Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7269732 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Günay'ın çok iyi bildiği bir şey var. Yanılmıyorsam 24 yaşında. 150.000 euro alıyor.

Bir kontrat daha aldı aldı burada, alamadığı Bundesliga 2 veya 3'te ya da bir Anadolu takımında hayat boyu o maaş ile oynar.

Ancak burada 2. kaleci sözleşmesi alırsa bu maaş çarpı 3 çarpı 4 yıl olur.

Buyüzden kendisine verilen fırsatı iyi değerlendirmek için hertarafını yırtacaktır. Potansiyelinin üstüne çıkmaya çalışacaktır. Bu bile kaleye geçmesi için yeterli. Tolga gibi vurdumduymaz, aklı bir karış havada, arkadaşları maç oynarken kendisi dışardaki hayatı düşünen biri değil. Tolga'nın psikolojisi bozuk, konsantrasyonu dipte. Annesi vefaat ettiğinden beri psikolojik olarak dipte. Kalecilik yapacak durumda değil. Bırakın Günayı Veyselin kaleye geçmesi bile daha faydalı olacaktır. 1-0 öndeyiz oyun soğutup vakit geçirmemiz lazım adam auta giden topun çıkmasına izin vermiyor yetmezmiş gibi bir de oyunu çabuk başlatıyor. ortada bir kontraya çıkma ihtimali olsa gam yemicem o da yok!

Çevrimdışı Necmi

Sorma @Necmi  abi çok zaiyat verdik Tolga foruma da kıydı af mı çıkarsak ne yapsak  :D
Bencede bir af çıkartmak lazım ama herkesde kendini kontrol etmeli
sinirimizi küfür hakaret ve beddua okumadanda dile getirebiliriz :)
bu tarz üslup yakışmıyor Beşiktaş taraftarına @Çağrı

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı 38life

2 kişiden duymuştum ben 1.5 yıllık kiralık satın alma opsiyonlu anlaşıldı diye.

Derneğe gittim dün orada da aynısını söylediler herkes beklemede ama bitti gözüyle bakıyorlar.

Dernek Orman'a en yakın derneklerden biri.

Allahım nolur gerçek olsun. Bundan 3 sezon önce (yanılıyorsam düzeltin) Ospina ile temaslar olmuştu. 500 bin euro gibi bir fark yüzünden transferden vazgeçmişti yönetim. Kahrolmuştum. Ospinayı çok istiyordum o dönem. Tasarruf yapmak ile enayilik yapmak arasındaki farkı fark etmek gerek...

Çevrimdışı atalay

@atalay şu "beli kalın stoper" kavramının bi tanımını yapabilir misin? Kim bu kategoriye giriyor? Ersan, Rhodolfo bu kategoride mi? Beli ince stoper kim? Semih Kaya mesela? Bizim transfer gündemimizdeki stoperler hangi kategoriye giriyor?

"Belin kalın stoper" ucu kapalı bir tanım aslında. Manevra özelliği sıkıntılı olur. Dönüş ve çeviklik problemi yaşar.

Rhodolfo da beli kalın stoper. Fakat atletizmi fiziğine göre fena değil. Onun yanına manevralı, çabuk, çevik, atletik bir stoper lazım.

Bunu Douglas için söylemiştim. Ondaki asıl sıkıntı Dnipro'da derin savunmada, 25-30 metrede oynuyor. Bize önde de oynayabilecek stoper lazım.

Çevrimdışı Deniz

Resmi siteden yapılan açıklamanın büyük bölümü oldukça talihsiz ve gereksiz olmuş.

Bu cümleleri kim yazmışsa çıksın istifa etsin.Mevzudan bu kadar uzak bu kadar saçma bir açıklama yazılamaz.Perşembe günü sahada 10 tane Kartal vardı ,1 inin yaptığını bütün takıma mal eden zihniyet yönetici olamaz.Kimse takıma laf etmedi,kimse takıma hakaret etmedi, eleştirilerin adresi belli bunu bu açıklamayı yazan yönetici de biliyor ,ona sahip çıkacam diye taraftara posta koymaya kimsenin hakkı yok.Sen kaleci almadan sezona başla ,geçen sezon seni avrupa kupalarından eden adamı yine kaleye koy ,yine seni avrupa kupalarından etsin sonra çık millete ders vermeye çalış.

Taraftara posta koyacağına git kaleci ara önce.Herşeyin de bir sınırı var milletin aklıyla oynamaya çalışmasınlar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Son yıllarda resmi hesaptan gördüğüm en saçma,en gereksizi,en kalitesiz (daha ağır cümleler kurmamak için kendimi tutuyorum) açıklamadır.

Resmi siteden Beşiktaşlılık dersi vereceğine işini yap sen önce.

Çevrimdışı AmaralGürses

Buyüzden kendisine verilen fırsatı iyi değerlendirmek için hertarafını yırtacaktır. Potansiyelinin üstüne çıkmaya çalışacaktır. Bu bile kaleye geçmesi için yeterli. Tolga gibi vurdumduymaz, aklı bir karış havada, arkadaşları maç oynarken kendisi dışardaki hayatı düşünen biri değil. Tolga'nın psikolojisi bozuk, konsantrasyonu dipte. Annesi vefaat ettiğinden beri psikolojik olarak dipte. Kalecilik yapacak durumda değil. Bırakın Günayı Veyselin kaleye geçmesi bile daha faydalı olacaktır. 1-0 öndeyiz oyun soğutup vakit geçirmemiz lazım adam auta giden topun çıkmasına izin vermiyor yetmezmiş gibi bir de oyunu çabuk başlatıyor. ortada bir kontraya çıkma ihtimali olsa gam yemicem o da yok!

Hocam ben de kesinlikle devre arasına kadar Günay'la devam edilmeli diye düşünüyorum ama kalecilik de maalesef sahada kendini yırtarak birşeyler yapılabilecek son mevki. Yetenek olmadan olmuyor. Bir arkadaş demişti geçende parayla garanti alınabilecek tek mevki kalecilik diye, çok güzel özetlemiş ben de öyle düşünüyorum. Galatasaray Muslera'ya 8m + cana yani 13m euro vermişti yanılmıyorsam. 13 milyon euro'ya bu performansı alıyorlar, ne kadar ekmek o kadar köfte.

Çevrimdışı 38life

Ben ismaili çok beğendim aslında gol bile onun emeği
en büyük hata olcayın çıkmasıydı orta saha direnci birden düştü
çıkması gereken isim sosaydı turu aralamışken en iyi şavaşçılarından birini
saha dışına almak söylenecek bir şey yok buna

Kesinlikle. Kafayı yedim o değişikliği görünce. Olcay isterse 15 tane boş kaleye gol kaçırsın. 1-0 öndeyiz 1 gol yesek bile tur atlıyoruz. Olcay gibi "ekstra savunma" ve baskı sağlayan bir oyuncuyu çıkartamazsın böyle bir anda. Şenol Hocaya çok büyük umutlarla bakıyordum ama her geçen hafta azalıyor güvenim.

Çevrimdışı Batuhan1903

Gs maçına Tolga'yla çıkacağız gibi gözüküyor.Böyle bir hata yapıldığı takdirde Giden sadece derbi  değil şampiyonluk olacaktır.Çünkü to gün Tolga içine Neuer kaçmış gibi oynasa bile taraftar ıslıklaıp küfür edecektir ki bence sonuna kadar haklılar.

Çevrimdışı Deniz

Kesinlikle. Kafayı yedim o değişikliği görünce. Olcay isterse 15 tane boş kaleye gol kaçırsın. 1-0 öndeyiz 1 gol yesek bile tur atlıyoruz. Olcay gibi "ekstra savunma" ve baskı sağlayan bir oyuncuyu çıkartamazsın böyle bir anda. Şenol Hocaya çok büyük umutlarla bakıyordum ama her geçen hafta azalıyor güvenim.
İlk yarıda çok efor sarf etti ,derbiyi düşünerek çıkarttı.
Çıkartmasa da sonucun değişeceğni sanmıyorum.
O takım 25 dkda bu tramvadan toparlanamazdı gs maçına kadar toparlanırsa şükredelim.

Çevrimdışı Batuhan1903

Çevrimdışı 38life

Hocam ben de kesinlikle devre arasına kadar Günay'la devam edilmeli diye düşünüyorum ama kalecilik de maalesef sahada kendini yırtarak birşeyler yapılabilecek son mevki. Yetenek olmadan olmuyor. Bir arkadaş demişti geçende parayla garanti alınabilecek tek mevki kalecilik diye, çok güzel özetlemiş ben de öyle düşünüyorum. Galatasaray Muslera'ya 8m + cana yani 13m euro vermişti yanılmıyorsam. 13 milyon euro'ya bu performansı alıyorlar, ne kadar ekmek o kadar köfte.

Kendini yırtması konsantrasyonunun tam olduğunu gösterir. Tolgada ise konsantrasyon sıkıntısı var. Buyüzden öyle söyledim.

Bu arada parayla garanti alınabilecek tek mevki kalecilik diyen bendim :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Sporting maçındaki 4 kenar oyuncusunun kazandığı ikili mücadele sayısı: 30. İsmail: 9, Olcay & Quaresma: 8, Beck: 5

Sürekli vurguladığım doğru Baskı merkezlerine rakamsal destekler.
mükemmel bir plan vardı sahada. Özellikle İsmail ve Beck in doğru noktada baskı yapmasını hayranlıkla izledim. Tolga herşeyi berbat etmeseydi çok iyi analiz edilmesi gereken bir maç oynadık.

Çevrimdışı AmaralGürses

Kendini yırtması konsantrasyonunun tam olduğunu gösterir. Tolgada ise konsantrasyon sıkıntısı var. Buyüzden öyle söyledim.

Bu arada parayla garanti alınabilecek tek mevki kalecilik diyen bendim :D

:kop: :kop:

Çevrimdışı atalay

mükemmel bir plan vardı sahada. Özellikle İsmail ve Beck in doğru noktada baskı yapmasını hayranlıkla izledim. Tolga herşeyi berbat etmeseydi çok iyi analiz edilmesi gereken bir maç oynadık.

Analiz yaptım, 3 sayfa tuttu. 67.dk da kağıtların bir kısmını yırttım. Bir şeyler karaladım burada gerçi...

Savunma stratejilerinin ve hücum geçişlerinin en doğru kurgulandığı maçtı.

Çevrimdışı Deniz

Jorge Jesus un bütün planlarını alt üst edecek bir oyun anlayışı ile oynadık.10 oyuncunun tamamı yapması gerekenleri yaptı,yerine girenler de.
Ama 1 i bütün emekleri sildi süpürdü.
Portekizde lizbona,jorge jesusa karşı 65 dk bu kadar üstün oynayacağımızı beklemiyordum.Tur bizim hakkımızdı ama olmadı.
Takım ferrari,kaleci ferrariye takılmış LPG tankı malesef.

Çevrimdışı Mehmet57

Adamin attigi gollere bakin. Bizim ligdede 15 macta 8 golu buldu. Begendigim bir futbolcu. Orta sahamiza, kadroya farklilik katabilecek oyuncu

Çevrimdışı Necmi

İlk yarıda çok efor sarf etti ,derbiyi düşünerek çıkarttı.
Çıkartmasa da sonucun değişeceğni sanmıyorum.
O takım 25 dkda bu tramvadan toparlanamazdı gs maçına kadar toparlanırsa şükredelim.
Hiç savunma takım travmaya giriyorsa buda hocanın sorunu takımı fizik olarak
değil mental olarakta hazırlamak zorundasın orta saha düşüyor bunu görüyorsun oyuncu değiştiriyorsun
daha önce denediğini yap sosayı al oğuzhanı ileri at geride Necipi tut birden vites atarsın her seferinde böyle oluyor
ama olcayı çıkarttığında taşları yerinden oynatıyorsun savunmaya ihtiyacın var bunu görüyorsun ama ilerde savunmaya en çok
katkı veren oyuncuyu çıkartıyorsun ilerde karşılayan adamı alıp yerine geride karşılayanı sokarsan baskıyı yemeyide davet edersin.
Böyle bir takımda baskı yapınca golü bulur. sen gene ilerde presi tut sekeni Necipe toplat atibayıda geriye yasla iyice iyi bir
quaresma ve iyi oynayan bir olcay önde açılan alanda senin vurucu gücün olur. ilerde biraz dahamı baskın olmak istiyorsun o zaman
gomez çıkar yerine cenk girer ama yapılmayacak tek şey takımın savunma hattıyla oynamak bak olcay çıktıktan sonra beck ne kadar
zorlandı. Biz sezon başında Şenol hoca ile ilgili kaygılı konuşurken işte kilit maçlarda yapamadıkları için konuşuyorduk. @Deniz  bey
takım iyi giderken kimyasıyla oynamayacaksın. o kadar savaşan olcayın sahada kalmak hakkıydı. Olcayın ölüsü bile skora etki eder.
rakibe sor en fazla neye sevinmişlerdir eminim olcayın çıkartılmasınadır. ilk yarı her karede olcay vardı bastı top kaptı pozisyona girdi
her zaman pozisyon olacak yerlerde bulundu hep oyunun içinde kaldı. Çıkmasaydı rakip o kadar rahat olamayacaktı :bandit:
sorun travmadan çıkmak değil travmaya girmemek bu işte olcay gibi tecrübeli adamları sahada tutarak olur Kerim gibi ne yaptığını
bilmeyen acemileri değil.

Çevrimdışı sametbagan

Bu gün bir ilk yarıda olcayın kaçırdığı daha doğrusu kalecinin kaleyi nasıl kaplayıp pozisyonu önlediğini bide bizim Tolga reisin yediği golleri seyrettim sonra dedim ki allahını seven üstümüze gol yemeyen kaleci atsın  :s20: :s20:

Çevrimdışı atalay

Adamin attigi gollere bakin. Bizim ligdede 15 macta 8 golu buldu. Begendigim bir futbolcu. Orta sahamiza, kadroya farklilik katabilecek oyuncu

Zamanında önerdik; almadılar. 330 bin € bedelle Osmanlı aldı. Yüksek fiyat çekerler.

Çevrimdışı Mehmet57

Zamanında önerdik; almadılar. 330 bin € bedelle Osmanlı aldı. Yüksek fiyat çekerler.

330.000 euro... :s20:

Turk takimlari almaz, Bakambu ve Niasse gibi gider, parlar, neden almadik deriz.

Çevrimdışı ilhan mansız

Analiz yaptım, 3 sayfa tuttu. 67.dk da kağıtların bir kısmını yırttım. Bir şeyler karaladım burada gerçi...

Savunma stratejilerinin ve hücum geçişlerinin en doğru kurgulandığı maçtı.
gerçekten çok iyi incelenmesi gereken bir maç, oyuncu kalitesi biraz daha yükselse bence çok iyi bir oyun anlayışı çıkacak ortaya