Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305264 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

ibra gelmesin egoist'in teki takımın huzurunu en çok o bozar :)

Quaresma'yı bahane bulan arkadaşlar ibrahim'i mi görse neder çok merak ediyorum :)

Adam kimse konuşmucak diyor takımı o yönlendiriyor :)

Çevrimdışı Batuhan1903

Gomez Ibrahimovic'in önünde şuan. 34 yaşındaki adam için de kimse 30 yaşında oturmuş forvetini göndermez.
Sponsorla gelir zaten. 4-4-1-1 yaparız İbra'yı Gomezin biraz arkasında tutarız.Sola Lavezzi yi alırız sağda Töre.Messi-Neymar-Suarez üçlüsüne kafa tutarız. :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

METİN ALBAYRAK :

Açılış organizasyonunda JUVENTUS ve NEWCASTLE a Ek olarak Cin den , Avusturalyadan ortak renklere sahip olduğumuz takimlarla maclar yapmayi hedefliyoruz

Evet Be Tam istedigim Gibi !! :ishock: :ishock:

Siyah Beyaz bir açılış :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

METİN ALBAYRAK :

Açılış organizasyonunda JUVENTUS ve NEWCASTLE a Ek olarak Cin den , Avusturalyadan ortak renklere sahip olduğumuz takimlarla maclar yapmayi hedefliyoruz

Evet Be Tam istedigim Gibi !! :ishock: :ishock:

Siyah Beyaz bir açılış :halay: :halay:

barçadan vazmı geçtik :D 

Çevrimdışı can1903

Barcelona gelmesin, para verip bide fark yemeyelim  :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

barçadan vazmı geçtik :D
Birak Barca yi

Benim en basindan beri istedigim boyle bi acilisti

Siyah beyazdan baska bi renk istemiyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Birak Barca yi

Benim en basindan beri istedigim boyle bi acilisti

Siyah beyazdan baska bi renk istemiyorum

Daha hayırlısı olur bizim için :D

Çevrimdışı can1903

Geri dönüş!
Atiba-Tolgay-Ozi
           Atiba-Tolgay-Sosa
           Tolgay-Ozi-Sosa
Seç beğen al;
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı campeon2015

İbra ile Vodafone ceo'u Paris'de görüşmüştü.Stad için alınması planlanan yıldız futbolcuydu.Görüşmeler sonrası aşağıdaki açıklamayı yapmıştı.Gelir mi bilmem.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Batuhan1903

İbra ile Vodafone ceo'u Paris'de görüşmüştü.Stad için alınması planlanan yıldız futbolcuydu.Görüşmeler sonrası aşağıdaki açıklamayı yapmıştı.Gelir mi bilmem.

Vodafone için yıllık 15 milyon euro çok önemli bir miktar değil bence çünkü kötü reklam filmlerinin bile yayınlaması için kanallara milyonlar harcıyorlar.İbra aktif futbol oynayanlar içinde en iyi 3. futbolcu böyle bir reklamın dünya çapında getirisi çok büyük olur.İnşallah Vodafone öyle bir güzellik yapar.

Çevrimdışı Fatih_

Hayırlı Pazarlar
Marco FAbian bayıldım bayıldım bayıldım :super:

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Kadir G.

İbrahimovic'in emekliliğini biz mi finanse edecekmişiz? :)

Gomez'in gitmesi en aşağı 3 yıl sonra falan olur o zaman ibra 37 yaşında olacak ne gerek var.

TOLGAY ARSLAN:Takıma döndüğüm için çok mutluyum Allahıma şükürler olsun sakatlığı kısa sürede atlattım normalde mart ayında dönmem gerekiyordu iyi çalıştım şükür ki buradayım önce bireysel çalışacağım ardından oynuyabilecek seviyeye gelince takıma yeniden gireceğim 2.Yarı Şampiyonlukta benimde katkım olacak.

Çevrimdışı Batuhan1903

İbrahimovic'in emekliliğini biz mi finanse edecekmişiz? :)

Gomez'in gitmesi en aşağı 3 yıl sonra falan olur o zaman ibra 37 yaşında olacak ne gerek var.
İbra'da o ego varken bizi her sene şampiyon yapar.Zaten Vodafone Açılışı için düşünülüyor 34 yaşında gelir 2 sene şampiyon yapıp çine falan gider.Gomez İbra yaparız niye herhes Gomezi gönderiyor.  :bandit:

Çevrimdışı Kadir G.

İbra'da o ego varken bizi her sene şampiyon yapar.Zaten Vodafone Açılışı için düşünülüyor 34 yaşında gelir 2 sene şampiyon yapıp çine falan gider.Gomez İbra yaparız niye herhes Gomezi gönderiyor.  :bandit:

İbrahimovicin alacağı maaş Gomez'in en az 2 katı olur. Zaten imkansız görüyorum reklam transferi yapılacaksa da daha önemli bölgelerimiz var onlara yapılabilir.

Çevrimdışı campeon2015

İbra çok rahat 4 yıl üst düzey oynar.Anormal fizik ve tekniği var.

ibrahimoviç'e vereceğimiz parayla öküz alırız öküz :D 

Çevrimdışı Batuhan1903

İbrahimovicin alacağı maaş Gomez'in en az 2 katı olur. Zaten imkansız görüyorum reklam transferi yapılacaksa da daha önemli bölgelerimiz var onlara yapılabilir.
Vodafone bizim eksik transferlerimizi düşünmez.Eğer yardım yapacaklarsa anca İbra için olur onun dışında atıyorum sol bek
miz kötü Marcelo yu transfer etseler hiçbir kazançları olmaz.Ama bir takıma Messi Ronaldo yada İbra'dan birini getirince anca reklamdan parasını çıkarabilir.Messi Ronaldo imkansız olduğuna göre vodafone ancak İbra yı getirebilir.Yıllığı en az 12 falan olur bence bu rakamı biz vermeyiz zaten anca Vodafone 'nun el atması lazım

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Kadir G.

Vodafone bizim eksik transferlerimizi düşünmez.Eğer yardım yapacaklarsa anca İbra için olur onun dışında atıyorum sol bek
miz kötü Marcelo yu transfer etseler hiçbir kazançları olmaz.Ama bir takıma Messi Ronaldo yada İbra'dan birini getirince anca reklamdan parasını çıkarabilir.Messi Ronaldo imkansız olduğuna göre vodafone ancak İbra yı getirebilir.Yıllığı en az 12 falan olur bence bu rakamı biz vermeyiz zaten anca Vodafone 'nun el atması lazım

Beni kimin verdiği değil de ne verildiği ilgilendiriyor. Şahsen takımımda o paraları alan biri olsun istemiyorum.

12 falan da alamaz psgden aldığı para istisnai bir durum. Transfer olduğunda hem gençti hem de markalaşma adına o dönem çok atılım yapmıştı psg.

İbrahimovic milana da gitse başka bir takıma da gitse bundan sonra eline geçeceği para en fazla 5 milyon olur.

Çevrimdışı Batuhan1903

Gomez Ibrahimovic'in önünde şuan. 34 yaşındaki adam için de kimse 30 yaşında oturmuş forvetini göndermez.
Katlmıyorum İbra şuan bizim takımda Gomezin yerinde olsa 20 golu 5 asisti rahat vardı.Adam Messi ve Ronaldo'dan sonra en iyi futbolcu.

Çevrimdışı Fatih_

Vodafone reklamı düşünüyorsa Handanoviç i düşünsün en az Gomez etkisi yapar  :super: