Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7266572 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Futbol oyunu gol atmak için var. Maç sonunda kimseye yaz siz çok iyi futbol oynadınız size 1-2 puan verelim demiyorlar. Sene sonunda da en iyi futbol oynayana değil puan tablosunun en üstünde olana kupayı veriyorlar. İyi oyununu pozisyona ve gole dönüştüremediğin sürece bunun bir anlamı kalmıyor. Fenerin Gs ın ne çirkin futbollarla şampiyon olduğunu unuttunuz mu yoksa? Yeri geldiğinde gereken sonuçları alman gerekiyor bazen. 10 puan fark atmayı düşündüğün gs a bu hafta yenilirsen sadece 3 puan gerisinde olacaksın. Bi tarafta tarihinin belki en kötü futbolunu oynayan Gs bi tarafta son 10 senenin en iyi futbolunu oynayan Beşiktaş. Yorum sizin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cisse557

Şu an paralel evrenden sesleniyorum. Burada Olcay ve Tolga yedek. Kerim ve Günay ilk11'de. Beşiktaş şuanki bulunduğu yerden çok daha iyi bir konumda.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dün akşam gelmeye cesaret edemediler.Tepkiden korktukları için bugün ortalık sakinleşince hemen damladılar.Bizim düşmanımız içeride biri gelmiş 2 gün once kaleci ye gerek yok Tolga var goturur onun yerine orta saha alalım der başka biri sözleşme yeniyelim 2. kalec
 yaparız der bu kadar futboldan anlıyorlar işte.
Maalesef durum böyle. Tamam iyi niyetle bakmak ayrı bir şey ama gerçekleri görememekte apayrı bir şey. Gerçekler acıtıyor. Sokratesin savunması kitabından bir cümleyle bitireyim cümlemi : (Kendimi ifade etmedim bu takımı daha ileriye götürmek için sizi rahatsız eden şeylere kulaklarınızı tıkamayın demek istedim)

"Ben Tanrı tarafından bu devlete gönderilmiş bir at sineğiyim. Ve bu devlet, koca cüssesi nedeniyle yavaş hareket edebilen ve canlanması gereken bir attır. Ben de Tanrı’nın bu devlete musallat ettiği bir at sineği gibi bütün gün boyunca her yerde sizi uyandırıyorum, hareketlendiriyorum, azarlıyorum ve ikna ediyorum. Ve eğer Tanrı sizi düşünerek bir at sineği daha göndermezse, hayatınızın geri kalanını uyuyarak geçirirsiniz."

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Pardon da dün Uefa kupasında gruplardan çıkan takım Beşiktaş'ta ben mi karıştırdım. Burada zar zor berabere kalıp kendi evinde üç tane yiyen Lizbon muydu yoksa? Kusura bakma unutkanlık başka gösterdi bugünlerde. Yine geldiniz Polyannacılar olarak. Kusura bakmayın sizin gibi herşeyi iyi tarafından gören adamlara artık saygı duymuyorum. Eleştirilerimde seviyesiz bir nokta olduğunu da düşünmüyorum varsa da boynumuz kıldan ince.

" Gomez'in yerinde olsam avrupada bir üst tura bile çıkamayan bir takım için çok kendimi paralamazdım. " bu laf nedir abi...
"Stat yaptı oo büyük başkan dersiniz" bu nedir yani...

Elinin ayağının ayarı olan bir kaleci lazım ben bu takımın dünkü oyununa laf söylemem.

Çevrimdışı Türkay

her sene aynı muhabbet geçen sene avrupada mükemmel oynuyoruz gol yemiyoruz çok iyi bir takım olduk derken hop çöküş. Bu sene muhteşem gidiyoruz çok iyi top oynuyoruz hop 3 tane gol yiyorsun sezonun güya en iyi oynadığın maçında. Bir takım en iyi oyununu oynadığı maçta 3 gol yemez arkadaşlar yese de 4 tane atar en azından berabere bitirir.

Takım ne kadar iyi olursa olsun kaleci kapattığı köşeden gol yiyorsa bu sorumluluk tüm takıma değil kaleciye aittir.

Barcelona da ne kadar iyi olursa oldun Valdes yüzünden onca hatalı gol yedi kimse de Messi yi Xavi suçlamadı
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Batuhan1903

Maalesef durum böyle. Tamam iyi niyetle bakmak ayrı bir şey ama gerçekleri görememekte apayrı bir şey. Gerçekler acıtıyor. Sokratesin savunması kitabından bir cümleyle bitireyim cümlemi : (Kendimi ifade etmedim bu takımı daha ileriye götürmek için sizi rahatsız eden şeylere kulaklarınızı tıkamayın demek istedim)

"Ben Tanrı tarafından bu devlete gönderilmiş bir at sineğiyim. Ve bu devlet, koca cüssesi nedeniyle yavaş hareket edebilen ve canlanması gereken bir attır. Ben de Tanrı’nın bu devlete musallat ettiği bir at sineği gibi bütün gün boyunca her yerde sizi uyandırıyorum, hareketlendiriyorum, azarlıyorum ve ikna ediyorum. Ve eğer Tanrı sizi düşünerek bir at sineği daha göndermezse, hayatınızın geri kalanını uyuyarak geçirirsiniz."
:claps: :claps:

Çevrimdışı mrred

İnsanlar takım başarılı gidince kimseye destekli sallayamadığı için ilk takılmada bütün hedeflerine sallamaya başlamış. Takım dün canavar gibi top oynadı. Kalecinin .ok yemesinden herkesin emeği çöp oldu. Önce mağlubiyetsiz portekiz ligi liderine evinde bu durumlara soktuğu için takımı ve bu takımı kuranları bir tebrik edin sonra en büyük eksik olan kaleci pozisyonunu eleştirin.... Hayır maçlarımızı izlemeden bu eleştirilere baksak gs gibi her maç kevgire döndüğümüzü sanacağız. Bu takım bu kadar berbat yıpratıcı art niyetli eleştirileri haketmiyor. Takım haketmiyorsa yönetim de iyi bir takım yarattı demektir. Kaleci almamaları büyük bir hata olarak onlara geri döndü. Bu kadar bunu da seviyeli eleştirin. Aklınıza ne gelirse statmış bilmem ne imiş her şeyi bu kaleci hatasının yanında meze olarak sunmayın.

+34242342
The great gig in the sky

Çevrimdışı Serhat Akkaya

" Gomez'in yerinde olsam avrupada bir üst tura bile çıkamayan bir takım için çok kendimi paralamazdım. " bu laf nedir abi...
"Stat yaptı oo büyük başkan dersiniz" bu nedir yani...

Elinin ayağının ayarı olan bir kaleci lazım ben bu takımın dünkü oyununa laf söylemem.
Ben futbolcuların yerine empati yaptım bunu anlayamıyor olman benim hatam değil. Alman milli takımının oyuncususun ama daha uefa da ilk turda eleniyorsun bu adamın moral durumunu düşünebiliyor musun? Avrupa'da olmayan bir adam nasıl tekrar milli takıma girebilecek? Löw bunları düşünmüyor mu?

İkinci cümle de ne var ayrıca? Demiyor musunuz büyük başkan diye. Benim için büyük başkan değildir. Hataları artılarından daha fazladır. Bunları detaylandırmayım.

Kaleciyi almayan kim bu takıma veya tolgayı getiren? Fani Madida mı yoksa Fikret Orman mı?

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı canU

Kaleci stoper orta saha almayıp kar ettik diyorsa yönetim. Bu elenmenin hatası yönetimindir. Herkes de yönetime sallar sen bu hatayı yapıyorsan. Bir risk aldın diyelim bir çıkıp kar ettik dersen uçak alıcaz dersen herkes sana da sallar. Bu kaleciye güvenip yola çıkmak nedir.

Buyur kar ettin uefadan gelecek 5-6milyon liralık gelir uçtu gitti kaç milyon kardayız? Bir de uçak alalım da marka değerimiz artsın yoksa sportif başarı bunlarla gelmeyecek kendileri de biliyor.

Çevrimdışı kartal43

Her sezona bu kadar eksikle başlayıp başarılı olmayı hedefleyen başka bir yönetim varmı acaba. Her sene aynı durumlar her sene aynı sonuçlar. 1 mevkiye en iyisini getirelim diğerleri idare eder mantığıyla elde var sıfır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Belki benim tepkilerimde aşırı uçta ama üç dört maç kazandık diye muhteşem top oynuyoruz bu sene ligi kimseye bırakmayız söylemleri başlamışken daha ilk zorlu engelde tökezledik ki daha yolun başındayız. Yani yererken de severken de ortamız yok. Kendi adıma daha ılımlı olmaya çalışacağım ama dünkü maçın sinirini hala atlatabilmiş değilim geçen seneki Brugge maçının üzerine. Yinede gerçekleri görmezden gelenleri tekrar uyarıyorum kral çıplak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Tolgaya karsi yaptırım yapilmasi sart.dun yaptiklari sıradan hatalar degildi.

1 macta bir kaleci ust uste 2 tane sacma sapan gol yiyorsa ben ona kaleci demem ,ne yonetimin ne de teknik ekibin de dememesi lazim.

Hickimse "aman taraftarin siniri gecsin onu bekleyelim " psikolojisinde de olmasin.bu sinir gecmez.

Once kaptanligi alacaksin sonra kenara cekeceksin sene sonu da gondereceksin.milletin kalecileri kupa kazandirir bizimki kaybettiriyor yetti artik her seyin de bir limiti var.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1 macta bir kaleci ust uste 2 tane sacma sapan gol yiyorsa ben ona kaleci demem ,ne yonetimin ne de teknik ekibin de dememesi lazim.

Hickimse "aman taraftarin siniri gecsin onu bekleyelim " psikolojisinde de olmasin.bu sinir gecmez.

Once kaptanligi alacaksin sonra kenara cekeceksin sene sonu da gondereceksin.milletin kalecileri kupa kazandirir bizimki kaybettiriyor yetti artik her seyin de bir limiti var.
Tolga ilk 18 de çıkarsa oluşacak tepkilerden yönetim ve teknik ekip sorumludur. Burayı okuyan birileri vardır belki, kafalarında tolga fikri varsa hemen şimdi vazgeçsinler..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Brugge maçına Tolga ile çıkılmasın diye burada ve çeşitli mecralarda yazdık. Aylardır maç oynamayan adamı ilk 11 e koydular sonrası hem uefa hem ligde çöküş. Bunun aynısını GS maçında denerlerse ne o yönetim kalır ne de teknik heyet.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Tolga ilk 18 de çıkarsa oluşacak tepkilerden yönetim ve teknik ekip sorumludur. Burayı okuyan birileri vardır belki, kafalarında tolga fikri varsa hemen şimdi vazgeçsinler..
İlk 18 de olacaktir ama 11 de olacagini sanmıyorum, olursa yaziklar olsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İlk 18 de olacaktir ama 11 de olacagini sanmıyorum, olursa yaziklar olsun.
ilk 18 de de olmasın. En azından 2-3 maç. sonrasında yedek kalabilir devre arasına kadar. BAna kalsa onuda yapmamda.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kadir G.

Elendiğimizde uefadan gelecek birkaç bin yüz euroyu kaybetmedik bir vitrini kaybettik. Düşünsenize kalede dün tolga olmasa büyük ihtimalle en kötü beraberlik alarak çıkacaktık. Üst turda bir manchesterla oynamak o maçları 50-60 kanalın canlı yayınlaması bile yeter.

Sezon sonuna bırakılmasın her şey o gün üzerinden hesaplanıyor ve transfer yapmayınca kar etmişiz sanılıyor. Yatırım bitti başarı gelecek diyor ve istiyorsan ederi neyse kaleci stoper orta saha alacaksın demektir. 

Çevrimdışı Kadir G.

3. golden sonra Şenol Güneş kenardan kaleci yok ki diyor. Ne kadar sinirli olduğunu tahmin edebiliyorum derbide oynatmayacaktır.

Çevrimdışı ilhan mansız

Dünkü maçta Takımı'n zerre kadar suçu yok. Bir büyük takıma yakışacak şekilde oynadık. 3 yersen 4 atmalısın laflarının gerçekle ilgisi yok. Onlar da insan bu kadar iyi oynadıkları maçta kova kaleci Yüzünden yenen goller çok doğaldır ki Takım'ı oyundan düşürdü. Adamlar kaleye 4 şut attılar üçü gol oldu. Takım ne yapsın? Bu kalecinin bundan sonra kesinlikle oynatılmaması ve yönetimin devre Arasında bu işi çözmesi Şart. Aksi halde şampiyonluk gider. Dün akşam oynayan oyuncularımız adına çok üzüldüm. Bu sonucu hak etmediler.

Çevrimdışı ilhan mansız

kovsunlar, bu takımda oynayacak kapasitesi yok. Bu Takımı'n 2-3 Gömlek altında bir oyuncu bu. Başka yaptırım gerekmez. Adam yetersiz₁, kapasitesi bu. Kovsunlar. Muhtemelen ligin en kötü kalecisi bizde oynuyor. Yönetim bu sorunu çözmezse şampiyonluk gider. Bu adam Beşiktaş'ta oynayacak kapasitede değil, maçtan sonra ağlamışmış. Ulan senin Yüzünden milyonlar uyku uyuyamadı bırak bu işleri. Sosyal medyadan adamlık Mesajları atacağına önce aldığın parayı adam gibi haket.

Çevrimdışı f_madida

Iyi oldu, hayirlisi oldu...Elenmesek belki Tolga'yla devam edip ligi kaybedecektik. Artik surasi cok acik, bir kaleci bir de stoper transferi gelecek. Yeter ki dandik menejerlere guvenip son gune birakmasinlar isi.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kaleci almayan ve kar ettigini dusunen Yonetim simdi ne düşünüyor acaba ???

Evet kaleci almayarak kar ettik

Ama Uefadan elenerek , Karşılaşma basi kazanilan parayi kaybettik , Reklam ve Tv gelirlerini kaybettik , Tribun gelirlerini kaybettik ve bunlari bir kaleci yuzunden kaybettik
Herseyden once Prestijimizi kaybettik , Gecen sezon butun Avrupa bu takimi konusmustu yazik oldu

Evet kaleci almayarak gercekten Kar ettik baravo Yonetim ve Hoca :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Elendiğimizde uefadan gelecek birkaç bin yüz euroyu kaybetmedik bir vitrini kaybettik. Düşünsenize kalede dün tolga olmasa büyük ihtimalle en kötü beraberlik alarak çıkacaktık. Üst turda bir manchesterla oynamak o maçları 50-60 kanalın canlı yayınlaması bile yeter.

Sezon sonuna bırakılmasın her şey o gün üzerinden hesaplanıyor ve transfer yapmayınca kar etmişiz sanılıyor. Yatırım bitti başarı gelecek diyor ve istiyorsan ederi neyse kaleci stoper orta saha alacaksın demektir.
Sadece mac basi gelirini mi kaybettik :alala:
Tv ve Reklam gelirlerini , Tribun gelirlerini de kaybettik herseyden once Prestijimizi kaybettik...

Çevrimdışı Kadir G.

Sadece mac basi gelirini mi kaybettik :alala:
Tv ve Reklam gelirlerini , Tribun gelirlerini de kaybettik herseyden once Prestijimizi kaybettik...

Onları kaybettik zaten onu kastetmedim. Elenince oyuncuları gösterebileceğimiz yer kalmadı geçen sene avrupadan dolayı teklifler gelmişti. Bu kadar erken elenmek çok kötü oldu o açıdan.

Dun mactan sonra Quaresma ve Atiba :by2:

Bir adam cikti ve 10 arkadisinin emegini Çaldı..