Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313691 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı BJKTÜRK23

yani motta=ismail=tosic diyebilir miyiz hocam  :evillol:

motta+ismail+tosiç<1 diyebiliriz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı FARUK

Spor programlarının tekrarını izliyorum suratlar asık moraller bozuk
İlk yarı penaltı kırmızı kart atlanılan bir maçı kazanmamız zoruna gitmiş herkesin
Yazık kaybedilen  milli maçtan sonra bile fatih terime çakma keyfiyle böyle değiller
Çok zor bir dönemeci atlattık

Çevrimdışı Savaş

İkidir geri düşüyoruz ve ikidir Gomez hayat veriyor.

Geçen sene bu durumlarda kırılıyorduk ve bir panik yaşanıyordu. Gomez ikidir bu stresi kırıyor, belki oyun içinde çok görünmüyor ama gerçekten çok büyük oynuyor.

Ama en güzeli takımda inanılmaz bir özgüven hakim. Özellikle derbiden geriden gelip kazanmak ve aynısını bu maçta yaşamak hemde 2 kere takıma şahane bir özgüven getirdi. Nolursa olsun atar kazanırız havası var ve son dakikaya kadar bitmeyen bir mücadele var.

Kazanmaya alıştık, arada kötü de oynayacağız. Lakin bu devre arasına cok ihtiyacımız var. Gelecek transferler, iyi bir kamp ve dinlenmiş bir takım ile kaldığımız yerden devam ederiz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

senin cucak bursa'da kepaze oldu @Çağrı ne düşünüyorsun :D

Kepaze olanın Bursa olduğunu düşünüyorum :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Spor programlarının tekrarını izliyorum suratlar asık moraller bozuk
İlk yarı penaltı kırmızı kart atlanılan bir maçı kazanmamız zoruna gitmiş herkesin
Yazık kaybedilen  milli maçtan sonra bile fatih terime çakma keyfiyle böyle değiller
Çok zor bir dönemeci atlattık

Fener önden giderse reytingler artacak alışverişler artacak haklı tabi onlar da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

yani motta=ismail=tosic diyebilir miyiz hocam  :evillol:
ne diyeceğimi bilemedim şimdi :D
biri direk gol atıyor biri penaltı yaptırıp adam kaçırıyor.diğeride ofsaytı bozuyor penaltıya yakın oynuyor, adam kaçırıyor.hücumda ise motta arada bir gol atıyor onun harici vasata yaklaşamıyor diğeri çok bindiriyor ama sonuç yok 3. de ise neredeyse hiçbiri yok desek yeridir.
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 02:31:18 MURAT ]

Çevrimdışı AmaralGürses

Stoper transferi olursa Ersan değilde  Rhodolfo yu kesme ihtimali hakkinda ne düşünüyorsunuz ?

Şu anki form durumları itibariyle doğrusu zaten o olur.
Ama zaten alacağımız stoper Douglas sağ ayaklı. Yani zaten Ersan'ı kesme ihtimali yok.

Çevrimdışı Çağrı

En iyi  Tosic süründürmüyor heyecanlandırmıyor doğrudan atıyor içeri topu ona göre ayağımızı denk alıyoruz :D

Karadul Tosic.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Şu anki form durumları itibariyle doğrusu zaten o olur.
Ama zaten alacağımız stoper Douglas sağ ayaklı. Yani zaten Ersan'ı kesme ihtimali yok.

Sadece ayağından ötürü kesemez demek doğru olmaz Dünya'da sol ayaklı stoper zaten az oluyor baya çoğu takım çift sağ ayak ile oynuyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

İsmail'in bu maçta savunmada pozisyon alırken 4-5 tane fahiş hatası var. Sürekli arkasına adam kaçırdı.

Ismail'de zerre futbol zekasi yok maalesef. Bu hep boyleydi anlatmaktan biktim. Devre arasi her seyden once bir sol bek bir kaleci sart. Stoperde ihtiyacin sol bek kadar ciddi oldugunu dusunmuyorum. Olsa hic fena olmaz tabii. Bu arada yakin zamanda vermistim yine vereyim:

Bartosz Kapustka, mutlaka almaliyiz hazir ucuzken sene sonu Polonya'da durmaz bu cocuk Premier Lig'den birileri alir. Simdiden kapatmak lazim:

Çevrimdışı Kadir G.

Takım önde basan ekiplere karşı ciddi anlamda zorlanıyor. Topu sürerek 3. bölgeye götürecek orta sahamız olmadığından sıkıntı yaşıyoruz. Tolgay'ın iyi şekilde dönmesi çok önemli o bu işi iyi yapıyor.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş oyuncularına küfür hakaret ve saygısız üslup kabul edilecek bir şey değil.
Bu şekilde davrananlara  forum kuralları gereği işlem yapılacak.
hakaret ve alay ettiğiniz oyuncuların Beşiktaş forması giydiğini unutmayın.

Çevrimdışı ontariokartallari

iyi bir kaleci , kasimpasadan eren ve donk bu kadroya ilac olurdu !!
kasimpasa yonetimine baski yapilmali ,
riza kaptan bunlari gsye gondertmemeli !
Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .

Çevrimiçi COB

Selam verip borçlu çikiyoruz. Helal olsun.

Tosiç büyük oyuncusun. Değerini bilmeyen üzülsün.

Kendimi Enver Hoxha dönemindeki Arnavutluk gibi hissetim.

Çevrimdışı enemy1903

Mutlak alınması gerekenler;

Kaleci,2 stoper,sol bek.

Mutlaka gitmesi gerekenler;

motta,mustafa.

Çevrimdışı enemy1903

Stoper transferi olursa Ersan değilde  Rhodolfo yu kesme ihtimali hakkinda ne düşünüyorsunuz ?

İkisi de kesecek 2 stoper alalım,kanser olmak üzereyim.
Ersan maç başına 40 uzun pas deniyor 1 tanesini bile isabetli değil.el bombası gibi.
Ne ersan ne rhodolfo pas atarak çıkan oyuncular değil,bu yüzden liberolar çok geriden oyun kuruyor.

Çevrimdışı ahmetx

ben de bunu diyecektim, öve öve bitiremediğimiz Sirigu da 28 yaşına kadar 15 kere çağrılmış hepi topu İtalyan milli takımına. Neden? Buffon varken hangi İtalyan çağrılır o takıma? Bu Sirigu kötü kaleci demek değil. @ahmetx
Yahu iyide milli takıma 1 tanemi 3 tanemi kaleci çağrılıyor ? @Çağrı @AmaralGürses hepi topu 6 defa çağrılmış Boyko yanii kalede fark filan yaratmaz.
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 09:58:36 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gs'ın stoperleri çok mu iyi de bizden az gol yediler? Stoperler bir yere kadar ama kaleye gelen her topu içeri alan bir kalecimiz olduğu sürece defansa Baressi ve Maldini'yi koysanız ne olur?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mutlak alınması gerekenler;

Kaleci,2 stoper,sol bek.

Mutlaka gitmesi gerekenler;

motta,mustafa.
Tolga?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı enemy1903

Tolga?

abi şenol hoca onu göndermez.sene sonuna kadar yedek dahi olsa katlanacağız malesef.

Çevrimdışı ahmetx

Benim izlediğim Tosiç bek olarak hem İsmailden hem de Mottadan daha iyi , bir kere ne İsmail ne de Motta bek oynamayı bilmiyorlar sol kanat gibiler ama bu takımın sol beki Tosiç mi olmalı elbette değil 3 sene önce almadığımız Holebas tam aradığımız adamdı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Daha geçen aya kadar burada Sosa kara listede 1 numaraydı , Tolganın adı bile geçmiyordu . :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@çağrı son haftalarda takımın en verimli oyunculardan birisi quaresma bence fazla art niyetlisin.

Çevrimdışı ahmetx

Q7 de gözle görülür bir değişme var  bu gidişle 35 inde tam bir takım oyuncusu olacak  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Q7 de gözle görülür bir değişme var  bu gidişle 35 inde tam bir takım oyuncusu olacak  :D
Hahahahaha 35 ten sonra çöp olur... :)