Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257475 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga'nın takım kaptanı olmasını içime bir türlü sindiremiyorum. Ne karakter olarak ne de sahadaki duruşuyla bu pazubantını haketmiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Töre çoğu kişinin de söylediği gibi duygusal biri.

Milli maçlarda oynatılmayınca morali bozuldu hatta İzlanda maçında gördüğü kırmızı kartı da ona bağlıyorum.

Töre öyle bir an da kenara atılacak bir oyuncu değil fakat kendini bir an evvel toparlaması lazım dün de kötüydü.
aynen törenin üstüne gidiyo basında gs maçını aldırır yine yükselişe geçer

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolga'nın takım kaptanı olmasını içime bir türlü sindiremiyorum. Ne karakter olarak ne de sahadaki duruşuyla bu pazubantını haketmiyor.
atibaya verirdim benim elimde olsa.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Ensar

Töre çoğu kişinin de söylediği gibi duygusal biri.

Milli maçlarda oynatılmayınca morali bozuldu hatta İzlanda maçında gördüğü kırmızı kartı da ona bağlıyorum.

Töre öyle bir an da kenara atılacak bir oyuncu değil fakat kendini bir an evvel toparlaması lazım dün de kötüydü.
Gomez de olduğu gibi törenin de kırmızı karttan dolayı böyle olduğunu düşünmüyorum ,  milli aradan önce ki iki üç maç çok net düşüşteydi , özel yaşantısında sorun olduğunu düşünüyorum açıkçası çünkü depresyonda gibi bir hali var
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oğuzhan hem sahadaki duruşuyla hem de takımı sahiplenmesiyle ve yabancı dil bilgisiyle buna en büyük aday benim gözümde. Yabancı birisine takım kaptanlığı verilmesine karşıyım. Beşiktaş'ın çocuklarına verilmeli kaptanlık..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Ozzie'de ki fiziksel gelişim çok belirgin. Fakat en önemlisi mental gelişimi. Oyun içi liderliğini, kimi zaman saha içi liderliğini ele alıyor. Halen yeterli değil elbette...

Çevrimdışı Tolga

Ben olsam takımın ve taraftarın ruh halini en iyi bildiğini düşündüğüm kişiyi yani Olcay'ı kaptan yapardım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben olsam takımın ve taraftarın ruh halini en iyi bildiğini düşündüğüm kişiyi yani Olcay'ı kaptan yapardım.
olcay oğuzhan atiba hepsi olur benim nazarımda tolga olmaz ama

Çevrimdışı Deniz

Atiba 1 olcay 2. Kaptan olur benim gozumde.ama tolgaya asla vermezdim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Atiba 1 olcay 2. Kaptan olur benim gozumde.ama tolgaya asla vermezdim
Sakatım ayağına takımını yalnız bırakan adama değil kaptanlık forma vermem ben ama neyse..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

"Beşiktaş'ın maç kaybetmesini fırsat bilen, yaptıkları işi 'onurlu gazetecilik mesleğine' mal etmeye çalışarak, topluma bilgi ulaştırma görevlerinin dışına çıkan ajansspor isimli sitenin, twitter adresinde Kaptanımız Tolga Zengin ile ilgili paylaşımını şiddetle kınıyoruz.

Böyle bir paylaşımın ne gazetecilik sorumluluğuyla ne de sosyal medya yönetme anlayışıyla bir ilgisi olamaz...

Takımımızın kaptanı Tolga Zengin'e yönelik yapılan bu ahlâk dışı paylaşım, tüm Beşiktaşlılar'a bir gerçeği tekrar hatırlatma noktasında önem arz etmektedir.

Beşiktaş'ın başarısızlığı üzerine planların kurulduğu bu dönemde tüm Beşiktaşlılar bilmelidir ki, biz; birlik ve beraberlik bilinciyle hareket ettikçe kimse hedeflerimize ulaşmaya engel olamaz.

Camiamız ve taraftarımız ile birlikte, Kaptanımız Tolga Zengin önderliğinde tüm futbolcularımıza olan güvenimizi sergilemenin zamanıdır.

Taraftarlarımıza ve kamuoyuna saygı ile duyururuz.

Beşiktaş JK"

Haber Kaynağı: bjk.com.tr

Çevrimdışı Tolga

Ben de Tolga'ya vermem kaptanlığı haklısınız.

Çevrimdışı cursedofdragon

Tolgay nasıl kampa katılacaksa ben de onu anlamıyorum :D

tolgay devre arası katılmıyormu takıma :D benmi yanlış biliyorum yoksa mart'ın sonuna kadar top oynamıcak mı :)

Çevrimdışı Tolga

tolgay devre arası katılmıyormu takıma :D benmi yanlış biliyorum yoksa mart'ın sonuna kadar top oynamıcak mı :)
Devre arası kampına katılacağı söyleniyor da ben pek katılacağına inanmıyorum umarım yanılırım :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben T.d veya Yonetici olsam Kaptanlığı Derhal Tolgadan alip Atibaya verirdim
2.ci kaptan Necip 3.cu kaptan Olcay yapardim..
Bu yapilmali aslinda Kaptanlık derhal alinmali Tolgadan..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Devre arası kampına katılacağı söyleniyor da ben pek katılacağına inanmıyorum umarım yanılırım :D

İnşallah katılır özledik artık :)

Şu "hızlı stoper" algısı bir bitsin artık. Kaçıncıya yazıyorum. Sorun hızlı stoper meselesi değil.

Sorun takım savunmasındaki savunma stratejilerinden kaynaklanan arızalar. Bu arızalar düzelmez ise hızlı, seri, çabuk, manevralı stoperde olsa fark etmez.
@atalay Sizce stoperlerimiz nasil olmali ? Benim  hayalimde ki stoperlerden biri rhodolfo degil . Sahsen rakip forveti yipratan , takimi ateşleyen bir stoper istiyorum ben mesela :)

Çevrimdışı Nartallo

Töre'yi, Oğuzhan'ı, Kerim'i, Cenk'i anlarım, genç adamlar inişleri çıkışları olur...

Ama Sosa ve Gomez'in bu kadar dalgalı performansı beni çok şaşırtıyor... Biz bu adamların tecrübelerine para veriyoruz. Gomez'in o kornerde bomboş atamadığı pozisyon, dönüp vuramadığı top çok enteresan... İnanmadan vuruyor toplara... Nerde Başakşehir maçında tak diye uzak köşeyi görmesi, Fener maçında uçarak attığı kafa, nerde bu toplar...

10 numara mevkisinde oynayan Sosa'nın nerdeyse her maç oynamasına rağmen sürekli hücumu düşünen oyun yapısı içerisinde sadece bir asist, bir gol yapabilmiş olması da akıl alır gibi değil...
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2015, 18:03:17 Nartallo ]

Çevrimdışı Ozan E.

İki konuda fikirlerinizi almak istiyorum :)

Statta maci ayakta izlemenin mantigi nedir?
Onemli pozisyonlarda ve heyecanli anlarda ayaga kalkilmasini anliyorum ama o kadar da guzel koltuklar varken 90 dkyi ayakta izlemek hatta daha oncesinden hatirladigim koltuklarin uzerine basa basa izlemek bana sacma geliyor.

Bir de statlarda sigara icmek yasak degil mi? Her maca geldigimde icilen sigara yuzunden nefes darligi ceken maci oksure oksure izleyen biri olarak soruyorum bunu.
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2015, 17:58:11 Ozan E. ]

Çevrimdışı Ersoy

Sosa zaten böyleydi de Gomez'de ki düşüşte biraz takımdan kaynaklı.Takımda genel olarak bir düşüş var.
Bundan sonra her sene!

İki konuda fikirlerinizi almak istiyorum :)

Statta maci ayakta izlemenin mantigi nedir?
Onemli pozisyonlarda ve heyecanli anlarda ayaga kalkilmasini anliyorum ama o kadar da guzel koltuklar varken 90 dkyi ayakta izlemek hatta daha oncesinden hatirladigim koltuklarin uzerine basa basa izlemek bana sacma geliyor.

Bir de statlarda sigara icmek yasak degil mi? Her maca geldigimde icilen sigara yuzunden nefes darligi ceken maci oksure oksure izleyen biri olarak soruyorum bunu.

Oturan seyirciler fb-gs seyircileridir :) Biz takımımızı ayakta destekleriz :)

Koltukların üstüne basarak izleyenler olucaktır yinede yanlız birçok insan düşünecektir diye umut ediyorum :) Basanlar dana zaten :) Evinde ki koltuğunada ayakkabısı ile basıyorlardır mutlaka :)

Kapalı ortamlar hariç her tarafta sigar içmek serbest tribünler kapalı değil açık alan o yüzden içiliyor malasef :)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

@atalay Sizce stoperlerimiz nasil olmali ? Benim  hayalimde ki stoperlerden biri rhodolfo degil . Sahsen rakip forveti yipratan , takimi ateşleyen bir stoper istiyorum ben mesela :)

Stoper için gerekli olan 15-20 parametreden 10 üzerinden 7 alacak bir isim. Nedir bunlar?

Pozisyon ve alan oyunu bilgisi yüksek. Ön sezileri ve liderlik özellikleri güçlü. Hamle zamanlaması, çevre kontrolü, reaksiyon hızı ve agresyon becerisi yüksek. Pas metrajı uzun, ayağı düzgün, geriden topla katedebilen, seri, hızlı, çabuk, manevralı bir stoper.

Yani başka bir deyişle: Yüksek lisans mezunu asgari ücret ile çalışacak bir eleman lazım. 

Çevrimdışı Ensar

Töre'yi, Oğuzhan'ı, Kerim'i, Cenk'i anlarım, genç adamlar inişleri çıkışları olur...

Ama Sosa ve Gomez'in bu kadar dalgalı performansı beni çok şaşırtıyor... Biz bu adamların tecrübelerine para veriyoruz. Gomez'in o kornerde bomboş atamadığı pozisyon, dönüp vuramadığı top çok enteresan... İnanmadan vuruyor toplara... Nerde Başakşehir maçında tak diye uzak köşeyi görmesi, Fener maçında uçarak attığı kafa, nerde bu toplar...

10 numara mevkisinde oynayan Sosa'nın nerdeyse her maç oynamasına rağmen sürekli hücumu düşünen oyun yapısı içerisinde sadece bir asist, bir gol yapabilmiş olması da akıl alır gibi değil...
hay ağzına sağlık bende bunu diyecektim Gomez kesinlikle inanarak güvenerek vurmuyor , bugüne kadar toplara böyle vurduğu zaman o top girecek diye böyle kendinden emin vuruyordu