Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256963 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Tolgay şimdi iyiki ts ye gitmedim diye şükür namazı kiliyordur

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2015, 21:31:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sanki biz Şampiyon Kulüpler Kupası Şampiyonluğu gördük.  :) Senden sadece bir şampiyonluk fazla gördüm.

O gördüğün en güzellerinden biriydi :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2015, 21:32:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Haftaya alacağız liderliği umarım emanet olsun 1 hafta.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Size devre arasında alınan top tepicilerden sonra kaçıncı olacağımızı söyleyeceğim , bobreginizi basın bahse :)

Çevrimdışı ZORBEY

Haftaya alacağız liderliği umarım emanet olsun 1 hafta.

dilerimki sölediğin gibi olur @Çağrı ama bize bırakmayacaklar gibi gözüküyor bu senede.. dün akşam senaryolardan birini gördük öbürünüde yaşadık, bu akşamda 2 faul ile 2. sarıdan kırmızı nasıl verilir görmüş oldu türkiye. ama yinede can cıkmadan ümit kesilmez
üzülerek söyliyorum Bu ülkede inanın ADALET yok. sadece beşiktaş var:)
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2015, 21:36:27 ZORBEY ]
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Tolga

Bayadır ligin ilk yarılarını da lider bitiremiyoruz.(En son 101. yıl)

Bu sezon ilk yarıyı lider bitiririz diyordum ama yine olmayacak galiba.

Neyse sezon sonunda lider olalım o da yeter :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2015, 21:44:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaş 1 mağlubiyet bu kadar mı hava bozar herkes olumsuz. Üstelik kaybettiğimiz maçta 30 hücum yapmışız :D

Biraz kendinize gelin silkelenin çok şaşırıyorum gerçekten gördüklerime.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Arkadaş 1 mağlubiyet bu kadar mı hava bozar herkes olumsuz. Üstelik kaybettiğimiz maçta 30 hücum yapmışız :D

@Çağrı olay 3 puan olayı değil , burdakilerin profili bazı şeyleri görüyor , geçen yıl neden şampiyonluk gitti uefa da ilerleyemedik diye sana sorsam 5 madde sayarsin maalesef 3 u devam ediyor kardeşim

Çevrimdışı ozan062

dilerimki sölediğin gibi olur @Çağrı ama bize bırakmayacaklar gibi gözüküyor bu senede.. dün akşam senaryolardan birini gördük öbürünüde yaşadık, bu akşamda 2 faul ile 2. sarıdan kırmızı nasıl verilir görmüş oldu türkiye. ama yinede can cıkmadan ümit kesilmez
üzülerek söyliyorum Bu ülkede inanın ADALET yok. sadece beşiktaş var:)

inan vardı fakaat o denizli d"muzu gelene kadar işler gayet iyi gidiyordu adam geldi lig manipule edilmeye basladı cok fena kafayı yiyorum adam geldi hakemler mıcısta hiçbir sekidle bu bilincsiz gelişen bir mesele değil
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZORBEY

cok iyi oynayipta kaybedebiliriz bu konuda sorun yok oyuncular ellerinden geleni yaptılar olmadı canları sağolsun der gecer yine desteklemeye devam ederiz. ama aynı ülkede aynı ligde bize ayrı diğerlerine apayrı ve ayrıcalıklı davrandıkları zaman insan ister istemez üzülüyor cünkü gercekten biz hepsinden cok daha iyi oynuyoruz bizim cocukları sahada biciyorlar resmen hakem at gözlüğünü takmış görmedim duymadım maymunları oynuyor. eee bu renklilere bak ofsayttan gol beleşten penaltı ne kadar haksızlık varsa yapılıyor bize karşı. beni şahsen en cok üzen ve etkileyen durum budur. ama şunuda söliyebilirim ki, biz şampiyon olamazsakta ki İNŞALLAH oluruz. bu takımda allah korusun sakatlık ve cezalı durumlar olmadığı sürece feneri şükrü saracoğlunda dansöz gibi oynatiriz:))))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2015, 21:56:54
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı olay 3 puan olayı değil , burdakilerin profili bazı şeyleri görüyor , geçen yıl neden şampiyonluk gitti uefa da ilerleyemedik diye sana sorsam 5 madde sayarsin maalesef 3 u devam ediyor kardeşim

Abi devam eder etmez o farklı konu ama 11 haftadır gitti bu sene de yandık demeyen adam bu maçtan sonra derse ben onu o maça bağlarım.

Hayatta her şey iyi gidiyor mu? Gitmiyor ama vazgeçmiyorsun. Bu kadar kolay beyaz bayrak çekilmez bu futbolculara elbet yansır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Abi devam eder etmez o farklı konu ama 11 haftadır gitti bu sene de yandık demeyen adam bu maçtan sonra derse ben onu o maça bağlarım.

Hayatta her şey iyi gidiyor mu? Gitmiyor ama vazgeçmiyorsun. Bu kadar kolay beyaz bayrak çekilmez bu futbolculara elbet yansır.

sunuda iyi idrak etmek lazım

bizim takım formda oluyorsa bilki bir kişi değil birden fazla kişi o haftalarda formda oluyor

fakat hepimiz insanız o yükselen form 34. haftaya dkadar devam etmiyor

ve formsuzluk basladıgındada yine bir kişi değil birden fazla kişiye vuruyor ve o sebeble takımda düşen bir performans çizgisi oluyor yıllardır bu boyle ve bunu ben

antrenman tekniklerine baglıyorum...  bilmiyorum siz ne düşünyorsunuz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet K

Ben mi Polyanna gibi düşünüyorum yoksa siz mi çok karamsarsınız.. Takır takır oynadık futbol şansı yanımızda değildi dün. Yapacak bişey yok bekelyeceğiz onlar nasıl 13 hafta beklediyse biz de bekleyeceğiz ve alacağız liderliği geri..

Çevrimdışı can1903

@Çağrı Sorun senin iyi oynayıpta alamadığı bazı puanlar
Adamlar bütün maçlarını kötü oynayarak bireysel beceri + hakem ile kazanıo gerçekten koyuyo insana
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı laoban

sampiyonlar iyi oynayip kazandigin maclarla degil kotu oynayip kazandigin maclarla geliyor, ve rakipler bunu gercekten cok iyi yapiyor. dun tolga o golu yemese bu kadar kolay demoralize olmazdik. ersani begenmiyoruz, (ki bende cok begenmiyorum) yoklugunda 2 macta 5 gol yedik. dun sahaya senol gunesin surmus oldugu taktik bu zeminide hazirladi. 3 yanlis ayni anda yapilinca senin yaptigin dogrunuda goturuyor.
senelerdir takimin gosterdigi bu asiri dramatik performans farkliligi ve hayal kirikliklari taraftari nispeten ruh hastasi haline getirdi.

benim moralim cok bozuk, ve o tolgaya asiri derecede sinirliyim. rakiplerin kriz anlarini dogru hamle ve durusla atlatabilirken, besiktas bunu beceremiyor. bu 101. yildan beri boyle. kamcilandikca dirilmemiz gerekirken dahada dagiliyoruz. giden liderlik geri gelir gelmez bilemem, ama sampiyon olmak isteyen takimin basta kalecisi, ve geri kalan 10 adam icerisinde en az 5-6 tanesi o ligde mevkisinin en iyisi olmazsa sampiyonluk cok zor geliyor.
bir maca baslarken "Allahim ne olur abuk subuk bir gol yemesin"diye dua ediyoruz. Tolga geldiginden beri birisi bana "ya su macta adam bize puan aldirdi desin" bu defans oyuncusununda ruh halini bozar. bizim Gunay'in Tolga'dan eksigi nedir arkadas?

tek arzum, yonetimin fakir edebiyatini bir kenara birakip adam gibi bir kaleci ve bir stoper almasidir. iki senedir fakir edebiyati ve yetersiz oyuncular yuzunden sampiyonluklar gitti. bak yine soyluyorum bu kalitedeki kalecilerle sampiyon olamayiz.

Çevrimdışı atalay

Derbi, yine final maçına dönüştü. Sporting ardından 4 gün sonra Galatasaray maçı derken mini bi' kriz yaşayabiliriz hatta taraftarın reaksiyon limitini düşünürsek bu periyot "kırılmaya" da dönüşebilir. 

Çevrimdışı Anıl

Sanki biz Şampiyon Kulüpler Kupası Şampiyonluğu gördük.  :) Senden sadece bir şampiyonluk fazla gördüm.
Kırılganlığın fazla olması normal değil mi o zaman :)

Çevrimdışı BJKENO

bilader bize sirigu ospina gibi iyi bir kaleci iyi bir defans oyuncuları lazım
rodolfo beck iyi gene ersanda fena değil ama yetersiz kalıyor
şu galoboy çocuğu liverpool teknik direktörü inat etti vermedi lucas leivayı
verseydi defansın önünde geçirmezdi kimseyi
trabzonspordaki cavanda çok iyi defans oyuncusu

bize kaliteli defans kaleci lazım.

bizi 10 haftadır hiçbir takım yenemedi akhisar 2-3 pozisyonda yendi
tamam tolganında bu maçta hatası var ama bilader 60 orta 12 korner 0 gol ne diyelim

Çevrimdışı Anıl

Ya tamam ben de biliyorum dün çok iyi oynadık tamamen şanssızlık yüzünden kaybettik. Ama asıl umut kırılması tam da bu yüzden işte. Dün resmen bi tarafımızı yırttık 26 şut çektik, %75 topla oynadık 0-2 yenildik. Adamlar bugün ilk şutlarında golü buldu ve tüm maçı bu golün rahatlığıyla götürdüler. Bizim umudumuz kırılmasın da kimin umudu kırılsın ?

Çevrimdışı BJKENO

Quaresma o pozisyonda atsaydı maç dönerdi Akhisarda 9 kişi 11 kişi defans yaptı
Akhisar kapandı topluca atağa çıkmaya bir tarafları yemedi yemezde

dikkat ettim bizim oyuncuların çoğu topu aldığı gibi kaleye vuruyor
mesela ismail atiba sosa yada hepsi 3-5 pas yapıyorlar 6. pası atarken kaptırıyorlar
veya top önüne geldiği anda direkt olarak kaleye vuruyorlar

bursa maçındaki attığımız gol gibi oynamalıyız pas yaparak

söylediğim gibi bize defans ve kaleci lazım

Çevrimdışı atalay

Kırılganlığın fazla olması normal değil mi o zaman :)

Kaygılar normal; lakin kırılganlık aşırı...

Çevrimdışı laoban

sosa ve oguzhani beraber sahaya surunce, atibayi cok geriye dusuruyor oyun, oguzhan ve sosa beraber oynamaz. q7 takimi yavaslatiyor ilk 11 olamaz. sakar olcay daha akici top oynuyor. zaten oyuna girdikten sonra oguzhan ve gokhanla duzenli top alip vermeleride bu yuzden kaynaklaniyor. dun kullanilan onca kornerde yanilmiyorsam bir tek atiba tek bir pozisyonda topa vurabildi oda farkli disari gitti zaten, birisinin q7ye almeidanin bu takimda olmadigini hatirlatip top ezmeden adam gibi orta yapmasini ogretmesi lazim.
pismis asin icine su kattin ey yonetim bu q7 ile ne diyim sana.

Çevrimdışı Savaş

Aslinda taraftarın bu kadar karamsar ve kirilgan olmasinin sebebi 3 senedir oynanan iyi oyun fakat sonunu getirememe sikintisindan kaynaklaniyor.

Bu sene de iyi basladik ve yine devamini getiremeyecegiz korkusu var herkeste. Kimse dile getirmese de takima guven duymuyor taraftar. Bu durum daha onceden yasananlar yuzunden.

Takimin kendine guvenmesinden once taraftarin takima guvenmesi lazim. Fakat bu da zor suan.

Peki neden? Hem 3 sene yasanan iyi oyun kotu netice, hem taraftara yerlesen potansiyel 3.luk psikolojisi, hem de takimda bulunan bazi oyunculara asiri guvensizlik.

Acikcasi puan farki acilmadan, derbi kazanmadan, seri galibiyete baglamadan bu guvensizlik ve tek maglubiyette alinan karamsarlik gitmez. Bu da benim düşüncemdir :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Giray Burak

Bu ne umutsuzluk arkadaş,medyanın biraz renkli pompalamasına bütün gardı düşmüş taraftarın .
Dünkü maçta şanssızdık o kadar ,birde kalecimizin 2. goldeki hatası .
onun harici iyi futbol vardı ama olmadı .
ilk yarı akhisarın kalecisi geçit vermedi ,2. yarıda daglao.

Fenerin maçını izleyenler görmüştür,şanslı adamlar .bunlar deplasmanlarda çok puan bırakacaklar.durun hele bi daha 21 hafta var.