Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7264616 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Hedefimiz lig zaten Avrupa'dan elenmemiz iyi oldu diyenlerde gitsin badminton filan izlesin..

şu takımın bir defa şampiyon olabilmesi lazım
bunun için de dar rotasyonda maçlar yapıyorsun
gerekirse bir sezon avrupadan erken elen ne olacak

biz geçen sene liverpool a bile elenseydik ligde daha farklı olurdu
avrupa dönüşü alınan puan kayıpları başlangıç oldu

hedefimiz sadece lig demem sadece bu sezon şampiyon olabilmek için söylüyorum bunu

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

şu takımın bir defa şampiyon olabilmesi lazım
bunun için de dar rotasyonda maçlar yapıyorsun
gerekirse bir sezon avrupadan erken elen ne olacak

biz geçen sene liverpool a bile elenseydik ligde daha farklı olurdu
avrupa dönüşü alınan puan kayıpları başlangıç oldu

hedefimiz sadece lig demem sadece bu sezon şampiyon olabilmek için söylüyorum bunu
Badminton da güzel bir spor dalı bence :) Cidden bu düşüncede olan adamla futbol tartışamam hele Beşiktaş'ı hiç tartışamam. saygılar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Akil Emre

Fikret Orman'ın kafası matematiğe basıyorsa ben de bişi bilmiyorum. Oyuncu sattık kâra geçtik diye seviniyordu sene başında biz burada kaleci diye bi tarafımız yırtarken. Şimdi o kazandığı paraları bozdurup bozdurup harcayabilir. Gitsin sadece tesislerden sorumlu yönetici olsun futbolla uğraşmasın mümkünse, bıktım her sene aynı terhaneleri izlemekten görmekten. Mario Gomez'in alınması diğer yanlışları maalesef kapatmıyor bunu anlayabildiğimiz zaman tam bir takım olduğumuz zaman başarıya oynarsın yoksa anlık haftalık süreçlerde mutlu olursun sene sonu geldiğinde de niye böyle oldu diye hakeme federasyona basına söylenip durursun.

Serhat kardeşim Tolga ve Fikret Ormanla ilgili eleştirilerin hepsine katılıyorum. Ben hep diyorum ki basketbolda futbolda basit oyunlar iyi oyuncuları alırsan %60,70 istediğin skorları başarıları alırsın, ama biz her sezon kalecisiz, pektemek, necip, tosic gibi adamlarla lige başlıyoruz, bu adamlar takımı öyle biyerde yakıyorlar ki geri dönüş olmuyor.

Bu sene avrupa gitti, Gençler, akhisar maçı gitti, şampiyonluk Pektemek ve necip inadı yüzünden gitti, vs...

Takıma A class kaleci ve stoper alınsın bu oyunla herkezi ezer geçeriz. Ama bu iyi çocuk bu efendi diyerek yıllar geçiyor bizlerede yazık.

Son olarakta bu sene Olcaya gıcığım , sanki Gomeze pas atmamak için uğraşıyor , ayrıca 10 numarada artık adamdan alınsın, her takımda en çok satan forma 10 numaradır, Olcay yüzünden formaya 10 numara yazdırmıyoz.

Çevrimdışı Çağatay

Badminton da güzel bir spor dalı bence :) Cidden bu düşüncede olan adamla futbol tartışamam hele Beşiktaş'ı hiç tartışamam. saygılar.

sence güzelse izleyebilirsin tabiiki :)
ben oh elendik iyi oldu demiyorum zaten
hele hele şöyle bir oyundan sonra
elenmek kavramını sindiremiyorum hala

ben sadece bu dar rotasyon ile hem avrupa hem ligi kaldıramayacağımızı söylüyorum ki bunu sende biliyorsun
sadece lig maçlarında bile karşımıza çıkan bir sorun bu
rotasyonumuz iyi olsun her sene avrupada finale oynayalım
ben istemez miyim

Çevrimdışı Kalyoncu

Tolga'nın bundan sonraki Beşiktaş kariyeri bir yana, 4 gün sonraki iç saha maçında oynaması takıma da zarar verebilir.

Bile bile lades yapmaya gerek yok.
Atalay giresunspordaki vedat muriqi hakkında ne diyosun izledinmi hiç ben baya begendim

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Futbol çok karmaşık bir oyun değil. Öncelikle gol yemeyeceksin bu belkide futbolun ilk kuralı bana göre ama biz gelen her topu yiyoruz bu sene çok fazla gol attığımız için göze batmıyor belki ama atamadığımız zaman neler olduğunu görüyoruz. Dünkü sonucun en büyük sorumluları Fikret Orman ve Şenol Güneş'tir. Şapkalarını önlerine alıp bundan sonraki süreci nasıl yönetiriz diye şimdiden düşünmeleri gerekiyor. Ne Tolga'yı ne de Tosic'i bu takımda ilk 18 de görmek istemiyorum. Benim 84" ekranda gördüğümü adamlar önlerinde göremiyorlar..
Abi Birak 84 ekranda gormeyi

Biz Gecen sene Brugge macini Forum ekibiyle beraber seyrettik Kuzey tribunde
Ben De sutterin yopu aldigini ve ayagindan astigini 90 Metreden görüp Cik kaleden Tolga cik diye bağırdım
Benim 90 metreden gördüğümu Tolga 8-10 metreden göremedi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sence güzelse izleyebilirsin tabiiki :)
ben oh elendik iyi oldu demiyorum zaten
hele hele şöyle bir oyundan sonra
elenmek kavramını sindiremiyorum hala

ben sadece bu dar rotasyon ile hem avrupa hem ligi kaldıramayacağımızı söylüyorum ki bunu sende biliyorsun
sadece lig maçlarında bile karşımıza çıkan bir sorun bu
rotasyonumuz iyi olsun her sene avrupada finale oynayalım
ben istemez miyim
Sorun rotasyonunun ötesinde. Üst düzey adamların var takımda Gomez, Sosa, Quaresma, Oğuzhan, Töre bu adamları sadece lige motive edemezsin. Gomez'in yerinde olsam avrupada bir üst tura bile çıkamayan bir takım için çok kendimi paralamazdım. Takımın motivasyonu düşüyor bunu söylemek istiyorum 3. 4. turda elen eyvallah ama daha ilk aşamada havlu atarsan bu lige de yansır. Sen zannediyor musun ki bu adamlar avrupa gitti hadi tüm gücümüzle lige asılalım diyecek içten içe bu huzursuzluk olacak benliklerinde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Güneş takımlarının avrupadaki basiretsizlik durumu da bu sezonla beraber tescillendi. Her ne kadar iyi futbol oynatsada bazen bazı maçlarda takımı nasıl oynatması gerektiğini bilmiyor bilemiyor basireti bağlanıyor. Dünkü maç dışında içeride oynadığımız lokomotiv ve sporting maçları buna örnek..
Korku akıl katilidir.

beşiktaş taraftarı,yönetimi kısacası camiası romantizmi bırakıp gerçekleri görmeyi başaramadığı sürece hiçbir şekilde başarı gelmeyecek, diğer takımlar tarafından iğnelenmeye devam edileceğiz.
adam biri gitmiş sosyal medyada hala metin ali feyyaz 90'lar goygoyu yapıyor, 2-3 tane kıytırık dizide beşiktaş adı geçti diye seviniyor.

aynı şekilde elindeki 1.5 tane ortasaha, 2 tane stoperle(biri de ersan) hem lig hem avrupa hem tr kupası götüremezsin. bırakın hayalciliği. biraz gerçekci olun.

Çevrimdışı canU

Maksimum kaleci alacak bu yönetim o da maksimum. Stoper falan imkanı yok hayatta almazlar. İkinci yarı 4. Haftada çıkıp kar ettik stoper almadık derler. Sonra her yenilgiden kötü sonuçtan sonra saklanırlar ta ki düzgün birşey olana kadar. Ozaman da çıkar sportif başarı değil tesis yapıcaz, uçak alıcaz, huzurevi yapıcaz der. Ben daha fikret ormanın her konuşmasında bastıra bastıra biz bu sene ve önümüzdeki senelerde şampiyon olucaz dediğini görmedim böyle inanaraktan. Oyüzden hep tesisler hep çimento.

Çevrimdışı o2bucak

GERÓNIMO RULLI  Bu kaleci nasıl bu yıl sonu sözleşmesi bitiyor. Real Sociedad takımında oynuyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/geronimo-rulli/profil/spieler/229604

Çevrimdışı Serhat Akkaya

beşiktaş taraftarı,yönetimi kısacası camiası romantizmi bırakıp gerçekleri görmeyi başaramadığı sürece hiçbir şekilde başarı gelmeyecek, diğer takımlar tarafından iğnelenmeye devam edileceğiz.
adam biri gitmiş sosyal medyada hala metin ali feyyaz 90'lar goygoyu yapıyor, 2-3 tane kıytırık dizide beşiktaş adı geçti diye seviniyor.

aynı şekilde elindeki 1.5 tane ortasaha, 2 tane stoperle(biri de ersan) hem lig hem avrupa hem tr kupası götüremezsin. bırakın hayalciliği. biraz gerçekci olun.
Polyanna diyorum ben onları hayalci değil. Her şeyin iyi tarafından bakabiliyorlar. Kaleci mi alınmadı mesela? Paramız cebimizde kaldı diye seviniyorlar devre arasında gerekirse takviye yaparız diyorlar, sol bekin mi yok? İsmail iyileşti orayı idare edebilir diyorlar, Orta saha mı alınmadı? Orta saha alınsaydı Oğuzhan bu kadar kendini gösteremezdi diye seviniyorlar. Yani her kötü şeyde iyi bi taraf buluyorlar ama sonuç yine hüsran oluyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Sorun rotasyonunun ötesinde. Üst düzey adamların var takımda Gomez, Sosa, Quaresma, Oğuzhan, Töre bu adamları sadece lige motive edemezsin. Gomez'in yerinde olsam avrupada bir üst tura bile çıkamayan bir takım için çok kendimi paralamazdım. Takımın motivasyonu düşüyor bunu söylemek istiyorum 3. 4. turda elen eyvallah ama daha ilk aşamada havlu atarsan bu lige de yansır. Sen zannediyor musun ki bu adamlar avrupa gitti hadi tüm gücümüzle lige asılalım diyecek içten içe bu huzursuzluk olacak benliklerinde.

transfer sezonu başlğının altına daha şenol hoca ile anlaşılmadan önce ligde başarılı oluruz ama avrupayı bilemem diye yazmıştım
dediğim gibide oluyor ama bunun tek sorumlusu olarak şenol hocayı gösteremem
dün akşam yaşananlar zincirleme alınan yanlış kararların sonucudur
sezon başında bir kaleci ve stoper belki bir de orta saha alınsaydı yada en azından kiralansaydı zaten bunları yazmıyor olacaktık

her sezon bir yanımızın eksikliği bizi bir yerlerden ediyor
geçen sezon sağ bek, kaleci
bu sezon sol bek, stoper, kaleci
bu devre arası yapılacak şeyler kaderimizi belirleyecek

huzursuzluğun olmaması için de tüm ipler hocanın elinde
hele şu gs maçını krizsiz atlatabilirsek ben bundan sonra tutulabileceğimizi düşünmüyorum
avrupada bir üst tura çıkamadığımız için moral motivasyon düşük olacak tabiiki ama herkes de sebebini biliyor
ve hem hocanın hem de yönetimin bu sorunu çözmeye yönelik bir aksiyon alacağını da biliyorlar
en basiti işte dün akşam yaşananlar
o kadar eleştirdiğim quaresma bile tolgaya küfretse azdır
ismailin bile emeği çalınmıştır dün akşam o kadar yetersiz dediğimiz adamın bile

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Senol Hocanin mAc sonu aciklamasida Facia
Ne demek butun sucu Tolgaya yukleyemeyiz Takim olarak kaybetmisiz !!
Takim olarak degil Tolga yüzünden kaybettik Senol Hocam
Gerekirse Basin onunde soyleyeceksin bunu

Tolgayi kaybetmeyelim derken Besiktas kaybediyor YETER ARTIK !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Şimdi Başkan çok matematik yapıyorya hesaplamak lazım , bir üst tura çıksaydik ve galip gelseydik ne kadar para uefa dan alacaktık ayrıca üst Turlarda kagit bilet satacakti futbolcu piyasa değerleri artacaktı borsada kagitlarimiz değer kazanacaktı ; şimdi ben bunların hepsi 6  7 m euro bırakır diyorum , iyi bir kaleci getirseydi 5  6 m euroya kendini amorti etmişti yani. O yüzden tablonun bütününe bakan insanlar kazanırlar.

Biz bunları çok daha erken yasayacaktik yönetim yüzünden , Atibaya olağan dışı bir güç geldi o yüzden yaşamadık. Akatlara Atiba nin heykelini yaptirsin yönetim .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

transfer sezonu başlğının altına daha şenol hoca ile anlaşılmadan önce ligde başarılı oluruz ama avrupayı bilemem diye yazmıştım
dediğim gibide oluyor ama bunun tek sorumlusu olarak şenol hocayı gösteremem
dün akşam yaşananlar zincirleme alınan yanlış kararların sonucudur
sezon başında bir kaleci ve stoper belki bir de orta saha alınsaydı yada en azından kiralansaydı zaten bunları yazmıyor olacaktık

her sezon bir yanımızın eksikliği bizi bir yerlerden ediyor
geçen sezon sağ bek, kaleci
bu sezon sol bek, stoper, kaleci
bu devre arası yapılacak şeyler kaderimizi belirleyecek

huzursuzluğun olmaması için de tüm ipler hocanın elinde
hele şu gs maçını krizsiz atlatabilirsek ben bundan sonra tutulabileceğimizi düşünmüyorum
avrupada bir üst tura çıkamadığımız için moral motivasyon düşük olacak tabiiki ama herkes de sebebini biliyor
ve hem hocanın hem de yönetimin bu sorunu çözmeye yönelik bir aksiyon alacağını da biliyorlar
en basiti işte dün akşam yaşananlar
o kadar eleştirdiğim quaresma bile tolgaya küfretse azdır
ismailin bile emeği çalınmıştır dün akşam o kadar yetersiz dediğimiz adamın bile
Benim kızgınlığım bile bile lades denilmesine. bir yerde patlayacağını bildiğin lastikle yola çıkıyorsun ve yedek lastiğin yok..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı serdart

çok bişey istemedik ya valla çok bişey istemedik tolga. senden maç kurtarmanı da beklemedik maç kaybettirme yeter dedik onu da beceremedin. cidden kaleciden çok beklentim yok topu köşeye vurursun uzağa vurursun tutamazsın tamam da yahu hamle yok, gitsem mi dursam mı çıksam mı çıkmasam mı. topu tutsam mı tokatlasam mı içeri mi alsam 1 saniye içinde neler geçiyor aklından. kazandırığı maç 0. kaybettirdiği maç bu sene en az 4-5. ayıptır ya valla o sahada olsam 2. golden sonra formayı tolganın suratına çarpar terkederdim sahayı. ben o kadar koşayım yorulayım golü atayım her şey on numara sen git saçma salak goller ye. ayıptır be.

galatasaray maçına çıkmasın. sakatım falan desin. günay geçsin kaleye isterse 5 yesin tecrübesiz der geçeriz. en azından kafası maçta olur. tolga geldiğinden beri kafa hep başka yerde. top rakibe geçince kale direğinin oraya oturup tesbih çektiğini falan düşünüyorum artık. bu nedir arkadaş. yazık çok yazık.

Çevrimdışı Çağatay

Benim kızgınlığım bile bile lades denilmesine. bir yerde patlayacağını bildiğin lastikle yola çıkıyorsun ve yedek lastiğin yok..

tolgaya kızıyoruz ama tolga zaten bu değil miydi
hep buydu o
her zaman el bombasıydı
daha önce de patladı
dün de patladı
bundan sonra da patlamayacağını kimse garanti edemez
dediğin gibi bunun görülmemesi yada görmezden gelinmesi delirtiyor

Çevrimdışı panic13

Şenol Güneş takımlarının avrupadaki basiretsizlik durumu da bu sezonla beraber tescillendi. Her ne kadar iyi futbol oynatsada bazen bazı maçlarda takımı nasıl oynatması gerektiğini bilmiyor bilemiyor basireti bağlanıyor. Dünkü maç dışında içeride oynadığımız lokomotiv ve sporting maçları buna örnek..

Deplasmanda kazandığı inter maçı dahil Güneş'in TD hayatındaki en başarılı avrupa macerası dünkü maçın ilk 67 dakikasıdır. Takım şiir gibi oynadı, önde şok baskı ile en az 10 top kaptık ve bunlardan 1'i gol olmak üzere 4 net pozisyon bulduk. Kalede kaleci olsa bugün portekiz basını dahi "BJK bze ders verdi" yazardı. Son 4-5 yılda bir Türk takımının bu şeklide kompakt bir top oynadığını görmedim desem yeridi ama kaleci yok işte. Şenol güneş gitsin dediği halde yönetim yollamadı ise onların sorumluluğu X2 dir bu mevzuda.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Deplasmanda kazandığı inter maçı dahil Güneş'in TD hayatındaki en başarılı avrupa macerası dünkü maçın ilk 67 dakikasıdır. Takım şiir gibi oynadı, önde şok baskı ile en az 10 top kaptık ve bunlardan 1'i gol olmak üzere 4 net pozisyon bulduk. Kalede kaleci olsa bugün portekiz basını dahi "BJK bze ders verdi" yazardı. Son 4-5 yılda bir Türk takımının bu şeklide kompakt bir top oynadığını görmedim desem yeridi ama kaleci yok işte. Şenol güneş gitsin dediği halde yönetim yollamadı ise onların sorumluluğu X2 dir bu mevzuda.
Şenol güneş gerekirse ağırlığını koyacaktı bu kadar basit. Ben eldekileri görmek istiyorum diye defalarca söyledi. Daha neyi görecek merak ediyordum o zamanlar. Şimdi görmüş olmalı artık..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı serdart

http://www.trtspor.com.tr/uefaavrupaligi/203/video/sporting-lisbon-besiktas/

şu özeti izleyip izleyip sinirleniyorum. trt şu özeti kaldırsın. ben böyle bi maç görmedim. o kadar keyifli bi 60 dakika. sonrası kabus...

bi maçla kimseyi asacak değiliz fakat olayın bi maçlık olmadığını herkes biliyor başta önder özen ve nur çebi olmak üzere tolga transferinde emeği geçenlerin hepsine selamımı yolluyorum. onuru alsaydık anlardım da gözden düşen performans kaybı yaşayan tolga yı almak tam delilikti. sinirden çalışamıyorum..

Çevrimdışı 38life

http://www.trtspor.com.tr/uefaavrupaligi/203/video/sporting-lisbon-besiktas/

şu özeti izleyip izleyip sinirleniyorum. trt şu özeti kaldırsın. ben böyle bi maç görmedim. o kadar keyifli bi 60 dakika. sonrası kabus...

bi maçla kimseyi asacak değiliz fakat olayın bi maçlık olmadığını herkes biliyor başta önder özen ve nur çebi olmak üzere tolga transferinde emeği geçenlerin hepsine selamımı yolluyorum. onuru alsaydık anlardım da gözden düşen performans kaybı yaşayan tolga yı almak tam delilikti. sinirden çalışamıyorum..
Ben bütün spor sayfalarını takibi bıraktım facebooktan. Bu maçla ilgili hiçbir haber ve görüntü gormek istemiyorum. Bizi bu hale sokan yönetim ve hocaya yazıklar olsun...

Çevrimdışı OrhanAker

Derbide tolga kesinlikle oynamamalı.ilk hatada takımında taraftarında maçla ilgisi kalmaz buhran yaşarız.
Aslında dünkü hataların yapılmasına bir taraftan sevindim.
transfer dönemi başlamak üzereyken üstüne tuz biber oldu artık şartlar zorlanıp gerekli takviye yapılmalı.

Çevrimdışı yedic

Tolga konusu zaten basta apayri bir konu o konuda zaten yapilmasi gerekenler yapilmadi yada parasizliktan yapilamadi, ben Senol Gunes'in niye israrla ayni oyuncularla oynamaya devam ettigini anlayamiyorum. Takimda BARIZ dusus var, laz inadi yapiyor resmen, begenmedigi Franco yada Milosevic Tosic ten kotu olamaz. Serdar Kurtulus - Gunay Guvenc - Kerim Frei artik sans bulmali.

Çevrimdışı ozan062

Kaleci alınmaması çok yanlıştı,Çürümüş Valdesin alınmaması doğruydu.

Geçmişe mazi derler ,herkes şapkasını önüne koyacak ,hatasından dönecek ,yönetim A class bir kaleci ile anlaşacak.

Şampiyonluk diyorsak tek yolu bu

çürümüş valdesi getirenlere kızmak lazım veto eden hocaya değil esasında cnk listede olmayan birini getirmeye calısıyorsan burada plandan yapılanmadan kimse bahsedemez

ısrarla uzun ugrasla gelen,, geldiğinde oley ceken bilic ve önder özen var unutmayalım bugunleri....

bu ikisine olan inancım nefrete dönüşmeye basladı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi