Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256723 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Zaten sıkıntı da bu ya geçen bunu anlatmaya çalıştım ben yanlış anlaşıldı.

Bu hatalar birikiyor Yunus Emre. Her maç 3-4 kez bunları yaptı 6-7 hafta boyunca ister istemez cephe aldı oyuncular da.

Sanki hiçbir şey yokmuş da Oğuzhan keyfinden pas atmıyormuş gibi yüklenildi yaptığı yanlış olsa da. Quaresma'nın bunları yapmaması gerek artık.
@Çağrı dikkat ettim ortaları hep gec acmis , Cenk 1-2 pozisyonda bombos ellerini kaldirip Top istemis o an acsa ortaları Cenk 2 Gol daha atabilirmis ama O 1 calim daha atip oyle acmis ortaları bunlar Eksileri..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Kadir Foto yanıltıyor insani
Videoyu izle
4-5 kez ust uste izledim topu saga cektigi an Oziye pas atma açısı kapaniyor , + olarak kendisini Sut atmaya hazırlamış kafasini kaldirmiyir kaleyi gormeden kaleye vurmuş
Bunu korumak icin söylemiyorum videoyu 1-2 kez izlesen anlarsın ama Ozi görüyor bilincli olarak atmiyor topu ayni sey degil
Ozellikle izledim kafasini kaldirmiyor net sekilde Oziyi görmüyor..

Kafasını kaldırmamasının sebebi var. Topu alıp geriye çektiği an sadece şut çekmeyi düşünüyor. Bugüne kadar yapılmış hakkında ne kadar video varsa izle tonla örneğini göreceksin.

Orada topu sol ayağına aldığı zaman bakmadan ezbere gönderebilir. Çünkü Oğuzhan'ın orada olduğunu kendisi de çok iyi biliyor.

6-7 metre önüne o pası vermiş olsa net gol şansı olacak ama yapmıyor SOL ayağıyla şut çekiyor.

Siz bir pozisyonu o kadar konuşuyorsunuz ki aynısını onun hakkında herkese yapması için fırsat veriyorsunuz.

İyi oynadığı zaman övülüyor hatta Quaresma hemen girmeli diyebiliyorum maç sonu okuduğum mesaj ise "Quaresma BENCİLLİK" yaptı kinayesi oluyor.

Başta bu pozisyon olmak üzere çizgideyken bomboş Gökhan'a atmaması Beck'in bindirmelerine son çare gözüyle bakması gibi birçok beğenmediğim hareketi vardı fakat yazmadım çünkü daha fazla artısı oldu.

Birkaç kişi oyuncu sevgisini takım sevgisinden yukarıda gördüğü müddetçe her maç buraya hatalarını koyacağım.

Aynı takımda topun önüne dengesizce kendini atıp sakatlanmayı göze alan da var boş pozisyonda pası Cenk'e veren de. Birisinin burada adı anılmadı diğerinin yapmaması garip olacak işi göğe çıkarıldı.

Kafasını kaldırmamasının sebebi var. Topu alıp geriye çektiği an sadece şut çekmeyi düşünüyor. Bugüne kadar yapılmış hakkında ne kadar video varsa izle tonla örneğini göreceksin.

Orada topu sol ayağına aldığı zaman bakmadan ezbere gönderebilir. Çünkü Oğuzhan'ın orada olduğunu kendisi de çok iyi biliyor.

6-7 metre önüne o pası vermiş olsa net gol şansı olacak ama yapmıyor SOL ayağıyla şut çekiyor.

Siz bir pozisyonu o kadar konuşuyorsunuz ki aynısını onun hakkında herkese yapması için fırsat veriyorsunuz.

İyi oynadığı zaman övülüyor hatta Quaresma hemen girmeli diyebiliyorum maç sonu okuduğum mesaj ise "Quaresma BENCİLLİK" yaptı kinayesi oluyor.

Başta bu pozisyon olmak üzere çizgideyken bomboş Gökhan'a atmaması Beck'in bindirmelerine son çare gözüyle bakması gibi birçok beğenmediğim hareketi vardı fakat yazmadım çünkü daha fazla artısı oldu.

Birkaç kişi oyuncu sevgisini takım sevgisinden yukarıda gördüğü müddetçe her maç buraya hatalarını koyacağım.

Aynı takımda topun önüne dengesizce kendini atıp sakatlanmayı göze alan da var boş pozisyonda pası Cenk'e veren de. Birisinin burada adı anılmadı diğerinin yapmaması garip olacak işi göğe çıkarıldı.
Evet belirli bir Ezberi var bu konuda haklisin
Bazen Bostaki adami cok iyi görüp cok iyi paslar atiyor ama bazen oyun icinde kendini kaptırıp bostaki adami gormeyip bir calim daha atip oyle pas veriyor tabi ozamanda pozisyon bitmis oluyor bunlarda eksileri
Simdi videoyu dikkatlice izleyince farkettim yukardada yazdim Bir iki poziyonda ortayı Calim atmadan once açsa Net pozisyonlar yakalayabilirmisiz.

Çevrimdışı AmaralGürses

Bizim Takımın en büyük sorununun set oynayamaması Olduğunu düşünüyorum. Samet döneminden beri böyle. Paldır küldür hücum paldır küldür defans gelişme olmakla beraber hala kötüyüz bu konuda. Iskenderbey maçında bile al ver yapamıyoruz oyunu forse edemiyoruz, hızı ve tempoyu ayarlayamıyoruz. Tolgay dönmeden de ayni sorun devam edecek gibi duruyor. Her maç bunun sıkıntısını çekiyoruz az veya çok, pasla yormamıyoruz rakibi.

Ben mac esnasinda cok heycanli takip ettigim icin o an pozisyonları takip edemiyorum
Ama mactan sonra ozeti izleyince veya videolari izleyince Quaresmanin yaptigi hataları ve defolarini görüyorum ve sizlere HAK veriyorum @Kadir Güney @Çağrı
Oyuzden mac heyecani ve gerginligi ile bazen abartabiliyorum bazi şeyleri
Dedgim gibi ven mac izlerken kendimi cok kaptırdığim icin pozisyonları cok iyi suzemiyorum sizin gibi..

Bizim Takımın en büyük sorununun set oynayamaması Olduğunu düşünüyorum. Samet döneminden beri böyle. Paldır küldür hücum paldır küldür defans gelişme olmakla beraber hala kötüyüz bu konuda. Iskenderbey maçında bile al ver yapamıyoruz oyunu forse edemiyoruz, hızı ve tempoyu ayarlayamıyoruz. Tolgay dönmeden de ayni sorun devam edecek gibi duruyor. Her maç bunun sıkıntısını çekiyoruz az veya çok, pasla yormamıyoruz rakibi.

Oyunu FORSE edemiyormuyuz :o_o: :o_o:
Ligin basindan beri oynadigimiz her macta Avrupa maclarida dahil Oyunu Forse ettik her alanda rakiplere ustunluk kurduk Bursa maci haric
Uefa da bile %91 ile en yuksek pas isabetine sahip takım biziz oyuzden bu konuda size katılmıyorum..

Çevrimdışı AmaralGürses

Oyunu FORSE edemiyormuyuz :o_o: :o_o:
Ligin basindan beri oynadigimiz her macta Avrupa maclarida dahil Oyunu Forse ettik her alanda rakiplere ustunluk kurduk Bursa maci haric
Uefa da bile %91 ile en yuksek pas isabetine sahip takım biziz oyuzden bu konuda size katılmıyorum..

Tam olarak onu kastetmedim, evet boğuyoruz rakibi; presle kapıyoruz, saldırıyoruz, çabuk çıkıyoruz sonra aynı şekilde kaybedip geri dönüyoruz. Ilkini ikincisinden fazla yaptığımız için de forse etmiş oluyoruz. Yani bizim forse etmemiz kontrollü bir forse etme değil mesela atletico gs maçındaki gibi değil, tabi ki aynısını beklemiyorum ama biz hangi yöne gitsek Allah Allah nidalarıyla..

Çevrimdışı Kalyoncu

Tam olarak onu kastetmedim, evet boğuyoruz rakibi; presle kapıyoruz, saldırıyoruz, çabuk çıkıyoruz sonra aynı şekilde kaybedip geri dönüyoruz. Ilkini ikincisinden fazla yaptığımız için de forse etmiş oluyoruz. Yani bizim forse etmemiz kontrollü bir forse etme değil mesela atletico gs maçındaki gibi değil, tabi ki aynısını beklemiyorum ama biz hangi yöne gitsek Allah Allah nidalarıyla..

Kısaca set oyunu oynuyamıyoruz daha sakin kalamıyoruz diyosun bu birazcıkta o set oyununa geçirecek orta sahanın olmamasından bu oyun tarzıyla avrupada başarılı olucaz gibi gelmiyo

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

Aynen onu kastediyorum. Tolgay dışında bunu yapacak pek oyuncumuz da yok. Oğuzhan da var gerçi ama ondan da ofansif beklenti yüksek. Ya transfer ya da sağlam bir tolgay Lazım en kısa zamanda.
Ben zaten %70 elendik Gözüyle bakıyorum Avrupa'da ama en azından ligde iddiamizi sürdürebilmek için oyunu regüle edebilmeliyiz..

Çevrimdışı can1903

Ne rabona ne trivela

basit oyna Quaresmaaaaaa  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Ismail Koybasi FANATIKe Aciklamalarda bulundu

Hocam Yeteneklerime İnandığını soyledi. Bana , benim oldugum yerde yeteneklerini sahaya yansitmayan kimse duramaz , sende bu kalite fazlasıyla var . Sahaya cik ve uygula dedi.Bana buyuk destek oldu ifadelerini kullandi.

Hayata Bakisim degisti..

Senol hocanin söylediklerini saha icinde birebir gerceklestirmeye çalıştığını soyleyen 26 yasindaki futbolcu " futbola ve hayata bakis felsefem degisti , Senol hocama sonsuz Tesekkur ediyorum. ligde Sampiyonluk Uefada da Final istiyoruz " sozlerini sarfetti..

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Anıl

2 gündür Oğuzhan başta olmak üzere diğer oyuncuların ne anaları ne bacıları kaldı Quaresmaya çok pas atmıyolarmış diye. Sanırım bu yazdığım şey neden bizim 7-8 yılda 1 şampiyon olabildiğimizin tek cümlelik özeti. İnsan Quaresmaya pas atmıyolar demeden önce biraz düşünür Quaresma acaba attı mı diye. Kendim böyle bir şey söylememiş olmama rağmen söyleyenler adına utanıyorum. 2 gündür her mecrada ana avrat küfür edilen kişi sezon başından beri tartışmasız en iyi oyuncumuz. Ayıp..

Çevrimdışı can1903

2 gündür Oğuzhan başta olmak üzere diğer oyuncuların ne anaları ne bacıları kaldı Quaresmaya çok pas atmıyolarmış diye. Sanırım bu yazdığım şey neden bizim 7-8 yılda 1 şampiyon olabildiğimizin tek cümlelik özeti. İnsan Quaresmaya pas atmıyolar demeden önce biraz düşünür Quaresma acaba attı mı diye. Kendim böyle bir şey söylememiş olmama rağmen söyleyenler adına utanıyorum. 2 gündür her mecrada ana avrat küfür edilen kişi sezon başından beri tartışmasız en iyi oyuncumuz. Ayıp..
Taraftarımızın %90'ının

IQ'si ; 50 filan.

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2015, 19:13:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

İhtiyacımız olan kanat/forvet oyuncusu. Müthiş potansiyelli. Şöyle oyunculara biraz parayı kıyıp alabildiğimiz zaman mali olarak rahatlamışız demektir.

Lozano'yu da Porto kapatır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

katılmıyorum

Taraftarımızın %90'ının

IQ'si ; 50 filan.

bizim taraftarımız diğer takım taraftarlarına oranla katbe kat akıllıdır..
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

:ok:
Ne yapalim alkislayalim mi Bilincli.olarak pas vermedi Bravo Ozi diye :bandit:
Ne kufur ettim nede yanlis bir kelime soyledim ama Ozi bunu ilk kez yapmadi @Anıl 3 mactir 3 kez Gol pzoisyonunda iken bilincli olarak Pas vermedi Quaresmaya.
Quaresmaya gelince az yukarida yazdiklarimi oku , Dusurstce adam gibi hatalarini ve defolarini yazdım koru korune falan savunmuyorum sizin dediginiz gibi...

Çevrimdışı can1903

Ne kufur ettim nede yanlis bir kelime soyledim ama Ozi bunu ilk kez yapmadi @Anıl 3 mactir 3 kez Gol pzoisyonunda iken bilincli olarak Pas vermedi Quaresmaya.
Quaresmaya gelince az yukarida yazdiklarimi oku , Dusurstce adam gibi hatalarini ve defolarini yazdım koru korune falan savunmuyorum sizin dediginiz gibi...
Ozi needen sadece Quaresmaya vermiyor acaba  :alala:

Çevrimdışı can1903

katılmıyorum

bizim taraftarımız diğer takım taraftarlarına oranla katbe kat akıllıdır..
Onlarında %92 filan

Çevrimiçi Necmi

:nerd: şu anda bu konuda avrupanın en iyilerinden biriyiz.
attığımız goller ders niteliğinde okutulur. Aslında tam tersi bizim takımın en
kötü alışkanlığı zaten fazla pas yapması 3 pasda gol vuruşu yapmak varken altı yedi pasla birbirlerine ikram
ediyorlar biz avrupanın pas yüzdesi en yüksek ekiplerindeniz bu konuda kafaya oynuyoruz :D
zaten bütün maçlarda oyunu forse ediyoruz sıkıntıda bu ya nasılsa atar kazanırız rahatlığı oluşmaya
başladı takımda o nedenlede bol bol kaçırıyorlar bu rahatlık bir nevi M.A.F dönemine andırıyor.

Çevrimdışı F1903

Bundan 4 ay once ne dediysem aynisini tekrarliyorum, hakli cikmaktan dolayi mutlu degilim ama gorunen koy kilavuz istemezdi;

Quaresma 3 buçuk senelik Fikret Orman doneminin en buyuk transfer hatasidir.

Takimin Samet Aybaba ile baslayip Bilic ile devam eden ve artik yavas yavas oturan iskeletinin ahengini ve ritmini israrla bozan futbolcudur Quaresma.

Bu sezon defalarca tekrarlanan tiki taka benzetmesi yaptigimiz kisa ve hizli tek pas aksiyonlarinda Quaresma'yi goren oldu mu hic? Hayir, cunku onun derdi topu ayagina isteyip aldiginda da kaleye dogru dribling yapmak. Pas tercihleri %80 yanlis, basit oynamayi beceremiyor, kanat beki ile (Tosic, Ismail veya Beck) hep uyumsuz.

Bunlar isin taktik, teknik boyutu. Bence bundan daha onemlisi isin bir de psikolojik boyutu var ki bu noktada benim dusuncem su; Quaresma gercekten psikolojik sorunlari olan bir sporcu. Hazirlik macinda bile devre arasinda oyundan ciktigi icin hocasina el kol hareketleri yapan, kendisine yapilan faullerde duduk calinmadigi zaman israrla cezayi rakip futbolcuya arkadan tekme atarak kesmeye calisan, spor ahlaki son derece zayif bir karakter.

Ben Beşiktaş'i oynadigi guzel futbolun otesinde ozellikle Cenk Tosun, Gokhan Tore, Oguzhan Ozyakup, Ersan Gulum ve Olcay Sahan gibi gurbetci kokenli futbolcularimiz arasindaki sicak arkadaslik ortami, o guzel uyum ve kolej takimini andiran havasi yuzunden seviyorum ve takip ediyorum. Quaresma bu harika ortami sabote etmeye programlanmis bir bomba, bir bilgisayar virusu gibi.

Sivasspor macinda 80. dakikada defanstan top cikarmis, Iskenderbey macinda topa kendisi vurmamis da Cenk Tosun'a guzel asist yapmis, bunlar benim icin cok buyuk anlam ifade etmiyor. Her mac 5 gol 5 asist de yapsa Quaresma hep ayni Quaresma. Quaresma benim icin Iskenderbey macinda 78. dakikada Cenk Tosun'a yaptigi asist degil 82. dakikada iceride musait durumda en az 3 takim arkadasi varken rakibine saygisizca yaptigi o gereksiz rabonadir her zaman.

Bu takimdan gittigi gun sabah kalktigimda ilk isim en yakin Kartal Yuvasi'na gidip bol sifirli bir alisveris yapmak olacak.

Çevrimdışı Anıl

Ben seni etiketleyip mi yazdım yazımı ? Ben genel olarak gördüklerim hakkında yorum yapıyorum direk 1 kişiyi suçlamıyorum. Allahtan körü körüne savunmuyosun bide savunsan ne olacak allah bilir. Oğuzhan 3 maçtır yapmıyomuşmuş, Quaresma Sivas maçı hariç her maçta yaptı aynı şeyi burda Çağrı abi söylemese senin aklına bile gelmiyor onun yaptığı hatalar ama yok sen körü körüne savunmuyosun biz savunuyoruz :)

He bide halı sahada bile birisi bana pas atmazsa ben de ona atmam, 2x2=4

Çevrimiçi Necmi

evet bilinçli vermedi ve vermemiş olmasınıda sonuna kadar destekliyorum
quaresma artık kendisinin her şey olduğu bir takımda oynamadığını farketmesi lazım.
ya takıma uyacak ve takım oyununu bozmayacak yada taraftar ne kadar isterse istesin oyuncular onu sahada dışlayacaklar.
istediğiniz kadar burda tepinin quaresma haraketlerini düzeltmez ve bencillikten arınmazsa
bu takımdan bizzat oyuncular tarafından dışlanacak. Almeida nın her maç kafasına dört beş top indiren
quaresma nerde lig başından beri toplasan Gomeze öyle iki yada üç pas attı.
Geçeceksiniz onu bu adam takıma değil kendine oynuyor. Hak ettiğinide alır bu kadar basit.
bu arada Cenk ede bir çift lafım olacak şu bir an önce gol atma stresinden çıkmalı artık
bu pozisyonlarıda harcamasına neden oluyor daha sakin olmalı sürekli kendini gösterme derdinde
buda hata yapmasına neden oluyor. Birde kendini gereksiz yere yoruyor daha sakin olsa çok daha
başarılı olacak. artık bu quaresma muhabbetinden sıkıldım oğuzhan bilerek pas vermemişmiş aynı maçta
quaresma bilerek kaç pası vermedi pozisyonu öldürdü illaki asist olması gerekmiyor sen orda durup kendi etrafında bir kere
dönersen rakip defans yerleşir bir bakın beck maç boyunca kaç defa boşa çıkıyor atak bindirecek
her seferinde attığı deparla kalıyor quaresma içe yöneliyor iki kişinin arasına giriyor çalım atmaya
çalışıyor. Kimse farkında değilmi quaresmanın oynadığı maçlarda hızımızı kaybediyoruz.
iyi inceleyin hiç quaresma sahadayken baskın gol atabildikmi. quaresma bu takımın hücum hızına
büyük ölçüde zarar veriyor. Bu açık ve net. Tartışılacak bile bir yanı yok

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2015, 19:40:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
evet bilinçli vermedi ve vermemiş olmasınıda sonuna kadar destekliyorum
quaresma artık kendisinin her şey olduğu bir takımda oynamadığını farketmesi lazım.
ya takıma uyacak ve takım oyununu bozmayacak yada taraftar ne kadar isterse istesin oyuncular onu sahada dışlayacaklar.
istediğiniz kadar burda tepinin quaresma haraketlerini düzeltmez ve bencillikten arınmazsa
bu takımdan bizzat oyuncular tarafından dışlanacak. Almeida nın her maç kafasına dört beş top indiren
quaresma nerde lig başından beri toplasan Gomeze öyle iki yada üç pas attı.
Geçeceksiniz onu bu adam takıma değil kendine oynuyor. Hak ettiğinide alır bu kadar basit.
bu arada Cenk ede bir çift lafım olacak şu bir an önce gol atma stresinden çıkmalı artık
bu pozisyonlarıda harcamasına neden oluyor daha sakin olmalı sürekli kendini gösterme derdinde
buda hata yapmasına neden oluyor. Birde kendini gereksiz yere yoruyor daha sakin olsa çok daha
başarılı olacak. artık bu quaresma muhabbetinden sıkıldım oğuzhan bilerek pas vermemişmiş aynı maçta
quaresma bilerek kaç pası vermedi pozisyonu öldürdü illaki asist olması gerekmiyor sen orda durup kendi etrafında bir kere
dönersen rakip defans yerleşir bir bakın beck maç boyunca kaç defa boşa çıkıyor atak bindirecek
her seferinde attığı deparla kalıyor quaresma içe yöneliyor iki kişinin arasına giriyor çalım atmaya
çalışıyor. Kimse farkında değilmi quaresmanın oynadığı maçlarda hızımızı kaybediyoruz.
iyi inceleyin hiç quaresma sahadayken baskın gol atabildikmi. quaresma bu takımın hücum hızına
büyük ölçüde zarar veriyor. Bu açık ve net. Tartışılacak bile bir yanı yok

@Necmi abi Cenk çok az süre almaya başladı sanırım ondan kaynaklanıyor o sabırsızlık Türkiye kupası başladığında o oynayacağı için bu durumu aşar diye tahmin ediyorum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ben seni etiketleyip mi yazdım yazımı ? Ben genel olarak gördüklerim hakkında yorum yapıyorum direk 1 kişiyi suçlamıyorum. Allahtan körü körüne savunmuyosun bide savunsan ne olacak allah bilir. Oğuzhan 3 maçtır yapmıyomuşmuş, Quaresma Sivas maçı hariç her maçta yaptı aynı şeyi burda Çağrı abi söylemese senin aklına bile gelmiyor onun yaptığı hatalar ama yok sen körü körüne savunmuyosun biz savunuyoruz :)

He bide halı sahada bile birisi bana pas atmazsa ben de ona atmam, 2x2=4
Ya birak bu ayakları @Anıl senin burada Q17 den baskasini elestirdigini gormedim nedense :alala:
Demekki sende bilincli olarak Sirf yermek icin eleştiriyorsun
Ben burada bugun @Çağrı yi etiketleyip mac esnasinda heyecandan Pozisyonları takip edemediğimi ve suzemedigimi soyleyip , Mactan sonra özeti izleyince Quaresmanin defolarini ve hatalarini gordugumu soyleyip eleştirenlere HAK verdiğimi soyledim bu objektiflik ne yazikki sen ve birkac arakdasta daha yok
Laf olsun diye elestiriyorsunuz birgun olsun senin agzindan Q17 bugun iyiydi lafini duymadim nedense :alala: