Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322168 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi yöneticilerin hiçbir şey olmasa reklamları oluyor.Hatta Monoco'nun sahibi (başkanı) sırf Fransa'da bir restaurant'a girdiğinde hoşgeldiniz x beyfendi denmesi için kulubu satın almış deniliyor.Reklamın iş hayatına fayda getirmesi kadar özel hayatına ve kişisel egosunada katkısı oluyor.Bu adamlar dediğin gibi çok zenginler her şeyi elde etmişler bu reklam sayesinde egoları dahada okşanıyor.Geçen sene Albayrak'ın Gs'de oyuncuların maaşlarını öderken nakit akışı sağladığını biliyorum Uefa da bu konuda bi açık vardır o zaman çünkü gs'de uefanın denetimindeydi.

Fulya davası için Y.D'nin kulube borcunu bağışlamasına gerek yok bana kalırsa,bizim kulup ona olan 100 milyon tl'yi ödemeli ardından ibra edilmediği için 100 milyon dolar tazminat almalı Y.D'den.Anladığım kadarıyla bu işte yönetimin temyize gitmesi olayı sulandıracak ki inşallah temyize gitmezler ve Y.D'den 100 milyon doları çatır çatır alırlar.Bu olay 5 senede sürebilir ama sonuna kadar takip edilmelidir.Bu yasal bir tazminat olduğu için Uefa'nın herhangi bir yaptırımı söz konusu olamaz. 

Ben Töre'Yi çok severim onu satmayı düşünceğimize onu takıma kazandırmanın yollarını aramamız gerektiğine inanıyorum.20 milyon euro teklif gelirse tabi satılabilir ama aşağı tekliflere deymiceğini düşünüyorum.İstatistik olarak geçen senede 43 maçta 20 gole etki etmiş (asist+gol).Benim görüşüm sırf istatistiğe bakarsak kanat oyuncuları 3 maçta bir gole etki ediyorsa iyidir 2 maçta bir gole etki ediyorsa yıldızdır.Ayrıca geçen sene maçların bazılarında Törenin bi driblingini gördüğüm anda bu maçı kazandık diyordum ve kazanıyordukda böyle oyuncular çok nadirdir.Son olarak abi Töre art niyet taşısa oyundan çıkarken hocaya trip yapar van persie gibi davranırdı hocanında kendisini takımdan göndericeğini bildiği için böyle davranışlarda bulunurdu.

Sonuç olarak abi gecenin bu saatinde Töre için 5 paragraf yazı yazıyoruz bu Törenin çok kaliteli bir oyuncu olduğunu ve biz Beşiktaş taraftarının BHR (Bağımsız Ruh Hastası) olduğunu gösteriyor. :D
Töre elbette çok kaliteli bir oyuncu bunu kim inkar edebilir.
unutma beğenmediğin olcay geçtiğimiz iki sene iki maçtan birine katkı vermiştir. hatta daha yüksek 34 maç 20 katkı.
bizim zaten bu kadar sert eleştirmemizin nedeni bu kadar kaliteli olduğu halde sıfır katkıyla oynaması.
benim için aslolan Beşiktaştır versin  o katkısını burda başıma taç yaparım. Ama düşündüğünüz gibi değil bu form düşüklüğü gibi nedenlerle açıklanamaz
geçen senenin son beş haftasından itibaren Töre yok. gol asist yaptığı maçlardada yoktu. Gs maçında attığı gole bir baksanıza
bence son derece lakayit bir vuruş çok şık gol oldu bomboştu top ona geliyor o topu alıp tek bir gsli kesmeden kaleye girerdi
ama lakayit bir şekilde sol ayağının yanıyla kaleye doğru gönderdi topta gitti mükemmel gol oldu.
 Ben oyuncunun form düşüklüğünü kabul ederim hatta form düşüklüğü olan oyuncuya daha fazla şans vereceksinki
kazansın ama töreninki böyle bir şey değil bu adam istemiyor ve bunuda net bir şekilde sahada gösteriyor. Artık Şenol hocada
kızağa çekmeye başladı. İkinci devrede böyle devam etme ihtimali çok yüksek zaten öyle bir durumda ne milli takıma gidebilir
zaten iki maç cezası var nede ondan fazla kimse teklif etmez o nedenle devre arası fiyatını bulursa satılmalı. en kolay bulunacak oyuncular kanat oyuncuları

Çevrimdışı Batuhan1903

simdiye kadar cozum bulunamamıs biz ne yapalım:))

artı kariyerinde tutunamamıs bir arkadas zaten bu yastan sonrada değişecek değildir mental olarak bitik birisi:)

gecen haftalarda gozonunde birisinin kızıyla cıktıgı soylenmişti hatta alper ancye yakın olan demişti işte heran basına dusebilir oyuncuyu uzmeyin gibilerinden

uyardıgını hatırlıyorum
Mental olarak bitik birini düzeltmenin yolu Sinan engin gibi bi adamın yönetimde olmasıdır bana kalırsa.Sergen'de mental yönden sıkıntıları vardı at yarışı hastasıydı tabi aynı şeyler değil ama oyuncuyu kulube aidiyet duygusu aşılarsın hadi koçum hadi aslanım sen bu takımın yıldızısın gibi gaza getirecek lafları söyleyecek bir yönetici yok bizim kulupte.

Abi isterse Türkiyenin en meşhur adamının  :evillol: kızıyla çıksın özel hayatı bizi ilgilendirmez.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Gs maçında attığı gole bir baksanıza
bence son derece lakayit bir vuruş çok şık gol oldu bomboştu top ona geliyor o topu alıp tek bir gsli kesmeden kaleye girerdi
ama lakayit bir şekilde sol ayağının yanıyla kaleye doğru gönderdi topta gitti mükemmel gol oldu.

Valla abi bence haksizlik oluyor bu pozisyon burada:

Burada bizim ligin capsizlari tutmaya calisip oldururdu pozisyonu. Kontrol etse GS'li oyuncu gelip savunmasini yapacak hemen yaninda zaten, bence yapilacak en dogru hareketi yapti Gokhan.

Çevrimdışı Kadir G.

unutma beğenmediğin olcay geçtiğimiz iki sene iki maçtan birine katkı vermiştir. hatta daha yüksek 34 maç 20 katkı.
bizim zaten bu kadar sert eleştirmemizin nedeni bu kadar kaliteli olduğu halde sıfır katkıyla oynaması.
benim için aslolan Beşiktaştır versin  o katkısını burda başıma taç yaparım. Ama düşündüğünüz gibi değil bu form düşüklüğü gibi nedenlerle açıklanamaz
geçen senenin son beş haftasından itibaren Töre yok. gol asist yaptığı maçlardada yoktu. Gs maçında attığı gole bir baksanıza
 Ben oyuncunun form düşüklüğünü kabul ederim hatta form düşüklüğü olan oyuncuya daha fazla şans vereceksinki
kazansın ama töreninki böyle bir şey değil bu adam istemiyor ve bunuda net bir şekilde sahada gösteriyor. Artık Şenol hocada
kızağa çekmeye başladı. İkinci devrede böyle devam etme ihtimali çok yüksek zaten öyle bir durumda ne milli takıma gidebilir
zaten iki maç cezası var nede ondan fazla kimse teklif etmez o nedenle devre arası fiyatını bulursa satılmalı. en kolay bulunacak oyuncular kanat oyuncuları

Abi yapma gole bir şey bulma bari. Top orta yapılan top değil ki semihin kafasından yumuşamış süzüle süzüle geliyor. Önünde kapatacak kimse yok adam niye indirsin adam eksiltmeyi denesin 10 metre önünde kale var.

Biraz empati yapın halı sahada o top gelse ters ayağına gelmiyorsa kimse topu indirmez vurur.

O pozisyonda öne adım atıp topa yetişmedi direkt ayağına geldi ne yapsın adam daha?

Çevrimiçi Necmi

Peki ama neden o gollerin hemen hepsi ya zaten her turlu kazanacagimiz maclarda? Bunu zaten belirttim, kolay maclarda Almanya alt yapisinin ekmegini yiyor Olcay, fakat zor maclarda olmuyor. O paslari da yaptirmiyorlar rahat rahat da oynatmiyorlar bazi bekler. Bizim kanadimiz olacak adamin zor kolay dinlemeden surekli ust duzey oynamasi lazim. Olcay'in iyi oynadigi maclarda onun yerinde Kerim de olsa Quaresma da olsa kazanacagimiz maclar oldugunu dusunuyorum. Her sey bir yana, haksiz olsak bunca sene boyle istatistigi olan adami bir tane Avrupa kulubu istemez mi? Tore'yi istiyorlar, Kerim'i istiyorlar, Quaresma'yi bile istiyorlar da neden Olcay'i isteyen yok? Yani adam bize Almanya 2. liginden 25 yasindayken gelmisti galiba. Bunca sene Almanlar da mi gormemis 2. ligde?
biz bu seneyi saymazsak son derbiyi olcayın golüyle kazandık bizim bütün zor maçlarımızda
özelliklede avrupa kupalarında sorumluluğu daima üstüne almıştır. Adamın tek kusuru sametin onu tutmasıydı
taraftarın samete olan gıcıklığı onda vücut buldu. yoksa tartışmasız Türkiyenin en iyi kanat oyuncusu
Beşiktaş tarihinde en fazla haksızlığa uğrayan oyuncu olcaydır. son vuruşlarda biraz daha sakin olabilse
onu elimizde tutamayız. olcay oynamıyor rakip sahada baskıyı kaybediyoruz. Kerim şu anki haliyle Beşiktaşın kulübesinde
bile duracak oyuncu değil ilk onbirde başladığı hiç bir oyunda kerim yoktur ancak yorgun defanslara karşı oyunun sonunda girdiği maçlarda
kendini gösteriyor istersen bütün oynadığı maçları tek tek incele adamın önce kafasını kaldırıp sağına soluna bakması lazım
daha çok fırın ekmek yemesi gerekiyor zamanı var şimdi ilk onbir oynatılırsa onu kaybederiz

Çevrimdışı Kadir G.

Gol birinci sınıf goldü. Brugge maçıyla birlikte attığı en güzel iki golden biriydi. Gömün ama hakkınıda verin. Her şeyin olumsuz yanını görmeye çalışırsak işimiz var.

Çevrimdışı Batuhan1903

Abi Olcay'a Sporting maçında mesela hayran olmuştum adam harika oynamıştı onun haricinde 30 maç oluyosa olcay 20 maçta iyi oluyor goller atıyor katkı sağlıyor maç kurtarıyor.Ama o 10 maçta o kadar kötü oynuyorki takımın galibiyetine engel olacak derecede kötü oynuyor.İnsanoğlu hep kötüleri hatırlarmış. Bizde o anlarıyla Olcay kafamıza kazınıyor haliyle.Mesela bu sene ligde lider olmasak Töre çok eleştirilirdi aynı şekilde son Osmanlı maçını kazanamasak, tolga yüzünden burda kesin ban yemiştim.Eğer Bilic gibi sırf kendi transfer olabilmek için takımı satıyorsa buna sonuna kadar karşı çıkarım direk yollarım kulupten.Ama böyle bir düşüncesi yoksa sırf parasını alamadığı için oynamıyorsa gayet normal karşılarım.Adam Alman disiplininde büyümüş sen parasını vermiyorsan oda kulup için kendini vermez sahada.Olayın tam iç yüzünü bilmiyoruz yönetim kafasında böyle kurmuş olabilir Töre oynamıyor beni satsınlar diye bir düşünce olumus olabilir.Halbuki belki Töre sadece parasını alamadığı in protesto yapıyordur bilemeyiz.

Çevrimiçi Necmi

Valla abi bence haksizlik oluyor bu pozisyon burada:

Burada bizim ligin capsizlari tutmaya calisip oldururdu pozisyonu. Kontrol etse GS'li oyuncu gelip savunmasini yapacak hemen yaninda zaten, bence yapilacak en dogru hareketi yapti Gokhan.
yok haksızlık etmiyorum çok şık bir gol olduğunu söyledim ama çok riskli bir vuruştu
o kadar rahat pozisyonda çok zor bir vuruş zaten öyle olduğu için muslerayı avladı. orda önümde oldu
vururken gözümü kapattım harcadı pozisyonu diye düşündüm. Belkide vurmayıp kontrol etse golü yapamayacak
ama fener maçında direk etkisi vardı.

Çevrimdışı Batuhan1903

Abi yapma gole bir şey bulma bari. Top orta yapılan top değil ki semihin kafasından yumuşamış süzüle süzüle geliyor. Önünde kapatacak kimse yok adam niye indirsin adam eksiltmeyi denesin 10 metre önünde kale var.

Biraz empati yapın halı sahada o top gelse ters ayağına gelmiyorsa kimse topu indirmez vurur.

O pozisyonda öne adım atıp topa yetişmedi direkt ayağına geldi ne yapsın adam daha?
O anda Trabzon maçındaki pozisyonda aklına gelmiş olabilir o yüzden kontrol etmeden vurmuş olabilir.

Çevrimdışı Çağrı

Formsuz Gökhan Töre doğru oyun anlayışı ile;

Fenerbahçe maçı son 15 dakika galibiyet golü asisti.

Galatasaray maçı son 15 dakika galibiyet golü.

Sporting Lizbon öaçı golün asisti.

Quaresma'yı zamanında piyasasını yaparak satamadık. Aynı hatayı yaparsak başımıza geleni haketmiş oluruz. Arda da böyle zamanlardan geçti 10 kilo aldı ama süreci iyi yönettiler şampiyonluk kazandırdı ve iyi paraya sattılar.

Aynısını yapmalıyız ve umarım yapacağız da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Quaresma'yı zamanında piyasasını yaparak satamadık. Aynı hatayı yaparsak başımıza geleni haketmiş oluruz. Arda da böyle zamanlardan geçti 10 kilo aldı ama süreci iyi yönettiler şampiyonluk kazandırdı ve iyi paraya sattılar.

Arda'yı sırf telegol bitirecekti.Adamlar ardanın özel hayatını konuşuyorlardı her hafta. :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

O anda Trabzon maçındaki pozisyonda aklına gelmiş olabilir o yüzden kontrol etmeden vurmuş olabilir.

O anda aklına bir şey gelmez sadece vurursun anlık bir şey de Töre'de bazı değişikliklerin olduğunu hesaba katarak eleştirmek lazım.

Gençlerbirliği maçında bu adam 1 puanı almadı mı? Nasıl attı golü kariyerinin ilk kafa golüyle hem de altıpasta ve akan oyunda. O yüzden derbideki golünde indirir çalım atardı demek bence haksızlık olur çünkü geçen sene ile farkları var artık arka direğe daha fazla koşuyor. Eskişehir maçında Gomez kayarak golü atmasa arkada tek dokunuşla golü atacaktı hatırlamayanlar özetleri izlesin.

Bir de Töre'nin top kayıpları neden geçen seneden fazla konuşulur oldu? Geçen sene tabelası yine azdı neyden bahsediyorduk onun için? Asist öncesi pas... Çok fazla vardı bu paslardan. Örnek liverpool maçı. Oyunun hücum yönü tamamen Gökhan'a bağımlıydı. Gökhan birebir bir şeyler yapacağız da Ba ile uyumu sayesinde gol atacağız.

Son haftalar bizi satmasına gelmeden tüm sezon hem avrupada hem ligde tuttuğunuz takımı sırtlayan oyuncuya bir bakın. Satmaya gelince penaltısız 14 gol atan Ba'nın ikinci yarı nasıl rezilleri oynadığını da konuşmak gerekiyor.

Çevrimdışı Kadir G.

Oraya 1 puan yazmanızı daha rica edeceğim Çağrı Bey :)

Başakşehir maçı gibi önde olduğumuz değil 1-0 yenik durumda olduğumuz ve gol geleceğe de benzemeyen gençler deplasmanında kendisinden en son beklenilen şekilde pozisyona girip 1 puanı aldı.

Çevrimdışı Batuhan1903

O anda aklına bir şey gelmez sadece vurursun anlık bir şey de Töre'de bazı değişikliklerin olduğunu hesaba katarak eleştirmek lazım.

Gençlerbirliği maçında bu adam 1 puanı almadı mı? Nasıl attı golü kariyerinin ilk kafa golüyle hem de altıpasta ve akan oyunda. O yüzden derbideki golünde indirir çalım atardı demek bence haksızlık olur çünkü geçen sene ile farkları var artık arka direğe daha fazla koşuyor. Eskişehir maçında Gomez kayarak golü atmasa arkada tek dokunuşla golü atacaktı hatırlamayanlar özetleri izlesin.

Bir de Töre'nin top kayıpları neden geçen seneden fazla konuşulur oldu? Geçen sene tabelası yine azdı neyden bahsediyorduk onun için? Asist öncesi pas... Çok fazla vardı bu paslardan. Örnek liverpool maçı. Oyunun hücum yönü tamamen Gökhan'a bağımlıydı. Gökhan birebir bir şeyler yapacağız da Ba ile uyumu sayesinde gol atacağız.

Son haftalar bizi satmasına gelmeden tüm sezon hem avrupada hem ligde tuttuğunuz takımı sırtlayan oyuncuya bir bakın. Satmaya gelince penaltısız 14 gol atan Ba'nın ikinci yarı nasıl rezilleri oynadığını da konuşmak gerekiyor.
Bu işin meselesi anlaşılan paralarını almadıkları için Ba ve Töre protesto ettiler (Ba'nın 2.yarı kötü oynadığını unutmuştum).Bu onların hakkı ben kızmam.Aslan besliyorsan etini hazırlayacan.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Gökhan Töre ile Olcay'ın karşılaştırılması son derece yanlış . Gökhan Töre gibi oyuncular maçın büyük bölümü berbat oynasa dahi bir anda ortaya çıkıp maçın sonucuna direk etki edecek tipte oyunculara bir örnek ve böyle oyuncular özellikle zorluk derecesi yüksek maçlarda daha fazla ön plana çıkar. Büyük takımlar Gökhan tipi oyuncuları bu oyunculardan  en fazla verim alacak şekilde kendi takımlarına adapte etmeye çalışır. Olcay ise yetenekleri kısıtlı olmasına rağmen yeteneklerini en verimli şekilde değerlendirmeye çalışan takım oyuncularına bir örnek  .
2-1 kazandığımız maçta 2. golü attığımız pozisyonda top Gökhan'ın yerine Olcay'ın da ayağına gelebilirdi  . Koordinasyonu yeterli düzeyde olmayan , sol ayağı Töre kadar düzgün olmayan, yetenek olarak daha alt seviyede olan Olcay o vuruşu yapsaydı çok büyük ihtimalle gol olmayacaktı . Olcay daha disiplinlidir daha fazla çalışır ama sonucu bir anda değiştiren Töre gibi oyuncular olur.
Futbol biraz acımasız bir oyun .

Çevrimiçi Necmi

Abi Olcay'a Sporting maçında mesela hayran olmuştum adam harika oynamıştı onun haricinde 30 maç oluyosa olcay 20 maçta iyi oluyor goller atıyor katkı sağlıyor maç kurtarıyor.Ama o 10 maçta o kadar kötü oynuyorki takımın galibiyetine engel olacak derecede kötü oynuyor.İnsanoğlu hep kötüleri hatırlarmış. Bizde o anlarıyla Olcay kafamıza kazınıyor haliyle.Mesela bu sene ligde lider olmasak Töre çok eleştirilirdi aynı şekilde son Osmanlı maçını kazanamasak, tolga yüzünden burda kesin ban yemiştim.Eğer Bilic gibi sırf kendi transfer olabilmek için takımı satıyorsa buna sonuna kadar karşı çıkarım direk yollarım kulupten.Ama böyle bir düşüncesi yoksa sırf parasını alamadığı için oynamıyorsa gayet normal karşılarım.Adam Alman disiplininde büyümüş sen parasını vermiyorsan oda kulup için kendini vermez sahada.Olayın tam iç yüzünü bilmiyoruz yönetim kafasında böyle kurmuş olabilir Töre oynamıyor beni satsınlar diye bir düşünce olumus olabilir.Halbuki belki Töre sadece parasını alamadığı in protesto yapıyordur bilemeyiz.
kim kafasında neyi kurdu adam kulübe avukatını gönderdi diyorum bunu bir tek bende demiyorum inanmak için daha kaç kişiden duymak zorundasınız :alala:
ya televizyonda bile söylendi bu Alman disiplini diyorsunda kusura bakma iki tane saf kan alman oyuncumuz var takımın çoğu
alman ekolünden gelme bir tek bu almanlık Töreyemi bulaşmış. Yabancı oyuncularımızın hiç birinden ses çıkmazken
bir tek Töreden geliyorsa daha kulüp yeni Denizbank sponsorluğundan aldığı parayla oyuncuların alacaklarını kapattı
hatta bir senedir ilk defa zamanından önce vermişler diye seviniyorlar. ondan sonra alacak olsa en fazla bir alacak
oda kısa süreli bir gecikme yaşamıştır. Bir kere hangi kulüpte olduğunu bilecek bu kulüpte alacağı kalan tek bir oyuncu varmı bir araştırsın
tamam zordayız stad yapıyoruz ve kaynaklar bunlara gidiyor ama tek bir oyuncudan bile şikayet gelmiyor. Duydunmu 3
senedir böyle bir şey. Yaptıklarına kılıf aramayın geçen sene kulübe on kere ihtarname göndermiş kaldıki sahaya çıkmamak oynamamak
ne peki oynamadığında alacağını alınca haksız yere almış olmuyormusun arkadaşlarının yüzüne nasıl bakıyorsun.
geçen sene dört maç oynamadı ama parasını gecikmelide olsa aldımı. Elbette oyuncunun parası verilmeli
sen daha 22 yaşındasın iş hayatında çalışırken çalıştığın yer maaşını ödeyemediği zaman  bu sözlerimi hatırla
o zaman ne düşüneceksin aylarca maaş alamadan çalışan çok insan var. Orda stadda Beşiktaş emekçileri aylarca maaş alamadı
şu anda bile düzenli ödenmiyordur. ama çalışmıyoruz demediler. Biraz çalıştığın yere saygın olacak bağlılığın olacak
hiç olmazsa beraber yola çıktığın arkadaşlarına saygın olacak çünkü seni sen yapanda onlar isteseler seni sahada rezilde ederler
ama sen her çıkmadığın maçta onların sırtına biraz daha yük bindiriyorsun bir gün gelir sahada pas atarlarken asist yaparlarken
sen birinci seçenekleri olmazsın tıpkı sene başında quaresmaya yaptıkları gibi

Çevrimdışı Kadir G.

Bu işin meselesi anlaşılan paralarını almadıkları için Ba ve Töre protesto ettiler (Ba'nın 2.yarı kötü oynadığını unutmuştum).Bu onların hakkı ben kızmam.Aslan besliyorsan etini hazırlayacan.

Hoca imzalamadan yönetimden ne istemişti? Maaşlar gecikmeyecek.

Örneğin ayda 120 bin euro alıyorsan harcamanı da ona göre ayarlıyorsun demektir. Parasını alamayan değil ödemeyen suçludur. Yönetim suçlu da demiyorum ellerinden geleni yapıyorlar fakat illa ki suçlu aranacaksa maaş ödemeyen kulüp suçludur.

Bekara şeklinde başlayan bir atasözü var ortalama vatandaş maaşını bir iki ay sonra vereceğiz diyen bir patronla çalışsa ne hissedecek veya ne yapacak onu düşünelim.

Ben Beşiktaşlıyım Gökhan da Beşiktaşlıyım dedi nasıl yapar diye bakmak yanlış. Nihatı da gördük örnekler çok. İşin içine para girerse o iş değişir. Takım bu eşin çocuğun değil sevgin ağır bassın.
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 02:04:59 Kadir Güney ]

Çevrimdışı mellfred

Töre konusunda ben de zamanı gelince satılabilecek oyuncu olduğunu düşünüyorum. evet spekteküler bir oyuncu ve bu özellikle gençlerin ilgisini çekiyor ancak töre eşi bulunmaz bir oyuncu değil alalede katkı sağlıyor. bunu dışarıdakiler daha net görüyor.terim onun yerine volkanı oynattığında hepimiz sövdük misal. Ama şu bir gerçek ki elimizde kim olsa benzer katkıyı veriyor. Olcay ya da q7 aşağı yukarı benzer istatistik yakalayacaktır. Kaldı ki bu adamlar takımı sahipleniyor en azından. Oğuzhan'ın olcay'ın hatta 5 aylık rhodolfonun bile heyacanı yok bu adamda.
Geçen yıllarda benzer eleştirileri benzer profillerdeki oyunculara yaptık benzer bir tepkiler aldık  şöhret düşkünü kimselerden. Ernst ciğerini yırtarken ergenuslar kuvarejma kuvarejma diye tepemize çıkardılar elin görgüsüzünü. fernandes keza, ayıboğan Valenciyalı burada top kovalamaz oldu. Satalım vakit varken dedik hain olduk.
töre'yi ilahlaştırmaya çalışmayın oynarsa başımız üstüne oynamazsa selametle varsın yoluna. Fernandesteki hataya yönetimin de düşeceğine ihtimal vermiyorum. Başkan aklı başında adam neyse ki

Çevrimdışı Batuhan1903

Hoca imzalamadan yönetimden ne istemişti? Maaşlar gecikmeyecek.

Örneğin ayda 120 bin euro alıyorsan harcamanı da ona göre ayarlıyorsun demektir. Parasını alamayan değil ödemeyen suçludur. Yönetim suçlu da demiyorum ellerinden geleni yapıyorlar fakat illa ki suçlu aranacaksa maaş ödemeyen kulüp suçludur.

Bekara şeklinde başlayan bir atasözü var ortalama vatandaş maaşını bir iki ay sonra vereceğiz diyen bir patronla çalışsa ne hissedecek veya ne yapacak onu düşünelim.

Ben Beşiktaşlıyım Gökhan da Beşiktaşlıyım dedi nasıl yapar diye bakmak yanlış. Nihatı da gördük örnekler çok. İşin içine para girerse o iş değişir. Takım bu eşin çocuğun değil sevgin ağır bassın.
Kesinlikle katılıyorum. Töre eğerki başka bir kulube gitmek için oynamasaydı gözümde biterdi.Parasını alamadığı için oynamadığı sebebine gelirsek evet takıma ihanet etmiş oluyor ama bunun farkında değildir genç insan bunlar yönetime inat etmiş olabilir kendine mesele yapmış olabilir paramı almadan oynamam diye.Takıma zararlı ama yönetimde Pektemeğe ve Tosic'e o kadar para vereceğine oyuncu maaşlarını daha rahat ödeyebilirdi.

Çevrimdışı campeon2015

Olcay bizde oynayacak kapasitede bir oyuncu değil.

Çevrimiçi Necmi

Ba Gomez gibi oyuncular tek vuruş golcüsü pası ver affetmiyorlar
ama ona topu getirecek ayaklar olmayınca duruyorlar sürekli beslenmeleri gerekiyor.
Ba nın düşmesi Törenin düşmesiyle doğru orantılıdır. Ba ile Töreyi aynı terazide tartma
takım lider şampiyonluğa gidiyor sen paramı alamadım diye maça çıkmıyorsun hem bir senelik emeğine hemde takım arkadaşlarının
emeğine ihanet ediyorsun bunun asla haklı görünecek bir yanı yok Beşiktaşta senin paranmı kalacak
sen daha nasıl bir kulüpte olduğunun farkında bile değilsin madem profesyonel düşünüyorsun o zaman kulüpte sana karşı profesyonel düşünür
sana para veriyorsam bunu sabahlara kadar barlarda dolaşasın diye vermiyorum sende profesyonel olacaksın
barda vurulmayacaksın milli takım kampında arkadaşlarını içeri sokmayacaksın. Profesyonelsen o zaman profesyonel gibi davran
sahaya çıktığında canını dişine takacaksın aldığını son kuruşuna kadar hakedeceksin

Çevrimdışı Batuhan1903

kim kafasında neyi kurdu adam kulübe avukatını gönderdi diyorum bunu bir tek bende demiyorum inanmak için daha kaç kişiden duymak zorundasınız :alala:
ya televizyonda bile söylendi bu Alman disiplini diyorsunda kusura bakma iki tane saf kan alman oyuncumuz var takımın çoğu
alman ekolünden gelme bir tek bu almanlık Töreyemi bulaşmış. Yabancı oyuncularımızın hiç birinden ses çıkmazken
bir tek Töreden geliyorsa daha kulüp yeni Denizbank sponsorluğundan aldığı parayla oyuncuların alacaklarını kapattı
hatta bir senedir ilk defa zamanından önce vermişler diye seviniyorlar. ondan sonra alacak olsa en fazla bir alacak
oda kısa süreli bir gecikme yaşamıştır. Bir kere hangi kulüpte olduğunu bilecek bu kulüpte alacağı kalan tek bir oyuncu varmı bir araştırsın
tamam zordayız stad yapıyoruz ve kaynaklar bunlara gidiyor ama tek bir oyuncudan bile şikayet gelmiyor. Duydunmu 3
senedir böyle bir şey. Yaptıklarına kılıf aramayın geçen sene kulübe on kere ihtarname göndermiş kaldıki sahaya çıkmamak oynamamak
ne peki oynamadığında alacağını alınca haksız yere almış olmuyormusun arkadaşlarının yüzüne nasıl bakıyorsun.
geçen sene dört maç oynamadı ama parasını gecikmelide olsa aldımı. Elbette oyuncunun parası verilmeli
sen daha 22 yaşındasın iş hayatında çalışırken çalıştığın yer maaşını ödeyemediği zaman  bu sözlerimi hatırla
o zaman ne düşüneceksin aylarca maaş alamadan çalışan çok insan var. Orda stadda Beşiktaş emekçileri aylarca maaş alamadı
şu anda bile düzenli ödenmiyordur. ama çalışmıyoruz demediler. Biraz çalıştığın yere saygın olacak bağlılığın olacak
hiç olmazsa beraber yola çıktığın arkadaşlarına saygın olacak çünkü seni sen yapanda onlar isteseler seni sahada rezilde ederler
ama sen her çıkmadığın maçta onların sırtına biraz daha yük bindiriyorsun bir gün gelir sahada pas atarlarken asist yaparlarken
sen birinci seçenekleri olmazsın tıpkı sene başında quaresmaya yaptıkları gibi
Abi en azından sebepe belli biktarda ulaştık parasını alamadığı için protesto ediyor.Yanlış bir şey ama yönetimde hatalı ona göre hesaplamalı bütçeyi.Stad bildiğim kadarıyla Vodafone'dan gelen parayla ve satılan localardan gelen parayla yapılıyor.O yüzden stad bahane olmamalı.

Çevrimdışı Kadir G.

Bu duygusallıkla yönetilsek forvetimiz sinan kurumuş kanat oyuncumuz holosko olurdu büyük ihtimalle.

Çevrimiçi Necmi

Kesinlikle katılıyorum. Töre eğerki başka bir kulube gitmek için oynamasaydı gözümde biterdi.Parasını alamadığı için oynamadığı sebebine gelirsek evet takıma ihanet etmiş oluyor ama bunun farkında değildir genç insan bunlar yönetime inat etmiş olabilir kendine mesele yapmış olabilir paramı almadan oynamam diye.Takıma zararlı ama yönetimde Pektemeğe ve Tosic'e o kadar para vereceğine oyuncu maaşlarını daha rahat ödeyebilirdi.

şu anda parayla ilgili bir sorun yokki kulüpten gitmek istiyor.
beni ilgilendirmiyor genç olması nasıl parasını istediğinde profesyonel oluyorsa
o zaman profesyonel gibi yaşayacak işine gelince profesyonel gelmediğinde genç olmuyor
ya öyle ya böyle bir ordan bir burdan olmaz. madem milyonları kazanıyorsun o zaman akşam evine gidip yatacaksın
vücudunu gücünü koruyacaksın ben senden onları satın alıyorum. senin sabahlara kadar eğlenmeye hakkın yok
ben senin performansına veriyorum milyonları ve bunu son damlasına kadar bana vermekle yükümlüsün.

Çevrimdışı Batuhan1903

Sergende sırf iddaa yaptığı için chelsea maçını almıştı.Meşhur şampiyonlukta Tümerin biraz uzağına pas vermiştiki tumer ona pas verip gol atsın diye.Buda ihanettir normal şartlarda ya tümer pası veremeseydi.Yıldız oyuncuların böyle tripleri olabiliyor önemli olan bu mental yönden zayıflıklarını kulup için avantaja çevirebilmekte.Bu yüzden sevmesemde Sinan Engin gibi bir yönetici şart.