Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7260460 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Ben şunu anlamıyorum Quaresma formunda oynarken bile burada hala Quaresma tartışmak zorunda kalıyoruz. Yok bilerek pas atmadı Quaresma yı dışlıyolar falan. Quaresma formunda işte. Böyle saçma muhabbetler yapmak yerine Quaresma klipleri falan yapın ne bileyim yani iyi güzel oynuyor işte Quaresma inşallah hep böyle formunda olur istatistik yazar. Çünkü bu oyuncuların yapacağı istatistiklerle takımımız puan toplayacak ve o puanlarla da kupalar kaldıracak. Renkliler kendilerinin en dandik oyuncularını bile savunurken siz oyuncuların arasını bozup en formda oyuncunuzu eleştiriyorsunuz. Hayır Oğuzhan hiç istatistik yapmasa çok kötü falan yine anlayacağım da yahu bu adam gol atıyor attırıyor ama siz ısrarla Quaresma hayranı olduğunuz için herkes ona gol attırsın herkes ona versin topu istiyorsunuz. Biraz mantıklı düşünün. Gerçi mantıklı düşünseniz şu adamı körü körüne savunmazdınız ya neyse.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu sene yine Nisan-Mayıs aylarında stres küpü olucaz. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2015, 19:46:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben şunu anlamıyorum Quaresma formunda oynarken bile burada hala Quaresma tartışmak zorunda kalıyoruz. Yok bilerek pas atmadı Quaresma yı dışlıyolar falan. Quaresma formunda işte. Böyle saçma muhabbetler yapmak yerine Quaresma klipleri falan yapın ne bileyim yani iyi güzel oynuyor işte Quaresma inşallah hep böyle formunda olur istatistik yazar. Çünkü bu oyuncuların yapacağı istatistiklerle takımımız puan toplayacak ve o puanlarla da kupalar kaldıracak. Renkliler kendilerinin en dandik oyuncularını bile savunurken siz oyuncuların arasını bozup en formda oyuncunuzu eleştiriyorsunuz. Hayır Oğuzhan hiç istatistik yapmasa çok kötü falan yine anlayacağım da yahu bu adam gol atıyor attırıyor ama siz ısrarla Quaresma hayranı olduğunuz için herkes ona gol attırsın herkes ona versin topu istiyorsunuz. Biraz mantıklı düşünün. Gerçi mantıklı düşünseniz şu adamı körü körüne savunmazdınız ya neyse.

Quaresma'ya kimse yüklenmedi ya da onu tartışmadı bu hafta zaten iyi oynadı.

Oğuzhan pas atmadı diye Quaresma delisi çoğunluk çocuğun anasına avradına kadar sövdüğü için bu tartışmalar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bundan 4 ay once ne dediysem aynisini tekrarliyorum, hakli cikmaktan dolayi mutlu degilim ama gorunen koy kilavuz istemezdi;

Quaresma 3 buçuk senelik Fikret Orman doneminin en buyuk transfer hatasidir.

Takimin Samet Aybaba ile baslayip Bilic ile devam eden ve artik yavas yavas oturan iskeletinin ahengini ve ritmini israrla bozan futbolcudur Quaresma.

Bu sezon defalarca tekrarlanan tiki taka benzetmesi yaptigimiz kisa ve hizli tek pas aksiyonlarinda Quaresma'yi goren oldu mu hic? Hayir, cunku onun derdi topu ayagina isteyip aldiginda da kaleye dogru dribling yapmak. Pas tercihleri %80 yanlis, basit oynamayi beceremiyor, kanat beki ile (Tosic, Ismail veya Beck) hep uyumsuz.

Bunlar isin taktik, teknik boyutu. Bence bundan daha onemlisi isin bir de psikolojik boyutu var ki bu noktada benim dusuncem su; Quaresma gercekten psikolojik sorunlari olan bir sporcu. Hazirlik macinda bile devre arasinda oyundan ciktigi icin hocasina el kol hareketleri yapan, kendisine yapilan faullerde duduk calinmadigi zaman israrla cezayi rakip futbolcuya arkadan tekme atarak kesmeye calisan, spor ahlaki son derece zayif bir karakter.

Ben Beşiktaş'i oynadigi guzel futbolun otesinde ozellikle Cenk Tosun, Gokhan Tore, Oguzhan Ozyakup, Ersan Gulum ve Olcay Sahan gibi gurbetci kokenli futbolcularimiz arasindaki sicak arkadaslik ortami, o guzel uyum ve kolej takimini andiran havasi yuzunden seviyorum ve takip ediyorum. Quaresma bu harika ortami sabote etmeye programlanmis bir bomba, bir bilgisayar virusu gibi.

Sivasspor macinda 80. dakikada defanstan top cikarmis, Iskenderbey macinda topa kendisi vurmamis da Cenk Tosun'a guzel asist yapmis, bunlar benim icin cok buyuk anlam ifade etmiyor. Her mac 5 gol 5 asist de yapsa Quaresma hep ayni Quaresma. Quaresma benim icin Iskenderbey macinda 78. dakikada Cenk Tosun'a yaptigi asist degil 82. dakikada iceride musait durumda en az 3 takim arkadasi varken rakibine saygisizca yaptigi o gereksiz rabonadir her zaman.

Bu takimdan gittigi gun sabah kalktigimda ilk isim en yakin Kartal Yuvasi'na gidip bol sifirli bir alisveris yapmak olacak.

:claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

O kadar söyledik Quaresma'yı transfer etmeyelim diye çünkü bu tartışmaların olacağı o kadar barizdi ki.

13. haftaya giriyoruz ama maalesef hala Quaresma'yı tartışmak zorunda kalıyoruz iyi ya da kötü oynasa da.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Ben mac esnasinda cok heycanli takip ettigim icin o an pozisyonları takip edemiyorum
Ama mactan sonra ozeti izleyince veya videolari izleyince Quaresmanin yaptigi hataları ve defolarini görüyorum ve sizlere HAK veriyorum @Kadir Güney @Çağrı
Oyuzden mac heyecani ve gerginligi ile bazen abartabiliyorum bazi şeyleri
Dedgim gibi ven mac izlerken kendimi cok kaptırdığim icin pozisyonları cok iyi suzemiyorum sizin gibi..
:alala:  quaresmaya atılmayanları görüyorsun ama :D  @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı brkntcnr

Oğuzhan pas atmadı diye Quaresma delisi çoğunluk çocuğun anasına avradına kadar sövdüğü için bu tartışmalar.
Abi bende onu anlamıyorum ya kötü oynasa yine savunuyorlar iyi oynasa adamı övmek yerine niye ona pas atılmıyor deniyor çok değişik bir profil. Ayrıca sene başından beri Gomez ve Cenk defalarca boşa koşu yaptığı halde araya kaçtıkları halde pas alamadıkları pozisyonlar oldu hiçkimse burada niye pas atılmadı yazdı. Bazıları istiyor ki Gomez in trabzon maçında Quaresma ya bıraktığı o pozisyon gibi kale boş bile olsa quaresma ya atılsın Quaresma gol atsın. Yani burada yazanların geneli de futbolun ucundan tutmuş en azından halı sahada oynayan isimler. Saha içinde bazen böyle şeyler olur her atılmayan pasta kıyamet kopartılırsa takım olunamaz zaten. Ama yazılanları okuyunca ağzım açık kalıyor çünkü halı saha muhabbetleri bunlar sen bana vermedin ben sana atmadım falan komik ve yakışmıyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kufur edenlere diyecek soz bulamıyorum acikcasi
Ben Hocbir futbolcumuza kufur etmiyorum Mustafaya bile
Ama Sinir oluyorum Sevmiyorum hatta yuzunu görmeye bile tahammül edemiyorum o ayri
Kendimi yipratmamak icin o sahaya adim attigi an ben bulundugum yeri terkediyorum :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

evet bilinçli vermedi ve vermemiş olmasınıda sonuna kadar destekliyorum
quaresma artık kendisinin her şey olduğu bir takımda oynamadığını farketmesi lazım.
ya takıma uyacak ve takım oyununu bozmayacak yada taraftar ne kadar isterse istesin oyuncular onu sahada dışlayacaklar.
istediğiniz kadar burda tepinin quaresma haraketlerini düzeltmez ve bencillikten arınmazsa
bu takımdan bizzat oyuncular tarafından dışlanacak. Almeida nın her maç kafasına dört beş top indiren
quaresma nerde lig başından beri toplasan Gomeze öyle iki yada üç pas attı.
Geçeceksiniz onu bu adam takıma değil kendine oynuyor. Hak ettiğinide alır bu kadar basit.
bu arada Cenk ede bir çift lafım olacak şu bir an önce gol atma stresinden çıkmalı artık
bu pozisyonlarıda harcamasına neden oluyor daha sakin olmalı sürekli kendini gösterme derdinde
buda hata yapmasına neden oluyor. Birde kendini gereksiz yere yoruyor daha sakin olsa çok daha
başarılı olacak. artık bu quaresma muhabbetinden sıkıldım oğuzhan bilerek pas vermemişmiş aynı maçta
quaresma bilerek kaç pası vermedi pozisyonu öldürdü illaki asist olması gerekmiyor sen orda durup kendi etrafında bir kere
dönersen rakip defans yerleşir bir bakın beck maç boyunca kaç defa boşa çıkıyor atak bindirecek
her seferinde attığı deparla kalıyor quaresma içe yöneliyor iki kişinin arasına giriyor çalım atmaya
çalışıyor. Kimse farkında değilmi quaresmanın oynadığı maçlarda hızımızı kaybediyoruz.
iyi inceleyin hiç quaresma sahadayken baskın gol atabildikmi. quaresma bu takımın hücum hızına
büyük ölçüde zarar veriyor. Bu açık ve net. Tartışılacak bile bir yanı yok
+1903
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

:alala:  quaresmaya atılmayanları görüyorsun ama :D  @Yunus Emre Dökmeci
:D Ozinin ki Cok barizdi abi :bandit:

:claps: :claps: :claps:
Son maclarda oldukca basit oynuyor
Hatta tajimda en iyi Diagonal pas atan ve oyunun yonunu en iyi değiştiren oyuncu konumunda
Bazen kendini kaptirip bir calim daha atayim tarzi hareketlere giriyor bunu inkar eden yok..
Mesela 2 guzle pas attiysa 3cude mutlaka kendini kaptırıp gereksiz hareketlere başvuruyor..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

Fikret başkanı çok seviyorum ve bugüne kadar yaptığı birçok hata oldu ama sadece bi tanesi beni çok üzdü ve içime oturdu o da 17 numara transferi.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Almayın dedik be
Kendi adina konusursan daha iyi olur
Bizde alin dedik iyikide alindi :bandit:

Çevrimdışı ozan062

töre kadar atak harcıyan varlık yoktur bu dunyada:)

sakın q7ye laf etmeyin bakayım :))

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2015, 20:05:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bakın bazı şeyler tesadüf değil.

Quaresma geldi önce Töre'ye saldırdı aynı grup 7 numarayı vereceksin diye, olmadı yiyemediler.

Arkadan Olcay'a saldırdılar sen mi oynayacaksın bu varken diye o da olmadı adam süper girdi sezona.

Şimdi Oğuzhan.

Herkesin kendine gelmesi lazım bunların hepsi yaş ortalaması 3 aşağı 5 yukarı belli olan ergen grup ve bir adam için bütün takımı sabote etmeye hazırlar.

Bu durumun çok iyi yönetilmesi lazım yarın öbür gün stadımıza geçeriz bu durum büyük kaos yaratır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı F1903

Belki saf yetenek olarak Quaresma'nin yarisi olarak gorulmeyen Olcay takima ve skora katki anlaminda Quaresma ile kiyas bile kabul etmez. Tartismasiz ligimizin en ''underrated'' oyuncusudur Olcay.

Bir kanat oyuncusunda olmasi gereken en onemli ozellige sahiptir; hemen hemen butun hucum aksiyonlarinda ozellikle arka direge dogru kosular yapar, tek forvet gibi gorunen oyun duzeninde ikinci bir forvet gibi gol bolgelerinde sorumluluk ustlenir, gol atar, asist yapar. Muhtemelen bu ozelligini de Almanya'da aldigi dogru futbol egitimine borcludur. Gercek bir forvet oyuncusu olmadigi icin finishing'i belki yuksek degildir ama mac basina girdigi gol pozisyonu sayisi takdire sayandir.

Bence Olcay'in tek eksikligi istikrar sorunu. Takimdaki dorduncu sezonu ve hala sezon icerisinde cok bariz inis cikislar yasiyor. 5 hafta ustuste gol ve asistler yapan Olcay bir bakmissin sonraki 5 hafta ortada gozukmuyor. Oyununu belli bir standarda sabitleyebilen bir Olcay bu takimin kilit oyuncusu olur. Milli takimda ozellikle Katar macinda yaptigi katkiyla da gurur duydum.

Çevrimdışı OrhanAker

Bu adam futbolu birakana kadar tartışacağız herhalde ama iki tarafta geri adım atmayacak.adam dünyayı dolaştı sadece biz varız savunan.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar quaresma ya seversin ya sevmezsin bu futbolcunun zaten ortasi yok. Sevenler taparcasina seviyor olumlu tek pasini bile ilahlastiriyor. Sevmeyenler ise bir kotu paisnda yerden yere vuruyor. Bu futbolcuyu sevenlerin veya sevmeyenlerin maalesef ortasi yok. Quaresma gol kacirinca kafsinkafli kufuru ederler, Gomez kacirdimi ayni golu olur kacar derler.  Oguzhan olayini cokda abartmamak lazim. Muhim olan bir art niyet var mi yok mu ona bakmak lazim. Keza Quaresmanin vermedigi paslar icinde. Quaresmanin Gelmesine en cok karsi cikanlardan biriydim, ama forum ekibinin (bende dahil) istedigi Cacik (bir sey olmayacagi icin cacik diyorum) gelmedigi diye cok da uzulmuyorum.
Belki Cacik gelseydi Oguzhan ona pas atmasaydi veya Cacik pas atmasaydi bu kadarda cok elestirmeyecektik.

Çevrimdışı ZEKI

Besiktasin futbolcusuna ve taraftarina hakaret iceren msglar tarafimdan silinecektir. Lutfen msglarinizi editleyiniz.

Çevrimdışı Deniz

Oguzhan Quaresma Olcay fark etmez hepsi bu takimin futbolcusu ,birini savunacam diye digerine kufurler hakaretler eden adam taraftarligini gozden gecirsin.pas atmis atmamamis bunlari takimin teknik direktörü degerlendirir gözlemler ,kimin kime pas atip atmayacağına tv basindaki adam karar veremez.ligde lideriz avrupada lideriz ama her gun birileri bir oyuncuyu hedef haline getiriyor bu kadar da olmaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada bugün hannover deki Kenan Karaman 1 gol 1 de asist yaptı maç boyunca da baya iyi oynadı. Çöksek bu çocuğa keşke.

Çevrimdışı Deniz

İkili tartışmalari uzatmayalim arkadaslar ,konusmak istediginiz seyleri ozel mesaj yolu ile konusun okuyanlara eziyet oluyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Yarın küfür etmeyin, ettirmeyin.

Galatasaray maçında ceza alabilirsiniz. TFF yoklar mutlaka..

Dikkat...
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Yarın küfür etmeyin, ettirmeyin.

Galatasaray maçında ceza alabilirsiniz. TFF yoklar mutlaka..

Dikkat...
Eyvah eyvah
Yarin ins Koy su Akhosara ins tezahurati yapilmaz :by2: