Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305749 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Devre arası transfer ve tescil dönemi 5 Ocak 2016'da başlayıp 1 Şubat 2016 tarihinde sona erecek.
Bizim transfer başlığının kapanışını @Tolga yapmıştı, şimdiden başlığın biraz tozunu filan alsında ufaktan
yavaş yavaş oraya akmaya başlarız bizde :D
Yakında kilidi kaldıracağız :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Maç başı primini takımın başarısına entegre etmeye çalışıyorlar yani %33 maç başı %66 oynadığı maçta takımın alacağı puan gibi.Maça gir cebe indir parayı devrini bitirmek istiyorlar tam tersine.

peki dünyada ornegi varmı?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ilk duyum yükleniyor.......

gomez sene sonu gonderilecek yerine ibra alınacak

simdilik kaleci kiralık olacak sene sonunda aynı q7 usulu casillas alınacak

on liberoya siyahi topcu alınacak

iki tane türk genç alınacak ve aynı takıma kiraya verilecek

yükleme tamamlandı....
Bu şekilde bi sistemle bi cacık olmaz bu takımdan bu kadar kötü planlama olmaz..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Suan Barca - River maçını izliyorum balanta işimizi görür aslında .

Çevrimdışı ozan062

Suan Barca - River maçını izliyorum balanta işimizi görür aslında .

3 stoperle oynuyorlar sanırım dolayısıyla pek birseyini goremedim simdiye kadar bakalım maç sonuna kadar ne derece gözlerde etki bırakacak

Çevrimiçi Kartal Ç

sacmalıga bak

1 puan içinde oyuncunun sozlesmesinde prim alması gundemdeymiş

eğerki böyle birsey olursa agır bombalarım yonetimi... zaten pektemekler haddinden fazla alıyor mac basılarla cosuyor birde 1 puana ayrıca ek primdaha olursa olur maaslar 3.. neyin kafası bu yahu

3.5 alan gomez olur 5 ki bonuslar yok

Bence mevcut durumdan çok daha iyi bir sistem.

Mesela Gökhan Törenin sözleşmesini örnek olarak kullanalım.

- 2014-2015 sezonu için 1 milyon 400 bin avro garanti ücret ve 10 bin avro maç başı,
- 2015-2016 sezonu için 1 milyon 500 bin avro garanti ücret ve 10 bin avro maç başı,
- 2016-2017 sezonu için 1 milyon 600 bin avro garanti ücret ve 10 bin avro maç başı,
- 2017-2018 sezonu için 1 milyon 700 bin avro garanti ücret ve 10 bin avro maç başı,
- 2018-2019 sezonu için 1 milyon 800 bin avro garanti ücret ve 10 bin avro maç başı.

Bu sezon törenin hesabına 1.5 milyon euro garanti para yatıyor ve kadroya girdiği her resmi maç için de 10 bin euro yatıyor (Yani bu sezon şimdiye kadar 19 resmi maça çıkıp 190 bin euro kazandı). bunun üzerine bir de 3 büyüklerde oyunculara galibiyet primi denen ödemeler yapılıyor. Mesela derbi öncesi haberlerde çok duyarsınız derbinin galibiyet primi belli oldu 50 bin tl falan diye.

Geçen sezonki sistem şöyleydi:
Her galibiyet 10 bin TL. (3 maç üst üste kazanılırsa 15 bin TL ilaveyle prim 45 bin TL) (derbiler için ayrıca belirlenen bir ödeme yapılıyor)
Sezon 1. bitirilirse o sezon 3 maçlık serilerin toplamı kadar para bonus olarak ekleniyor.
2. bitirilirse toplam primin %25'i ödeniyordu.

Bu sezonki galibiyet primi sistemimiz şöyleydi:
Bu sezon yukarıdaki sistem kalktı. Yine derbiler için ayrı bir ödeme var ancak diğer maçlar için galibiyet primi yok. Sene sonu şampiyonluk için her oyuncuya 100-200 bin dolar arası henüz belli olmayan bir bonus var.

Düşünülen yeni sistem:
Muhtemelen yine derbiler ayrı tutularak, maç başı ücretlerini (gökhan töre örneğindeki 10 bin euro) galibiyet primine dönüştürmek. Yani beraberliğe 1 birim maç başı ücret ör(3000 euro), galibiyete 3 birim (ör:9000 euro) maç başı ücret.
yani töre bu yıl 40 maça çıkarsa takım yense de yenilse de 1.9 milyon kazanacaksa yeni sistemle takım 40ta40 yapmazsa klübün kasasından daha az para çıkacak. Ciddi bir tasarruf olmasının yanında çok iyi bir motivasyon şekli bence.

Tabi burada töreyi örnek olarak verdim. sözleşmesi devam eden oyuncularda bu değişiklik oyuncu razı olmazsa çok zor. ama milat olarak 2016 ocak ayından itibaren yapılacak sözleşmelere uygulanınca iyi bir sistem olacak. Zaten 2-3 yılda tüm oyuncuların sözleşmesi değişmiş olacak.

Not: Gomeze kiralık olduğu için 3.5 milyon net dışında bir ödeme yapmıyoruz şuan.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2015, 12:53:12 Kartal Ç ]

Çevrimdışı ozan062

Bence mevcut durumdan çok daha iyi bir sistem.

Mesela Gökhan Törenin sözleşmesini örnek olarak kullanalım.

- 2014-2015 sezonu için 1 milyon 400 bin avro garanti ücret ve 10 bin avro maç başı,
- 2015-2016 sezonu için 1 milyon 500 bin avro garanti ücret ve 10 bin avro maç başı,
- 2016-2017 sezonu için 1 milyon 600 bin avro garanti ücret ve 10 bin avro maç başı,
- 2017-2018 sezonu için 1 milyon 700 bin avro garanti ücret ve 10 bin avro maç başı,
- 2018-2019 sezonu için 1 milyon 800 bin avro garanti ücret ve 10 bin avro maç başı.

Bu sezon törenin hesabına 1.5 milyon euro garanti para yatıyor ve kadroya girdiği her resmi maç için de 10 bin euro yatıyor (Yani bu sezon şimdiye kadar 19 resmi maça çıkıp 190 bin euro kazandı). bunun üzerine bir de 3 büyüklerde oyunculara galibiyet primi denen ödemeler yapılıyor. Mesela derbi öncesi haberlerde çok duyarsınız derbinin galibiyet primi belli oldu 50 bin tl falan diye.

Geçen sezonki sistem şöyleydi:
Her galibiyet 10 bin TL. (3 maç üst üste kazanılırsa 15 bin TL ilaveyle prim 45 bin TL) (derbiler için ayrıca belirlenen bir ödeme yapılıyor)
Sezon 1. bitirilirse o sezon 3 maçlık serilerin toplamı kadar para bonus olarak ekleniyor.
2. bitirilirse toplam primin %25'i ödeniyordu.

Bu sezonki galibiyet primi sistemimiz şöyleydi:
Bu sezon yukarıdaki sistem kalktı. Yine derbiler için ayrı bir ödeme var ancak diğer maçlar için galibiyet primi yok. Sene sonu şampiyonluk için her oyuncuya 100-200 bin dolar arası henüz belli olmayan bir bonus var.

Düşünülen yeni sistem:
Muhtemelen yine derbiler ayrı tutularak, maç başı ücretlerini (gökhan töre örneğindeki 10 bin euro) galibiyet primine dönüştürmek. Yani beraberliğe 1 birim maç başı ücret ör(3000 euro), galibiyete 3 birim (ör:9000 euro) maç başı ücret.
yani töre bu yıl 40 maça çıkarsa takım yense de yenilse de 1.9 milyon kazanacaksa yeni sistemle takım 40ta40 yapmazsa klübün kasasından daha az para çıkacak. Ciddi bir tasarruf olmasının yanında çok iyi bir motivasyon şekli bence.

Tabi burada töreyi örnek olarak verdim. sözleşmesi devam eden oyuncularda bu değişiklik oyuncu razı olmazsa çok zor. ama milat olarak 2016 ocak ayından itibaren yapılacak sözleşmelere uygulanınca iyi bir sistem olacak. Zaten 2-3 yılda tüm oyuncuların sözleşmesi değişmiş olacak.

benim anladıgım suydu

galibiyet primi var zaten hepsinde artı maç bası vardı üstüne ek olarak 1 puan primide eklenecek yani her halukarda daha fazla para cıkacak cepten yani burda  ben iyi(tasarruf) birsey goremiyorumki

Çevrimdışı ONUR KOLCU

3 stoperle oynuyorlar sanırım dolayısıyla pek birseyini goremedim simdiye kadar bakalım maç sonuna kadar ne derece gözlerde etki bırakacak
Seri hızlı ve ayakları düzgün o bakimdan dedim zaten barcaya karşı bi yerden sonra patates olurlar abi :)

Daha önceden maçlarını izlediğim için topcuyu zaten biliyorum izlemiştim.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2015, 12:59:38 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı ozan062

Seri hızlı ve ayakları düzgün o bakimdan dedim zaten barcaya karşı bi yerden sonra patates olurlar abi :)

hehh zaten kalecileri ikidir oyunda tuttu takımı yoksa kopacaklar maçtan cokda müsaitler konsantrasyonları bi garip :))

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hehh zaten kalecileri ikidir oyunda tuttu takımı yoksa kopacaklar maçtan cokda müsaitler konsantrasyonları bi garip :))
Ortasahada iyi basıyorlar bide sert oynuyorlar o yüzden fazla yaklastirmiyorlar Barca yi

Çevrimdışı Çağatay

Yakında kilidi kaldıracağız :icool:

Seçim vaadi gibi söylemişin :D
Açın Türkiye nin önünü kardeşim :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Kartal Ç

benim anladıgım suydu

galibiyet primi var zaten hepsinde artı maç bası vardı üstüne ek olarak 1 puan primide eklenecek yani her halukarda daha fazla para cıkacak cepten yani burda  ben iyi(tasarruf) birsey goremiyorumki

Zaten o dediğinle finansal fairplaydeki futbolculara ödenen  yillik ücret, mac başı, prim ve bonuslar toplamı takım gelirlerinin %70ini geçemez maddesinden patlardık. Zittin sene almazlardi bizi avrupa kupalarina   :)

Ffp illetine takılmayalım diye sabit maç başı ödemeler, prim ve bonuslar kaldırılıp maç başı puan ücreti gibi birşeye devşiriliyor. İyi oldu bu ffp ye takıldığımız bence. Her şerde bir hayır var dedikleri böyle bir şey işte.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2015, 13:13:05 Kartal Ç ]

Çevrimdışı cursedofdragon

bu adam işimizi görmez mi şimdi ? :)

Çevrimdışı Tolga

Seçim vaadi gibi söylemişin :D
Açın Türkiye nin önünü kardeşim :)
:clever:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bu adam işimizi görmez mi şimdi ? :)

Süratli ama çabuk değil . Defans yaparken pozisyon bilgisi , sezgisi , aldığı kararlar yerinde ama tekniği felaket. Aradığımız stoperin önde basıp topu oyuna hızlı  yerinde paslarla sokup çabukluk ve manevra yeteneğiyle  gerektiğinde yanındaki stopere de yardımcı olmasını  istiyorsak aradığımız stoper Douglas Silva değil .
Slaven Bilic'in takımında iş yapardı ama Şenol Hoca'nın takımında en iyi performansını gösterebilmesi zor. Bir stopere 4.5 milyon avro yatıracaksak o stoperden maliyet/performans kriterine göre çok iyi verim almalıyız . Kulübün parası değerli ve en iyi şeklde değerlendirilmeli.

Çevrimdışı İrfan

Bence 2 transfer düşünülüyor. Kale + Stoper...

Bunlardan en kötü biri tartışmasız 11'e yazabileceğimiz bir adam olmalı bence.

Devre arasında Veli form tutar diye düşünüyorum ancak Tolgay ne zaman döner takıma ya da daha önemlisi ne zaman katkı vermeye başlar onu merak ediyorum.

Görünen o ki Motta+Pedro'yu yollayacağız, kira yada bonservis. Muhtemel Pektemek'te ayrılacak. İleriye de birini almamız gerekebilir. Böyle genç zımba gibi bi delikanlı fena olmaz.
We are Electric..!

valla kaleci süper bir kaleci alınacaksa ben stoper alınmasın onada razıyım :)

Çevrimdışı İrfan

valla kaleci süper bir kaleci alınacaksa ben stoper alınmasın onada razıyım :)

Aslına bakarsan Avrupa'da çıtı takvimden. Bende misal biz Handanovic'i aldık başka almıyoruz derlerse fit olurum çok net :)

Ama Veli ve Tolgay konusunda çok şüpheliyim. Eğer dikiş tutturamayacaklarsa bu sene için mutlaka orta sahaya kiralık filan bi takviye yapmamız lazım.
We are Electric..!

Aslına bakarsan Avrupa'da çıtı takvimden. Bende misal biz Handanovic'i aldık başka almıyoruz derlerse fit olurum çok net :)

Ama Veli ve Tolgay konusunda çok şüpheliyim. Eğer dikiş tutturamayacaklarsa bu sene için mutlaka orta sahaya kiralık filan bi takviye yapmamız lazım.

atiba-necip-oğuzhan oynuyor zaten orda :)

Veli döndü veli ve tolgay dikiş tutmasa bile sadece lig oldugu için götürür atiba,oğuzhan,necip bizi :)

1 kaleci kesin gerekli 1 stoper'e de hayır demeyiz :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

ilk duyum yükleniyor.......

gomez sene sonu gonderilecek yerine ibra alınacak

simdilik kaleci kiralık olacak sene sonunda aynı q7 usulu casillas alınacak

on liberoya siyahi topcu alınacak

iki tane türk genç alınacak ve aynı takıma kiraya verilecek

yükleme tamamlandı....

Gomez Ibrahimovic'in önünde şuan. 34 yaşındaki adam için de kimse 30 yaşında oturmuş forvetini göndermez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

Kaleci-Stoper=Şampiyonluk

kaleci-stoper=şampiyonluk
Bu durumda kaleci = stoper + şampiyonluk

yani kaleci şampiyonluktan bile değerli!  :upto:

Çevrimdışı Türkay

Gomez Ibrahimovic'in önünde şuan. 34 yaşındaki adam için de kimse 30 yaşında oturmuş forvetini göndermez.

Gomez den sonra ben ancak Ibra gelirse memnun olurum aşağısı kesmez.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler