Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322871 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

Gökhan Töre'nin ölüsü 10 m € eder.

Yemeyin Töre kardesimi ya  :bandit:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batuhan1903

Nesi haklı? Delikanlılık ne ya silah çekmek mi? Sen çok yanlış anlamışsın zaten sikahla alakası olan Töre değil onun arkadaşı. Töre hakana silah çekse milli takımda sürekli dip dibe mi olurlar
Hakana silah çekme olayı yok aynı odada 3 kişiler hakan toprak ve onların arkadası dediğin gibi töre bi arkadasıyla odaya giriyor arkadaşıda silahla bunları korkutuyor veya silah çekiyor. Yapmayın sengilinize biri asılınca adamı dövmüyor musunuz. O sinirle odayı basmış işte bu adamı ananesi büyüttü genç yaşta yurtdışına çıktı böyle tepkiler vermesi gayet normal.Terim bile affetti daha neyin tartışmasını yapıyorsunuz.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Sergen'in yavaş olduğuna katılmıyorum zamanın en hızlı oyuncularından olan matheusun solundan atıp sağından geçmişliği var milli maçta Sergen hızlı ama şişko idi

Zamaninin en hizli oyuncularindan Matthaus mu?  :lol: Matthaus hic bir zaman hizli bir adam degildi dostum, ustelik o mac oynandiginda 38 yasindaydi. Ustelik pozisyonu hatirliyorum, Sergen zaten topla dikine depar atiyordu buna ragmen oyle fark mark atamamisti Sergen.

Çevrimdışı tangaz

Orta saha oyuncusu icin hizi yeterli abi, ama dedigin gibi hem yetenek var hem zeka. Sergen de yavasti, Hagi de yavasti. Yetenek, zeka ve denge olunca hiz o kadar onemli degil o mevkide. Adam daha 18 yasinda, Polonya 1. liginde, bu sene 20 macta 3 gol 10 asistle oynuyor. Bunu simdi aldik aldik, sene sonunda bize kalmaz bu performansla.

sergen mi yavaştı? sergen kaç yaşındaydı milleti peşine takar kimse yetişemezdi 18 yaşındaki hızı bildiğin uçurtmaydı. ligdeki ilk golünü o sene konyayı deplasmanda 3-0 yendiğimiz maçta atmıştı. polonyalı çocuğun kaleyi düşünmesine bayıldım bu arada benim beğendiğim oyuncu tipinde bakın Quaresma'nın kariyeri hep bu nedenle geriye gitmiştir aklında kale yoktur çalımlarla çizgiye inme sevdası vardır. g.töreyi de seviye atlatamayan unsur budur skora katkısı düşüktür. yoksa saha içi etkinliğini skora yansıtsa(gol ya da asist) deli paralar koyarlar önümüze ama elin oğlu gelir seyretmediği liglerde ilk önce istatistiklere bakar örneğin ligimizi hiç bilmeyen biri gidip türkiyeden sağ kanat alayım deseydi geçen yılki verilere göre volkan şen'i alırdı. sonuç olarak polonyalı çocukda hayat var ama sürati zayıf yönü...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Batuhan1903

Töre'ye sallamayı bırakın.Adam şuanda Gomez Atiba Oğuzhan Tolgay Quaresma'dan sonra en son sallanacak adam Töre'Ye gelene kadar kimler var kimler.Ayrıca kötülediğiniz Töre olmasa Gs ve Fb maçını alamayacaktık en iyi ihtimalle berabere kalırdık.Ayrıca silah olayını hatırlatığ durmayın renklilerin melosu takım arkadaşını döver olay kapanır.Diğerleri kelepçeli parti yaparalrken yakalanırlar olay kapanır.Biz hala Töre'nin silah olayını konuşuyoruz.Basın bile artık konuşmazken ki onların konuşmama nedenleri geçen sene her silah olayını konuştuklarında Törenin inanılmaz performansıydı.Adamlar Törenin performansını yükseltmemek için haberleri kesmişlerdi.

Çevrimdışı tangaz

töre konusunda ben de malesef @Necmi abinin anlattıklarını doğrulayan kişileri biliyorum geçen sene ve bu seneki yaramazlıkları konusunda ve devre arası beni satın size de para lazım şeklinde ANÇ ile görüştüğü sağlam bilgi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Töre 19 maç 3 gol 5 asist
Quaresma 19 maç 4 gol 4 asist
Olcay 19 maç 3gol 4 asist
Töre kötü oynuyor tamam ama istatistiklere baktığımızda adamın 19 maçta 3 gol 5 asisti var 19 da 8 maça katkı vermek bi sağ kanat oyuncusu için iyi bir rakamdır.Töre çok duygusal bir oyuncu Sinan Engin (sevmem) gibi biri tarafından çok iyi yönetebileceğini düşünüyorum.O duyguyu yöneticinin vermesi lazım hani gazlama denir ya işte töre tam o tarz bi oyuncu.Ayrıca Töre içinde paranın çok değerli olduğunu sanmıyorum.Para değerli olsaydı bizde 1.5 e oynamaz gider gsde 2.5 e oynardı yada kapris yapar pektemek 1.6 alıyor onla ben birmiyim diyip benim maaşımı yükseltin derdi.Ayrıca Almanya'da yetişen biri için maaşının zamanında ödenmemesi çok absürd birşeydir.Adamın maaşını zamanında ödemezsen sen kulup olarak haksızsın.Hiçbir çalışan maaşını alamadığı yere katkı vermez.Son olarak yönetici dediğin parayı çıkarıp cebinden futbolcuların maaşını ödeyecek kulube. Atıyorum 3 ay sonra para girdi ilk iş o yönetici parasını geri alacak faizsiz bir şekilde.Simdi diyeceksiniz yöneticinin görevimi para işleri kesinlikle evet çünkü yönetici o kltukta oturduğu sürece kendi reklamını yapıyor.Örnek olarak x yöneticinin y şirketi var bu şirket z bir şirketle iş yapmak istesin onları ikna etmeli.Z şirketinin kafasında acaba bu y şirketi işi zamanında yaparmı yada parayı öder mi gibi düşünceleri olmaz.Çünkü Beşiktaş'ın yöneticisidir medyatiktir artık o insan.İşi yapmadı mı gidersin bi gazeteye röportaj verirsin bu konu hakkında.Yani Beşiktaş'ın yöneticilerinin çok büyük reklamları oluyor o koltukta oturduğunda e bi zahmet kulube nakit akışını sağlamalılar.
hımm sen iş hayatının bu kadar basitmi olduğunu sanıyorsun.
bu adamlar zaten ticari hayatlarında belli seviyeye gelmiş insanlar sözlerine
güvenilmese zaten o seviyede olmazlar. Yeni zenginde olmuyorlar iş dünyası onları yenide tanımıyor.
ben alacağımı alamazsam çıkar tv ye konuşurum demez iş adamları kimsede böyle bir şey yapmaz
çünkü bir tek onla çalışmıyorlar o yaptıklarından sonra çevrelerinde onlarla iş yapacak kimse kalmaz

versinler kulübe ne olacak alırlar sen bir önce uefa kriterlerini oku mesela YD borcunu kulübe bağışlayamaz
yöneticilerin para bağışlamasını uefa bildiğim kadarıyla kabul etmiyor. Birde verecekleri paranın bir sınırı var
diye biliyorum. Şu anda zaten stad yüzünden hiç para vermediklerinimi sanıyorsun. kriterler gelmeden önce
YD vermişti ama şimdi işte kulüpler bu duruma düşmesin diye uefa bunun önüne set çekti. işin içeriğini tam bilmiyorum ama
bu konuda bayağı bir şeyler vardı. Bilen detaylarıyla açıklar. Artık yöneticilerin kulüplere para aktarma devri bitti.

istatistikler senin dediğin gibi işleniyorsa o zaman elimizde ederi 20 M olan bir değil 3 oyuncu var demektir.
şimdi hangi maçlarda gol ve asist yaptı bilmiyorum ama sekiz golde katkısının olması her hangi bir oyuncunun
sekiz maça etkisi olduğu anlamı taşımaz Oğuzhan geçen sene sanırım 20-25 gole katkı vermişti şimdi o kadar maçmı
kazandırdı öyle bir şey olsa değeri 100 M olur :D yada daha anlaşılır bir şekilde söyleyeyim messi sezonda 40 gol atıyor şimdi
40 maçmı katkı vermiş oluyor.

Ben sana bir şey söyleyeyim Töre oynadığı maçlarda tüm takımın kaptırdığı toplardan daha fazlasını tek başına kaptırıyor.
bu bütün takımın iki katı yorulması demek o topları kazanmak için koştururken ve bu topları kaptırdığında tekrar kazanmak veya
en azından adamı yavaşlatmak için tek bir hamle yapmıyor. Benim bu sene aklıma tek şey geliyor iyi bir teklif aldı kendini
sattırmaya uğraşıyor. yoksa bu tavırları açıklanacak şeyler değil bakalım çıkar kokusu nasılsa

sergen mi yavaştı? sergen kaç yaşındaydı milleti peşine takar kimse yetişemezdi 18 yaşındaki hızı bildiğin uçurtmaydı. ligdeki ilk golünü o sene konyayı deplasmanda 3-0 yendiğimiz maçta atmıştı. polonyalı çocuğun kaleyi düşünmesine bayıldım bu arada benim beğendiğim oyuncu tipinde bakın Quaresma'nın kariyeri hep bu nedenle geriye gitmiştir aklında kale yoktur çalımlarla çizgiye inme sevdası vardır. g.töreyi de seviye atlatamayan unsur budur skora katkısı düşüktür. yoksa saha içi etkinliğini skora yansıtsa(gol ya da asist) deli paralar koyarlar önümüze ama elin oğlu gelir seyretmediği liglerde ilk önce istatistiklere bakar örneğin ligimizi hiç bilmeyen biri gidip türkiyeden sağ kanat alayım deseydi geçen yılki verilere göre volkan şen'i alırdı. sonuç olarak polonyalı çocukda hayat var ama sürati zayıf yönü...

Valla Sergen 18 yasindayken benim futbolla alakam yoktu, benim hatirladigim Sergen hep yavas bir adamdi. Her neyse, neticede bu Polonyali daha 18 yasinda ve simdiden Polonya milli takiminda 3 maca cikip 2 gol atmis. Yok mu surayi okuyup "Besiktas Kapustka'yi Aliyor!" diye yalan haber yapacak bir BJK muhabiri.  :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Töre'den, Oğuzhan'dan ve Tolgay'dan bu sene patlama bekliyordum.

Sadece Oğuzhan başarılı oldu. Hatta beklediğimden çok daha gelişti.

Tolgay'ın yaşadığı talihsizlik..

Töre tamamen hayal kırıklığı bu sezon.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

tore varken daha az pozisyon buluyoruz dediğimde hurraa diyordunuz alın necmi abide diyor işte
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Töre'ye sallamayı bırakın.Adam şuanda Gomez Atiba Oğuzhan Tolgay Quaresma'dan sonra en son sallanacak adam Töre'Ye gelene kadar kimler var kimler.Ayrıca kötülediğiniz Töre olmasa Gs ve Fb maçını alamayacaktık en iyi ihtimalle berabere kalırdık.Ayrıca silah olayını hatırlatığ durmayın renklilerin melosu takım arkadaşını döver olay kapanır.Diğerleri kelepçeli parti yaparalrken yakalanırlar olay kapanır.Biz hala Töre'nin silah olayını konuşuyoruz.Basın bile artık konuşmazken ki onların konuşmama nedenleri geçen sene her silah olayını konuştuklarında Törenin inanılmaz performansıydı.Adamlar Törenin performansını yükseltmemek için haberleri kesmişlerdi.
olur sen istedin bırakırız. Ama sende bu üslubunu bırak bence.
bizi renkliler ilgilendirmiyor. Unuttunmu biz Şerefin takımıyız. onların yaptıklarını yaparsak
onlardan ne farkımız kalır. Bir şeyi doğru bul yanlış bul bir şey farkedermi iki senede iki silahlı olaya
adı karışıyor. Ne dersen de sabahın erken saatlerinde bir oyuncun eğlence yerinde yaralanıyorsa bu bir sorundur.
yada milli takım kampına arkadaşı bile olsa silah sokuluyorsa buda bir sorundur.
Burası Beşiktaş ve her oyuncu oyunculuğundan önce karakteriyle bu takımda olmayı hak etmeli
kimsede sözleşmesini yırtın demiyor ederini bulduğu anda satılsın diyor. Sadece o değilki kim bulursa iyi bir teklif satılır
bunu böyle kabul etmek gerekiyor sistem takımı olacaksın oyuncuya dayalı bir takımın başarılı olma ihtimali düşük
daha doğrusu oyuncunun iniş çıkışlarına bağlı sistem takımında biri gider diğeri gelir ama çark dönmeye devam eder.

Çevrimiçi Necmi

tore varken daha az pozisyon buluyoruz dediğimde hurraa diyordunuz alın necmi abide diyor işte
iyide ben geçen seneden beri diyorum bunu Beşiktaşın hücum hattını çok yavaşlatıyordu.

Çevrimiçi Necmi

Töre'den, Oğuzhan'dan ve Tolgay'dan bu sene patlama bekliyordum.

Sadece Oğuzhan başarılı oldu. Hatta beklediğimden çok daha gelişti.

Tolgay'ın yaşadığı talihsizlik..

Töre tamamen hayal kırıklığı bu sezon.
Tolgay bu sene bizim çok büyük bir kayıbımız malesef.

Çevrimdışı ozan062

iyide ben geçen seneden beri diyorum bunu Beşiktaşın hücum hattını çok yavaşlatıyordu.

bu sene bu cok daha ayyuka cıktı cnk potansiyelli bir gomez orda harcanıyor insan simdi sinir oluyor o zaman zaten demba atacagı mechuldu simdi garanti golleri onun yüzünden haneye yazdıramıyoruz

Katilmiyorum. Form dusuklugu olabilir, fakat buna ragmen faydali: 3 gol 5 asist. Derbilere solda Gokhan sagda Quaresma'yla cikmaliyiz. Necmi abinin ove ove bitiremedigi Olcay'dan iyi istatistigi var. Iste zaten bu yuzden kaliteli adam diyoruz. Formsuzken bile faydali.

Çevrimdışı Anıl

Katilmiyorum. Form dusuklugu olabilir, fakat buna ragmen faydali: 3 gol 5 asist. Derbilere solda Gokhan sagda Quaresma'yla cikmaliyiz. Necmi abinin ove ove bitiremedigi Olcay'dan iyi istatistigi var. Iste zaten bu yuzden kaliteli adam diyoruz. Formsuzken bile faydali.
Olcay'ı sadece istatistik olarak değerlendirmek çok acımasızlık olur :)

Çevrimdışı ozan062

olcay bu golleri attı ama hep 3cü 4cü gollerdi

gecen sene hep macı alan gollerdi ve biz ondan oyle yada boyle gururla bahsediyorduk
fakat simdi oylemi hem tvden fehminin dediği gibi onun kankası veli olmadıgından bu dususu devam ediyor gelsin kuduracak inş
tersi olursa ivedilikle satılmalı

Çevrimiçi Necmi

töre konusunda ben de malesef @Necmi abinin anlattıklarını doğrulayan kişileri biliyorum geçen sene ve bu seneki yaramazlıkları konusunda ve devre arası beni satın size de para lazım şeklinde ANÇ ile görüştüğü sağlam bilgi.
Benim duyduğum kendi değil avukatını göndermiş Çebi ismini duymadım
zaten Erman Toroğluda duymuş açıkladı asporda zaten o söylemeseydi lafını bile etmezdim.
Bu haber ona kadar geldiyse zaten durum vahim demektir.

Çevrimdışı Kadir G.

2 derbide yazdırdığı +4 puan var.

Ederi verilince satılabilir tabi ki lakin 5-6 ya bakılmasın gönderilsin ne demek? Mantıklı mı? Zaten 4.5 milyona almışsın.

Değerini bulup satmak yerine çürük mal misali elden çıkarmaya çalışınca kaybeden yine Beşiktaş olmayacak mı?

olcay bu golleri attı ama hep 3cü 4cü gollerdi

gecen sene hep macı alan gollerdi ve biz ondan oyle yada boyle gururla bahsediyorduk
fakat simdi oylemi hem tvden fehminin dediği gibi onun kankası veli olmadıgından bu dususu devam ediyor gelsin kuduracak inş
tersi olursa ivedilikle satılmalı

Olcay'in istatistigini buraya sene basinda koymustum, bu sene de aynen devam ediyor. Kolay maclarda faydali oluyor fakat karsisinda saglam bir sag bek varsa Olcay sahadan siliniyor. Bu da fizigi ve hizi yetersiz oldugundan. Tekrar soyluyorum elinden geleni yapiyor, yedek icin de iyidir fakat Olcay zor maclarin adami degil, 11 oyuncumuz degildir.

Ayrica Tore de solda oynatilirsa dha faydali olacagini dusunuyorum Mario Gomez dolayisiyla.

Çevrimdışı Batuhan1903

hımm sen iş hayatının bu kadar basitmi olduğunu sanıyorsun.
bu adamlar zaten ticari hayatlarında belli seviyeye gelmiş insanlar sözlerine
güvenilmese zaten o seviyede olmazlar. Yeni zenginde olmuyorlar iş dünyası onları yenide tanımıyor.
ben alacağımı alamazsam çıkar tv ye konuşurum demez iş adamları kimsede böyle bir şey yapmaz
çünkü bir tek onla çalışmıyorlar o yaptıklarından sonra çevrelerinde onlarla iş yapacak kimse kalmaz

versinler kulübe ne olacak alırlar sen bir önce uefa kriterlerini oku mesela YD borcunu kulübe bağışlayamaz
yöneticilerin para bağışlamasını uefa bildiğim kadarıyla kabul etmiyor. Birde verecekleri paranın bir sınırı var
diye biliyorum. Şu anda zaten stad yüzünden hiç para vermediklerinimi sanıyorsun. kriterler gelmeden önce
YD vermişti ama şimdi işte kulüpler bu duruma düşmesin diye uefa bunun önüne set çekti. işin içeriğini tam bilmiyorum ama
bu konuda bayağı bir şeyler vardı. Bilen detaylarıyla açıklar. Artık yöneticilerin kulüplere para aktarma devri bitti.

istatistikler senin dediğin gibi işleniyorsa o zaman elimizde ederi 20 M olan bir değil 3 oyuncu var demektir.
şimdi hangi maçlarda gol ve asist yaptı bilmiyorum ama sekiz golde katkısının olması her hangi bir oyuncunun
sekiz maça etkisi olduğu anlamı taşımaz Oğuzhan geçen sene sanırım 20-25 gole katkı vermişti şimdi o kadar maçmı
kazandırdı öyle bir şey olsa değeri 100 M olur :D yada daha anlaşılır bir şekilde söyleyeyim messi sezonda 40 gol atıyor şimdi
40 maçmı katkı vermiş oluyor.

Ben sana bir şey söyleyeyim Töre oynadığı maçlarda tüm takımın kaptırdığı toplardan daha fazlasını tek başına kaptırıyor.
bu bütün takımın iki katı yorulması demek o topları kazanmak için koştururken ve bu topları kaptırdığında tekrar kazanmak veya
en azından adamı yavaşlatmak için tek bir hamle yapmıyor. Benim bu sene aklıma tek şey geliyor iyi bir teklif aldı kendini
sattırmaya uğraşıyor. yoksa bu tavırları açıklanacak şeyler değil bakalım çıkar kokusu nasılsa
Abi yöneticilerin hiçbir şey olmasa reklamları oluyor.Hatta Monoco'nun sahibi (başkanı) sırf Fransa'da bir restaurant'a girdiğinde hoşgeldiniz x beyfendi denmesi için kulubu satın almış deniliyor.Reklamın iş hayatına fayda getirmesi kadar özel hayatına ve kişisel egosunada katkısı oluyor.Bu adamlar dediğin gibi çok zenginler her şeyi elde etmişler bu reklam sayesinde egoları dahada okşanıyor.Geçen sene Albayrak'ın Gs'de oyuncuların maaşlarını öderken nakit akışı sağladığını biliyorum Uefa da bu konuda bi açık vardır o zaman çünkü gs'de uefanın denetimindeydi.

Fulya davası için Y.D'nin kulube borcunu bağışlamasına gerek yok bana kalırsa,bizim kulup ona olan 100 milyon tl'yi ödemeli ardından ibra edilmediği için 100 milyon dolar tazminat almalı Y.D'den.Anladığım kadarıyla bu işte yönetimin temyize gitmesi olayı sulandıracak ki inşallah temyize gitmezler ve Y.D'den 100 milyon doları çatır çatır alırlar.Bu olay 5 senede sürebilir ama sonuna kadar takip edilmelidir.Bu yasal bir tazminat olduğu için Uefa'nın herhangi bir yaptırımı söz konusu olamaz. 

Ben Töre'Yi çok severim onu satmayı düşünceğimize onu takıma kazandırmanın yollarını aramamız gerektiğine inanıyorum.20 milyon euro teklif gelirse tabi satılabilir ama aşağı tekliflere deymiceğini düşünüyorum.İstatistik olarak geçen senede 43 maçta 20 gole etki etmiş (asist+gol).Benim görüşüm sırf istatistiğe bakarsak kanat oyuncuları 3 maçta bir gole etki ediyorsa iyidir 2 maçta bir gole etki ediyorsa yıldızdır.Ayrıca geçen sene maçların bazılarında Törenin bi driblingini gördüğüm anda bu maçı kazandık diyordum ve kazanıyordukda böyle oyuncular çok nadirdir.Son olarak abi Töre art niyet taşısa oyundan çıkarken hocaya trip yapar van persie gibi davranırdı hocanında kendisini takımdan göndericeğini bildiği için böyle davranışlarda bulunurdu.

Sonuç olarak abi gecenin bu saatinde Töre için 5 paragraf yazı yazıyoruz bu Törenin çok kaliteli bir oyuncu olduğunu ve biz Beşiktaş taraftarının BHR (Bağımsız Ruh Hastası) olduğunu gösteriyor. :D
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 01:01:27 Batuhan1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Olcayın değerini ancak çıplak gözle seyrettiğinde anlarsın Bak burda forumda olcayı övenler
sürekli maçlara giden insanlar saldıranlarda stadda maç izlemeyenler adamın topsuz alandaki koşusu yaptığı
pres defansa verdiği katkı forvetlere boş alan yaratması oğuzhanla en uyumlu oynayan kanat olması mesela olcayın oyunda olmadığı
zamanlar hiç o üçgenleri kuramıyoruz ver kaçları yapamıyoruz. Olcay oyundayken maç inanılmaz hızlanıyor
ama bu sene onunda kendine güvenini kaybettirdiler geçen sene Biliçle başladı bu sene uç oyuncuların fazlalığı nedeniyle
ve sorun olacak yapıdada olduklarından hep tercih olcayın değiştirilmesi oldu buda onun oyununu olumsuz etkiledi.
 iki sene üst üste on gol on asistlik performansla oynayan oyuncu birde üstüne defansif özelliğini tam yapıyorsa
ve hücum presi iyi uyguluyorsa o vaz geçilmez bir oyuncudur. Adam rakip defansı tüketiyor resmen.

Çevrimdışı ozan062

Ben Töre'Yi çok severim onu satmayı düşünceğimize onu takıma kazandırmanın yollarını aramamız gerektiğine inanıyorum.

simdiye kadar cozum bulunamamıs biz ne yapalım:))

artı kariyerinde tutunamamıs bir arkadas zaten bu yastan sonrada değişecek değildir mental olarak bitik birisi:)

gecen haftalarda gozonunde birisinin kızıyla cıktıgı soylenmişti hatta alper ancye yakın olan demişti işte heran basına dusebilir oyuncuyu uzmeyin gibilerinden

uyardıgını hatırlıyorum
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 01:04:05 ozan062 ]

Çevrimdışı anilsevim

Yani bir şeye kafayı takınca forum ondan kurtulamıyor.
Sayfalarca töre de töre.
Ya bunlar bizim değerimiz, öyle veya böyle. Genç adam bunlar ve bu formaya hizmet ediyorlar.
Hepimizin olmuştur dengesizlikleri vs. Bırakalım kendi topçumuzu yerin dibine sokup itibarsızlaştırmayı.
Adamlar vasat volkan şen i bile yere göğe sığdıramayıp itibar kazandırıyor. Biz elimizdeki değeri kurcalayıp duruyoruz. Yahu tamam formsuz işte toparlar geçer. Formsuz haliyle bile derbilere imza attı.
Yeter daaa artık töre töre. Yok 10 a satalım yok 8 eder. Durun bi çocuk hizmet etsin. Valla olmuyor ya boyle.
Neyse ne diyoduk, Rene Adler gelsin dertler bitsin
Saygılar
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Olcayın değerini ancak çıplak gözle seyrettiğinde anlarsın Bak burda forumda olcayı övenler
sürekli maçlara giden insanlar saldıranlarda stadda maç izlemeyenler adamın topsuz alandaki koşusu yaptığı
pres defansa verdiği katkı forvetlere boş alan yaratması oğuzhanla en uyumlu oynayan kanat olması mesela olcayın oyunda olmadığı
zamanlar hiç o üçgenleri kuramıyoruz ver kaçları yapamıyoruz. Olcay oyundayken maç inanılmaz hızlanıyor
ama bu sene onunda kendine güvenini kaybettirdiler geçen sene Biliçle başladı bu sene uç oyuncuların fazlalığı nedeniyle
ve sorun olacak yapıdada olduklarından hep tercih olcayın değiştirilmesi oldu buda onun oyununu olumsuz etkiledi.
 iki sene üst üste on gol on asistlik performansla oynayan oyuncu birde üstüne defansif özelliğini tam yapıyorsa
ve hücum presi iyi uyguluyorsa o vaz geçilmez bir oyuncudur. Adam rakip defansı tüketiyor resmen.

Peki ama neden o gollerin hemen hepsi ya zaten her turlu kazanacagimiz maclarda? Bunu zaten belirttim, kolay maclarda Almanya alt yapisinin ekmegini yiyor Olcay, fakat zor maclarda olmuyor. O paslari da yaptirmiyorlar rahat rahat da oynatmiyorlar bazi bekler. Bizim kanadimiz olacak adamin zor kolay dinlemeden surekli ust duzey oynamasi lazim. Olcay'in iyi oynadigi maclarda onun yerinde Kerim de olsa Quaresma da olsa kazanacagimiz maclar oldugunu dusunuyorum. Her sey bir yana, haksiz olsak bunca sene boyle istatistigi olan adami bir tane Avrupa kulubu istemez mi? Tore'yi istiyorlar, Kerim'i istiyorlar, Quaresma'yi bile istiyorlar da neden Olcay'i isteyen yok? Yani adam bize Almanya 2. liginden 25 yasindayken gelmisti galiba. Bunca sene Almanlar da mi gormemis 2. ligde?