Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313454 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

İlk 18'de 1 Türk kaleci olma zorunluluğu var.
Ordaki açık kapı aslında 18 de isterse yedek kaleci ben olayım kaleciler taş çatlasa yılda bi kez  maç anında sakatlandığı için 18 de yedek kalecinin iyi olması çok önemki değil.Biz atıyorum Sirigu'yu aldık yedeğede alissonu aldık (lükse bak yalnız  :evillol:).Sirigu sakatlanınca Alisson geçer kaleye yedektede hep gunay bekler.

Çevrimdışı Batuhan1903

Sol bek çok yeter ki almak isteyelim.

http://www.transfermarkt.com.tr/guilherme-arana/profil/spieler/346766
Bizim yönetim belli bir oyuncuya odaklanmayı seviyor o yüzden tam bizim dişimize göre diye düşünüyorum Oviedo için.

Çevrimdışı Kadir G.

Maçı geçtim osmanlının oynadığının kat kat fazlasını oynayan takımlarla şampiyon liginde bu defansla elek olmama şansımız yok. Arsenal falan çıkar kurada. Rhodolfo yakalayana kadar 2 kez atar bu adamlar.

Bilicin savunması da yokken -iyi yaptırdığı ender şeylerden- bu kadro bilemiyorum ne olur. Bir de transfer yasağımız var.

Çevrimdışı cursedofdragon

kesinlikle katılmıyorum

veli de atibaylayken yine orta saha yetersiz kalıyordu aynı neciple oldugu gibi yani onun donmesi yüzde 4 fark ettirir cnk oda yetersiz böyle vizyonlar yüklemeyin neyi becerebilmişki simdiye kadar onu bekliyoruz o sebeble aman deyim hayal kırıklıgına ugrarız

ama tolgayda fark ettirir aslında yine yetmez orası ayrı lig için değil avrupa için hiçbir ortasahamız yeterli değil o konuda hemfikirizdir umarımsizlerle

sen nediyon Allah için ya.

Çevrimdışı cursedofdragon

Kerim, kafayı kaldırmadığı ve bir sonraki adımı planlayamadığı sürece asla tercih oyuncusu olamaz.

kerim elimizde patlayacak patlamadan okutmak lazım.

Çevrimdışı Koa_lAA

yazmadan edemeycem... şimdi arsenal maçını izledim son 4 dakkayı öldürdüler resmen korner çizgisinin orda...

bizde en kızdığım konu... bugün bile öndeyiz 3.2 dakka 90+2 tolga topu tuttu.. ilerde kanatta sadece bi adam var bizden kerim hemen eliyle topu ona atıyo.. tabi kaybediyo adamda napsın orda... yav adam bi yat yere takım bi çıksın ileri ne hemen başlatıyon oyunu... bu nası bi anlamsızlıktır... :/

Çevrimdışı eski inönü

bu berbat oyunla kazanmak çok önemliydi. Sosa'nın insiyatif alması ayrıca çok onemliydi. Sosa'da gerekli teknik donanım zaten var ama en önemli eksikliği lider karakterli degil. Teknik ekip onu bir şekilde ekstra motive edebilirse bu sene şampiyonluk gelir.

Çevrimdışı AmaralGürses

kerim elimizde patlayacak patlamadan okutmak lazım.

şimdi baktım da kerim frei + rhodolfo = 7 milyon euro vermişiz. %51 patlayacak ikisi de.

Çok büyük paralar harcamışız gerçekten inşallah verim alırız. @Çağrı
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2015, 00:20:47 AmaralGürses ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şenol Hoca gitmeli demediğiniz kalmış , ayıptır be kötü oyun kötü tercih olmuş olabilir puanda bırakılmış olablirdi..

bu kadar tahammülsüzlük olurmu biraz herkes kendine çeki düzen versin nedir arakdas bu her kötü sonuçtan sonra kesilecek bi kelle arayışı..

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu akşam kaleci hatasıyla puan kaybedersek sorumlusu Tolga değil Şenol Güneş'tir. :s20:
Arkadaşım senin bu şenol güneşle zorun ne ben onu anlamadım bu nedir her başlığa aynı şeyler hep hedefe insanları yerleştirmeler feneri şampiyon ilan etmeler bir kendine gel ezik psikolojisinden kurtul bizim sorunumuz bu taraftar profilidir.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

@Çağrı @Tolga

Şampiyon olup CL ye gidersek ffpyi kaldırma şansımız var mıdır?

Çevrimdışı atalay

İsmail'in bu maçta savunmada pozisyon alırken 4-5 tane fahiş hatası var. Sürekli arkasına adam kaçırdı.

Çevrimdışı mellfred

toroğlu töre'nin devre arasında gideceğini iddia ediyor. talibi var ama yönetim taraftar baskısından sakınmak için arada problem varmış gibi yansıtıyor. diyor

Çevrimdışı Kalyoncu

toroğlu töre'nin devre arasında gideceğini iddia ediyor. talibi var ama yönetim taraftar baskısından sakınmak için arada problem varmış gibi yansıtıyor. diyor
Ne dese çıkmıyo boş konuşan boş bir adam :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

Turgay Demir: "Dnipro'dan bir kaleci ve bir stoperle %99 anlaşıldı, parası da bulundu."

Çevrimdışı atalay

Bu arada oyun merkezini geriye çekmemiz ve savunmacıların geriye kaçmasının sebebi de yüksek ihtimal zemindir. Tabii Osmanlı'nın hızlı oyuncuları... Totalde 251 pas hatası olmuş maçta ki çok yüksek bir rakam bu.

Çevrimdışı eski inönü

İsmail'in bu maçta savunmada pozisyon alırken 4-5 tane fahiş hatası var. Sürekli arkasına adam kaçırdı.

İsmail bizim için yedek dahi olacak kalitede degil. Şenol hocanın oyuncuyu parlatma egosu mantıgının onune geciyor bazen.

Çevrimdışı Kadir G.

İsmail bizim için yedek dahi olacak kalitede degil. Şenol hocanın oyuncuyu parlatma egosu mantıgının onune geciyor bazen.

Yahu ne egosu? İsmailin yerine kimi oynatacak adam? El mahkum oynuyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kaleci transferi bence ochoa olacak

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tosic ve motta daha iyi galiba sana göre

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı genki1914

Stoper transferi olursa Ersan değilde  Rhodolfo yu kesme ihtimali hakkinda ne düşünüyorsunuz ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı laoban

keske akhisardan gurayi alabilsek

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yanlış olur.
Benim kulağıma bi yerlerden geldi sadece görsel olarak burda videolar iyi kaleci imajı verir ama hata olur bizim için gerçi , tolga 'dan kötü olma ihtimali yok ama