok kısa top sürerken fuleli değil ve yakalanması çok zor görünmüyor, adamı geçti mi kopup uçup gidemiyor ama yatırım yapmaya uygun görünüyor...

Orta saha oyuncusu icin hizi yeterli abi, ama dedigin gibi hem yetenek var hem zeka. Sergen de yavasti, Hagi de yavasti. Yetenek, zeka ve denge olunca hiz o kadar onemli degil o mevkide. Adam daha 18 yasinda, Polonya 1. liginde, bu sene 20 macta 3 gol 10 asistle oynuyor. Bunu simdi aldik aldik, sene sonunda bize kalmaz bu performansla.

Kiyas olmasi bakimindan, takimimizin en iyi pasoru Oguzhan 1553 dakikada 6 asist 4 golle oynuyor. Kapustka 1347 dakikada 10 asist 3 gol oynamis, ustelik Oguzhan'dan 4-5 yas genc.

Çevrimiçi Necmi

Bu sene Allah nasip ederse şampiyon olduktan sonra;

20 milyon euro ve üzeri =Gökhan Töre.

20 milyon bütçe ile Töre ve üzeri kalitede adam bulamıyorsak yuh bize.

İyi futbolcudur katkı vermiştir takımı da sahiplenmiştir. Ama duygusal düşünmeyeceğiz diğer olgulara özellikle finansal fair-play olayına bakacağız yoksa Galatasaray oluruz.

Tabi Töre'den önce Mustafa Pektemek'i yollayacaksın zararın neresinden dönersek kardır diyerek.
peki sana 20 M veren daha iyisini bulamıyorda yada aynı ayarda senden Töreyi alıyor.
kaldıki 20 M bir oyuncuya harcayacaksan o zaman elindekini neden satıyorsun demezlermi insana
birde yeni oyuncuyla riske gireceksin Törenin 20 edeceğine gerçekten inanıyormusunuz. dediğim gibi Biliç belki
buna yakın paraları verdirir. ama onun dışında Töreye bu parayı hiç kimse vermez verirde işte çin takımları veya araplar
verir Töreyide onlara gönderemezsin. Töre risk grubunda bir oyuncu gittiği kaç takımda dikiş tutturamamış özel hayatı
da belli her sene bir olaya imza atıyor. sence verirlermi bu parayı.

Tore gitsin mi gitmesin mi tartismasi gereksiz. Su saatte Tore 18 ediyorsa sene sonunda da bu parayi etmemesi icin bir neden yok. Satilacaksa da devre arasinda satip yerine daha iyisini alamayiz. Sene sonunda 20 milyon ustu bir bonservis veren olursa satilir. Bence ederi de 22-23 milyon euro civarindadir Gokhan'in. Aslinda daha da fazladir, bence Gokhan kadar komple bir adam olmayan Arda'ya bile 35 milyon euro verdiler ama Turkiye liginden bir oyuncuya boyle paralar vermezler. 18 milyon civarina satilacaksa sonraki satistan %15-20 falan koydurmak gerekir.

Çevrimiçi Necmi

adam ayağının dibinden geçen topa atlıyor ve yetişemiyor daha ötesi varmı
ayağıyla koysa top gider ama illaki atlayacak şu gollerin hiç birini ortalama bak iyi demiyorum
ortalama seviyede bir kaleci yemez. adam bizim gibi tek fark biz tribünde izliyoruz o kalede izliyor.

Çevrimdışı Batuhan1903

peki sana 20 M veren daha iyisini bulamıyorda yada aynı ayarda senden Töreyi alıyor.
kaldıki 20 M bir oyuncuya harcayacaksan o zaman elindekini neden satıyorsun demezlermi insana
birde yeni oyuncuyla riske gireceksin Törenin 20 edeceğine gerçekten inanıyormusunuz. dediğim gibi Biliç belki
buna yakın paraları verdirir. ama onun dışında Töreye bu parayı hiç kimse vermez verirde işte çin takımları veya araplar
verir Töreyide onlara gönderemezsin. Töre risk grubunda bir oyuncu gittiği kaç takımda dikiş tutturamamış özel hayatı
da belli her sene bir olaya imza atıyor. sence verirlermi bu parayı.
Abi sen çok önyargılı bakıyorsun Töre'ye. Silah olayında haklıydı adamın sevgilisine asılmıştı çalhanoğlu ve toprak'ın arkadası.Böyle bi durumda verdiği tepki  delikanlı olduğunu gösterir.Birde parayı çok önemsediğini zannetmiyorum.Parayı önemsese gs'ye giderdi bizde 1.5 alıyor.Orada 2.5-3den aşağı almazdı.Birde bu adam Almanya'da büyüdü oranın kurallarına alışık adamın maaşını zamanında ödemezsen maçta kendini salar çünkü o maaş onun hakkı.Abi Almanya'yı bırak Türkiye'de bile Hiçbir çalışan maaşını alamadığı takdirde özenle çalışmasına devam etmez sürekli kaytarır.

Çevrimdışı mrred

Tolga Zengin sporcu bile değil. Siz hiç kambur sporcu gördünüz mü? Adam sırt kası çalışmamış omuz kası çalışmamış şaka gibi
The great gig in the sky

Çevrimdışı ozan062

imzamdaki gibi

tore bandırmaspora dogru yol alıyor aklı varsa madride gitmesi için kupa kazandırır tersinde cabuk unutulur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

adam ayağının dibinden geçen topa atlıyor ve yetişemiyor daha ötesi varmı
ayağıyla koysa top gider ama illaki atlayacak şu gollerin hiç birini ortalama bak iyi demiyorum
ortalama seviyede bir kaleci yemez. adam bizim gibi tek fark biz tribünde izliyoruz o kalede izliyor.

Ben Valdes gelsin istedim (tek opsiyon o kalmisti) ama burada arkadaslar Valdes'in Tolga'dan iyi olmadigini iddia ediyorlardi. Valdes transferi son anda sinegin yagini cikarma sevdasi yuzunden yatti, yoksa her sey tamamdi hatta oyuncu da bizi medyaya sikayet etti sonradan ki haksiz da degildi. Bakin Tolga'dan bence eksigi olmayan Cenk GS'de bir mac forma giyemedi daha. Yedek seviyesinde adami biz 11 oynatiyoruz yokluktan. Duzgun bir kalecimiz olsa rahat 7-8 puan farkiyla ondeydik simdi.

Çevrimdışı campeon2015

Töre'nin sıkıntısı bence para vs değil.Milli takımı düşündüğünü de zannetmiyorum bence burada olmaktan çok mutlu sadece mental sıkıntıları var.Özel hayatında yaşadığı sıkıntılar performansını etkiliyor.

Çevrimdışı Mehmet K

Necmi abinin dedikleri konusunda ben de şüphelenmiyor değilim.. Takım gol kaçırınca tepki bile vermemeler bekini kovalamamalar falan.. İsteksiz gibi yani Necmi abiye katılmamak elde değil.

Çevrimdışı Kadir G.

Yine mi Tolga videosu. :)

Mobilim linki yapıştırıyorum.

Bu gol şampiyonlar ligi grubu değerinde diğer yediklerini bakmaya bile gerek yok.

Elindeki malzemeyi bilerek Arsenal'e inanınılmaz zor bir atmosfer olan Emirtes de karşılık veriyorsun yediğin gole bak.

Kurtarış için ayağını kullanamayan kaleci mi olur yahu? Ayağının dibindeki topa yatıyor adam. Top aynı açıyla daha uzaktan gelse yine bir şey demeyeceğim Sanchez 2 adım daha atsa altıpasın içinde. Ona da yatma be kardeşim.

Çevrimdışı Kadir G.

Abi sen çok önyargılı bakıyorsun Töre'ye. Silah olayında haklıydı adamın sevgilisine asılmıştı çalhanoğlu ve toprak'ın arkadası.Böyle bi durumda verdiği tepki  delikanlı olduğunu gösterir.Birde parayı çok önemsediğini zannetmiyorum.Parayı önemsese gs'ye giderdi bizde 1.5 alıyor.Orada 2.5-3den aşağı almazdı.Birde bu adam Almanya'da büyüdü oranın kurallarına alışık adamın maaşını zamanında ödemezsen maçta kendini salar çünkü o maaş onun hakkı.Abi Almanya'yı bırak Türkiye'de bile Hiçbir çalışan maaşını alamadığı takdirde özenle çalışmasına devam etmez sürekli kaytarır.

Nesi haklı? Delikanlılık ne ya silah çekmek mi? Sen çok yanlış anlamışsın zaten sikahla alakası olan Töre değil onun arkadaşı. Töre hakana silah çekse milli takımda sürekli dip dibe mi olurlar

Çevrimdışı ekrembaser

Orta saha oyuncusu icin hizi yeterli abi, ama dedigin gibi hem yetenek var hem zeka. Sergen de yavasti, Hagi de yavasti. Yetenek, zeka ve denge olunca hiz o kadar onemli degil o mevkide. Adam daha 18 yasinda, Polonya 1. liginde, bu sene 20 macta 3 gol 10 asistle oynuyor. Bunu simdi aldik aldik, sene sonunda bize kalmaz bu performansla.
Sergen'in yavaş olduğuna katılmıyorum zamanın en hızlı oyuncularından olan matheusun solundan atıp sağından geçmişliği var milli maçta Sergen hızlı ama şişko idi