Sorun rotasyonunun ötesinde. Üst düzey adamların var takımda Gomez, Sosa, Quaresma, Oğuzhan, Töre bu adamları sadece lige motive edemezsin. Gomez'in yerinde olsam avrupada bir üst tura bile çıkamayan bir takım için çok kendimi paralamazdım. Takımın motivasyonu düşüyor bunu söylemek istiyorum 3. 4. turda elen eyvallah ama daha ilk aşamada havlu atarsan bu lige de yansır. Sen zannediyor musun ki bu adamlar avrupa gitti hadi tüm gücümüzle lige asılalım diyecek içten içe bu huzursuzluk olacak benliklerinde.
transfer sezonu başlğının altına daha şenol hoca ile anlaşılmadan önce ligde başarılı oluruz ama avrupayı bilemem diye yazmıştım
dediğim gibide oluyor ama bunun tek sorumlusu olarak şenol hocayı gösteremem
dün akşam yaşananlar zincirleme alınan yanlış kararların sonucudur
sezon başında bir kaleci ve stoper belki bir de orta saha alınsaydı yada en azından kiralansaydı zaten bunları yazmıyor olacaktık
her sezon bir yanımızın eksikliği bizi bir yerlerden ediyor
geçen sezon sağ bek, kaleci
bu sezon sol bek, stoper, kaleci
bu devre arası yapılacak şeyler kaderimizi belirleyecek
huzursuzluğun olmaması için de tüm ipler hocanın elinde
hele şu gs maçını krizsiz atlatabilirsek ben bundan sonra tutulabileceğimizi düşünmüyorum
avrupada bir üst tura çıkamadığımız için moral motivasyon düşük olacak tabiiki ama herkes de sebebini biliyor
ve hem hocanın hem de yönetimin bu sorunu çözmeye yönelik bir aksiyon alacağını da biliyorlar
en basiti işte dün akşam yaşananlar
o kadar eleştirdiğim quaresma bile tolgaya küfretse azdır
ismailin bile emeği çalınmıştır dün akşam o kadar yetersiz dediğimiz adamın bile