Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7266488 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

güzel bir haber vereyim...

14 şubat haftası

fb kasımpaşa
mersin-gs

18 şubat
fb ve gs son 32 turu ilk maçları (istanbulda)

21 şubat haftası
gs-ts
bursa-fb (bursa ersunla anlaşmış)

25 şubat
fb ve gs uel son 32 rovanş maçları (yurtdısında)

28 şubat haftası
fb-BJK
antep gs

FB bizim maça çok yorgun çıkacak..

pazartesi günü derbide gsye yenilsek bile olay çıkarmayalım.. Bu takım şampiyon olur bu sene

Çevrimdışı sallapati

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan, Tolga Zengin transferiyle ilgili siyah-beyazlı yönetime sert sözler: Bu futbolda ilke kalmamış. Top yuvarlak ama biz değiliz.
Vatan'dan Erdal Cömert'in haberine göre, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kaptanları Tolga Zengin’i isteyen Beşiktaş’ın transfer sürecindeki tavrını ağır sözlerle eleştirip “Konu kapanmıştır, satmıyoruz” dedi. Konuyla ilgili olarak VATAN’a açıklamalar yapan Hacıosmanoğlu, “Milleti kandırıyorlar... Yok 10, yok 5 milyon avro istemişiz. Biz en başından beri Tolga için 3 milyon avro istedik. ‘Tolga’nın içerde 500 bin avro alacağı var, onu da ödeyin’ dedik. Tolga kendisi 250 bin avrodan vazgeçti. Yani Tolga için ödenmesi gereken 3 milyon 250 bin avro.

AH HACIOSMANOĞLU AHHHH... KEŞKE SATMASAYDIN..

ÖNDER ÖZEN.. senin de yatacak yerin yok

Çevrimdışı dlcs

kaleci kesin alınır artık şampiyonluk isteniyorsa, yalnız şu da var tolganın yanında panter gibi kalırlar ama ospina ve mandanda gelirse de aşırı beklentiye girmemek lazım onlarda hatalı gol yiyen kaleciler ama her maç değil...Musleradan kötü volkandan iyiler. Aslında paraya kırıp Handanovic yapmak lazım ama 11 oynuyor hem pahalı hemde devre arası alınamaz. Mandanda da 11 oynuyor. Ospina en yüksek ihtimal sirigu maddiyata takılır.

Abi Allah aşnıka şu Muslera'dan kötü muhabbetini bırakın. Bu 3 kaleci de elit altı kaleci. Ospina'nın birçok olumlu yönü bile var Meslera'dan. Bir şeyi efsaneleştirdikçe gerçekten uzaklaşıyorusunuz.

Şu son yılların Arsenalinde Muslera olsa rezil rüsfa olurdu. Ospina iyi bile dayandı

Çevrimdışı onder23

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan, Tolga Zengin transferiyle ilgili siyah-beyazlı yönetime sert sözler: Bu futbolda ilke kalmamış. Top yuvarlak ama biz değiliz.
Vatan'dan Erdal Cömert'in haberine göre, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kaptanları Tolga Zengin’i isteyen Beşiktaş’ın transfer sürecindeki tavrını ağır sözlerle eleştirip “Konu kapanmıştır, satmıyoruz” dedi. Konuyla ilgili olarak VATAN’a açıklamalar yapan Hacıosmanoğlu, “Milleti kandırıyorlar... Yok 10, yok 5 milyon avro istemişiz. Biz en başından beri Tolga için 3 milyon avro istedik. ‘Tolga’nın içerde 500 bin avro alacağı var, onu da ödeyin’ dedik. Tolga kendisi 250 bin avrodan vazgeçti. Yani Tolga için ödenmesi gereken 3 milyon 250 bin avro.

AH HACIOSMANOĞLU AHHHH... KEŞKE SATMASAYDIN..

ÖNDER ÖZEN.. senin de yatacak yerin yok

Dün aklıma geldi bu Vídeo. Hem bilic tercihi hem tolga transferi tam bir fiyasko

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı enemy1903

bu sene bu kupayı hiç önemsemiyorum gerçekten iyi takımlar var,hatta 7-8 takım cl ayarında.bu yüzden maximum çeyrek final görürdük.elenmemiz ve lige konsantre olmamız iyi oldu ancakkk bu şekilde elenmeseydik keşke,takım 60 dakika savaşsın sen saçma sapan bir hareketle tüm emekleri harca.futbolcular umarım çok etkilenmemiştir,önümüzde çok kritik gs maçı var.

Çevrimdışı ebabil

takıma acilen kaleci, stoper ve sol bek lazım. ospina olmazsa hiçbir mevkiye düzgün ve zamanında transfer yapılabileceğini sanmıyorum.
yönetimin transfer politikası belli , herkese saçla olup son güne kadar kuruş pazarlığı yapıp elden kaçırma ve son gün birini alıp gelme taktiği

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Club Brugge maçından sonra Tolga'yı bu takımdan göndermeyen Fikret Orman hem geçen sene kaçan şampiyonluğun hem de bu sene uefa dan elenmemizin baş sorumlusudur!!
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

takıma acilen kaleci, stoper ve sol bek lazım. ospina olmazsa hiçbir mevkiye düzgün ve zamanında transfer yapılabileceğini sanmıyorum.
yönetimin transfer politikası belli , herkese saçla olup son güne kadar kuruş pazarlığı yapıp elden kaçırma ve son gün birini alıp gelme taktiği
Öyle deme ekonomik olarak kötü durumdayız kaleci alırsak batarız eldekilerle idare etmeliyiz!

Ama öbür tarafta kaçan şampiyonluk ve olası uefa ligi gelirlerini düşünen yok adamlarda? Sonra ekonomik olarak zordayız o yüzden alamadık ben de tek hücreli canlıyım zaten bunu idrak edemeyecek kadar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İki sezondur bi taraflarımızı yırtıyoruz kaleci, defans, sol bek, orta saha diye geldiğimiz nokta yine aynı. istersen hücum hattını ronaldo, messi, neymar dan oluştur arkan sağlam olmadıktan sonra başarı elde edemezsin. Kırılma anlarında yani dün olduğu gibi geçen sene Brugge ve sonrasında olduğu gibi kaybedersin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Öyle deme ekonomik olarak kötü durumdayız kaleci alırsak batarız eldekilerle idare etmeliyiz!

Ama öbür tarafta kaçan şampiyonluk ve olası uefa ligi gelirlerini düşünen yok adamlarda? Sonra ekonomik olarak zordayız o yüzden alamadık ben de tek hücreli canlıyım zaten bunu idrak edemeyecek kadar..
+1903
Umarim Kadro disi kalir
Tolga nin Olimpiyat stadina gerirlimemesi gerekiyor eger getirilir ve kadroya alinirsa Olcaklardan Biz degil Baskan ve Senol Gunes sorumludur !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

İki sezondur bi taraflarımızı yırtıyoruz kaleci, defans, sol bek, orta saha diye geldiğimiz nokta yine aynı. istersen hücum hattını ronaldo, messi, neymar dan oluştur arkan sağlam olmadıktan sonra başarı elde edemezsin. Kırılma anlarında yani dün olduğu gibi geçen sene Brugge ve sonrasında olduğu gibi kaybedersin.
Kesinlikle oyle

Gs de her Sene Musleranin aldigi 7-8 mac sayarsin

Fb de her sene Volkan aldigi 4-5 Mac sayarsin

Bize gelince Tolganin aldigi 1 Tane mac sayamazsin ya su macida Tolga aldi dedigimiz 1 tane mac yok 3 sezondur , Tam aksine Alinmis maci veren bir kalecimiz var , Alllah bizi Tolga ile siniyor ...

Çevrimdışı hic2222

Kalecimiz Tolga :) Ama Valdesi beğenmiyoruz...  :)
GS maçına Tolgayla çıkmaz inşallah Şenol Hoca..
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı hic2222

Kesinlikle oyle

Bize gelince Tolganin aldigi 1 Tane mac sayamazsin ya su macida Tolga aldi dedigimiz 1 tane mac yok 3 sezondur , Tam aksine Alinmis maci veren bir kalecimiz var , Alllah bizi Tolga ile siniyor ...

Bizde de her sene tolganın verdiği 4-5 maç sayarsın   :lol:
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı panic13

@Serhat Akkaya günaydın.

dün akşam maç yazısında bana cevap vermiştin, sinir krizinde olduğum içincevap verememiştim. Şimdi vereyim;

Tolga'ya kalsın demedim, hemen bi kaleci alınsın, tolga'da sözleşme bitene kadar kalsın sözleşmesi de uzatılmasın dedim. Ne bileyim, yedek kaleci falan olur diye düşündüm. Bu kadar dalaylama olacağını benim gibi iyimser bir adam bile tahmin edemedi, oradan pay biç.

Geçen haftalarda da net bir şekilde kaleci lazım diye yazdım. Zaten geçen seneki brüj maçından beri bunu görmemek için salak olmak lazım. İlk bir iki hafta bile görece iyiyken fikrim değişmemişti.

Haa, artık testi kırılmış, kendi adıma züğürt tesellisi yapıyorum da en azından kendimi açıklayayım. biliyosun geçen sene Bilic için çok yazıştık seninle :), bu sene takımda babam olsa umurumda olmaz. Tolga'dan bir an önce kurtulmamız lazım. Resmen tüm takımın emeğine kan doğradı.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kesinlikle oyle

Futbol çok karmaşık bir oyun değil. Öncelikle gol yemeyeceksin bu belkide futbolun ilk kuralı bana göre ama biz gelen her topu yiyoruz bu sene çok fazla gol attığımız için göze batmıyor belki ama atamadığımız zaman neler olduğunu görüyoruz. Dünkü sonucun en büyük sorumluları Fikret Orman ve Şenol Güneş'tir. Şapkalarını önlerine alıp bundan sonraki süreci nasıl yönetiriz diye şimdiden düşünmeleri gerekiyor. Ne Tolga'yı ne de Tosic'i bu takımda ilk 18 de görmek istemiyorum. Benim 84" ekranda gördüğümü adamlar önlerinde göremiyorlar..
Korku akıl katilidir.

Kalecimiz Tolga :) Ama Valdesi beğenmiyoruz...  :)
GS maçına Tolgayla çıkmaz inşallah Şenol Hoca..
ÇI-KA-MAZ !
Taraftar muaade etmeyecek buna Bu adam bu takimda bir maca daha cikmayacak gereken her türlü tepki gösterilmeli !
Her platformda tepkimizi dile getirmeliyiz..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya günaydın.

dün akşam maç yazısında bana cevap vermiştin, sinir krizinde olduğum içincevap verememiştim. Şimdi vereyim;

Tolga'ya kalsın demedim, hemen bi kaleci alınsın, tolga'da sözleşme bitene kadar kalsın sözleşmesi de uzatılmasın dedim. Ne bileyim, yedek kaleci falan olur diye düşündüm. Bu kadar dalaylama olacağını benim gibi iyimser bir adam bile tahmin edemedi, oradan pay biç.

Geçen haftalarda da net bir şekilde kaleci lazım diye yazdım. Zaten geçen seneki brüj maçından beri bunu görmemek için salak olmak lazım. İlk bir iki hafta bile görece iyiyken fikrim değişmemişti.

Haa, artık testi kırılmış, kendi adıma züğürt tesellisi yapıyorum da en azından kendimi açıklayayım. biliyosun geçen sene Bilic için çok yazıştık seninle :), bu sene takımda babam olsa umurumda olmaz. Tolga'dan bir an önce kurtulmamız lazım. Resmen tüm takımın emeğine kan doğradı.
Dün çok sinirliydi herkes ama konu Tolga olunca cidden kan beynime gidiyor. Yazık o takımın emeğine. Üstelik bu adam kaptan. Hasta mı oldu derler sakatlandı mı derler bilmiyorum ama uzunca bir süre 18 de görünmesin bu adam yoksa takımın motivasyonunu da olumsuz etkiler. Ben tribünde olduğum her maçta bu adamı ıslıklayacağım ve küfür edeceğim bu kadar net..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Nartallo

Bundan sonra Tolga'nın forma giydiği her dakika Şenol Güneş'in Beşiktaş'taki görev süresinden götürür.

Pazartesi kalede o varsa hem takım, hem tribün psikolojik olarak gergin olur. Maçın başından itibaren homurdanmalar başlayacaktır, hele geriye düşülürse maç orada biter...

Beşiktaş'ı düşünen adam Tolga'yı artık oynatmaz. Oynatan ihanet eder.

Tolga'yı kazanma ihtimali artık geçti, sözleşme uzatılmamalı, sezon sonu teşekkür edilip yollar ayrılmalı...

Çevrimdışı Ensar

Bence bizim başkanın yapmak istediği de o. Ama nasıl ki Barca, Dortmund ve ManU'nun kullandığı uçak hep aynı ve dışı özel giydirilmişse bizim de öyle olur :)
bu dortmund uçağına bindim hiç bir farkı yok normal yolcu uçağı :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı panic13

Dün çok sinirliydi herkes ama konu Tolga olunca cidden kan beynime gidiyor. Yazık o takımın emeğine. Üstelik bu adam kaptan. Hasta mı oldu derler sakatlandı mı derler bilmiyorum ama uzunca bir süre 18 de görünmesin bu adam yoksa takımın motivasyonunu da olumsuz etkiler. Ben tribünde olduğum her maçta bu adamı ıslıklayacağım ve küfür edeceğim bu kadar net..

Valla düşünüyorum da, pektemek'ten mi daha fazla tiskiniyorum Tolga'dan mı karar veremiyorum. Pektemek'inki menajer kazığı, adam ne ettiyse kendi çapında ediyor. Onun da büyük kazık ama Tolga'nın verdiği zararın yarısını vermediğine eminim. Nereden düştüler kapımıza yarabbim!!! Çıldırıcam yaa çıldıracaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Ensar

+1903 , bir daha o kutsal formayı giymeyecek o herif , şampiyonluk galibiyet derbi hiç biri umrumda değil , o Beşiktaş formasını haketmiyor her türlü protestoyu da kendi adıma yapacağım
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Valla düşünüyorum da, pektemek'ten mi daha fazla tiskiniyorum Tolga'dan mı karar veremiyorum. Pektemek'inki menajer kazığı, adam ne ettiyse kendi çapında ediyor. Onun da büyük kazık ama Tolga'nın verdiği zararın yarısını vermediğine eminim. Nereden düştüler kapımıza yarabbim!!! Çıldırıcam yaa çıldıracaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!
Üst düzey bir kalecimiz olsaydı şu son 3 sezonda durum çok daha farklı olurdu. Adam olmadık yerde öyle bir kırıyor ki seni hem takım hem camia hem taraftar dağılıyor. Ben burada defalarca yazdım Tolga artık oynatılmamalı ilk büyük maç kaybımızda takımın motivasyonu yerlerde olacak diye şimdi futbolla ilgisi Football manager düzeyinde olan bir adam bunu görüyorken benim yaşım kadar futbol oynamış bu işin içinde olan adamlar nasıl göremiyorlar benim kızgınlığım buna. Bu kadar basit değil bu işler. Senin vücudunda bir irin varsa kesip atarsın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SaHMeRDaN

Takımın her mevkisini yabancı yapacaksın.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fikret Orman'ın kafası matematiğe basıyorsa ben de bişi bilmiyorum. Oyuncu sattık kâra geçtik diye seviniyordu sene başında biz burada kaleci diye bi tarafımız yırtarken. Şimdi o kazandığı paraları bozdurup bozdurup harcayabilir. Gitsin sadece tesislerden sorumlu yönetici olsun futbolla uğraşmasın mümkünse, bıktım her sene aynı terhaneleri izlemekten görmekten. Mario Gomez'in alınması diğer yanlışları maalesef kapatmıyor bunu anlayabildiğimiz zaman tam bir takım olduğumuz zaman başarıya oynarsın yoksa anlık haftalık süreçlerde mutlu olursun sene sonu geldiğinde de niye böyle oldu diye hakeme federasyona basına söylenip durursun.
[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2015, 09:21:33 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hedefimiz lig zaten Avrupa'dan elenmemiz iyi oldu diyenlerde gitsin badminton filan izlesin..
Korku akıl katilidir.