Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257368 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Tolgay geldiginde atiba tolgay oguzhan yapmaliyiz . Atiba iyi oynuyor ama topu ileri dogru tasimak yerine geri verince tepem atıyor.Orda topu baskasi almalı , biraz daha seri olmaliyiz.Ama adamin oyun tarzi da bu gerci , ona da bir sey diyemeyiz :)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Cok kötü oynamasak da inanilmaz derecede etkisizdik ve cok acik verdik.

Bence bu Mac tesadüf filan degil bu tür Puan kayiplarini yasamaya cok müsait bir Oyun Anlayisi var.

Özellikle Takim Savunmamiz cok cok kötü. Zaten önde etkili olamamamizin bas sebebi budur.

Alan daraltmak, Rakibi sikistirmak diye bir sey yok. Her hangi bir Uyum yok. Herkes kendi kendine topu kapmaya calisiyor ve bosu bosuna yoruluyor.

Yedigimiz ikinci golde Tolga'nin elbette büyük hatasi var ama daha önce Rodolfo'nun yaptigini kimse konusmuyor. Orada Adami önde karsilamaya gitse Beck her an kademeye girebilecek durumdaydi. Maalesef o uyum icersinde olmadiklari icin anlasamadilar. Bu tür uyumsuzluklari Sahanin her yerinde her dakika görebiliyoruz. Dolayisiyla ilk Golde kimsede hata aramaya gerek yok. Orta Sahada Rakiplerin elini kolunu sallayarak gelmesine devamli izin verirsen bu tür Golleri her zaman yersin, yiyoruz da zaten.

Bu Sorunlari sezon basindan beri görüyoruz da söylüyoruz da. Ancak Antalya macina kadar Takimda bir Özgüven vardi. Ne olduysa 4 Puan öne gectikten sonra oldu. Takimin özgüveni bozulunca bastan beri konusutugmuz Sorunlar hem Oyuna hem Tabela'ya yansimaya basladi.
Dediğin herşeye katılıyorum 'Yediğimiz ilk golde kimsede hata yok' kısmı hariç . O ilk golde geçmişten gelen hatalar var yaz transfer sezonunda orta saha transferi yapmamamız gibi.
Bizim oyunu kanatlara kadar yeterince genişletememiz daha doğrusu beklerimizin atak organizasyonlarında yeterince olmamaları,ortalarının genelde isabetsiz olmaları, kanat açık oyuncularımızın daha çok içe kat ederek oynamayı tercih etmeleri bunun sonucunda rakip takımın ceza sahasının önünde daha çok yığılarak sana içeriye sızma ve cepheden şut imkanını kısıtlaması , yetersiz olan bazı futbolcuların yanına formsuz olanların da eklenmesi , orta sahada ihtiyaç duyduğumuz nitelikte oyuncu eksikliği çekmemiz ve bunun daha kompak oyun oynamamıza da sorun teşkil etmesi, bunu gören takımların az ama çok etkili ataklar gerçekleştirmesi, takım boyunun uzun olması , bizim çok hücum etsek de etkisiz olmamıza karşı takımın da az sayıda pozisyona karşın çok gol bulmasına sebep oldu. Dediğin gibi puan kaybı kesinlikle tesadüfi değildi ve puan kayıpları yaşamaya çok müsait bir oyun anlayışımız var.

Ayrica bir tane gercekten hizli bir stopere ihtiyacimiz var , Tosic ' in yanindan gecti adam , o pozisyon sansimiza direkten döndü .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgay geldiginde atiba tolgay oguzhan yapmaliyiz . Atiba iyi oynuyor ama topu ileri dogru tasimak yerine geri verince tepem atıyor.Orda topu baskasi almalı , biraz daha seri olmaliyiz.Ama adamin oyun tarzi da bu gerci , ona da bir sey diyemeyiz :)
bir gelse işte daha 2 ay var en azından

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ersan gülümün gese derbisine yetişme ihtimali var mı ?

Çevrimdışı Tolga

ersan gülümün gese derbisine yetişme ihtimali var mı ?
Zor bence.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Şu "hızlı stoper" algısı bir bitsin artık. Kaçıncıya yazıyorum. Sorun hızlı stoper meselesi değil.

Sorun takım savunmasındaki savunma stratejilerinden kaynaklanan arızalar. Bu arızalar düzelmez ise hızlı, seri, çabuk, manevralı stoperde olsa fark etmez.

Çevrimdışı Anıl

Heh herzamanki gibi Gunah kecisini bulmussunuz yine baravo :claps:
Yiyemeyeceksiniz , Yedirmeyecegiz bu adami size !!
Bu kadar desteksiz sallanmaz , Bana dun sahada quaresma kadar kosan , Onun kadar istekli olan bir tane adam soyle ? Hak vereyim sana ! Ama yok..
Detaylı detaylı açıklamicam çünkü ne cevap vereceğini çok iyi biliyorum. Ama sadece şunu söylemek istiyorum dün Quaresma biraz iyi oynasa en az 2-3 gol attırırdı 1-2 tane de kendi atabilirdi. Staddan izleyince her şey daha net gözüküyor. Bana göre dün bizim adımıza sahanın en iyisi Oğuzhandı.

Çevrimdışı talha

Veli ne zaman geliyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

bir gelse işte daha 2 ay var en azından
4 ay var ne ikisi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Detaylı detaylı açıklamicam çünkü ne cevap vereceğini çok iyi biliyorum. Ama sadece şunu söylemek istiyorum dün Quaresma biraz iyi oynasa en az 2-3 gol attırırdı 1-2 tane de kendi atabilirdi. Staddan izleyince her şey daha net gözüküyor. Bana göre dün bizim adımıza sahanın en iyisi Oğuzhandı.
oğuzhanın sezonun tartışmasız en iyisi dün sürekli arayan zorlayan adamdı oğuzhan çok iyiye gidiyo q7 en azından 1 gol atmalıydı çok kötü değildi ama boş kaleye atamadı 2 0 oldu.

Çevrimdışı Anıl

oğuzhanın sezonun tartışmasız en iyisi dün sürekli arayan zorlayan adamdı oğuzhan çok iyiye gidiyo q7 en azından 1 gol atmalıydı çok kötü değildi ama boş kaleye atamadı 2 0 oldu.
Zaten çok kötüydü demiyorum ama takımın en iyisi falan değildi. Yazılacak çok şey var da gelen cevap hep aynı olunca insanın yazası gelmiyor :)

Çevrimdışı Ensar

Gomezin sorunun milli maçta ki olaylar olduğuna hiç ama hiç inanmıyorum. Büyük takımlardan gelmiş olabilecek transfer tekliflerinden dolayı kafası karışık olabilir.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Oğuzhanın dün çektiği şutlara dikkat çekmek isterim , geçen seneye kıyasla çok büyük gelişme var şutlarında :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Veli ne zaman geliyor

İlk kupa maçında 60'tan sonra sahada olur :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhanın dün çektiği şutlara dikkat çekmek isterim , geçen seneye kıyasla çok büyük gelişme var şutlarında :)
topla katetmesi de gayet iyidi 10 asisti bulabilirdi paslarını değerlendirseler nazar değmesin :icool:

Çevrimdışı Tolga

Çünkü güçlendi ama daha da iyi olabilir.

Tabi güçlenmesi sadece şutlarını da değil ikili mücadelelerde ayakta kalmasını ve rakibe pres yaparak top kazanmasını da sağlıyor. :)

Çevrimdışı cursedofdragon

4 ay var ne ikisi

yok 10 ay var :)

Devre arası kampına katılıyor tolgay 2 ay var işte. :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çünkü güçlendi ama daha da iyi olabilir.

Tabi güçlenmesi sadece şutlarını da değil ikili mücadelelerde ayakta kalmasını ve rakibe pres yaparak top kazanmasını da sağlıyor. :)
töre gibi değil bir de mental olarak oyun vizyonu görüşü olarak fersah fersah ilerde buda en büyük artısı

Çevrimdışı 38life

Gomezin sorunun milli maçta ki olaylar olduğuna hiç ama hiç inanmıyorum. Büyük takımlardan gelmiş olabilecek transfer tekliflerinden dolayı kafası karışık olabilir.

Ozaman artık kafası karışık olmasına gerek yok çünkü bu performansı devam ettiği sürece büyük takımlardan teklif gelmeyecek...

Çevrimdışı 38life

Tolga'nın; Çabukluk, sıçrama yeteneği, hareketlilik, esneklik yetileri üst düzey değil. Reaksiyon zamanı ve karar verme mekanizması problemli.

Adımlama tekniği kötü, yan toplarda yeterince iyi değil. Blokaj becerisi vasat, 1v1 becerisi keza öyle. İyi bir çizgi kalecisi yada alan kaleci değil. Ayakları ve oyun kurma becerisi kötü. Refleksleri, oyun okuması ve yer tutuşu vasat. İletişimi yetersiz. Saha içinde vücut dili ve enerjisi negatif. Ekstrası yok.

Jose Sambade'nin kendisi için olumsuz rapor sunduğu ve gönderilmesini istediği bir kaleci. Neyi tartışıyorsunuz?

Günay mı Tolga mı?

Çevrimdışı Tolga

yok 10 ay var :)

Devre arası kampına katılıyor tolgay 2 ay var işte. :)
Tolgay nasıl kampa katılacaksa ben de onu anlamıyorum :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgay nasıl kampa katılacaksa ben de onu anlamıyorum :D
şubat sonunda tolgay süre almaya başlar  :icool:

Çevrimdışı Tolga

töre gibi değil bir de mental olarak oyun vizyonu görüşü olarak fersah fersah ilerde buda en büyük artısı
Töre çoğu kişinin de söylediği gibi duygusal biri.

Milli maçlarda oynatılmayınca morali bozuldu hatta İzlanda maçında gördüğü kırmızı kartı da ona bağlıyorum.

Töre öyle bir an da kenara atılacak bir oyuncu değil fakat kendini bir an evvel toparlaması lazım dün de kötüydü.

Çevrimdışı Tolga

şubat sonunda tolgay süre almaya başlar  :icool:
En başından beri Mart sonu diyorum da umarım daha erken döner :)

Tabi şu var sahaya ayak basması demek çıkıp kaldığı yerden devam edeceği anlamına da gelmiyor.

Bu tarz uzun sakatlıkları atlatıp eski haline dönmek zaman alır o yüzden Tolgay'ın tam kapasiteyle katkı vermesi için dönüşünün üzerine 1 ay daha eklemek lazım.