Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7271901 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

Handanovice kadar Sirigu var
5-6 milyona biter , Ama yillik maasida yuksek o ayri..

Sirigu gelirse tribünlerde daha az küfür olur. Küfürden daha az para cezası yeriz. Ayrıca tribün kapatma da daha az olacağı için tribün geliri de olur. Hopp oldu mu sana bir maaş  :lol:

Not: geçen sezonu para cezasında ilk sırada bitirdik. 1 milyon 809 bin 500 lira (+ 7 kez tribün kapatma). Şu para federasyona değil de stad inşaatına gitse fena mı olurdu.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 00:50:27 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Handanovic in sözleşme bitiyor adamın aklını çelmek için ona dağıtacaksın. Sirugu daha pahalıya gelir bizi aşar ayrıca Handanavic i daha çok beğeniyorum ona göre.
Handanovic 2,5 civarina oynar
Sirigu Minimum 3,5 alir , Fransada 6 milyon civarı alıyor ama vergi var , vergi düşünce 3 - 3,5 arasi para aliyor..

Handanovic cok iyi piyasa yapti gelirmi :alala:

Sirigu yedek kaliyor inanilir gibi degil Tipki Gomez gibi Cikis yapmak icin bizi secebilir :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Sirigu gelirse tribünlerde daha az küfür olur. Küfürden daha az para cezası yeriz. Ayrıca tribün kapatma da daha az olacağı için tribün geliri de olur. Hopp oldu mu sana bir maaş  :lol:

Not: geçen sezonu para cezasında ilk sırada bitirdik. 1 milyon 809 bin 500 lira. Şu para federasyona değil de stad inşaatına gitse fena mı olurdu.
Ben Mandandaya da fitim

Skalamiz , Sirigu , Mandanda , Ospina olmali bu kalitenin altına dusersek yine cok sey beklememek gerekir...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hep soylemisimdir
Gs gibi dostum olacagina Fb gibi dusmanim olsun diye..

Hepsini ve hepsine.... :ok: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Bugünkü açıklama oldukça gereksiz. Kulübün, oyuncusunun arkasında durması elbette normal fakat taraftara yol yordam göstermeye çalışmak işgüzarlık...

"Müşteri" ıslıklar, tepki gösterir; meşru protestosudur. "Taraftar" aklıselim davranarak bunu ne zaman yapacağını zaten bilir. Sosyal medyadan rahatsızsanız hukuksal prosedürü başlatın. Taraftara akıl vermeyin. 

Arsenal bonserviste sikinti cikariyorsa 6 ay kiralama teklifi yapalim oda olmadi 5 Milyon satin alma opsiyonu koyalim ama bir şekilde halledelim su isi

Şampiyonluk buna bagli..

Bugünkü açıklama oldukça gereksiz. Kulübün, oyuncusunun arkasında durması elbette normal fakat taraftara yol yordam göstermeye çalışmak işgüzarlık...

"Müşteri" ıslıklar, tepki gösterir; meşru protestosudur. "Taraftar" aklıselim davranarak bunu ne zaman yapacağını zaten bilir. Sosyal medyadan rahatsızsanız hukuksal prosedürü başlatın. Taraftara akıl vermeyin.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bunun yerine resmi hesaptan Haber Kartalı'nın paylaştığı gibi bir video paylaşılsaydı millet bi kendine gelecekti.

Konuyu tekrar açtılar hiç yere.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Şenol hoca Tolgayı kaybetmeyim der, Maçı kaybederiz.

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Bunun yerine resmi hesaptan Haber Kartalı'nın paylaştığı gibi bir video paylaşılsaydı millet bi kendine gelecekti.

Ustelik bir adami korumak icin , Butun takimin protesto edildigini itham etmisler

Bu kadar talihsiz ve amator bir aciklama olamaz

Ben Sosyal medyada Tolga haricinde bir tane Futbolcumuzun eleştirildiğini gormedim..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ustelik bir adami korumak icin , Butun takimin protesto edildigini itham etmisler

Bu kadar talihsiz ve amator bir aciklama olamaz

Ben Sosyal medyada Tolga haricinde bir tane Futbolcumuzun eleştirildiğini gormedim..

Hayır insanlar da derbiyi düşünmeye başlamış yavaştan. Sen neden tekrar açıyosun ki bu konuyu.

Şöyle bol gaz verici karizmatik bir video hazırlarsın taraftarı heyecanlandırırsın.

Şunu bile yapamıyosalar verelim Haber Kartalı'nın sahiplerine onlar yönetsin hesabı.

http://twitter.com/HaberKartali/status/675446161122070528

http://twitter.com/HaberKartali/status/675786079144951808

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Handanovic 2,5 civarina oynar
Sirigu Minimum 3,5 alir , Fransada 6 milyon civarı alıyor ama vergi var , vergi düşünce 3 - 3,5 arasi para aliyor..

Handanovic cok iyi piyasa yapti gelirmi :alala:

Sirigu yedek kaliyor inanilir gibi degil Tipki Gomez gibi Cikis yapmak icin bizi secebilir :tabe:

Handanovic oynayan kaleci sene sonu olsa daha kolay olurdu da oynarken devre arası almak için yarı bonservis ödemek gerekir sıkıntı orada. Parayı verdikten sonra gelir bize de bence.

Sirigu da ister bizi de Psg zengin kulüp tok satıcı olacağından epey de bonservis ister.

Hem zaten biz konuşuyoruz da o ospina yüksek maliyet söylentilerini bizimkiler de çıkarıyor olabilir daha ucuza razı olalım diye Ospina veya Mandanda yı bile alacağımıza pek ihtimal veremiyorum maalesef. Gider ucuz etin yahnisinden alırlar. Bir de kulüpler saf değil biliyorlar artık mecbur olduğumuzu  yokuş yaparlar. 
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı atalay

"Spor yöneticiliği" diye bir bölüm boşuna yok. Kitle psikolojisi yönetimini bilmiyorlar.

Handanovic oynayan kaleci sene sonu olsa daha kolay olurdu da oynarken devre arası almak için yarı bonservis ödemek gerekir sıkıntı orada. Parayı verdikten sonra gelir bize de bence.

Sirigu da ister bizi de Psg zengin kulüp tok satıcı olacağından epey de bonservis ister.

Hem zaten biz konuşuyoruz da o ospina yüksek maliyet söylentilerini bizimkiler de çıkarıyor olabilir daha ucuza razı olalım diye Ospina veya Mandanda yı bile alacağımıza pek ihtimal veremiyorum maalesef. Gider ucuz etin yahnisinden alırlar. Bir de kulüpler saf değil biliyorlar artık mecbur olduğumuzu  yokuş yaparlar.
Ben onu bunu bilmem sadece sunu bilirim Kaleciye parayi gomeceksin bu kadar basit

10 Yildir Kalecisi yok bu takimin !

Kaleci dedgin mac alacak , Son 10 yildaki kalecilerimizin Hepsini topla 5 mac aldirmamıştır

Muslera ve Volkan her sene 7-8 Mac aldiriyorlar takımlarına ondan sonra biz niye sampiyon olamıyoruz nerede hata yaptik yok hakem yok zar zurt diyoruz

Neden sampiyon olamıyoruz Sorusunun cevabi Acik : Kalecimiz olmadigi icin.

Çevrimdışı ozan062

altındada diyorki gelin kartal yuvalarına:)) yani sen neyin kafasını yasıyorsun arkadas hem akıl veriyorsun hemde gel kardeş sana ihtiyacım var diyorsun:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

Arkadaslar, Sirigu ihtimali filan yok
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Muslera gibi kalecin olsun varsin hata yapsin 1-2 mac kaybettirsin , Minimum 4-5 mac kazandırıyor sana cunku

Ama senin kaleci bir tane mac aldirmadigi gibi senede 4-5 mac kaybettiriyor sana

Ondan sonrada Puan cetvelinde 3.cu oluyorsun..

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ben onu bunu bilmem sadece sunu bilirim Kaleciye parayi gomeceksin bu kadar basit

10 Yildir Kalecisi yok bu takimin !

Kaleci dedgin mac alacak , Son 10 yildaki kalecilerimizin Hepsini topla 5 mac aldirmamıştır

Muslera ve Volkan her sene 7-8 Mac aldiriyorlar takımlarına ondan sonra biz niye sampiyon olamıyoruz nerede hata yaptik yok hakem yok zar zurt diyoruz

Neden sampiyon olamıyoruz Sorusunun cevabi Acik : Kalecimiz olmadigi icin.

Beşiktaş'ın kalesinde aman aman bir kaleciye hiç şahit olamadım. Biraz eli ayağı düzgün olanlar geldi mi şampiyon olduk zaten. Auman-Cordoba-Rüştü :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

İtandje yanlış hatırlamıyorsam delgadonun geldiği sezon almaya çalışmıştık 5 milyon demişlerdi ozamanlar lens kulubunde oynuyordu bende maçları izlerdim gerçekten iyi kaleciydi liverpool yaptı yunanistana kiralandı falan bi türlü tutmadı ama türkiye liginde iyi işler yapıyor.

tigana zamanıydı itandje fransanın 1 numarası die reklamını yapmıştı tigana, paramız yetmemişti 1 milyona vedran runje alınmıştı. itandje liverpoola gitti sanırım sakatlandı sonra yunanistanda alt seviye takımlara gitti nedense fransadan geri isteyen çıkmadı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Koa_lAA

o değilde dünyanın en iyi kalecilerinden biri olan de gea kornerden gol yemiş bugün....

biz de günay ı gömdük geçen sene kornerden yedi diye...

kendim dahil hepimize ayıp ve yazıklar olsun ne diim...

Çevrimdışı Deniz

Kaleye günay iyi kaleci olduğu için geçmeyecek.
tolga gelen geçeni yediği için ,2 senedir bu taraftarın hayallerini çöpe attığı için geçecek.

Derbiye tolgayla çıkmak risk almak değil intihar olur.Yiyeceği normal golde ıslıklanır,hatalı gol yerse toplu halde küfür yer.Böyle riski almak amatörlük hatta aptallık olur.
Yönetim ve teknik heyet toplantısını yapsın tolga zenginin devre arasına kadar yedek oturacağını konuşsun,devre arası da alacakları kaleciyi belirlesinler.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız bunlar herşeye rağmen Tolga ile maça başlarsa ve Tolga da bunun üstüne bir hatalı gol daha yerse ki yiyecektir oynarsa maçta taraftara pek güvenemiyorum sahaya inip Tolga'yı linç etme girişiminde bulunabilirler ki şu anda bu potansiyel var taraftarda.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Yalnız bunlar herşeye rağmen Tolga ile maça başlarsa ve Tolga da bunun üstüne bir hatalı gol daha yerse ki yiyecektir oynarsa maçta taraftara pek güvenemiyorum sahaya inip Tolga'yı linç etme girişiminde bulunabilirler ki şu anda bu potansiyel var taraftarda.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O kadar olacağını sanmıyorum ama 1-2 kişi atlayabilir.
Öyle birşey olursa toplu ağızdan küfür edileceğine nerdeyse eminim.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kaleye günay iyi kaleci olduğu için geçmeyecek.
tolga gelen geçeni yediği için ,2 senedir bu taraftarın hayallerini çöpe attığı için geçecek.

Derbiye tolgayla çıkmak risk almak değil intihar olur.Yiyeceği normal golde ıslıklanır,hatalı gol yerse toplu halde küfür yer.Böyle riski almak amatörlük hatta aptallık olur.
Yönetim ve teknik heyet toplantısını yapsın tolga zenginin devre arasına kadar yedek oturacağını konuşsun,devre arası da alacakları kaleciyi belirlesinler.

gol yiyeceksede bu gol hatalı olacaksada günay yesin . Ki bence tolgadan kötü bi kaleci değil günayın eksik yönleri çok buda oynayarak gelişir kulubüde oturarak değil.

Çevrimdışı Deniz

gol yiyeceksede bu gol hatalı olacaksada günay yesin . Ki bence tolgadan kötü bi kaleci değil günayın eksik yönleri çok buda oynayarak gelişir kulubüde oturarak değil.
Tolga yiyeceğinden fazlasını yedi
Bu taraftarın ciğerini yedi.
Tolganın Beşiktaş kariyeri lizbonda bitmiştir.