Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269977 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Pazartesi kalede Günay başlayacak.
İnşallah.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

Wenger vermem der ospinayla anlaşılır , ikna etti etmedi etti etmedi yunusidi temelidi yunusidi temelidi derken bizimkiler son gün dandik bir kaleci alırlar hatta kronik sakat.

Çevrimdışı Ersoy

Wenger vermem der ospinayla anlaşılır , ikna etti etmedi etti etmedi yunusidi temelidi yunusidi temelidi derken bizimkiler son gün dandik bir kaleci alırlar hatta kronik sakat.
Fabri falan olacak anlaşılan. Bizim yönetim Ospina gibi fark yaratacak kaleciler alamaz,almaz. Zaten bu kafayla kaleci yönünden hep fakir kalırız.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

Fabri falan olacak anlaşılan. Bizim yönetim Ospina gibi fark yaratacak kaleciler alamaz,almaz. Zaten bu kafayla kaleci yönünden hep fakir kalırız.

fabri sakat almazlar artık.

Çevrimdışı AmaralGürses

gece gece iş güç arasında nerden geldiyse önüme şunu izliyordum:

Ah tolga ah... hikayeler hep yarım, hep öksüz seninle....

Çevrimdışı Anıl

Taraftarın psikolojisi şuan hiç iyi değil allah korusun bir derbi mağlubiyeti gelirse mağlubiyetten dolayı değil de bu taraftar yapısından dolayı 1 sezonu daha kapatırız.

Çevrimdışı ozan062

ya varya abi bizim taraftar profilimiz bu kadar az bi yamuk gitmeye bakar okadar alışmışız ki ezilmeye ..

oyuncu değişiklikleri ezber oldu demişssin napsın yani  kulubede toplasan 2 tane oyuna etki edebilecek adam var onlar giriyor .

diger takımlar farklı bişey mi yapıyor . 2 tane maç kaybedince hep aynı şeyler ..  yok savunma yapmayı bilmiyor 

yok oyunu tutamıyor ( ligde öne geçtiği hiç bi maçta kaybetmemiş BJK )

yok o atacak  yok bu şunu yapacak..

geçin bunlar lütfen şenol hoca bugüne kadar çok iyi takımı idare etti oyun olarak ligin üzerindeyiz  puan olarakta yukardayız ama bjk taraftarını okurken kendimizi bi an 4 . 5 . zannediyorum..

gs ye kaybedersek şenol hoca üzerinde tolga ile başlayan baskı artacak taraftarda yavaş yavaş konuşma işine bak vs vs. daha sonra mağlubiyetler beraberlikler.. sezon bitti gitti. her sezon aynı şey ..

ayrıca bu Frey olayıda sipariş haber değilse bende bişey bilmiyorum..

birazdan herşeyi çok bilen herkes bu yorumun altında bana sallar modern futbol terimleri ile.

haklısın bosver:) takma beni sen

hayır sampiyonuz dedim bir iki hafta önce yahu ben diyorum düşün:) ama biranda bu fikirlerim ters tepti zamanla rayına oturururum su sıralar fazla duygusalım
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 00:09:27 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

haklısın bosver:) takma beni sen

hayır sampiyonuz dedim bir iki hafta önce yahu ben diyorum düşün:) ama biranda bu fikirlerim ters tepti zamanla rayına oturururum su sıralar fazla duygusalım

abi hepimiz duygusalız takılma sen ben geçen gün bu sezon oynadıgımız maçların geniş özetlerine baktım kesinlikle bu ligin üstündeyiz bu medya bizi yıpratır hersene aynı terane moduna sokar bunları yemezsek bu sene götürürüz inşallah.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hep soylemisimdir
Gs gibi dostum olacagina Fb gibi dusmanim olsun diye..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ilk Defa Fanatige katılıyorum.

Çevrimdışı ozan062

abi hepimiz duygusalız takılma sen ben geçen gün bu sezon oynadıgımız maçların geniş özetlerine baktım kesinlikle bu ligin üstündeyiz bu medya bizi yıpratır hersene aynı terane moduna sokar bunları yemezsek bu sene götürürüz inşallah.

cokta müsaitiz biranda herseyi satmaya:)) süreç oyuncuların inanclı olmasıyla kolaylasır onlarda bu gücü görürsek zaten neler neler yapsalar bize vız gelirde işte
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Pazartesi kalede Günay başlayacak.
Hayırlı olsun ben Veysel'i oynamasını daha çok istiyordum ama Şenol hoca ve yönetimde cesaret yokmuş.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Abi inanılmaz güldüm kralsın
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Pazartesi Gunu Olimpiyati da kapatıyoruz :ok:
Saha kaptip acmak bizim isimiz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hayırlı olsun ben Veysel'i oynamasını daha çok istiyordum ama Şenol hoca ve yönetimde cesaret yokmuş.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cesaretle alakalı değil söylediğine önce kendin inanman lazım .  Veyseli bizzat tanıyorum abartamamakta fayda var.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

cokta müsaitiz biranda herseyi satmaya:)) süreç oyuncuların inanclı olmasıyla kolaylasır onlarda bu gücü görürsek zaten neler neler yapsalar bize vız gelirde işte

süreci başlatmak için koşullar ne olursa olsun pazartesi günü rakibi yenip geçecekler .

cesaretle alakalı değil söylediğine önce kendin inanman lazım .  Veyseli bizzat tanıyorum abartamamakta fayda var.
Birak Derbiyi hic resmi maca bile çıkmamis Cocugu alip Derbiye nasil koyacaksin
Eli ayagi titrer çocuğun

Gunay iyidir iyi

Burakin savunma arkasi kosularindan korkuyordum , En azindan ondan kurtulduk bir nebze , Gunay zamaninda cikip onler tehlikeyi..

Çevrimdışı mellfred

rizeli itanje iyi kaleci. atletizmini tim howard'a benzetiyorum

Çevrimdışı mellfred

rizeli itanje iyi kaleci. atletizmini tim howard'a benzetiyorum düşününebilir

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ospina ya 8.5  :D Yönetim ya nabız yokluyor ya da başka kaleci alacak taraftarı alıştırıyor.

Bu arada 8.5 harcayacak adam gider Handanovic i yoklar o paraya.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Ospina ya 8.5  :D Yönetim ya nabız yokluyor ya da başka kaleci alacak taraftarı alıştırıyor.

Bu arada 8.5 harcayacak adam gider Handanovic i yoklar o paraya.
Handanovice kadar Sirigu var
5-6 milyona biter , Ama yillik maasida yuksek o ayri..

Benim Ligdeki favorim daha oncede söylediğim gibi Karcemarskas

Bu hafta Itanje , Karce ve Boffin harika performans sergiledi ozellikle itanje

Hani kaleci mac almali diyoruz ya iste Itanje bugun mac aldi

Rizenin kalesinde itanje yerine Tolga olsaydi Maci 3-0 rize degilde en az 3-0 olarak Ts kazanirdi..

Ligin en kotu kalecisine sahibiz durum bu kadar kotu..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İtandje yanlış hatırlamıyorsam delgadonun geldiği sezon almaya çalışmıştık 5 milyon demişlerdi ozamanlar lens kulubunde oynuyordu bende maçları izlerdim gerçekten iyi kaleciydi liverpool yaptı yunanistana kiralandı falan bi türlü tutmadı ama türkiye liginde iyi işler yapıyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Benim Ligdeki favorim daha oncede söylediğim gibi Karcemarskas

Bu hafta Itanje , Karce ve Boffin harika performans sergiledi ozellikle itanje

Hani kaleci mac almali diyoruz ya iste Itanje bugun mac aldi

Rizenin kalesinde itanje yerine Tolga olsaydi Maci 3-0 rize degilde en az 3-0 olarak Ts kazanirdi..

Ligin en kotu kalecisine sahibiz durum bu kadar kotu..

karcemarskas eski halinden çok uzak bence bu sene çok kötü oynuyor .

handanovic sirigu bunlar hayalden  öteye gitmez ..

cristopher toselli var gidip getirsinler en kötü ihtimalle.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Handanovice kadar Sirigu var
5-6 milyona biter , Ama yillik maasida yuksek o ayri..

Handanovic in sözleşme bitiyor adamın aklını çelmek için ona dağıtacaksın. Sirugu daha pahalıya gelir bizi aşar ayrıca Handanavic i daha çok beğeniyorum ona göre.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal