Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309297 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ibrahimovic, sponsorla gelsin diyorsunuz da buna UEFA'nın izin vereceğini düşünmüyorum.

Sonuçta hala devam eden bir transfer durumumuz var.

Oyuncu satmadan bonservisli oyuncu transfer edemiyoruz.

Gerçi boşa konuşuyoruz da neyse :D

Yani, işin özeti bu :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Robbene gerek mi var? Yerli Robben var yerli @Çağrı
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Ancak kısmen katılıyorum @Çağrı. Aslında renklilerle karşılaştırmayı sevmem ama konunun doğası gereği yapacağım mecburen..

Tamam, Beşiktaş tarihsel misyonu itibariyle tabi ki bahsettiğin modele uyan bir kulüp değil ANCAK,

burada sorsak 4 yılda 3 şampiyonluk 8 kupa kazanacak Beşiktaş ama sonrasında da 1 veya 2 sene feda/kısmi feda dönemi yaşanacak diye sence kaç kişi "hayır" der?

Yanlış olan eleştirdiğin transfer modeli değil, bizim onu tatbik edemeyiş olmamızdır.

Biz kafa ve fizik olarak futbol hayatını bitirmiş Guti'yi alırken onlar gümbür gümbür oynayan Drogba'yı aldılar...
Biz 8 milyona tabata'yı alırken onlar sneijder'i aldılar
Biz pektemek'i gol umudu olarak alırken onlar Elmander'i aldılar
Biz Veli'ye orta sahada bel bağlarken onlar Melo'ya bağladılar
Bizim kaleci mevkisine 112 yıllık şerefli tarihimiz boyunca harcamadığımız parayı sadece Muslera'ya (90 milyon TL) harcadılar...
...
...
...

Bu örnekler uzar gider ama şimdi Necmi abi'yi kızdırmiyim daha fazla renkli ismi ağzıma alarak meraklısı da değilim ama Demirören dönemi aysal dönemi arasında çok büyük bir vizyon farkı vardı şimdi bu yüzden yıldız düşmanı olmaya gerek yok. Bir de tabi Yıldız var yıldız var. Bu da bir komplekstir neticede.

Makulu bizim genç ve yetenekli oyuncularımızla dünya çapında yıldızların harmanlandığı bir kadrodur. Bunu ancak kısmen bu ve önceki seneler yapabildik, gelecekte de yapabileceğimiz ölçüde başarılı olacağız. Ez cümle konuya dönersek sponsor destekli bir IBRA/IBRA ayarı oyuncu transferi Beşiktaş'a sadece çok büyük fayda sağlayacaktır buna demirören dönemi kompleksiyle karşı çıkmaya gerek yok kanaatindeyim..

hep olumsuzla karşılaştırma olmaz ellerinde bir atiba varmı bir sosa oğuzhan varmı
adamların pahalı diye alamadıkları gomez bizim kadroda. bu gün Olcay veTöreyi bıraksak almak için
birbirlerini yerler kale hariç gs den örnek verdiğin için söylüyorum bu gün hangi oyuncumuz
gitse bulunduğu yerdeki oyuncuyu keser ve gs de direk oynar unutmayalım bizim kalede görmeye
tahammül edemediğimiz cenk bu kadar kaleciye ihtiyacımız varken kupa maçında gs nin
kalesini korudu. Futbol Türkiyede sadece sahada oynanmıyor bakın Beşiktaş maçlarını hakemler
biraz adil yönettiler hemen zirveye oturduk. Cenk tosunu unuttum o gitse bizim kulübeden gsde
direk oynar :D  Takımınıza güvenin gs nin aldığı 3 şampiyonluk drogbayla gelmedi Beşiktaş ve
fenerin kafasına vurulan balyozun eseridir o şampiyonluklar. Daha iki takımda yeni yeni kendini toparlıyor
sonuçta aslında 3 yıldır tabelada olması gereken şekil yeni oluşmaya başladı.
GS dediğiniz gizli güçlerin şişirdiği bir balondur. Geçen sene yanlış ata oynayıp patlattılar balonu.
şimdi delikleri tamir etmeye çalışıyorlar ama sızdırıyor :D adamların aldığı hiç bir şampiyonluk güçlerinden gelmiyor
iyi inceleyin şampiyon oldukları her sene mutlaka onlardan daha iyi olan ve şampiyonluğu hakeden bir takım vardı.
onların adını bu forumda yazmak bile bu forumu sadece kirletir.
onlar büyük takım falan değil şampiyon olmakla büyük olunmuyor sadece başarıda taraftar olan ergenler
tarafından desteklenen ki taraf oldukları kulübe üye bile olamazlar. Böyle bir taraftarı olan bir kast tarafından yönetilen
tuhaf bir kulüp unutmayın şampiyonluklar satın alınabilir ama büyüklük satın alınmaz.

Çevrimdışı ozan062

hep olumsuzla karşılaştırma olmaz ellerinde bir atiba varmı bir sosa oğuzhan varmı
adamların pahalı diye alamadıkları gomez bizim kadroda. bu gün Olcay veTöreyi bıraksak almak için
birbirlerini yerler kale hariç gs den örnek verdiğin için söylüyorum bu gün hangi oyuncumuz
gitse bulunduğu yerdeki oyuncuyu keser ve gs de direk oynar unutmayalım bizim kalede görmeye
tahammül edemediğimiz cenk bu kadar kaleciye ihtiyacımız varken kupa maçında gs nin
kalesini korudu. Futbol Türkiyede sadece sahada oynanmıyor bakın Beşiktaş maçlarını hakemler
biraz adil yönettiler hemen zirveye oturduk. Cenk tosunu unuttum o gitse bizim kulübeden gsde
direk oynar :D  Takımınıza güvenin gs nin aldığı 3 şampiyonluk drogbayla gelmedi Beşiktaş ve
fenerin kafasına vurulan balyozun eseridir o şampiyonluklar. Daha iki takımda yeni yeni kendini toparlıyor
sonuçta aslında 3 yıldır tabelada olması gereken şekil yeni oluşmaya başladı.
GS dediğiniz gizli güçlerin şişirdiği bir balondur. Geçen sene yanlış ata oynayıp patlattılar balonu.
şimdi delikleri tamir etmeye çalışıyorlar ama sızdırıyor :D adamların aldığı hiç bir şampiyonluk güçlerinden gelmiyor
iyi inceleyin şampiyon oldukları her sene mutlaka onlardan daha iyi olan ve şampiyonluğu hakeden bir takım vardı.
onların adını bu forumda yazmak bile bu forumu sadece kirletir.
onlar büyük takım falan değil şampiyon olmakla büyük olunmuyor sadece başarıda taraftar olan ergenler
tarafından desteklenen ki taraf oldukları kulübe üye bile olamazlar. Böyle bir taraftarı olan bir kast tarafından yönetilen
tuhaf bir kulüp unutmayın şampiyonluklar satın alınabilir ama büyüklük satın alınmaz.

mesela soyle ornekler verebiliriz bizde hem onumuzu gormus oluruz

fenerin bekleri suanki bizim topcularımızdan daha cok skor katkısı vermiş durumdadır
galatasarayın gollerini atanların oranı anormal olmadığı için yani esit ve dengeli gitmeleri onları hala bende varıma itiyor...
onların kalecileri bol gol yesede anormal gol yemiyorlar yani geleni içeri buyurmuyorlar bu bir avantaj
kesinlikle taraftar sayılarıyla alakalı laf etmiyorlar bizi kotu etkiliyor demiyorlar işte bu onemli bir konu...
ve sürekli basına verdikleri demecler umut depolayıcı fakat bizimkiler leş adamları savunma adına verdikleri demeclerle ünlüler
halbuki hiçbirsey demesen sadece alacagın adamlarla alakalı algı yaratsan bu yeter yani savunma elin takımıda oyuncusunu savunmuyor gibi gibi

bu arada yıllardır hakemlerden dayak yi,yorduk cnk sebebi büyük takım oldugumuzu sahadada kenardada gosteremiyorduk
ama simdi lider takım oldugumuzu beyinlerine kazıdık hem derbilerle hemde oyun içindeki kopmayısımızla
buda tabiki bir saygıyı ve gücü beraberinde getiriyor ve hakemler bize daha az hata yapıyor buda onemli bir konu bilmiyorum katılırmısınız
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2015, 18:47:26 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

en basitinden eskiden anadolu takımı bize gol attıgındaki gol sevinciyle simdiki büyük kücük takımın sevincleri acayip değişikliğe ugradı dikkatli izlemenizi tavsiye ederim.

cnk güçlüye karsı gol attıgında, macı kazandıgında sana verdiği haz ile yarıstan kopmaya müsait bir takımı yenmen arasında fark vardır bunu ben fark ettim ve uzun yıllardır gormediğim birseydi sevincliyim cnk eskiye donuş sinyalleri veriyoruz

yeterki aptal saptal puanlar vermeyelim

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Madem genc oyuncu da alacagiz benim onerim yerli oyuncu olarak:

http://www.transfermarkt.com/ianis-hagi/profil/spieler/282076

Evet, Hagi'nin oglu. Ayrica Turk vatandasi, yerli statusunde koy oynasin iste. :kop:

Golleri de burada:

Ayrica bu adami alabilirsek mukemmel olur:

Daha 18 yasinda olmasina ragmen 34 profesyonel maca cikmis ve milli takimla 3 maca cikip iki gol atmis. Su an almak istesek 3-4 milyona alabiliriz. Mukemmel yatirim olur.

Kapustka'nin istatistiklerine dikkat edin, bu yasinda Polonya gibi zor bir ligde bu sezon 18 macta 2 gol 9 asistle oynuyor.

http://www.transfermarkt.com/bartosz-kapustka/profil/spieler/246579

Çevrimdışı ozan062

milosevic ayrılmak istediğini bildirmiş yonetime

Çevrimdışı Çağrı

Ancak kısmen katılıyorum @Çağrı. Aslında renklilerle karşılaştırmayı sevmem ama konunun doğası gereği yapacağım mecburen..

Tamam, Beşiktaş tarihsel misyonu itibariyle tabi ki bahsettiğin modele uyan bir kulüp değil ANCAK,

burada sorsak 4 yılda 3 şampiyonluk 8 kupa kazanacak Beşiktaş ama sonrasında da 1 veya 2 sene feda/kısmi feda dönemi yaşanacak diye sence kaç kişi "hayır" der?

Yanlış olan eleştirdiğin transfer modeli değil, bizim onu tatbik edemeyiş olmamızdır.

Biz kafa ve fizik olarak futbol hayatını bitirmiş Guti'yi alırken onlar gümbür gümbür oynayan Drogba'yı aldılar...
Biz 8 milyona tabata'yı alırken onlar sneijder'i aldılar
Biz pektemek'i gol umudu olarak alırken onlar Elmander'i aldılar
Biz Veli'ye orta sahada bel bağlarken onlar Melo'ya bağladılar
Bizim kaleci mevkisine 112 yıllık şerefli tarihimiz boyunca harcamadığımız parayı sadece Muslera'ya (90 milyon TL) harcadılar...
...
...
...

Bu örnekler uzar gider ama şimdi Necmi abi'yi kızdırmiyim daha fazla renkli ismi ağzıma alarak meraklısı da değilim ama Demirören dönemi aysal dönemi arasında çok büyük bir vizyon farkı vardı şimdi bu yüzden yıldız düşmanı olmaya gerek yok. Bir de tabi Yıldız var yıldız var. Bu da bir komplekstir neticede.

Makulu bizim genç ve yetenekli oyuncularımızla dünya çapında yıldızların harmanlandığı bir kadrodur. Bunu ancak kısmen bu ve önceki seneler yapabildik, gelecekte de yapabileceğimiz ölçüde başarılı olacağız. Ez cümle konuya dönersek sponsor destekli bir IBRA/IBRA ayarı oyuncu transferi Beşiktaş'a sadece çok büyük fayda sağlayacaktır buna demirören dönemi kompleksiyle karşı çıkmaya gerek yok kanaatindeyim..

Vizyon farkı olduğunu düşünmüyorum. Aysal dönemi ile Demirören dönemi arasındaki tek fark birinin kupasal olarak dönüşünün olması diğerinin olmamasıdır.

İkisi de dönüşü mümkün olmayan paralar harcadılar. İkisi de hedefe ulaşmak için harcamaya gerek olmayan paralar harcadılar. İş artık 3 şampiyonluk alıp 2 sene fedaya girmek gibi bir durumu aştı.

Galatasaray'ın durumunu birlikte göreceğiz bu iş 1-2 yıl değil 5-6 yıl gidecek ve bu borç inmeden gidecek. 100 milyondan 500 milyona çıkıp stat hamlesi elindeyken feda demek ile 1.5 milyar borç ile hamlesiz şekilde feda demek arasındaki farkı göreceğiz birlikte.

Her şeyden önce bu ligin yapısına yıldız ters. Bu ligin ederi bu oyuncular değil. Bu tamamen Türk milletinin gösteriş merakı üzerine kurgulanmış bir havuz gibi.

Bu tarz oyuncuları Alman ligindeki takımlar bile almıyorken bizim nasıl haddimize olabiliyor bir akıllı biz miyiz? Bu paraları verecek kadar mı akıllıyız?

Bu tarz oyuncuları oynatmak için ligin üst seviyelere çıkmış olması gerekir. Burada şampiyon olmak için Ibrahimovic'e ihtiyacın yok. Finbogasson, Mitroglou gibi forvetler fazlasıyla iş görür.

Getirdiğin oyuncular en başta ülkeyi küçümsüyor ve gitgide geriye düşüyor. Ligin eder stadyumlara yatırım yaparak değil insana yatırım yaparak arttıktan sonra konuşulur bu isimler.

Altınordu gibi misyon üstlense tüm takımlar, ki harcadıkları para  süper ligdeki takımların bütçelerinin %10'una denk geliyor bu tarz oyunculara gerek kalmayacak zaten.

Oyuncu karşılaştırmasına gelirse Beşiktaş tarihi boyunca iyi transfer yapan bir kulüp olmadı zaten özellikle yabancı konusunda. Sürekli yerlilerin taşıdığı bir kulüp oldu. Eski Beşiktaş taraftarı futbolu çok iyi bildiği için hep buradan kazandı Beşiktaş.

Çünkü diğer iki takımdan farklı entellektüel yapısı oldu. Demirören döneminde bunu kaybetti Beşiktaş. Şimdi yavaş yavaş geri kazanıyor.

Beşiktaş Türkiye'de scouting ve altyapı olayını çözebilecek tek büyük takım şuanda. Diğer 2 takım taraftar yapısındaki doyumsuzluk ve tüketim çılgınlığı ve nihayet popülizmden ötürü buna sabredemezler.

Ancak bu iş Türkiye'de oturursa ki bunu sadece Beşiktaş yapmış olacak hem kupa hem para olarak Beşiktaş darphane olur. Ama Ibralarla değil, Oğuzhanlar ile.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Mehmet57

Allah askina arkadaslar ne Ibra'si? Daha yaz doneminde Gslililere biryeirmizle gulerken gelip ayni hatayi yapmayin.

Ibra'yi hicbir Turk takimi alamaz. Van Persie'nin bitik olup Fernandao'nun daha etkili olacagini yazda soyledim. Ama Ibra, Van Persieden cok daha zor transfer. Gelmez, gucun yetmez, maddi imkanlar yetmez. Bosuna kimse umitlenmesin.

Mis gibi catir catir gol atan forvetimiz var. Farkli tarzda bir adam almak gerek. Pirpir, hizli, kendisi pozisyon yaratabilecek bir ayak.

Çevrimdışı Çağrı

2 derbi kazandık. Devreyi 45 ile bitirmemiz gerekirdi son 2 maçı mutlaka kazanmalıyız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

İlk 5 sıradaki takımların 5'i de İstanbul takımı oldu an itibariyle.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Henüz 1.haftada yazmıştım. Ligde minumum 10 takım var ki; içeride dışarıda tokatlayıp 60 puanı cebe koymalıyız, diye.

Fazladan bi' 5 puan kaybettik.

Çevrimdışı Çağrı

İkinci yarıya rasyonel bakarsak bizim işimiz daha kolay.

İlk 9'daki takımlar ile deplasmanda oynayacak olmak avantaj. Çünkü bu takımlar rahat takımlar olacaklar ve açık oynayacak ki bu da bizim istediğimiz.

Son 9 ile içeride oynamak da taraftar baskısından ve sertliğe karşı hakem tepkisinden kaçmak için ideal.

Biz aynı şekilde kazanmaya devam edeceğiz. İçeride 8 de 8 24 puan ile 65'i bulup 9 deplasmandan 5'ini kazanarak ( ki 4'ü İstanbul'da ) 80 puan yapıp bu işi bitirmek gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Henüz 1.haftada yazmıştım. Ligde minumum 10 takım var ki; içeride dışarıda tokatlayıp 60 puanı cebe koymalıyız, diye.

Fazladan bi' 5 puan kaybettik.

Kaybettiklerimizin 2'si de aynı hafta aynı gün yattılar renklilere tesadüf. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2 derbi kazandık. Devreyi 45 ile bitirmemiz gerekirdi son 2 maçı mutlaka kazanmalıyız.
2.ci Devre Ts macini mutlaka kazanmalıyız , Kirilma maçı olabilir

Fb derbisine 4 puan onde çıkalım yeterli , Beraberlikte bile Sampiyonuk icin dev adim atmis oluruz , Kazanırsak ogun sampiyonlugu ilan ederiz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

1-0 0-1 1-0 2-1 1-2 1-0 0-1

Anasını satayım maç değil binary kodda program yazıyorlar.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Batuhan1903

Öyle bir kaleci gündeme gelmişki Yönetim icinde, Taraftarı sevinçten çılgına çevirir deniyor
Not: O Isim şuan Basında yok Via: https://www.facebook.com/Transferbjk/

Bu kaleciyi Gökmen Özcanda yazmıştı bu kaleciyle ilgili bir bilgisi olan var mı? Sirigudur diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı atalay

Suni rakipleri boş verin. Bu sezon rakibimiz de biziz.

Çevrimdışı talha

Öyle bir kaleci gündeme gelmişki Yönetim icinde, Taraftarı sevinçten çılgına çevirir deniyor

Bu kaleciyi Gökmen Özcanda yazmıştı bu kaleciyle ilgili bir bilgisi olan var mı? Sirigudur diye tahmin ediyorum.

Boş hikaye.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sirigunun ismi basinda gecti

Sezny oldugunu düşünüyorum adi basinda hic geçmedi biz konustuk sadece :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Batuhan1903

Çevrimdışı Batuhan1903

Sirigunun ismi basinda gecti

Sezny oldugunu düşünüyorum adi basinda hic geçmedi biz konustuk sadece :bandit:
Haklısın o adam hiç geçmedi keşke alınsa  :tabe: