Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306360 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

Vodafone reklamı düşünüyorsa Handanoviç i düşünsün en az Gomez etkisi yapar  :super:
Handanovici kim tanıyor.İbrayı Afrikadaki çocuktan tut Çinde animeden kafasını kaldırmayan ergene kadar herkes biliyor. :evillol:

Çevrimdışı Fatih_

Handanovici kim tanıyor.İbrayı Afrikadaki çocuktan tut Çinde animeden kafasını kaldırmayan ergene kadar herkes biliyor. :evillol:

Yahu bozma işi ihtiyacımız var :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yönetimin Ba'dan sonraki Önder Özen'in devamlı DEV hedef dediği kişi Ibrahimovic.

Ama Gomez varken kimseye gerek yok 35 yaşında tonla para alacak ama hiç gerek yok Galatasaray'ın halini görün aynı hatalara düşmeyin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Beni kimin verdiği değil de ne verildiği ilgilendiriyor. Şahsen takımımda o paraları alan biri olsun istemiyorum.

12 falan da alamaz psgden aldığı para istisnai bir durum. Transfer olduğunda hem gençti hem de markalaşma adına o dönem çok atılım yapmıştı psg.

İbrahimovic milana da gitse başka bir takıma da gitse bundan sonra eline geçeceği para en fazla 5 milyon olur.
Takım içi dengeleri bozcağını zannetmiyorum adam yaşayan efsane Onun kadar değişik gol atan dünyaya böyle bir oyuncu gelmedi.Milanda en az 8 alır.Türkiye 12 ye gelir.Çinede 20 milyon eurodan aşağıda gitmez kaldıkı o egoya sahip biri para için Çine gitmez.

Çevrimdışı Kadir G.

Tanınmayalım dert değil tanınırlığımız yeter. Seneye şampiyonlar ligini izleyen kim varsa görecek takımımızı bunun için bir futbolcuya 10 milyon yıllık vermeye ne gerek var?

Çevrimdışı Kadir G.

Yönetimin Ba'dan sonraki Önder Özen'in devamlı DEV hedef dediği kişi Ibrahimovic.

Ama Gomez varken kimseye gerek yok 35 yaşında tonla para alacak ama hiç gerek yok Galatasaray'ın halini görün aynı hatalara düşmeyin.

Çağrı katılır mısın bilmiyorum Tolgay çok moralli görünüyor moralin sakatlıklarda ne kadar önemli olduğunu da biliyoruz. Hani yine erken dönemeyecektir de döndüğü zaman da sakatlık psikolojisini hemen atacağı inancındayım.

Çevrimdışı campeon2015

Takım içi maaş muhabbeti duyduğum en boş muhabbetlerde ilk 3 e girer.Benzerini penaltı penaltı gibi olmalıdır lafı içinde söylerim.İbra Milan'ın teklifini kabul etmedi.Milan yıllık 5 milyon teklif etmişti.

Çevrimdışı Batuhan1903

Tanınmayalım dert değil tanınırlığımız yeter. Seneye şampiyonlar ligini izleyen kim varsa görecek takımımızı bunun için bir futbolcuya 10 milyon yıllık vermeye ne gerek var?
Ben zaten tanınılırlık için demiyorum adam gelirse Uefayı aldırır.Amaç Tanınılırlık ise zaten oyuncuyla olmaz kupayla olur.

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar kendinize gelin böyle şeylerin düşünülmesi bile çok yanlış gözünüzde kocaman bir örnek var.

Adamlar Drogba Sneijder dedi 2 yıl kupaları topladı işte halleri ortada ki devlet desteğine rağmen hiç mi akıllanmadınız? Ne popülizmmiş arkadaş yeter yani.

Biz böyle bir kulüp değiliz. Olmamalıyız da olmaya kalktığımız için bu halleder düştük. Aynı hatayı Ronaldinho'da yapacaklardı, Quaresma da yapmaya zorlandılar şimdi de Ibrahimovic.

Oturmuş takımınız var üzerinde genç yetenekli oyuncular koyalım ambargo koyalım bunu yaparken borç azaltalım diyeceğine yok sponsor alır yok şu olur yok bu olur Fener alsın Ibrahimovic'i onlara yakışır böyle karşılayamayacağı saçma transferler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı katılır mısın bilmiyorum Tolgay çok moralli görünüyor moralin sakatlıklarda ne kadar önemli olduğunu da biliyoruz. Hani yine erken dönemeyecektir de döndüğü zaman da sakatlık psikolojisini hemen atacağı inancındayım.

Kesinlikle öyle çok önemlidir çünkü psikoterapi en az 3 ay sürer normalde Tolgay çabuk atlatacak gibi duruyor.

Tam randıman almamız en az Mart başı yine ama en azından önümüzdeki sezona bomba gibi girecektir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Ben zaten tanınılırlık için demiyorum adam gelirse Uefayı aldırır.Amaç Tanınılırlık ise zaten oyuncuyla olmaz kupayla olur.

Yahu biraz mantıklı düşünün dediğiniz para 12 milyon uefayı alan takıma verilen paradan çok ya da o civarda.

Şimdi para verip kupa alamazsın diyenler olur doğru alamazsın fakat tek oyuncuya 12 milyon vereceğine eksiklerini tamamlar yine kupayı alabilirsin.

Stadla birlikte şampiyonlar liginde gruptan çıkamayıp 3. olduğumuz her sene yarı finale kalırız o kupa çok uçuk bir hedef değil çok büyütüyorsunuz gözünüzde.

Çevrimdışı ozan062

Gomez Ibrahimovic'in önünde şuan. 34 yaşındaki adam için de kimse 30 yaşında oturmuş forvetini göndermez.

ya tutamazsan:) bu risk oguzhanda bile var:))
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2015, 16:11:49 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Batuhan1903

Yahu biraz mantıklı düşünün dediğiniz para 12 milyon uefayı alan takıma verilen paradan çok ya da o civarda.

Şimdi para verip kupa alamazsın diyenler olur doğru alamazsın fakat tek oyuncuya 12 milyon vereceğine eksiklerini tamamlar yine kupayı alabilirsin.

Stadla birlikte şampiyonlar liginde gruptan çıkamayıp 3. olduğumuz her sene yarı finale kalırız o kupa çok uçuk bir hedef değil çok büyütüyorsunuz gözünüzde.
Vodafone'nun 12 yi karşılacağı durumu düşünerek söylüyorum yoksa 12 vercek bizim durumumuz yok bahsettiğim olay bu.Vodafone'nun öyle bir düşüncesi varsa anca İbra'yı getirir onun yerine o düzeyde reklam yapabileceği bir isim yok.

Çevrimdışı Batuhan1903

Vay arkadaş adamlar Vodafone'nın hediye ettiği İbra'yı istemezük diyor. :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

Beyler ne ibrası ne reklam dusuncesiymis
Vodafone tamamini karsilasa hatta maasini da verse gelmesin o adam
Sorundan baska bir sey cikarmaz burda
Ciddimisiniz onu da anlayamadim
Reklam nasil yapilir: 3 sene üstüste lige damgani vurursun avrupa da her sene şl ye gidersin hatta gruplari gecersin o zaman yapilir
Tek bir adamin hemde 35 yasinda bir adamin takimda olup arada bir artistik bir gol atmasi ile değil.
Bende ibrayı severim ama uzaktan :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı LuceGel

Tolgay çok profesyonelce hazırlandı bireysel antrenörüyle beklenendenen 4-5 hafta öncesi durumdaymış yarışın kızıştığı haftalarda forma alacak görünüyor.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

ya tutamazsan:) bu risk oguzhanda bile var:))

Tutamazsan bakarsın forvet ama elinde bu adam varken gönderip onu almak filan zaten olmayacak işler de olmasını istemek de anlamsız bence.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı campeon2015

Takımda kimsenin geleceği belli değil.Başkan ederini bulanı anında satar.Töre,Oğuzhan,Sosa,Atiba büyük ihtimalle seneye olmayacak.

Çevrimdışı Kadir G.

Psg den transfer yapabilsek lavezziyi alalım derdim. İbra falan konuşulmaya değecek konu değil bence.

Çevrimdışı Çağrı

Vodafone çok istiyorsa Robben'i tutsun getirsin :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Takımda kimsenin geleceği belli değil.Başkan ederini bulanı anında satar.Töre,Oğuzhan,Sosa,Atiba büyük ihtimalle seneye olmayacak.

Bu kadar oyuncu bir arada göndermez. Hele ki saydığın isimler takımın temeli Gönderdiğin an sıfırdan yapılanmaya gitmen gerekir çünkü hepsi ortasaha oyuncusu.

Aynı sezonda en fazla 2 oyuncu satılır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı worns

Ibrahimovic'in gelmesinden çok Gomez'in gönderilmesi fikri karşısında dehşete düştüm. Gomez daha genç olmasının yanı sıra, takımla, taraftarla uyum sağladı. Takımı temsil edecek karakterde bir oyuncu olduğunu da gösterdi. Bırakın göndermeyi tüm maddi imkanların en az 3 sene burada kalmasını garanti altına almak adına kullanılmasından yanayım. Hatta Bundesliga'ya da dönmesin 34-35 yaşından sonra deneyimli bir parça olarak takımda kalmaya devam etsin. Böyle oyunculara ihtiyacımız var.

Vodafone oyuncu getirecekse orta saha getirsin, stoper getirsin, kaleci getirsin ama kendini oturmuş, potansiyelli, kulüple bütünleşmiş takımın üzerinde görecek birini getirmesin.

Çevrimdışı campeon2015

Bu kadar oyuncu bir arada göndermez. Hele ki saydığın isimler takımın temeli Gönderdiğin an sıfırdan yapılanmaya gitmen gerekir çünkü hepsi ortasaha oyuncusu.

Aynı sezonda en fazla 2 oyuncu satılır.

Sosa ve Atiba devre arasında satılacaktı ama riske girmediler.Töre ve Oğuzhan'ı tutmak zor olacak.