Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303443 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

İlk 18'de 7 yerli oyuncu olması gerekiyor.

1 kaleci, Ersan, İsmail, Oğuzhan, Olcay, Necip, Cenk, Töre, Kerim

Dolayısıyla yabancı almakta uzun yıllar sorun yaşamayacağız yazın mutlaka yatırım transferi olacaktır en az 1 tane.

olcayı sayma artık seneye aramaz bu gozler onu simdiden söyleyim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

almaz yönetim bizim öncelik kaleci sonra stoper.

Alsak çok iyi olurdu aslında.

Bence adam kazmanin teki. Son 49 kulup macinda 10 golu var, 17 milli macta da 3. Zaten 2 senedir milli takima da gidememis. Brezilyalilar boyle sans verip kaktiriyorlar yabanci takimlara. Bize daha kaliteli adamlar lazim, bakin Gomez. Golu atacak adam istiyorum ben artik Gomez gibi adamlar, yok pres yapiyormus da yok mucadeleciymis de yemisim mucadelesini hirsini Pektemek de cok hirsli ama kazma. Hirs, azim de bir yere kadar, biraz yetenekli olacak futbolcu.

Çevrimdışı Necmi

Sabah birisi mandanda'yi senol gunes istemedi deyip eleştirmiş , bende ogleden sonra mumkunse kaynak istedim , ayrica rica ettim sacma sapan twitleri kaynak gosterme diye. Cevap alamadim ama, bu arada insanlarin yeni taktigi belli. "Filanca oyuncu ile besiktas anlasti. Hemde buyuk oyuncu . Gelirse olay olur ama.... (iste buraya dikkat arkadaslar) senol gunes onay verirmi bilmem"  yani diyoki yalan haber yapmiyorum . Dedigim olmassa suclusu senol hocadir. Sezon basinda tarafar q7 istedi eger alinmasaydi senol hoca istemedi diyeceklerdi sonra  yonetim ile senol hoca arasini acacaklardi . Taraftar ikiye bolunecekti filan... rica ediyorum mesajlarimiza dikkat edelim. Yoksa herkes yazar ortalik karisir . Mesela bakin bende yaziyim bitane .   Yonetim ospina ile anlasmis senol hoca gelsin demis tolga demiski ospina gelirse kuserim . Senol hocada tolga kusmesin diye onay vermemis....  (necmi abiden mesajima tepki gelebilir ama niyetim hergun 1 saat mesaj okumakla vakit gecirdigim bu forumun daha iyi bir yer olmasi

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer başlığında duyum konuşmayacaksında ne konuşacaksın kesin olanı zaten haber sitesine yazarız üstünde konuşmaya gerek yok
o zaman transfer başlığını hiç açmayalım transfer yaptığımızda biz haber sitesinde veririz sizde okursunuz bu sefer transfer döneminde duyum verenlere
burdan sallayan olursa hiç kızmayacağım sadece transfer dönemi bitene kadar no post yiyecekler. Bu sefer duyum verenlere saygısızlık eden olursa
kendisini transfer dönemi bitene kadar yok saysın
duyum duymak istemeyenleri tatile göndeririz  :evillol:  @Gökhan_Çelik
duyum işte adı üzerinde insan duyduğunu söylüyor. insanlar bekliyorki transfer edilecek oyuncunun adı söylensin zaten kesin bir bilgiyse bunun söylenmesi duyum olmaz direk haberdir bunuda burda dillendirmez direk haber sitesinde veririz.

Çevrimdışı Çağrı

kaleci da bu 100 metre koşturmayacağız :bandit:  @Çağrı

20 metre yeter @Necmi abi 50 metre koşan da yedi hiç koşmayan da eldekilerden :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu sene farklı birşey var takımda. Normalde mesela bizim kupa maçlarımız bile sıkıcı geçerdi ama gayet iyi oynayıp 3 gol attık falan.

Harbi güzel şeyler oluyor ha :D

[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2015, 01:56:46 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

20 metre yeter @Necmi abi 50 metre koşan da yedi hiç koşmayan da eldekilerden :D
Muslera hiç koşmuyor @Çağrı ama yemiyorda :bandit:

Çevrimdışı can1903

Gece gece kesin bilgi ve duyduğumu söliyim.

Beşiktaş stoper ve kaleci alabilirmiş arkadaşlar.  :eyes
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Muslera hiç koşmuyor @Çağrı ama yemiyorda :bandit:

Savunması hemen önünde duruyor çünkü @Necmi abi  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

gece gece aklıma Dasaev düştü açtım videolarını izliyorum :D
yoktu böyle bir kaleci adam en zor pozisyonları o kadar kolay tutardıki ulan bunu bende tutarım derdi insan :evillol:
herhalde gelen topları yumruklamayan ondan sonra kaleci gelmemiştir.
elinde top mıknatısı vardı gelir top eline yapışır kalırdı :bandit:
o yüzden ben topu tokatlayan kaleciyi sevemedim bir türlü

Çevrimdışı Necmi

onun önünde savunmamı var :alala:
gs de topla en çok buluşan ikinci adamdan bahsediyoruz :D
bizim çocuklar gs savunmasını bypas etmişlerdi :bandit:
bypas yazıyorum google paspas olarak düzeltiyor belkide google haklıdır :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bypas yazıyorum google paspas olarak düzeltiyor belkide google haklıdır :evillol:
:kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kalyoncu

Bilicin elinde oynatacak adam kalmamış sakatların sebebi tam anlamıyla belli oldu yatacak yerin yok bilic

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bilicin elinde oynatacak adam kalmamış sakatların sebebi tam anlamıyla belli oldu yatacak yerin yok bilic

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz Bunu daha once söylemiştik zaten

Sakatlıkların sebebi Bilicin Antrenman sistemi ve Kondisyoneri diye..

Antrenmanlarda 20 sene oncesinin atrenman testlerini uyguluyormus ve bu testi gecemeyenleri asla 11 e koymuyormus

Cenk gecen sene bu yuzden cok iyi olmasina ragmen testleri gecemedigi icin oynatmamis , Bu yuzden testi gecen pektemeki oynatmış , Bu kadar geri kafali bir adam kendisi.m

Adam elini attigi yeri kurutuyor :akuma:
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2015, 11:13:10 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Onur Can

Transfer başlığında duyum konuşmayacaksında ne konuşacaksın kesin olanı zaten haber sitesine yazarız üstünde konuşmaya gerek yok
o zaman transfer başlığını hiç açmayalım transfer yaptığımızda biz haber sitesinde veririz sizde okursunuz bu sefer transfer döneminde duyum verenlere
burdan sallayan olursa hiç kızmayacağım sadece transfer dönemi bitene kadar no post yiyecekler. Bu sefer duyum verenlere saygısızlık eden olursa
kendisini transfer dönemi bitene kadar yok saysın
duyum duymak istemeyenleri tatile göndeririz  :evillol:  @Gökhan_Çelik
duyum işte adı üzerinde insan duyduğunu söylüyor. insanlar bekliyorki transfer edilecek oyuncunun adı söylensin zaten kesin bir bilgiyse bunun söylenmesi duyum olmaz direk haberdir bunuda burda dillendirmez direk haber sitesinde veririz.

Sana duyum konusmak diyen yok zaten. Duyum üzerinden imkansiz bir beklentiye girip, gerçeklesmeyince baskana, hocamiza hakaret etmeyin, suçu onlara atmayin diyor adam. Dogru söylüyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Akşam Necmi abi döktürmüş

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Transfer sezonu kaç ocakta başlıyor ?

Çevrimdışı ozan062

ilk duyum yükleniyor.......

gomez sene sonu gonderilecek yerine ibra alınacak

simdilik kaleci kiralık olacak sene sonunda aynı q7 usulu casillas alınacak

on liberoya siyahi topcu alınacak

iki tane türk genç alınacak ve aynı takıma kiraya verilecek

yükleme tamamlandı....

Çevrimdışı ozan062

sacmalıga bak

1 puan içinde oyuncunun sozlesmesinde prim alması gundemdeymiş

eğerki böyle birsey olursa agır bombalarım yonetimi... zaten pektemekler haddinden fazla alıyor mac basılarla cosuyor birde 1 puana ayrıca ek primdaha olursa olur maaslar 3.. neyin kafası bu yahu

3.5 alan gomez olur 5 ki bonuslar yok

Çevrimiçi Akil Emre

Yaz transfer döneminde yalnış hatırlamıyosam trabzonun aldığı douglas bize de önerilmişti. Adam gerçekten çok ağır bir topçu, iyiki bize gelmemiş dediğim cinsten.

Fiziksel ve yaş özellikleri dniprolu douglası benziyor. Dniprolu Douglasta bu adam kadar ağır ve hantal mı?

Çevrimdışı Çağatay

Transfer sezonu kaç ocakta başlıyor ?

Devre arası transfer ve tescil dönemi 5 Ocak 2016'da başlayıp 1 Şubat 2016 tarihinde sona erecek.
Bizim transfer başlığının kapanışını @Tolga yapmıştı, şimdiden başlığın biraz tozunu filan alsında ufaktan
yavaş yavaş oraya akmaya başlarız bizde :D
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2015, 12:14:18 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı LuceGel

sacmalıga bak

1 puan içinde oyuncunun sozlesmesinde prim alması gundemdeymiş

eğerki böyle birsey olursa agır bombalarım yonetimi... zaten pektemekler haddinden fazla alıyor mac basılarla cosuyor birde 1 puana ayrıca ek primdaha olursa olur maaslar 3.. neyin kafası bu yahu

3.5 alan gomez olur 5 ki bonuslar yok
Maç başı primini takımın başarısına entegre etmeye çalışıyorlar yani %33 maç başı %66 oynadığı maçta takımın alacağı puan gibi.Maça gir cebe indir parayı devrini bitirmek istiyorlar tam tersine.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Samet Ç

ilk duyum yükleniyor.......

gomez sene sonu gonderilecek yerine ibra alınacak

simdilik kaleci kiralık olacak sene sonunda aynı q7 usulu casillas alınacak

on liberoya siyahi topcu alınacak

iki tane türk genç alınacak ve aynı takıma kiraya verilecek

yükleme tamamlandı....
Sene sonu Gomez'i nasıl satıyorsun bizde kiralık olarak oynuyor adam

Çevrimiçi Samet Ç

Mandanda'yı bekliyorum bende hayırlısı

Çevrimdışı campeon2015