Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309755 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı karakartalım

Wojciech Szczęsny ve srigunun gelme ihtimali guzel de imkansız  para yok  :bandit:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ikinci transfer dalgasına geldik sayın seyirciler

iddaalar yükleniyor.....

Ortasaha transferinde hiçbir aşama kaydedilmedi...

Stopere avrupadan bakılıyor

Yükleme Tamamlandı.

Diceksinizki bunları biz zaten biliyorduk aynen öyle bilmeye devam

:alala: :ebebe: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi murat

gökhan törede form düşüklüğü olmasına ve hatta isteksiz tavrına rağmen ciddi gelişme gösterdiğini düşünüyorum.bazışeyleri daha iyi yapabiliyor artık.eski dinamizmini tekrar yakalarsa kapımızda kuyruk oluşur.

Çevrimiçi Akil Emre

Wojciech Szczęsny ve srigunun gelme ihtimali guzel de imkansız  para yok  :bandit:

Bi zahmet o para bu sene çıksın , artık şampiyonluk istiyoruz. Bi yönetim geldiğinden beri hentbol haricinde kupa alamaz mı?

İyi kaleci iyi de stoper alsınlar, şampiyon olamasalar da yönetim elinden geleni yaptı derim. Ama bu şekilde para yok derlerse kaybeden hersene olduğu gibi biz oluruz.

Çevrimdışı Batuhan1903

Akşamki Fener maçını izledikten sonra Boyko'dan üst düzey bir kaleci ve Douglastan üst düzey bir stoper alınmadığı takdirde bu senenin şampiyonu Fenerbahçe olur. :s20:

Çevrimdışı ozan062

Akşamki Fener maçını izledikten sonra Boyko'dan üst düzey bir kaleci ve Douglastan üst düzey bir stoper alınmadığı takdirde bu senenin şampiyonu Fenerbahçe olur. :s20:

biz gecen senenin ikinci yarısından bu yana anadolu maçlarında cok takılmıyoruz yani oyuncu kadrosu bu konuda tecrübe edindi artık maç kazanmak için neler gerektiğini iyi biliyorlar

ama burda birileri frenlerse takımı yani ne olabilir yanlıs oyuncu değişiklikleri yanlıs yerde verilen kartlar oyuncuların fahis hataları

bunlar olmadıgında alır gotururuz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Batuhan1903

biz gecen senenin ikinci yarısından bu yana anadolu maçlarında cok takılmıyoruz yani oyuncu kadrosu bu konuda tecrübe edindi artık maç kazanmak için neler gerektiğini iyi biliyorlar

ama burda birileri frenlerse takımı yani ne olabilir yanlıs oyuncu değişiklikleri yanlıs yerde verilen kartlar oyuncuların fahis hataları

bunlar olmadıgında alır gotururuz
En iyi ihtimalle bizi frenlemeseler bile onların önünü açacaklar.Bu şartlarda her takımı çatır çatır yenebilecek kadro olmadan 2. oluruz :s20:

Çevrimdışı panic13

FB maçını ben de izledim. zor gol yemeleri dışında öne çıkan bir özellikleri yok. aslında şöyle diyeyim, geçen sene biz ne oynuyor isek bu sene FB de onu oynuyor. İleride ya Nani alıp gidecek ya da forvetler şapkadan tavşan çıkaracak. Geçen sene Töre'nin yardırıp, Ba'nın şapkadan tavşan çıkarmasını beklediğimiz gibi. Bu oyun yapısı ile, son 5 haftaya başababaş gelirlerse, evet şampiyonluk şansları artar. ama gerçekten kazanmaları gereken maçlarda veya iyi kapanan takımlara karşı başarılı olmaları zor. En büyük avantajları ise, geçen sene bizde olmayan ligimiz üzerinde oyunculara sahip olmaları. Ama ben Nani'nin ve RVP'nin 2. yarı düşeceğini düşünüyorum. Nani ve RVP bu yaşta, bu oyun yapısı ile daha fazla yardıramaz. son 5 haftaya 3 puan bile önde girsek ipi biz göğüsleriz diye düşünüyorum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

En iyi ihtimalle bizi frenlemeseler bile onların önünü açacaklar.Bu şartlarda her takımı çatır çatır yenebilecek kadro olmadan 2. oluruz :s20:

tempoları yok fakat oyundan düşme gibi bir durumlarıda yok yani kontrol altında tuttuklarında zor takım,, cnk pas denen rolu iyi yapıyorlar kocamanın getirdiği bir prensib ve işe yaradı ekmegini bolca yiyorlar

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

FB maçını ben de izledim. zor gol yemeleri dışında öne çıkan bir özellikleri yok. aslında şöyle diyeyim, geçen sene biz ne oynuyor isek bu sene FB de onu oynuyor. İleride ya Nani alıp gidecek ya da forvetler şapkadan tavşan çıkaracak. Geçen sene Töre'nin yardırıp, Ba'nın şapkadan tavşan çıkarmasını beklediğimiz gibi. Bu oyun yapısı ile, son 5 haftaya başababaş gelirlerse, evet şampiyonluk şansları artar. ama gerçekten kazanmaları gereken maçlarda veya iyi kapanan takımlara karşı başarılı olmaları zor. En büyük avantajları ise, geçen sene bizde olmayan ligimiz üzerinde oyunculara sahip olmaları. Ama ben Nani'nin ve RVP'nin 2. yarı düşeceğini düşünüyorum. Nani ve RVP bu yaşta, bu oyun yapısı ile daha fazla yardıramaz. son 5 haftaya 3 puan bile önde girsek ipi biz göğüsleriz diye düşünüyorum.
anadolu takımlarından dolayı üstlerine gitseler gol bulabilirler ayrıca topal stoperi 3'lüyor oyun siste lerinin şampiyonluk getirmesi zor 1 0 1 0 nereye kadar tıkanacaklar illaki kadıköydeki derbiyi kazanıp şampiyonluğu sağlama almak lazım

Çevrimdışı Batuhan1903

Benden bundan korkuyorum bizim geçen seneki oynadığımız oyun şampiyon olurdu hakem faktoru aleyhimize olmasa. Fenerden bahsediyoruz aynı oyunla hakemide arkasına alarak şampiyon olacaktır.Rvp zaten suan dipte çıkısa geçerse sıkıntı çıkarır.Nani de daha 28 yaşında herhangi bir tempo problemi olacağını zannetmiyorum yıllardır epl de oynayan adam alışıktır haftada 2 maça. Bu sebeplerden bize çok üst düzey kaleci ve stoper olmadan şampiyonluk yarısını kaybederiz hatta bi solbek de alınması elzem de yönetim almayacaktır.

Çevrimdışı Alper1903

Onlari Lokomotiv baya yipratacak, ilk mactan falan turu garantileyecegini sanmiyorum. Ikinci maca kalacaklar. Kadikoy'deki mactan en kotu 1 puan aliriz.

Çevrimdışı Alper1903

Ayrica vasatin bir tik ustu kaleciye bile fitim. Buyuk isimlerle ugrasip alamadik diyeceklerse hic ugrasmasinlar, duzgun bir kaleci getirsinler. Tolga'yla falan sezonun heba olmasini istemiyorum.

Çevrimdışı Ensar

blatter ve platini'den sonra ben infantino'nunda araştırılmasını istiyorum kesin azizden felan para alıyor bu herif kuralarda bize en zorunu çekmek için
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

sen birazda Beşiktaşın maçlarını izle bence fikrin değişir. :bandit:
biz kalecisiz lig lideriyiz. Beşiktaş forumunda olduğunu hatırlada burda renklileri şampiyon ilan etme @Batuhan1903

Çevrimdışı talha

Sabah bir haber okudum allahım inşallah doğru değildir diye yalvarıyorum

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beşiktaş'a kaleci olarak Boyko'yu istemememin nedeni kötü bir kaleci olması değil Beşiktaş'ın siteminde hata yapmaya meyilli bir çizgi kalecisi olması bunun yanında Şenol Hoca'nın ilk 11'de oynayacak kalecinin Türk olması gibi önyargılı tutumu ,Tolga'nın yerine alınacak kaleci 1-2 maçta hata yaptığında kaleyi yine Tolga'ya devretmeye meyilli olması . Alınacak kaleci tartışmaya yer bırakmayacak net bir isim olmalı . Yönetim ve kaleci antrenörü Sambade kaleci seçiminde daha fazla insiyatif almalı .

Çevrimiçi Necmi

Benden bundan korkuyorum bizim geçen seneki oynadığımız oyun şampiyon olurdu hakem faktoru aleyhimize olmasa. Fenerden bahsediyoruz aynı oyunla hakemide arkasına alarak şampiyon olacaktır.Rvp zaten suan dipte çıkısa geçerse sıkıntı çıkarır.Nani de daha 28 yaşında herhangi bir tempo problemi olacağını zannetmiyorum yıllardır epl de oynayan adam alışıktır haftada 2 maça. Bu sebeplerden bize çok üst düzey kaleci ve stoper olmadan şampiyonluk yarısını kaybederiz hatta bi solbek de alınması elzem de yönetim almayacaktır.
adam epl de zaten tempo yapamadığı için şutlandı bir vardı bir yoktu.
bırak maçtan maçayı oyun içinde bile git gelleri var burası epl ye benzemez
o nedenle zaten her maç ağlıyor. Hakem faktörüne gelince ben öyle hakem kıyakları görmüyorum
onlar gs değil hakem hata yapıyor ama lehlerinede aleyhlerinede oluyor bizdede olduğu gibi
bu sene bizde bariz hakem doğranmasına uğramadık o nedenle mazereti bırakalımda işimize bakalım
bu sene doğranan trabzon kayrılanda her zaman olduğu gibi gs

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş'a kaleci olarak Boyko'yu istemememin nedeni kötü bir kaleci olması değil Beşiktaş'ın siteminde hata yapmaya meyilli bir çizgi kalecisi olması bunun yanında Şenol Hoca'nın ilk 11'de oynayacak kalecinin Türk olması gibi önyargılı tutumu ,Tolga'nın yerine alınacak kaleci 1-2 maçta hata yaptığında kaleyi yine Tolga'ya devretmeye meyilli olması . Alınacak kaleci tartışmaya yer bırakmayacak net bir isim olmalı . Yönetim ve kaleci antrenörü Sambade kaleci seçiminde daha fazla insiyatif almalı .
Boyko çizgi kalecisi değilki :alala: ospina çizgi kalecisi tanımına daha uyar.
boykonun günay gibi absürt çıkışları var. deplasmanı bilmem ama iç sahada formayı
Tolgaya verecek yürek kimsede olmaz Tolga defteri Beşiktaşta kapandı. Bu saatten sonra
olması mümkün görünmüyor.

Çevrimdışı Çağrı

Hem bizim başımıza gelmesi de tesadüf mü ne denir bilmiyorum.

Fevzi böyle gitti, Rüştü, şimdi Tolga.

Arada gelen McGregor, Runje insan bir tane iyi kaleci almaz mı çizgiye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Boyko gibi dengesiz çıkışları olan (penaltı yaptırmaya meyilli) , topu oyuna sokmada (Fevzi - Rüştü - Tolga çizgisinin devamı ) zorlanan bir kaleciyi hiç istemiyorum umarım olmaz .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fark yaratacak kaleci lazım, eski çöpleri hatırlatacak değil.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Fark yaratacak kaleci lazım, eski çöpleri hatırlatacak değil.

boyko fark yaratır :)

Çevrimdışı panic13

Tolga defteri, Beşiktaş için net bir şekilde kapanmıştır. Daha önce bir arkadaşımız demişti burada; "Vasıfsız futbolcuların BJK'de işi olmamalı. Birinden kurtulduk".
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı cursedofdragon

A SPOR: Beşiktaş dnipro'nun kalecisi Boyko ile prensipte anlaştı boyko devre arası yola çıkıyor.