Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7267022 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Derbide Sahada Besiktasin Cocugu olacak Okadar !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

yahuu ben kendimi bildim bileli oscar cordoba hariç( oda ara sıra saçmalardı ) hariç iyi bir kaleci görmedimki ..bizim kaleciden yada şansımız nezaman dönecek merak ediyorum

Çevrimdışı Ersoy

Günay'ı çok kolay sildik geçen sene.tolgayı her türlü silip kaptanlığını almalıyız o zaman.Ben Günay'ı görmek istiyorum kaleden.tolgaya bin basar.
Bundan sonra her sene!

Ertem Şener :

Beşiktaş 1- 0 Öndeyken oğlum uyudu , Baba tur bizim dedi.
Ben sabah ogluma ne diyecegim ? Tolga abisi cevap versin !

Çevrimdışı Ersoy

Ertem Şener :

Beşiktaş 1- 0 Öndeyken oğlum uyudu , Baba tur bizim dedi.
Ben sabah ogluma ne diyecegim ? Tolga abisi cevap versin !

Hırka hediye eder.Üşümesin sonuçta.Adamlık yaptı uzatın sözleşmeyi.
Bundan sonra her sene!

Ben Dun Hocadan Tolgayi cikarip Gunayi almasini beklerdim yapmaliydi bunu..

Çevrimdışı doganay

Devre arasi iyi bir kaleci bulabilecek miyiz acaba? Insallah iyi bir secim yapariz. simdi telasla orta seviye bir kaleci alinmasinda, yine ayni seyleri yasamayalim.

Çevrimdışı Çağrı

yahuu ben kendimi bildim bileli oscar cordoba hariç( oda ara sıra saçmalardı ) hariç iyi bir kaleci görmedimki ..bizim kaleciden yada şansımız nezaman dönecek merak ediyorum

Gerçekten para ödediğimiz zaman :D

Son 20 yılda 1 kaleciye 1 milyon eurodan fazla bonservis ödemedik.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan şey skor değil iyi oyundur. Takım dün karakterli ve kaliteli oynadı. Skor ise kalecinin hatalar dizisiyle farklı rakamlara dönüştü. Bu skor bugün var ama bu iyi takım ve iyi müdadele ilerisi için büyük umuttur. Quaresma ve ismailin süper ötekilerin çok iyi oyununu tebrik ediyorum. Gomez tam Gomez değildi tatmin etmedi, bir tek tolga kötüydü. Tolga dışında hepsine helal olsun.

alman panzeri resmen bizim takıma ayak uydurdu yahu

yani disiplinli adam gitti inanılmaz duygusal bir adam geldi,,,

golden sonra adam geriye gelmeye basladı oyunculara taktik vermeye basladı:) yani adam golle besleniyor fakat bizim bildiğimiz adam bu değildi işte acilen bunun çözülmesi lazım

yani senol hocanın motivasyonunda odak noktalarını değiştirmesi lazım...

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Savaş

Tolga takımda mı hala?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hırka hediye eder.Üşümesin sonuçta.Adamlık yaptı uzatın sözleşmeyi.
Gercekten cok inanilmaz uzuldum dun halada soktayim
Geldiginden beri En iyi futbolunu oynayan Quaresmaya uzuldum adam mactan sonra roportaj veririken agliyirdu

Sahada Basmadik yer birakmayan cigeri patlarcasina kosan defansta hic acik vermeyen Ismailin emeklerine uzuldum

Kosan basan rakip defansi cileden cikaran Olcayin cabasina uzuldum

Atibanin orta yuvarlakta uzuntusunu belli etmemek icin Basini kollarinin arasina alan Atibanin emeklerine uzuldum

Ne desek bos...

Tosic bile elinden geleni yapti hic siritmadi kotu oynayan bir tane oyincumuz yoktu dun sahada , Tolga Haric.

Çevrimdışı Çağrı

Derbide Sahada Besiktasin Cocugu olacak Okadar !!

Beşiktaş'ın çocuğu kavramını kafanızda değiştirdiğiniz zaman işler iyi gidecek.

Kaybedince ağlayan oyuncu iyi oyuncu değildir sadece duygusal oyuncudur. Kaybetmeyecek kazanacak, ağlamayacak hırslanacak.

Ağlayan oyuncuları fazlasıyla gördük. Bir oyuncu ağlıyorsa o takım kazanamıyor demektir zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İlk golü yeniden izlemek zorunda kaldım az önce ve izlediğim her seferde 2 kat daha fazla sinirleniyorum.

Tolga kaleden çıkmamasına rağmen Slimani az kalsın golü atamıyormuş, Tolga kaleden zamanında çıkıp açıyı kapatsa % 100 gol olmayacak.

Ama biz bu günlerin geleceğini çok önceden söylemiştik.

Yazık valla tüm takımın emekleri anca böyle hiç edilirdi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Ben futbolcuların yerine empati yaptım bunu anlayamıyor olman benim hatam değil. Alman milli takımının oyuncususun ama daha uefa da ilk turda eleniyorsun bu adamın moral durumunu düşünebiliyor musun? Avrupa'da olmayan bir adam nasıl tekrar milli takıma girebilecek? Löw bunları düşünmüyor mu?

İkinci cümle de ne var ayrıca? Demiyor musunuz büyük başkan diye. Benim için büyük başkan değildir. Hataları artılarından daha fazladır. Bunları detaylandırmayım.

Kaleciyi almayan kim bu takıma veya tolgayı getiren? Fani Madida mı yoksa Fikret Orman mı?

avrupada cok ucuz birsekilde puan kaybeden bir takıma ospina olsam gelmem yada potansiyelli bir oyuncu olsam gelmem:)

nitekim bu avrupadan elenmemiz bizim oyuncu transferimizde hem daha fazla maas vermemizi hemde baska dandik alternatiflere yonelmemize sebeb oldu

ama sorsan kimsenin burdan baktıgı yok hala tolgada kalıyorlar

adamın bize zararı pektemek ersan sozlesmesinden bile fazla

Kaybedince ağlayan oyuncu iyi oyuncu değildir sadece duygusal oyuncudur. Kaybetmeyecek kazanacak, ağlamayacak hırslanacak.

Ağlayan oyuncuları fazlasıyla gördük. Bir oyuncu ağlıyorsa o takım kazanamıyor demektir zaten.
Agladigi icin degil Hirsiyla ozguveniyle performnsiyla Kaleyi o hak ediyor suan

Senol Hocaya hep adaletli dedik , Adaletli olsaydi son 3 Haftada kalede Tolga degil Gunay olurdu..

Kariyeri Kalecilik olan bir Hoca bunu gormiyirsa diyecek bisey yok..

Çevrimdışı ozan062

İlk golü yeniden izlemek zorunda kaldım az önce ve izlediğim her seferde 2 kat daha fazla sinirleniyorum.

Tolga kaleden çıkmamasına rağmen Slimani az kalsın golü atamıyormuş, Tolga kaleden zamanında çıkıp açıyı kapatsa % 100 gol olmayacak.

Ama biz bu günlerin geleceğini çok önceden söylemiştik.

Yazık valla tüm takımın emekleri anca böyle hiç edilirdi.
Bende tekrar tekrar izledim ve deliye dondum @Tolga

Slimani topa uzak , Tolga bunu goruyor once one dogru adim atiyor sonra vazgecip geri donuyor

Geri donmeyip oldugu yerde kalsa top onune gelecek yani acilmasina bile gerek yoktu..

Çevrimdışı Tolga

Slimani topa uzak , Tolga bunu goruyor once ine adim atiyor sonra vazgecip geri donuyor

Geri donmeyip oldugu yerde kalsa top onune gelecek yani acilmasina bile gerek yoktu..
İnsan geçmişinden de mi hiç ders almaz.

C.Brugge maçında çıkmadın golü yedik elendik bunu düşünüp bile insan kalesinden çıkıp açıyı kapatmaya çalışır, en azından çabalar.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

burda kaleci yokki demiyor:))
Evet kaleci yokki demiyor
Kalede Kaleci yokki diyor :icool: @ozan062

Çevrimdışı ozan062

İnsan geçmişinden de mi hiç ders almaz.

C.Brugge maçında çıkmadın golü yedik elendik bunu düşünüp bile insan kalesinden çıkıp açıyı kapatmaya çalışır, en azından çabalar.

yahu siz siz derken sen değil ama cogunluk orda pedro denen adama hurra dedi

biz maçı kenarda izliyoruz tolga efendinin hatasını gozlerimizle goruyoruz adama etmediğimiz laf yok ve üstüne mac bitiminde artislik yaptı yani ne deyimki simdi nasıl ders alsınki

üstüne hatyırla yanındaki defanslara sürekli bagırıp cagırıyordu haksız yere insanları hedef alıyordu hatırlayın

Çevrimdışı ozan062

Evet kaleci yokki demiyor
Kalede Kaleci yokki diyor :icool: @ozan062

süper yav valla bayılıyorum bizim hocaya ama işte temel problemi loser olması hep soyluyorum.. golleri yedikten sonra yaptıgı değişiklikler inanılmaz paniklediğini gösterdi bize.. tutuk kalıyor ama biz bunları ligde daha cok yasıcaz
ve sende kariyerinde tonlarca kez yasadın bunu cozmesi gerekirdi

Çevrimdışı Oktay

bizim bi fevzi miz vardı adam iki hafta üst üste topu elinle  içeri kendi kalesine aldı.. böyle kalecilerimiz vardı işte

Çevrimdışı ilhan mansız

Slimani topa uzak , Tolga bunu goruyor once one dogru adim atiyor sonra vazgecip geri donuyor

o pozisyonun yorumu yok zaten, ne desek boş, Kasımpaşa, akhisar, ve Sporting maçlarında toplam kaleye 10 şut geldiyse 8 i gol oldu. Bu adam kaleci falan değil. Şu üç maçta kim oynarsa oynasın.?bunu oynatmasınlar. Oyuncular buna asla güvenmezler artık. Devre Arasında bundan hemen kurtulmalıyız. Aksi halde şampiyonluk gider.Hemen kovulmalı. Hayatımda bu kadar kötüsünü görmedim.?Beşiktaşın kaderiyle oynuyor. Hemen kovsunlar. Hiç gerek yok yedek olarak bile durmasın bu yetersiz₁