Öyle deme ekonomik olarak kötü durumdayız kaleci alırsak batarız eldekilerle idare etmeliyiz!
Ama öbür tarafta kaçan şampiyonluk ve olası uefa ligi gelirlerini düşünen yok adamlarda? Sonra ekonomik olarak zordayız o yüzden alamadık ben de tek hücreli canlıyım zaten bunu idrak edemeyecek kadar..
@Serhat Akkaya günaydın.
dün akşam maç yazısında bana cevap vermiştin, sinir krizinde olduğum içincevap verememiştim. Şimdi vereyim;
Tolga'ya kalsın demedim, hemen bi kaleci alınsın, tolga'da sözleşme bitene kadar kalsın sözleşmesi de uzatılmasın dedim. Ne bileyim, yedek kaleci falan olur diye düşündüm. Bu kadar dalaylama olacağını benim gibi iyimser bir adam bile tahmin edemedi, oradan pay biç.
Geçen haftalarda da net bir şekilde kaleci lazım diye yazdım. Zaten geçen seneki brüj maçından beri bunu görmemek için salak olmak lazım. İlk bir iki hafta bile görece iyiyken fikrim değişmemişti.
Haa, artık testi kırılmış, kendi adıma züğürt tesellisi yapıyorum da en azından kendimi açıklayayım. biliyosun geçen sene Bilic için çok yazıştık seninle

, bu sene takımda babam olsa umurumda olmaz. Tolga'dan bir an önce kurtulmamız lazım. Resmen tüm takımın emeğine kan doğradı.