Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7316565 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bu arada esas problemimiz birileri egosu uğruna Gökhan Töre yi harcayacak geçen yılın en değerli oyuncusu şimdiden değer kaybetmeye başladı

Problem törede... Quaresma gibi dizginsiz bir topçu bile takıma adapte olmuşken törenin kendine gelmesi gerekiyor.

Çevrimdışı serdart

rodolfoyu beğenmiyorsan defanstaki hiç kimseyi beğenmiyorsun demektir bu da defans hattının komple yenilenmesidir. Böyle bir şey mümkün mü? 8 oyuncuyu gönderebilir misin sadece defans bölgesinden? Rodolfonun defansını beğenmeyen takımda kimi beğenir. Mecburiyetten Gomez ve Atibayı beğenir. Gerisi yenilensin değil mi takımın? Olcay kerim Quaresma töre hepsi kanatta yetersiz. Cenk pektemek forvette yetersiz, Oğuzhan sosa veli necip ortada yetersiz. Yani bu yorumlara bakınca gs bize 9 puan fark attı sanıyorum. Şaka gibi eleştiriler dünden beri herkes eleştiriliyor Maçı kurtaran sosa da eleştiriliyor... Sırf doğrularımın arkasındayım demek için eleştiriyorlar bir de...Şampiyon olsak kursağımızda bırakırsınız 2 dakika sevindirtmezsiniz Büyük Beşiktaş taraftarı...

açıkcası bende rhodolfo'yu beğenmiyorum. ersan ona göre defansta daha iyi işler yapıyor. tamam topu oyuna sokması sıkıntı ama rhodolfo hep adam kaçırıyor. pozisyonunu tam alamıyor. yeni bi stoper alınacaksa devre arasında bence ersan ın yanına chedju tipinde hızlı bi stoper olması lazım diye düşünüyorum. sezon başı gittiler rhodolfoyu aldılar şimdi mecbur bi stoper daha alınması lazım ki yine aynı tipte oyuncu alınacak. biz hep arkaya atılan toplardan çekiyoruz. alınacak adam da bence yine ersan-rhodolfo tarzında olacak ki bence yanlış.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Problem törede... Quaresma gibi dizginsiz bir topçu bile takıma adapte olmuşken törenin kendine gelmesi gerekiyor.
madem Töre yi satmayı düşünüyoruz sezon sonunda bize iyi kazandıracak tek futbolcu o zaman oynatacaksın arkadaş Olcay ı 40 maç oynatsan 40 gol atsa edeceği 2 milyon euro

Çevrimdışı kartalBaz

Her futbolcu 3-4 mac kotu oynayabilir bir sezonda. Hemen rhodolfo cok kotu diye bagirmalar cagirmalar baslamis. Besiktasin en iyi defans oyuncusu rhodolfodur. Bizim oynadigimiz oyun sisteminde ortasaha kotu gununde ise, istiyosan en hizli stoperi getir dunyadaki yine sikinti yasar. Dun ortasahada sikinti yasadik mucadele edemedik. Bide rhodolfoda gununde olmayinca cok kotu gozuktu.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu arada esas problemimiz birileri egosu uğruna Gökhan Töre yi harcayacak geçen yılın en değerli oyuncusu şimdiden değer kaybetmeye başladı
Gökhan göre formsuz kimsenin ego yaptığı yok..kendine bakacak her zaman formda olacak öyle bedava ekmek yok kerim bile artık 45 te girmeye başladıysa töre kendini sorgulayacak.

Böyle klavyeden herkese sallamak ne güzel dünya

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dadaykartali Suan trolluyor forumu.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Dadaykartali Suan trolluyor forumu.
Bak sen şimdide troll olduk iyi mi :akuma: Ben daha bizim ligde defans ve kalecisi kötü olupta şampiyon olan takım görmedim hücumu ne kadar güçlü olursa olsun bakınız geçen yıl ki Bursa...

açıkcası bende rhodolfo'yu beğenmiyorum. ersan ona göre defansta daha iyi işler yapıyor. tamam topu oyuna sokması sıkıntı ama rhodolfo hep adam kaçırıyor. pozisyonunu tam alamıyor. yeni bi stoper alınacaksa devre arasında bence ersan ın yanına chedju tipinde hızlı bi stoper olması lazım diye düşünüyorum. sezon başı gittiler rhodolfoyu aldılar şimdi mecbur bi stoper daha alınması lazım ki yine aynı tipte oyuncu alınacak. biz hep arkaya atılan toplardan çekiyoruz. alınacak adam da bence yine ersan-rhodolfo tarzında olacak ki bence yanlış.

Niye bazı taşları sabit kabullenip etrafındakileri de o kaliteye çıkarmaya çalışmıyoruz da işin ortasındayken temel taşları da sorgulamaya başlıyoruz onu anlamıyorum. Bunu da adamın berbat oynadığı maçtan cesaret alıp söylüyoruz. Eleştiride iki yüzlü olmak gibi bir şey. Takım iyi oynadığında bakın kaç tane rodolfo eleştirisi var, kaç tane gomez eleştirisi var? 2 maç gol kaçırsın gomeze de teneke bağlar bu taraftar. 10 maçın 8'inde 9'unda iyi oynayan adamları da gömeceksek biz bu işin sonunu nasıl getiririz merak ediyorum.

Çevrimdışı zekotha

Rhodolfo'yu beğenmeyen taraftarları görmek hoşuma gidiyor. Bu da seviye atladığımızı gösteriyor. Rhodolfo şu anki kadroda en iyi defans olabilir ama bizim daha üst seviyelere çıkmamız gerek. Ortasaha ve Forvet Avrupa'nın birçok takımından iyi ama defans Süperlig'in bazı takımlarından bile kötü. Devre arası değl ama sene sonu defans hattının şu anki oyuncularından sadece ismail gs maçındaki düzeyini devamlı hale getirebilirse ilk 11 olmalı. Rhodolfo, Beck ve Ersan yedek defanslar olacak şekilde kadroya takviye yapılmalı. Elimizdeki kadro ŞL'de rahat tur atlayacak seviyeye çıkabilecek bir kadro ama gerekli takviyeler olursa

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Engin Uche Högh ile Fener Taffarel Popescu Bülent ile Gs Cordoba Zago Ronaldo ile biz efsane kadrolar olduk kaleci ve iki stoper çok önemli Tolga rodolfo ersan üçlüsünden anlatılacak bir hikaye çıkmaz

madem Töre yi satmayı düşünüyoruz sezon sonunda bize iyi kazandıracak tek futbolcu o zaman oynatacaksın arkadaş Olcay ı 40 maç oynatsan 40 gol atsa edeceği 2 milyon euro

Hedef oyuncu satmak değil hedef şampiyon olmak... 22-23 yaşındaki çocuklar trip atmasın diye koca sezonu, şampiyonluğu da hiç edemezsin. Geçen sezonun sonundan beridir düşüşte. Gs maçında gol attığı için şimdi toz kondurulmaz ama performansı hiç yeterli değil ve en önemlisi kapasitesinin çok altında. Diğerleri kapasitesi ölçüsünde didiniyor. Onun da çabalaması lazım. Tabi arka planda ne sorunları var bilmiyorum.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Rhodolfo , Ankara'nın ayazına alışık değil . Ayrıca buzlu bir zeminde uzun ince bir oyuncunun dengede kalması , hızlanması , fiziksel özelliklerini ortaya koyabilmesi çok daha zor . Fizik kuralları buna izin vermiyor.
Benim için dün dahil son zamanlarda en büyük hayal kırıklığı Şenol Hoca oldu . Takımda süregelen problemler taraftara hissettirmeden ve Beşiktaş'ı karıştırmak için fırsat kollayanlara fırsat verdirmeden içeride  hızlıca en iyi sonuçları doğuracak biçimde çözülmeli.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Engin Uche Högh ile Fener Taffarel Popescu Bülent ile Gs Cordoba Zago Ronaldo ile biz efsane kadrolar olduk kaleci ve iki stoper çok önemli Tolga rodolfo ersan üçlüsünden anlatılacak bir hikaye çıkmaz
Hakan balta semih ile gs değilmi.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Hakan balta semih ile gs değilmi.
muslera yı neden yazmadın arkalarına

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Hoca'nın Tolga ısrarı devam ettiği sürece şampiyonluk yolunda ne takım olarak ne taraftar olarak kenetlenebiliriz. Bunu dışarıdan birilerinin hocaya söylemesi gerekiyor, taraftarın nabzının iletilmesi gerekiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bak sen şimdide troll olduk iyi mi :akuma: Ben daha bizim ligde defans ve kalecisi kötü olupta şampiyon olan takım görmedim hücumu ne kadar güçlü olursa olsun bakınız geçen yıl ki Bursa...
Merak ettim baktım hep trollemiş Trabzonla fener kapışır demiş kadir pekmezci orta sahaya ilaç olur demiş ahmet şahin kale için güzel olur felan rica ediyorum bu adama gereği yapılsın dünden beride sürekli birilerine saldırıyo

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Merak ettim baktım hep trollemiş Trabzonla fener kapışır demiş kadir pekmezci orta sahaya ilaç olur demiş ahmet şahin kale için güzel olur felan rica ediyorum bu adama gereği yapılsın dünden beride sürekli birilerine saldırıyo

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah kalyoncu..

Bide stat forumuna geç ordaki yorumlari benim az biraz hatırladığım kadsri ıle tam facia..

@çağrı kardesim ilgilenmeni rica ediyorum..

Çevrimdışı Çağatay

Bakalim hoca haftaya tolgayi kaleye gecirecek mi ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

muslera yı neden yazmadın arkalarına

Daha 1 hafta önce marizledik. Ordan kıyaslamaya başlayın isterseniz...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Daha 1 hafta önce marizledik. Ordan kıyaslamaya başlayın isterseniz...
:)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tore , Tosun gibi olmuş arkadaslar bu sekilde oynayamaz

En az 5-6 kilo fazlası var ve yaglanamaya baslamis bunu dun @Çağrı da söyledi , bu onun en buyuk silahı olan dripling ozelliginide etkiliyor , kendisine bakacak kilo vercek ve kadroya tekrar girecek , Iyi bir Tore yi kimse kesemez bu takimda Q17 de dahil

Ama Tore kendisine ceki duzen verecek once..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Rhodolfo da iyi degil suan

Kademe ve pozisyon bilgisi iyi ama Agir

Franco nun bir tik üstü ayni ozelliklere sahipler hemen hemen..

Stoper alinirsa Ersan degil Rhodo yedek kulubesine gecen isim olur..

Kaleciyi takmayin kafaya BOYKO ( King Kong ) Gelecek dertler bitecek :ishock: :halay: :halay:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

stopere Papy ciboloji istiyorum douglas bana göre bizim ilacımız olmaz.

Douglas Silva - Ersan tandemi harika olur , 2 Sert ve onde basan stoperimiz olur cokda guzel olur..