Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7265451 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

http://www.trtspor.com.tr/uefaavrupaligi/203/video/sporting-lisbon-besiktas/

şu özeti izleyip izleyip sinirleniyorum. trt şu özeti kaldırsın. ben böyle bi maç görmedim. o kadar keyifli bi 60 dakika. sonrası kabus...

bi maçla kimseyi asacak değiliz fakat olayın bi maçlık olmadığını herkes biliyor başta önder özen ve nur çebi olmak üzere tolga transferinde emeği geçenlerin hepsine selamımı yolluyorum. onuru alsaydık anlardım da gözden düşen performans kaybı yaşayan tolga yı almak tam delilikti. sinirden çalışamıyorum..

Adamların attığı ilk gol ofsayt değil mi?

Düzeltme: Gol tekrarında ofsayt değil ben ilk pozisyona bakmışım

Çevrimdışı ozan062

Club Brugge maçından sonra Tolga'yı bu takımdan göndermeyen Fikret Orman hem geçen sene kaçan şampiyonluğun hem de bu sene uefa dan elenmemizin baş sorumlusudur!!

sorumlu evet ama para yok deyip bizi kupadan edenlere canak tutmak işte ben bu düzene tavım...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sorumlu evet ama para yok deyip bizi kupadan edenlere canak tutmak işte ben bu düzene tavım...
Ya yarın koltuklar takılmaya başlar yine oo Fikret Orman büyük başkan naraları atılır burada. Stat yapıyor diye tapılan başka bir başkan yoktur sanırım dünyada. Sanki Statla beraber gökten İsa Mesih inecek Tolga Schemicel a Ersan MAldini'ye dönüşecek. Bazı şeyler bakidir bunu da parasızlıkla açıklayamazsın. Bile bile lades diyen adamın iyi niyetinden şüphe ederim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Abi Allah aşnıka şu Muslera'dan kötü muhabbetini bırakın. Bu 3 kaleci de elit altı kaleci. Ospina'nın birçok olumlu yönü bile var Meslera'dan. Bir şeyi efsaneleştirdikçe gerçekten uzaklaşıyorusunuz.

Şu son yılların Arsenalinde Muslera olsa rezil rüsfa olurdu. Ospina iyi bile dayandı

Önümüzde örnek diye ligin en iyi kalecisi diye muslera diyorum isme takılma rizeden 4 antalyadan 3 yiyen geçen sene ş.ligi her maç 4 yiyen kaleci sonuçta takım kötü oldu mu herkes yer. Ama ospina ve mandanda yı da kuratıcı gibi aha geldi artık gol yemeyiz gibi görmemek lazım diyorum. Ospina olympiakos maçında yediği o golden sonra giremiyor kaleye mandanda yan toplarda kale çizgisine demir atıyor vs.

Muslera yı abarttığım yok kıysınlar paraya alsınlar handanovic sirugu muslera baksın arkalarından kaleci işinde bir kere almalı yıllarca kafan rahat olmalı.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çocukluğumu FEVZİ Gencligimi TOLGA yedi

Nedir Bu Kalecilerden cektigimiz :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Tolga konusu zaten basta apayri bir konu o konuda zaten yapilmasi gerekenler yapilmadi yada parasizliktan yapilamadi, ben Senol Gunes'in niye israrla ayni oyuncularla oynamaya devam ettigini anlayamiyorum. Takimda BARIZ dusus var, laz inadi yapiyor resmen, begenmedigi Franco yada Milosevic Tosic ten kotu olamaz. Serdar Kurtulus - Gunay Guvenc - Kerim Frei artik sans bulmali.
Dünkü maç yediğimiz ilk gole kadar en iyi oynadığımız maçtı :)

Çevrimdışı ozan062

sence güzelse izleyebilirsin tabiiki :)
ben oh elendik iyi oldu demiyorum zaten
hele hele şöyle bir oyundan sonra
elenmek kavramını sindiremiyorum hala

ben sadece bu dar rotasyon ile hem avrupa hem ligi kaldıramayacağımızı söylüyorum ki bunu sende biliyorsun
sadece lig maçlarında bile karşımıza çıkan bir sorun bu
rotasyonumuz iyi olsun her sene avrupada finale oynayalım
ben istemez miyim

muhakkak ama sen bunu dusunecek kişi olmamalısın hocam bunu dusunecek kişi teknik ekip o sebeble bu goruste onlar değilse sen ne kadar soylesende kimsenin umrunda olmayan seyi prensip edinmemelisin..

senol hoca kupalar kazanmaya geldim dedi biri gitti, ben inanıyorum türkiye kupasıda gidecek lige kalıcaz yine sizinde isticeğiniz birsey yine 30uncu haftaya kalmadan havlu atarsak ben artık

oguzhan olcay töre falan görmek istemiyorum onuda soyleyim 2011den beri aynı kadro sıfır basarı sıkıldım hepsini göndermek lazım

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gs dünyanın en salak takımı zaten o yüzden gidip Muslera'ya milyonlarca euro verdi. Biz dünyanın en akıllı takımı olduğumuz için Trabzon'da istenmeyen 2.kaleci durumundaki adamı as kaleci ve takım kaptanı olarak aldık. Sonra gidip adamlara laf giydiririz. Gerçekler ortada. Bir takımda 11 yazılırken ilk kaleci yazılır o yüzden takımın en önemli parçası kalecidir, çer çöple dolduramazsın orayı doldurmaya çalışırsan sonun Beşiktaş gibi olur..
Korku akıl katilidir.

muslera 2010 dünya kupasında ben burdayım geliyorum haberiniz olsun diyordu. ne durumda olduğu ortada.
ospinada 2014 dünya kupasında ben burdayım dedi. arsenalda düzenli şans bulsa alır yürür.

Çevrimdışı ozan062

Ya yarın koltuklar takılmaya başlar yine oo Fikret Orman büyük başkan naraları atılır burada. Stat yapıyor diye tapılan başka bir başkan yoktur sanırım dünyada. Sanki Statla beraber gökten İsa Mesih inecek Tolga Schemicel a Ersan MAldini'ye dönüşecek. Bazı şeyler bakidir bunu da parasızlıkla açıklayamazsın. Bile bile lades diyen adamın iyi niyetinden şüphe ederim..

yahu yönetimde bir tane futbol bilen daha dogrusu sporu bilen olsa coktan onlemini alırdı sen niye mac oncesi prim vermeye calısırsın eyy yonetim????

birde o kadar zaman gelmiyorsun ilkkez bir maça beraber gidiyorsunuz ekipce  buda garip

tarih boyunca hem fikret orman hemde demirören doneminde hep prim verilecek haberlerini gordugumde istisnasız her zaman o gunun maçını kaybetmişizdir

yapmayın etmeyin bunu ben biliyorum yoneticim nasıl bilmez

Çevrimdışı kasaba45

her sezon bir yanımızın eksikliği bizi bir yerlerden ediyor
geçen sezon sağ bek, kaleci
bu sezon sol bek, stoper, kaleci
bu devre arası yapılacak şeyler kaderimizi belirleyecek
Sana katılııyorum bu konuda. Artık bu hatalardan ders alıp bu devre arası transfer sezonunda bütün şartları zorlayıp ihtiyaç duyduğumuz mevkilere yedek değil direk ilk 11 oyuncusu alıp tekrar aynı hatalara düşmemiz lazım ki geçen senelerde ihtiyacımız olan mevkilere hep rotasyon oyuncusu yada yedek olabilecek oyuncular aldık. Ayrıca daha önceki sayfalarda arkadaşların dediği gibi bizim artık öne geçince oyunu soğutacak gerçek bir takım içi liderine ihtiyacımız var çünkü saha içinde nerde frene basmamız gerektiğini takım olarak bir türlü öğrenemedik. Kısacası takıma direk katkı verecek lider karakterli winner oyuncular alınmadıkça biz daha çok sinir krizleri geçiririz. :s20: :s20:

Çevrimdışı 38life

Ben yönetime hep destek çıktım. Kulüp zor bir dönemden geçiyor ve bu dönemi ellerinden geldiğince iyi yönetmeye çalışıyorlar. Ancak devre arasında 1. Sınıf bir kaleci ve stoper alınmazsa, yaz transfer sezonunda da 1. Sınıf bir sol bek ve genç dinamik yetenekli bir sol kanat, çift yönlü ortasaha. Artık transferde hata lüksü sıfır!!! Ve "yatırım donemi bitti artık başarı dönemi" lafinin arkasında durup transfere para harcamaktan cekinmemeli.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben yönetime hep destek çıktım. Kulüp zor bir dönemden geçiyor ve bu dönemi ellerinden geldiğince iyi yönetmeye çalışıyorlar. Ancak devre arasında 1. Sınıf bir kaleci ve stoper alınmazsa, yaz transfer sezonunda da 1. Sınıf bir sol bek ve genç dinamik yetenekli bir sol kanat, çift yönlü ortasaha. Artık transferde hata lüksü sıfır!!! Ve "yatırım donemi bitti artık başarı dönemi" lafinin arkasında durup transfere para harcamaktan cekinmemeli.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine Tolga'dan biraz iyi bir kaleci ve Ersan'ın daha irisi futbol zekası olmayan bir defans alınacak. Tosic gibi Serdar gibi Şu an ki Tolga gibi 2 sene sonra bu adamlar yetersiz diye konuşacağız olan bizim senelerimize olacak. Bu kısır döngü devam ettiği sürece başarılı olamazsın. Herşey bir anda olmuyor biliyoruz ama yaptığın saçma transferler yerine elbet daha iyilerini bulabilirdin veya pazarlık ederek kaçırdın. Sonuçta olan kulübe oluyor bir tarafta 2 milyon euro kâr edicem derken öbür tarafta 5-6 milyon eurodan oluyorsun. Bunu göremeyecek kadar saf mı bu adamlar?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı f_madida

Deplasmanda kazandığı inter maçı dahil Güneş'in TD hayatındaki en başarılı avrupa macerası dünkü maçın ilk 67 dakikasıdır. Takım şiir gibi oynadı, önde şok baskı ile en az 10 top kaptık ve bunlardan 1'i gol olmak üzere 4 net pozisyon bulduk. Kalede kaleci olsa bugün portekiz basını dahi "BJK bze ders verdi" yazardı. Son 4-5 yılda bir Türk takımının bu şeklide kompakt bir top oynadığını görmedim desem yeridi ama kaleci yok işte. Şenol güneş gitsin dediği halde yönetim yollamadı ise onların sorumluluğu X2 dir bu mevzuda.

Takim iyi oynadi ama Senol Hoca'nin bariz bir hatasi var. Ikinci yari oyundan dusmeye baslayan Sosa'yi golle birlikte degistirse basit kontralar yemeden rahat rahat cevirerek alirdik maci. Yine de en buyuk sorun kalede kalecinin olmamasi, defansta da cakma stoper Tosic var ki dun cok kotu olmamakla birlikte 3. golde garip bir hamle yapti ve oyuncuyu bos birakti.

Neyse, bence elenmemiz hayirli oldu. Stadsiz oynayan bir takimiz, Ersan'in yerine koyacak stoperimiz kaleye koydugumuz da guven verecek bir kalecimiz bile yok buna ragmen ligi goturuyoruz. Elesek en fazla 2 tur daha giderdik, o iki esnasinda ligde kaybedecegimiz puanlar da bizi sampiyonluktan ederdi. Gecen seneyi hatirlayin, Liverpool donusu puan kaybi, Brugge deplasman donusu tekrar puan kaybi, arada sakatlanan oyunculari saymiyorum bile. Bunlari yasamasak belki gecen sene ligi alabilirdik.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı kasaba45

Gs dünyanın en salak takımı zaten o yüzden gidip Muslera'ya milyonlarca euro verdi. Biz dünyanın en akıllı takımı olduğumuz için Trabzon'da istenmeyen 2.kaleci durumundaki adamı as kaleci ve takım kaptanı olarak aldık. Sonra gidip adamlara laf giydiririz. Gerçekler ortada. Bir takımda 11 yazılırken ilk kaleci yazılır o yüzden takımın en önemli parçası kalecidir, çer çöple dolduramazsın orayı doldurmaya çalışırsan sonun Beşiktaş gibi olur..
Abi atanınla tutanın iyi olacak denir herzaman futbolda. Bizim atanımız 10 numara tutanımız ise etkisiz eleman koskoca bir 0. Ya tamam ekstra pozisyon kurtarma ama üstüne geleni de yeme bir zahmet be kardeşim.

Çevrimdışı ahmetx

Ben Tolgadan daha çok Gomez ve Olcaya kızıyorum ilk yarı o golleri atsalar şimdi bunları hiç konuşmuyor olacaktık , ayrıca deplasmanda beraberliğin yettiği bir takıma karşı 1-0 öndeyken kontra yemek acemilerin işidir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

İnsanlar takım başarılı gidince kimseye destekli sallayamadığı için ilk takılmada bütün hedeflerine sallamaya başlamış. Takım dün canavar gibi top oynadı. Kalecinin .ok yemesinden herkesin emeği çöp oldu. Önce mağlubiyetsiz portekiz ligi liderine evinde bu durumlara soktuğu için takımı ve bu takımı kuranları bir tebrik edin sonra en büyük eksik olan kaleci pozisyonunu eleştirin.... Hayır maçlarımızı izlemeden bu eleştirilere baksak gs gibi her maç kevgire döndüğümüzü sanacağız. Bu takım bu kadar berbat yıpratıcı art niyetli eleştirileri haketmiyor. Takım haketmiyorsa yönetim de iyi bir takım yarattı demektir. Kaleci almamaları büyük bir hata olarak onlara geri döndü. Bu kadar bunu da seviyeli eleştirin. Aklınıza ne gelirse statmış bilmem ne imiş her şeyi bu kaleci hatasının yanında meze olarak sunmayın.

Çevrimdışı harund1k3

Rüyamda ben, şenol hoca ve bizim çevirmen Fikret ormanın ofisine gidiyoruz. Şenol hocayla başkan bişeyler konuşuyor ellerinde evraklar falan. Sonra hoca çıkıyor başkana soruyorum taraftarlar sabırsızlık içinde kaleci işini napıyoruz diye. Diyor o iş halloldu. Kim aldık diyorum bana önce bir bakiyor diyorum ospına mi hayır diyor potansiyeli bir genç kaleci aldık diyor. Sonra öyle uyanmışım. Hayırlısı bakalım.

Çevrimdışı ahmetx

Gs maçına gidecak arkadaşlara söylüyorum ,rahat olun strese girip takımıda strese sokmayın oyunculara skor ne olursa olsun tepki vermeyin basının gazına gelmeyin biz yenemesek bile iddamızdan bir şey kaybetmeyiz ama takıma tepki gelir oyuncular özgüven problemine girerse, hem takım hem seyirciler ceza alırsa bu sezonuda unutalım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan şey skor değil iyi oyundur. Takım dün karakterli ve kaliteli oynadı. Skor ise kalecinin hatalar dizisiyle farklı rakamlara dönüştü. Bu skor bugün var ama bu iyi takım ve iyi müdadele ilerisi için büyük umuttur. Quaresma ve ismailin süper ötekilerin çok iyi oyununu tebrik ediyorum. Gomez tam Gomez değildi tatmin etmedi, bir tek tolga kötüydü. Tolga dışında hepsine helal olsun.

Çevrimdışı cisse557

Tolga'ya çiçek verilmiş midir?

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Tolga zengine de "iyi çocuk" sözleşmesi yaparlarsa ben daha maça falan gitmem.
2 senedir hayallerimizi yıkıyor bu adam.
11-14 yaşındaki çocukların yaşadığı yıkımı düşünemiyorum bile taraftarda tramva yarattı resmen bu adam
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İnsanlar takım başarılı gidince kimseye destekli sallayamadığı için ilk takılmada bütün hedeflerine sallamaya başlamış. Takım dün canavar gibi top oynadı. Kalecinin .ok yemesinden herkesin emeği çöp oldu. Önce mağlubiyetsiz portekiz ligi liderine evinde bu durumlara soktuğu için takımı ve bu takımı kuranları bir tebrik edin sonra en büyük eksik olan kaleci pozisyonunu eleştirin.... Hayır maçlarımızı izlemeden bu eleştirilere baksak gs gibi her maç kevgire döndüğümüzü sanacağız. Bu takım bu kadar berbat yıpratıcı art niyetli eleştirileri haketmiyor. Takım haketmiyorsa yönetim de iyi bir takım yarattı demektir. Kaleci almamaları büyük bir hata olarak onlara geri döndü. Bu kadar bunu da seviyeli eleştirin. Aklınıza ne gelirse statmış bilmem ne imiş her şeyi bu kaleci hatasının yanında meze olarak sunmayın.
Pardon da dün Uefa kupasında gruplardan çıkan takım Beşiktaş'ta ben mi karıştırdım. Burada zar zor berabere kalıp kendi evinde üç tane yiyen Lizbon muydu yoksa? Kusura bakma unutkanlık başka gösterdi bugünlerde. Yine geldiniz Polyannacılar olarak. Kusura bakmayın sizin gibi herşeyi iyi tarafından gören adamlara artık saygı duymuyorum. Eleştirilerimde seviyesiz bir nokta olduğunu da düşünmüyorum varsa da boynumuz kıldan ince.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

her sene aynı muhabbet geçen sene avrupada mükemmel oynuyoruz gol yemiyoruz çok iyi bir takım olduk derken hop çöküş. Bu sene muhteşem gidiyoruz çok iyi top oynuyoruz hop 3 tane gol yiyorsun sezonun güya en iyi oynadığın maçında. Bir takım en iyi oyununu oynadığı maçta 3 gol yemez arkadaşlar yese de 4 tane atar en azından berabere bitirir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı canU

Ya bu tolga derbiye de çıkacak kesin ya yazıklar olsun ya. ulan biz işimizde hata yapsak bu kadar büyük kovuluruz adam ağlıyor gene kaleye geçiyor bir de milyon euro alıyor ya YAZIKLAR OLSUN YA