Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7316565 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Daha geçen aya kadar burada Sosa kara listede 1 numaraydı , Tolganın adı bile geçmiyordu . :D

Sosa kara listedeydi çünkü oynamıyordu eli belinde duruyordu topa hareketlenmiyordu. Özellikle sporting maçında takdir ettim rakip defansı afallatmıştı, çok hata yaptırdı. Dün ve kayseri maçında ise skora katkısı büyüktü. Son haftalarda iyi.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Herkese günaydın. Dün akşam da yazmıştım takım ilk defa ilk golü yedikten sonra galip geldi. Sanırım konuşulmuştur  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Herkese günaydın. Dün akşam da yazmıştım takım ilk defa ilk golü yedikten sonra galip geldi. Sanırım konuşulmuştur  :D
gs maçını unuttun mu abi :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Oğuzhan'ı hücuma yakın bölgede, özellikle ceza sahası çevresinde daha çok beğenirim ama daha geride oynuyor, sosa önde oynuyor.

Bana sosa oğuzhanı gölgeliyor gibi geldi. Sosadaki yükseliş oğuzhanın performansını olumsuz etkilemez umarım.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Valla o yeni olduğu için unutmuşum. Olsun hatırlattın ya keyiflendim  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Koa_lAA

şenol güneş tek ön libero oynadığı için mecbur oguz han yada sosa yı geriye çekmekte.. pas la çıkmak için.. veli takıma dönse bile hem atiba hem de veli nin aynı anda sahada olacağını düşünmemekteyim çok zor deplasmanlar flan hariç..

Çevrimdışı Ensar

Valla o yeni olduğu için unutmuşum. Olsun hatırlattın ya keyiflendim  :D
nasıl yendik ama cimbomu :halay:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

nasıl yendik ama cimbomu :halay:
Ben maçtan sonra off olduğum için forumda kalamadım. Rhodolfo çok kötüydü bana göre. En fazla sinirlendiğim yenik durumda ya da berabere olduğumuz anlarda dahi risk almayıp kolay topları hafif vuruşlarla taca göndermesi olmuştu. Bu durumlarda top kaybına tahammülümüz olmadığını düşünüyorum. Hele ikinci golde çok ağır kaldı dönemedi bir türlü
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Herkesin gördüğü ama dillendirmeye cesaret edemediği gerçek Rodolfo büyük kazık bu adamla defans mefans olmaz pedro ondan kat kat iyi maalesef kral çıplak :s20:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Q7 de gözle görülür bir değişme var  bu gidişle 35 inde tam bir takım oyuncusu olacak  :D

" Benjamin Button Quaresma "  olsaymış süper olurmuş  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Herkesin gördüğü ama dillendirmeye cesaret edemediği gerçek Rodolfo büyük kazık bu adamla defans mefans olmaz pedro ondan kat kat iyi maalesef kral çıplak :s20:
Okadar da abartmayı ne kadar seviyorsunuz arkadaş.. Kendi fikrin senin ben beğeniyorum rhodolfoyu.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Okadar da abartmayı ne kadar seviyorsunuz arkadaş.. Kendi fikrin senin ben beğeniyorum rhodolfoyu.
Kumaşı iyi ama dün gerçekten çok kötüydü. Bunda Brezilya liglerinin erken başlamasının etkisi olduğunu düşünüyorum. Şu anda herkesten çok maç oynadı. Devre arası ona çok iyi gelecektir kanaatindeyim.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Sosa kara listedeydi çünkü oynamıyordu eli belinde duruyordu topa hareketlenmiyordu. Özellikle sporting maçında takdir ettim rakip defansı afallatmıştı, çok hata yaptırdı. Dün ve kayseri maçında ise skora katkısı büyüktü. Son haftalarda iyi.
Her oyuncu Messi ve Ronaldo değil bazen bünye , bazen moral , bazen de motivasyon sporcuları çok etkiliyor.Takımda Gomez , Sosa , Oğuzhan , Atiba ,Beck , Franco , Cenk Tosun futbolu bilerek oynayan oyuncular bu oyuncuları çabuk harcamayalım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Bu taraftar kafasıyla olmaz herkes birine sallıyor. Rodolfodan gomeze sosaya her hafta birine sallıyorlar. O maç nasıl oynadıysa ona göre dönüyorlar, önceden de 1-2 hata yaptıysa hemen yapıştır kazık yedik rezil gönderin gitsin diye...Ne değişik bir taraftarımız var.

Çevrimdışı Ensar

Ben maçtan sonra off olduğum için forumda kalamadım. Rhodolfo çok kötüydü bana göre. En fazla sinirlendiğim yenik durumda ya da berabere olduğumuz anlarda dahi risk almayıp kolay topları hafif vuruşlarla taca göndermesi olmuştu. Bu durumlarda top kaybına tahammülümüz olmadığını düşünüyorum. Hele ikinci golde çok ağır kaldı dönemedi bir türlü
kesinlikle çok hatalıydı ikinci gol de , ama taca vurduğu toplarda tolgaya vereceğine taca vursun daha iyi , tolgaya baktığı an verme verme diye bağırıyorum evde :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kumaşı iyi ama dün gerçekten çok kötüydü. Bunda Brezilya liglerinin erken başlamasının etkisi olduğunu düşünüyorum. Şu anda herkesten çok maç oynadı. Devre arası ona çok iyi gelecektir kanaatindeyim.
50 maçtan fazla oldu bu sezon oynadığı mac sayısı devre arası onada iyi gelecek.

Ben bu tip konuşan BJK liler ile dışarda bile konuşmuyorum.

Çevrimdışı ZEKI

Bugune kadar butun maclarda oynayan Beck, Rhodolfo ve Attiba'nin bir iki macta kotu oynamaya haklari oldugunu dusunuyorum. Birazda baskalari bu kisilerin hatalarini kapasinlar.

Çevrimdışı Ensar

50 maçtan fazla oldu bu sezon oynadığı mac sayısı devre arası onada iyi gelecek.

Ben bu tip konuşan BJK liler ile dışarda bile konuşmuyorum.

Bugune kadar butun maclarda oynayan Beck, Rhodolfo ve Attiba'nin bir iki macta kotu oynamaya haklari oldugunu dusunuyorum. Birazda baskalari bu kisilerin hatalarini kapasinlar.
+1

Çevrimdışı ahmetx

@Çağrı nın problemli dediği Donk florya yolunu tutmuş umarım dediğin gibi çıkar @Çağrı ben bu veledi beğeniyordum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

Rhodolfo nun bugünkü 2. golde büyük hatası var ve bu ilk değil , üst düzey stoper şart . Ayrıca son dakikalarda kalp krizi geçiriyoruz kim orta yapsa bizden sekip adamlara düşüyor, boş pozisyonda bile . Papy gibi bir stoper bunlarıda düzenler nefes alırız.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Rodolfo aradığımız stoper hayalini kurduğumuz stoper asla değil asla zago veya Ronaldo seviyesinde olmayacak olamaz çok ağır rakibe uzak Akhisar maçında yediğimiz 2. golde bitmişti benim için dün akşamki 2. gol tuz biber oldu zaten bu yaşına kadar Avrupa dan teklif almamış Brezilyalı stoperden daha fazlasıda beklenemez

Çevrimdışı ahmetx

Bu taraftar kafasıyla olmaz herkes birine sallıyor. Rodolfodan gomeze sosaya her hafta birine sallıyorlar. O maç nasıl oynadıysa ona göre dönüyorlar, önceden de 1-2 hata yaptıysa hemen yapıştır kazık yedik rezil gönderin gitsin diye...Ne değişik bir taraftarımız var.
ben vakit buldukça rakiplerin forumlarına da göz atarım , kesinlikle bizim kadar oyuncusunu maçlık değerlendiren , abartılı öven ve yeren yok buna ts taraftarı dahil.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu haftanın şanslısı Rhodolfo olmuş. Haftaya golü var.  :D

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Bu arada esas problemimiz birileri egosu uğruna Gökhan Töre yi harcayacak geçen yılın en değerli oyuncusu şimdiden değer kaybetmeye başladı

Rodolfo aradığımız stoper hayalini kurduğumuz stoper asla değil asla zago veya Ronaldo seviyesinde olmayacak olamaz çok ağır rakibe uzak Akhisar maçında yediğimiz 2. golde bitmişti benim için dün akşamki 2. gol tuz biber oldu zaten bu yaşına kadar Avrupa dan teklif almamış Brezilyalı stoperden daha fazlasıda beklenemez

rodolfoyu beğenmiyorsan defanstaki hiç kimseyi beğenmiyorsun demektir bu da defans hattının komple yenilenmesidir. Böyle bir şey mümkün mü? 8 oyuncuyu gönderebilir misin sadece defans bölgesinden? Rodolfonun defansını beğenmeyen takımda kimi beğenir. Mecburiyetten Gomez ve Atibayı beğenir. Gerisi yenilensin değil mi takımın? Olcay kerim Quaresma töre hepsi kanatta yetersiz. Cenk pektemek forvette yetersiz, Oğuzhan sosa veli necip ortada yetersiz. Yani bu yorumlara bakınca gs bize 9 puan fark attı sanıyorum. Şaka gibi eleştiriler dünden beri herkes eleştiriliyor Maçı kurtaran sosa da eleştiriliyor... Sırf doğrularımın arkasındayım demek için eleştiriyorlar bir de...Şampiyon olsak kursağımızda bırakırsınız 2 dakika sevindirtmezsiniz Büyük Beşiktaş taraftarı...