Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305572 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Handanoviç'in gelme ihtimali > Sirigu'nun gelme ihtimali.

Bu haberler duyumlar hep gaz alma çabaları itibar etmeyelim. Bir takımın kaleci mevkii için hem Sirigu, Handanoviç hem de Renan vs. geçiyorsa orada durmak lazım.

Alabileceğimiz en iyi kaleci Arsenal transfer yaparsa Ospina, Şezni Roma'dan Arsenal'e dönmeyi istemiyorsa Şezni olur.

Çevrimdışı talha

Roma gönderiyorsa kesinlikle Şezni.

Bizimkiler kaçırmasın bu fırsatı. Başka adama gerek yok.  :steamed:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Bu yıl kriz yaşayabileceğimiz kritik maçları kazanmasını bildik. GB maçı sonrası FB derbisi, Kasımpaşa maçı sonrası/milli ara öncesi Bursa, Avrupa'ya havlu attığımız Sporting maçı dönüşü GS derbisi...

Bir şekilde reaksiyon gösterebilmemiz, son yıllarda yapamadığımız bir şeydi. Sıra +40 psikolojik puan sınırını geçmekte.

Çevrimdışı Tolga

Ligin 2. yarısında sadece 5 kez İstanbul dışına çıkacağız bu da ciddi bir avantaj.

(Trabzon-Ç.Rize-Sivas-Akhisar-Konya)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı campeon2015

Sirigu alınacak bence.Maaşına gelince o parayı zaten Araplardan başkası vermez o yüzden sıkıntı olmaz.

Mbia transferi ne durumda merak ediyorum.İki kez görüşme yapıldı ancak sonrası soru işareti.

Çevrimdışı Tolga

Sirigu alınacak bence.Maaşına gelince o parayı zaten Araplardan başkası vermez o yüzden sıkıntı olmaz.

Mbia transferi ne durumda merak ediyorum.İki kez görüşme yapıldı ancak sonrası soru işareti.
Trabzon'un yeni yönetimi Mbia'yı bir şekilde tutar takımda.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Handanovic ve Sirigu olmuycak duaya amin demek gibi bisi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı campeon2015

Trabzon'un yeni yönetimi Mbia'yı bir şekilde tutar takımda.

Olabilir zaten ödeme sıkıntısı yüzünden adı bizimle geçiyordu.

Çevrimdışı Batuhan1903

Bence bu duyumculuğun meslek haline getirilmesi lazım artık. :evillol:

Çevrimdışı campeon2015

Adı geçen isimlerden gelmesi imkansız olan iki isim Handanoviç ve Mandanda.Bu ikisini devre arası bırakmazlar.

Çevrimdışı can1903

Boyko ve Douglası çok rahaat alabileceğimizi düşünüyorum ben.

Bakalım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Ntvspor!a göre Tolga kaleye dönüyor.

Eğer dönmezse Ntvspor artık Beşiktaş'ı karıştırmak için topla tüfekle saldırıyor diyebiliriz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı campeon2015

Çevrimdışı Kalyoncu

Ntvspor!a göre Tolga kaleye dönüyor.

Eğer dönmezse Ntvspor artık Beşiktaş'ı karıştırmak için topla tüfekle saldırıyor diyebiliriz.
Zaten topla tüfekle saldırıyo çağrı bunun kanıtlarını sen ortaya koymuştun baya birşey paylaşmıştın

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Beklentilerimiz o kadar büyük ki ; aslında normal ama  bize göre büyük / menajer kazığı yememek . Şimdi gidip deportivolu sakati ve serdar azizi veya donk hayvanini alirlarsa kendimi keserim o derece yani

Çevrimdışı cursedofdragon

ntvspor en ..... medya.

Boşluk doldurmaca en sevdiğim :) Herkes içinden geçeni koyarak okusun cümleyi :)

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/ertansuzgun/status/678335189861474304
Burdan biri yönetime iletsedde bu oyuncuyu alsak üstelik Gs'nin elinden alacağız.Pektemeğide kiralık yada satılık birilerine veririz.

https://twitter.com/ertansuzgun/status/678335189861474304
Burdan biri yönetime iletsedde bu oyuncuyu alsak üstelik Gs'nin elinden alacağız.Pektemeğide kiralık yada satılık birilerine veririz.

almaz yönetim bizim öncelik kaleci sonra stoper.

Alsak çok iyi olurdu aslında.

Çevrimdışı Batuhan1903

almaz yönetim bizim öncelik kaleci sonra stoper.

Alsak çok iyi olurdu aslında.
Sırf cimbomluların ağlamaarını görmek için alırdım. Bunun yanında çokda kaliteli oyuncu herkes 18 kez Brezilya milli takım forması giyemez.Pektemeğide onlara göndeririz. :evillol:

Sırf cimbomluların ağlamaarını görmek için alırdım. Bunun yanında çokda kaliteli oyuncu herkes 18 kez Brezilya milli takım forması giyemez.Pektemeğide onlara göndeririz. :evillol:

bende alınmasından yanayım.

Pektemek gönder elinde 3 tane güzel forvetin olsun.

Çevrimdışı Çağrı

İlk 18'de 7 yerli oyuncu olması gerekiyor.

1 kaleci, Ersan, İsmail, Oğuzhan, Olcay, Necip, Cenk, Töre, Kerim

Dolayısıyla yabancı almakta uzun yıllar sorun yaşamayacağız yazın mutlaka yatırım transferi olacaktır en az 1 tane.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

İlk 18'de 7 yerli oyuncu olması gerekiyor.

1 kaleci, Ersan, İsmail, Oğuzhan, Olcay, Necip, Cenk, Töre, Kerim

Dolayısıyla yabancı almakta uzun yıllar sorun yaşamayacağız yazın mutlaka yatırım transferi olacaktır en az 1 tane.

alalım alalım :) Bizim yerli oyuncumuz çok birazda yabancı alalım iskenderbey maçına 3 tane yabancı oyuncu ile çıkmıştık sadece 3 :)

Çevrimiçi Necmi

Sirigu'nun en büyük özelliği libero kalecidir yalnız bu 1 senede hızı ne durumda bilmiyoruz.
kaleci da bu 100 metre koşturmayacağız :bandit:  @Çağrı

Çevrimdışı Deniz

kaleci da bu 100 metre koşturmayacağız :bandit:  @Çağrı
5 metre onundeki topa ciksin yeter :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba