Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313606 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Artilar arti biraz para verilip Ndiaye kesinlikle alinmali. Tempolu, guclu, dar alanda etkili, akilli, iyi pozisyon alan bir orta saha. 1 assist 1 golle oynadi.

Çevrimdışı Alper1903

Artilar arti biraz para verilip Ndiaye kesinlikle alinmali. Tempolu, guclu, dar alanda etkili, akilli, iyi pozisyon alan bir orta saha. 1 assist 1 golle oynadi.

Alinabilirse cok iyi olur ama artik cok ucuk fiyat cekerler.

Çevrimdışı AmaralGürses

bizde gs,fb değiliz yalnız bize ne ?

Hangi bağlamda söylediğim ortada. Ne alakası var senin dediğinle..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Boyko işine Everton da dalmış. :eyes
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

evren boyko için everton temaslara başladı diyo

bu da mı kaçtı azizim?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Şenol hocanın tavrı ve bu kaleciler beni korkutuyor.

Kaleci almayacağımızı hissediyrum nedense
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

mecbur alıcaz nasıl almıyoruz ?

Çevrimdışı Batuhan1903

@Çağrı önerdiğin BRYAN OVIEDO yu takıma aldırmamız lazım sene sonu yada devre arası. İsmail 'den ancak yedek olacak.

Çevrimdışı İrfan

Kaleci almazlar da biz 2.yarı 1 puan dahi kaleciden kaybedersek var ya adamı di-ker-ler.
We are Electric..!

Çevrimdışı cursedofdragon

Muhabir : Hakemle ilgili birşey söyelecek misiniz?
Şenol Güneş : "Mustafa Denizli'ye sorun.O işlerle o ilgileniyor."

Çevrimdışı ozan062

rhodolfo takım iyiyken bile benim gözüme batan bir adam dolayısıyla onu bu sene bir takıma gondermeliyiz almak isteyen cıkarsa:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı İrfan

Çok çok önemli 3 puan aldık. Ankara'yı bilen bilir nefes alınmaz o havada ciğeri kurur adamın. Kaldı ki saha rezaletti. Geçmiş olsun diyelim güzel oldu.

Ben hala sağ ve sol bekleri yeterli bulmuyorum beyler siz ne diyorsunuz ?

Beck'in oyunu beni tatmin etmiyor, Sol taraf keza öyle... İsmail bazen iyi o da çok çok nadir, diğerlerini zaten kaldır at.. sizin yorum nedir ?
We are Electric..!

Çevrimdışı ozan062

Süper kaleci ile birlikte ikinci kaleci de transfer ekmek lazim. Harun olabilir mesela..

aynı fikirdeyiz fakat harun konusunda ayrısırız cnk ikinci kalecide türk olmamalı

Çevrimdışı Deniz

Kaleci transferi önceliğimiz olmalı.en iyisini almalıyız
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Ukrayna ligi dediğin  Dinamo ,Şahtar ve Metalistten oluşuyor geçen yıl Dnipro Avrupada parladı o kadar yani Milli takıma kaleci bu takımlardan gider başka rakibi yok zaten ona rağmen 6 defa çağrılmış.

Evet bence Tolga Günaydan daha iyi kaleci  :D ama Beşiktaşın kalecisi değil o ayrı mesele.

Şoykovski varken çağırılması mümkün müydü ki başka bir kalecinin :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Hakkaten sert oyunu özledim be. Öyle deli gibi sert değil, onun bazen sağlam basışları var hiç gerek yokken çift sarıdan atıldığı öylesini değil ama dinamik sert orta sahayı özledim. Veli bence de ilaç gibi olacak  :ok:

kesinlikle katılmıyorum

veli de atibaylayken yine orta saha yetersiz kalıyordu aynı neciple oldugu gibi yani onun donmesi yüzde 4 fark ettirir cnk oda yetersiz böyle vizyonlar yüklemeyin neyi becerebilmişki simdiye kadar onu bekliyoruz o sebeble aman deyim hayal kırıklıgına ugrarız

ama tolgayda fark ettirir aslında yine yetmez orası ayrı lig için değil avrupa için hiçbir ortasahamız yeterli değil o konuda hemfikirizdir umarımsizlerle
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 23:39:05 ozan062 ]

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

aynı fikirdeyiz fakat harun konusunda ayrısırız cnk ikinci kalecide türk olmamalı

İlk 18'de 1 Türk kaleci olma zorunluluğu var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

İlk 18'de 1 Türk kaleci olma zorunluluğu var.

o zaman günayla devam cnk harun falan gözüm görmek istemiyor at gibi boyuyla hi.birsey yapamayan adamlara karsı alerjim var maalesef

kimsede olmayan avantajın var vucutta var ama potansiyel sıfır
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 23:41:37 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı önerdiğin BRYAN OVIEDO yu takıma aldırmamız lazım sene sonu yada devre arası. İsmail 'den ancak yedek olacak.

Sol bek çok yeter ki almak isteyelim.

http://www.transfermarkt.com.tr/guilherme-arana/profil/spieler/346766
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Hocanın tolga inadını anlamıyorum.
Tolga takıma herşeyden önce negatif enerji veriyor önünde oynayanlara güven vermiyor.
Devre arasına kadar sabredelim diyoruz da edemiyoruz bugün puan kaybetseydik sorumluluk direk hocada olacaktı.
Böyle risklere gerek yok bunlar takıma olumsuz sonuçlar doğurur.

Tabi sosayı inatla oyunda tutmasını da ayrı tebrik etmek lazım ben tvden izlerken "çıkar sosayı al töreyi " diyenlerdendim maçı kurtaran adam Sosa oldu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Batuhan1903

Şu takıma adam akıllı 2 bek alıp beck i ve ismaili yedeğe çekmemiz lazım. Sırasıyla şu adamları sene sonu bonservis ödemeden kadroya katmak için uğraşmalıyız.

Sağ Bek için
JON FLANAGAN
GÖKHAN GÖNÜL
CİCİNHO(1 YILLIK KONTRAT)

Sol Bek için
BRYAN OVIEDO
EMANUEL MÁS
YUTO NAGATOMO
EREN ALBAYRAK

Çevrimdışı AmaralGürses

Şoykovski varken çağırılması mümkün müydü ki başka bir kalecinin :)

ben de bunu diyecektim, öve öve bitiremediğimiz Sirigu da 28 yaşına kadar 15 kere çağrılmış hepi topu İtalyan milli takımına. Neden? Buffon varken hangi İtalyan çağrılır o takıma? Bu Sirigu kötü kaleci demek değil. @ahmetx

Çevrimdışı atalay

Kerim, kafayı kaldırmadığı ve bir sonraki adımı planlayamadığı sürece asla tercih oyuncusu olamaz. 

Çevrimdışı Batuhan1903

İyi oldu iyi Boyko için Everton'nun ilgilenmesi ingilizlerin elinden oyuncu almak çok zordur. :evillol: