Ne yapalim alkislayalim mi Bilincli.olarak pas vermedi Bravo Ozi diye 
Ne kufur ettim nede yanlis bir kelime soyledim ama Ozi bunu ilk kez yapmadi @Anıl 3 mactir 3 kez Gol pzoisyonunda iken bilincli olarak Pas vermedi Quaresmaya.
Quaresmaya gelince az yukarida yazdiklarimi oku , Dusurstce adam gibi hatalarini ve defolarini yazdım koru korune falan savunmuyorum sizin dediginiz gibi...
evet bilinçli vermedi ve vermemiş olmasınıda sonuna kadar destekliyorum
quaresma artık kendisinin her şey olduğu bir takımda oynamadığını farketmesi lazım.
ya takıma uyacak ve takım oyununu bozmayacak yada taraftar ne kadar isterse istesin oyuncular onu sahada dışlayacaklar.
istediğiniz kadar burda tepinin quaresma haraketlerini düzeltmez ve bencillikten arınmazsa
bu takımdan bizzat oyuncular tarafından dışlanacak. Almeida nın her maç kafasına dört beş top indiren
quaresma nerde lig başından beri toplasan Gomeze öyle iki yada üç pas attı.
Geçeceksiniz onu bu adam takıma değil kendine oynuyor. Hak ettiğinide alır bu kadar basit.
bu arada Cenk ede bir çift lafım olacak şu bir an önce gol atma stresinden çıkmalı artık
bu pozisyonlarıda harcamasına neden oluyor daha sakin olmalı sürekli kendini gösterme derdinde
buda hata yapmasına neden oluyor. Birde kendini gereksiz yere yoruyor daha sakin olsa çok daha
başarılı olacak. artık bu quaresma muhabbetinden sıkıldım oğuzhan bilerek pas vermemişmiş aynı maçta
quaresma bilerek kaç pası vermedi pozisyonu öldürdü illaki asist olması gerekmiyor sen orda durup kendi etrafında bir kere
dönersen rakip defans yerleşir bir bakın beck maç boyunca kaç defa boşa çıkıyor atak bindirecek
her seferinde attığı deparla kalıyor quaresma içe yöneliyor iki kişinin arasına giriyor çalım atmaya
çalışıyor. Kimse farkında değilmi quaresmanın oynadığı maçlarda hızımızı kaybediyoruz.
iyi inceleyin hiç quaresma sahadayken baskın gol atabildikmi. quaresma bu takımın hücum hızına
büyük ölçüde zarar veriyor. Bu açık ve net. Tartışılacak bile bir yanı yok