sampiyonlar iyi oynayip kazandigin maclarla degil kotu oynayip kazandigin maclarla geliyor, ve rakipler bunu gercekten cok iyi yapiyor. dun tolga o golu yemese bu kadar kolay demoralize olmazdik. ersani begenmiyoruz, (ki bende cok begenmiyorum) yoklugunda 2 macta 5 gol yedik. dun sahaya senol gunesin surmus oldugu taktik bu zeminide hazirladi. 3 yanlis ayni anda yapilinca senin yaptigin dogrunuda goturuyor.
senelerdir takimin gosterdigi bu asiri dramatik performans farkliligi ve hayal kirikliklari taraftari nispeten ruh hastasi haline getirdi.
benim moralim cok bozuk, ve o tolgaya asiri derecede sinirliyim. rakiplerin kriz anlarini dogru hamle ve durusla atlatabilirken, besiktas bunu beceremiyor. bu 101. yildan beri boyle. kamcilandikca dirilmemiz gerekirken dahada dagiliyoruz. giden liderlik geri gelir gelmez bilemem, ama sampiyon olmak isteyen takimin basta kalecisi, ve geri kalan 10 adam icerisinde en az 5-6 tanesi o ligde mevkisinin en iyisi olmazsa sampiyonluk cok zor geliyor.
bir maca baslarken "Allahim ne olur abuk subuk bir gol yemesin"diye dua ediyoruz. Tolga geldiginden beri birisi bana "ya su macta adam bize puan aldirdi desin" bu defans oyuncusununda ruh halini bozar. bizim Gunay'in Tolga'dan eksigi nedir arkadas?
tek arzum, yonetimin fakir edebiyatini bir kenara birakip adam gibi bir kaleci ve bir stoper almasidir. iki senedir fakir edebiyati ve yetersiz oyuncular yuzunden sampiyonluklar gitti. bak yine soyluyorum bu kalitedeki kalecilerle sampiyon olamayiz.