Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313434 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

@atalay, rhodolfo + ersan tandemini mi takımına koyarsın, Dinyeperdeki Douglas + Ersan tandemini mi? ya da Rhodolfo + Douglas mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı eski inönü

Tosic ve motta daha iyi galiba sana göre
Mottay'la aynı ayarda ama Tosic kesinlikle daha iyi bana gore. Sezon sonu İsmail ve Motta'nın sözleşmeleri bitiyor. İkisiyle de yollar ayrılıp iyi bir sol bek transferi yapılmalı. Ama eminim ki bu yonetim İsmail'le sozleşme uzatacaktır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mottay'la aynı ayarda ama Tosic kesinlikle daha iyi bana gore. Sezon sonu İsmail ve Motta'nın sözleşmeleri bitiyor. İkisiyle de yollar ayrılıp iyi bir sol bek transferi yapılmalı. Ama eminim ki bu yonetim İsmail'le sozleşme uzatacaktır.
Bence 3üde gitmeli bi tane A class sol bek yedek olarakta eren albayrak alınmalı

Çevrimdışı genki1914

Stoper transferi olursa Ersan değilde  Rhodolfo yu kesme ihtimali hakkinda ne düşünüyorsunuz ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dniprolu Douglas gelirse Rhodolfoyu kesebilecegini dusunuyrm bahsedilenlere göre daha atletik oyuncu Ersanla birlikte daha hizli stoper elde etmiş oluruz diye dusunuyorm

Guti14

Çevrimdışı Kadir G.

Benim kulağıma bi yerlerden geldi sadece görsel olarak burda videolar iyi kaleci imajı verir ama hata olur bizim için gerçi , tolga 'dan kötü olma ihtimali yok ama

Tolga'dan kötü olma ihtimali herhangi bir kaleci için çok düşük.

Ochoa her şekilde daha iyi olur ama bir tık üstü olur bize maç aldıracağını sanmıyorum. Tartışmasız kaleye koyulacak kaleci lazım bize.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tolga'dan kötü olma ihtimali herhangi bir kaleci için çok düşük.

Ochoa her şekilde daha iyi olur ama bir tık üstü olur bize maç aldıracağını sanmıyorum. Tartışmasız kaleye koyulacak kaleci lazım bize.
Bende seninle aynı şekilde düşünüyorum ama devre arası o şekilde bi kaleci bulmak çok zor ihtimal olarak görünüyor..

Boyko nedense bana biraz sicak gelmiyor yani dolduramaz gibi geliyor boşluğu..

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı @Tolga

Şampiyon olup CL ye gidersek ffpyi kaldırma şansımız var mıdır?
Değişeceğini pek sanmıyorum.

Ama UEFA'nın tüm takımlar için FFP uygulamasında esnekliğe gidebileceği konuşuluyordu.

Belki o zaman değişiklik olabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

@atalay, rhodolfo + ersan tandemini mi takımına koyarsın, Dinyeperdeki Douglas + Ersan tandemini mi? ya da Rhodolfo + Douglas mı?

Rhodolfo bu sene 55.maçını oynadı. 2-3 maç dışında rotasyona hiç girmedi. Ersan ile uyumu gayet iyi. Sorun savunma stratejileri ile alakalı.

Yoksa Rhodolfo'nun temas oyununda agresyonunun çok yüksek olmaması ya da 1v1'de kolay ekarte olması sürpriz değil.

Bu iki oyuncuyu yedekleyecek bir stoper gerek. Douglas benim tercih edeceğim isim olmazdı. 

Çevrimdışı tangaz

Dniprolu Douglas gelirse Rhodolfoyu kesebilecegini dusunuyrm bahsedilenlere göre daha atletik oyuncu Ersanla birlikte daha hizli stoper elde etmiş oluruz diye dusunuyorm

Rhodolfo kesinlikle bizim kalitemize uygun bir adam değilki, örneğin kasımpaşadaki chelsea'den kiralık gelen siyahi stoper bize çoğu adamdan daha uygun ve ben 4senedir söylediğim akhisarlı douglao kendisibragada oynarken cinconun forvetlerine hayatı zindan etmişti. birde yaşı çok ilerledi aslında methalist karkiv bizi elediğinde pape guaye isminde biri vardı şimdi dinyeperde ve iyi stoperdir. konuyu dağıttım belki ama rhodolfo bence pedro francodan iyi değil hayatımda bu kadar yavaş adam görmedim ben
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kadir G.

Bende seninle aynı şekilde düşünüyorum ama devre arası o şekilde bi kaleci bulmak çok zor ihtimal olarak görünüyor..

Boyko nedense bana biraz sicak gelmiyor yani dolduramaz gibi geliyor boşluğu..

Boyko bana da hiç uygun gelmiyor. Hem stoper hem kaleci lazım ne yapılacak bakalım. Umarım transferi iyi kapatırız.

Çevrimdışı tangaz

Rhodolfo bu sene 55.maçını oynadı. 2-3 maç dışında rotasyona hiç girmedi. Ersan ile uyumu gayet iyi. Sorun savunma stratejileri ile alakalı.

Yoksa Rhodolfo'nun temas oyununda agresyonunun çok yüksek olmaması ya da 1v1'de kolay ekarte olması sürpriz değil.

Bu iki oyuncuyu yedekleyecek bir stoper gerek. Douglas benim tercih edeceğim isim olmazdı.

yedekleyecek adam mı yoksa kesecek adam mı konusunda sanırım aynı düşüncede değilim sizinle. peki sizin tercihiniz kim olurdu yedekleme hususunda?

Çevrimdışı TALAT

@Çağrı @Tolga

yanlis hatirlamiyorsam ceza uc yillik fakat son sene cezasi bizim yaptiklarimiza bagli olarak kaldirilabilir. onumuzdeki yaz mecbur cezayi cekicez
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı @Tolga

Sanmıyorum zaten biz istedik bu maddeleri zaten 1 şampiyonluk toparlamaz bizi 2 tane gerekiyor arka arkaya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bize asıl kanat lazım bu arada.

Quaresma, Kerim bunlar hamle oyuncuları.

Töre formsuz geçiyor Olcay 3 var 4 yok. İstikrarlı bir kanat oyuncusu gerekli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Sanmıyorum zaten biz istedik bu maddeleri zaten 1 şampiyonluk toparlamaz bizi 2 tane gerekiyor arka arkaya.

Eldeki değerli oyuncuları satmadan transfer yapmamız çok zor. Satsan bir dert satmasan ayrı dert. Şampiyonlar liginde hoş olmayan sürprizlerle karşılaşmaktan çekiniyorum.

Neden diyorum bize gs gibi astana benfica grubu çıkmaz. İlk torbadan barcelona çekeriz öyle şanslıyız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yanlis hatirlamiyorsam ceza uc yillik fakat son sene cezasi bizim yaptiklarimiza bagli olarak kaldirilabilir. onumuzdeki yaz mecbur cezayi cekicez
bu sene töre + sosayı satarız gibime geliyo

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bize asıl kanat lazım bu arada.

Quaresma, Kerim bunlar hamle oyuncuları.

Töre formsuz geçiyor Olcay 3 var 4 yok. İstikrarlı bir kanat oyuncusu gerekli.
celta vigodaki nolito nasıl olur

Çevrimdışı Çağrı

Eldeki değerli oyuncuları satmadan transfer yapmamız çok zor. Satsan bir dert satmasan ayrı dert. Şampiyonlar liginde hoş olmayan sürprizlerle karşılaşmaktan çekiniyorum.

Neden diyorum bize gs gibi astana benfica grubu çıkmaz. İlk torbadan barcelona çekeriz öyle şanslıyız.

Olacağa çare yok çekersek başımıza geleni alsak da almasak da çekeriz zaten  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı atalay

velinin dönmesi çok iyi oldu 2.ci yarı veli çok işimize yaracak rakiplere gelin kucağımıza yastık var diyoruz faul yapan yok,rakibe sert giren yok korkutan yok :)

Veli ilaç olucak ilaç :)

Veli hem orta alanda sertlik, hem de ön alan baskısında önemli bir oyuncu. Omzunun durumu önemli. Bu oyunda 1.tercih olmaz yinede.

kerim elimizde patlayacak patlamadan okutmak lazım.

Gelişimini sağlamamız lazım. Kolay vazgeçilecek bir isim değil. Fakat şu an istenilen seviyede değil.

İsmail bizim için yedek dahi olacak kalitede degil. Şenol hocanın oyuncuyu parlatma egosu mantıgının onune geciyor bazen.

Kalite konusu doğru. Diğer iki sol bek oyuncusunda olduğu gibi... Oyun profili, oynamasının sebebi.

yedekleyecek adam mı yoksa kesecek adam mı konusunda sanırım aynı düşüncede değilim sizinle. peki sizin tercihiniz kim olurdu yedekleme hususunda?

Sol stoper adayım: Papy. Kesenin ağzını açacaklar ise Marlon'u isterim. Çok fazla isim var. Bütçe önemli.

Çevrimdışı campeon2015

Papy Djilobodji is in gesprek met Besiktas over een transfer, ondanks het feit dat hij afgelopen zomer arriveerde bij Chelsea.

http://www.goal.com/nl/news/786/transfers/2015/12/21/18590322/chelsea-verdediger-spreekt-turken?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

Ne diyor? Papy gelirse 10 numara olur.
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 01:47:44 campeon2015 ]

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 02:05:48 atalay ]

Çevrimdışı Ferhat Türk

senin cucak bursa'da kepaze oldu @Çağrı ne düşünüyorsun :D
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimiçi murat

defansif tosiç>motta=ismail  ofansif motta=ismail>tosiç

Çevrimdışı Ferhat Türk

defansif tosiç>motta=ismail  ofansif motta=ismail>tosiç

yani motta=ismail=tosic diyebilir miyiz hocam  :evillol: