Töre 19 maç 3 gol 5 asist
Quaresma 19 maç 4 gol 4 asist
Olcay 19 maç 3gol 4 asist
Töre kötü oynuyor tamam ama istatistiklere baktığımızda adamın 19 maçta 3 gol 5 asisti var 19 da 8 maça katkı vermek bi sağ kanat oyuncusu için iyi bir rakamdır.Töre çok duygusal bir oyuncu Sinan Engin (sevmem) gibi biri tarafından çok iyi yönetebileceğini düşünüyorum.O duyguyu yöneticinin vermesi lazım hani gazlama denir ya işte töre tam o tarz bi oyuncu.Ayrıca Töre içinde paranın çok değerli olduğunu sanmıyorum.Para değerli olsaydı bizde 1.5 e oynamaz gider gsde 2.5 e oynardı yada kapris yapar pektemek 1.6 alıyor onla ben birmiyim diyip benim maaşımı yükseltin derdi.Ayrıca Almanya'da yetişen biri için maaşının zamanında ödenmemesi çok absürd birşeydir.Adamın maaşını zamanında ödemezsen sen kulup olarak haksızsın.Hiçbir çalışan maaşını alamadığı yere katkı vermez.Son olarak yönetici dediğin parayı çıkarıp cebinden futbolcuların maaşını ödeyecek kulube. Atıyorum 3 ay sonra para girdi ilk iş o yönetici parasını geri alacak faizsiz bir şekilde.Simdi diyeceksiniz yöneticinin görevimi para işleri kesinlikle evet çünkü yönetici o kltukta oturduğu sürece kendi reklamını yapıyor.Örnek olarak x yöneticinin y şirketi var bu şirket z bir şirketle iş yapmak istesin onları ikna etmeli.Z şirketinin kafasında acaba bu y şirketi işi zamanında yaparmı yada parayı öder mi gibi düşünceleri olmaz.Çünkü Beşiktaş'ın yöneticisidir medyatiktir artık o insan.İşi yapmadı mı gidersin bi gazeteye röportaj verirsin bu konu hakkında.Yani Beşiktaş'ın yöneticilerinin çok büyük reklamları oluyor o koltukta oturduğunda e bi zahmet kulube nakit akışını sağlamalılar.
hımm sen iş hayatının bu kadar basitmi olduğunu sanıyorsun.
bu adamlar zaten ticari hayatlarında belli seviyeye gelmiş insanlar sözlerine
güvenilmese zaten o seviyede olmazlar. Yeni zenginde olmuyorlar iş dünyası onları yenide tanımıyor.
ben alacağımı alamazsam çıkar tv ye konuşurum demez iş adamları kimsede böyle bir şey yapmaz
çünkü bir tek onla çalışmıyorlar o yaptıklarından sonra çevrelerinde onlarla iş yapacak kimse kalmaz
versinler kulübe ne olacak alırlar sen bir önce uefa kriterlerini oku mesela YD borcunu kulübe bağışlayamaz
yöneticilerin para bağışlamasını uefa bildiğim kadarıyla kabul etmiyor. Birde verecekleri paranın bir sınırı var
diye biliyorum. Şu anda zaten stad yüzünden hiç para vermediklerinimi sanıyorsun. kriterler gelmeden önce
YD vermişti ama şimdi işte kulüpler bu duruma düşmesin diye uefa bunun önüne set çekti. işin içeriğini tam bilmiyorum ama
bu konuda bayağı bir şeyler vardı. Bilen detaylarıyla açıklar. Artık yöneticilerin kulüplere para aktarma devri bitti.
istatistikler senin dediğin gibi işleniyorsa o zaman elimizde ederi 20 M olan bir değil 3 oyuncu var demektir.
şimdi hangi maçlarda gol ve asist yaptı bilmiyorum ama sekiz golde katkısının olması her hangi bir oyuncunun
sekiz maça etkisi olduğu anlamı taşımaz Oğuzhan geçen sene sanırım 20-25 gole katkı vermişti şimdi o kadar maçmı
kazandırdı öyle bir şey olsa değeri 100 M olur

yada daha anlaşılır bir şekilde söyleyeyim messi sezonda 40 gol atıyor şimdi
40 maçmı katkı vermiş oluyor.
Ben sana bir şey söyleyeyim Töre oynadığı maçlarda tüm takımın kaptırdığı toplardan daha fazlasını tek başına kaptırıyor.
bu bütün takımın iki katı yorulması demek o topları kazanmak için koştururken ve bu topları kaptırdığında tekrar kazanmak veya
en azından adamı yavaşlatmak için tek bir hamle yapmıyor. Benim bu sene aklıma tek şey geliyor iyi bir teklif aldı kendini
sattırmaya uğraşıyor. yoksa bu tavırları açıklanacak şeyler değil bakalım çıkar kokusu nasılsa