Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256725 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Ospina'nın menajeri ile görüşülmüş yine. Bu çocuk ile bi' gün kavuşacağız, 4 yıldır flört ediyoruz.  :D

Çevrimdışı LuceGel

Ospina'nın menajeri ile görüşülmüş yine. Bu çocuk ile bi' gün kavuşacağız, 4 yıldır flört ediyoruz.  :D
Biz Ospinayla anlaşırızda Arsenal 6-7 M € ister orası tuzlu gelir :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Kasım 2015, 19:56:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Cordoba gibi son baharında olmasında 2. bahar yaşamayalım :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat_

@atalay bu listedeki topcular nasil radarinda olan varmi görüstügümüz bazi oyuncular bunlarmis herhalde ...Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Tonny Vilhena, Andrija Zivkovic, Timo Horn, Eder Balanta, Takashi Usami, Hotaru Yamaguci

Çevrimdışı Onur Can

Arsenal'e karşı 2 maçtada oyun üstünlüğü bizdeydi yanlız 1 gol atamadık bir türlü.Bak Büyük yazayım belki algılanmıyordur ARSENAL'den bahsediyorum.Liverpool'da da deplasmanda ne oynamamız gerekiyorsa onu oynadık gol'ü de penaltıdan yedik :)  Şansız bir gol'dü.İstanbuldaki liverpool maçında bak yine anlaşılsın diye yazıyorum LİVERPOOL'dan bahsediyorum 2-3 vasat şut dışında maçın hakimi bizdik özellikle 2.ci yarı liverpool gelemedi bile :) Son dakikada demba ba'nın şutu direkten dönmesi 2-0 direk biticekti penaltılarda eledik.Totthennam 8 yedekle bizim sahaya geçti diyorsun :) Bizim Yedek kadro ile çıktığımızı söylemiyorsun :) Yedeklerle tottenham'ı 1-0 yendik Grubu lider bitirdik.Brugge maçında tolga yaktı bizi :)

Siz maçları izlediğinize yada futboldan anladığınıza eminmisiniz :)

Besiktas'li olmayan herkes iki maçtada üstün oynadigimizi söylemene gülerler ahaha. maçi unuttuysan diye uzun özetini buldum senin için. bu da liverpool maçi, surekli ceza sahasinin etrafina 10 kisiyiz, demba'nin bir sutu disinda yaklasmamisiz bile

öyle çok uzak geçmiste de degil aslina. biz geçen sene avrupa'da öyle çok iyi falan degildik. tüm oyuncularini kaybetmis feyenoord'u eleyip sonra arsenal'e haliyle elendik. Partizan ve Asteras'in oldugu gruptan haliyle çiktik. Liverpool'u onlarin zor fiksturunden faydalanarak kati savunma yaparak penaltilara kadar goturup penaltilarda eledik. ilk 'ciddi' diyebilecegimiz maçlarda da evde deplasmanda yenildik Brugge'ya.

EDIT:

hatta arttirayim, ligde birinci golcusu emenike olan bir takim ve sezon içinde td degistirmis, kendi taraftarlarinin bile begenmedigi bir takimla yaristik. buna ragmen sampiyon olamadik ve son 4 hafta tamamen çöktük. Hiç bir derbi kazanamadik. Geçen sezon çok kötü kötü bir takimdik. kagit ustunde de boyle. su anda rhodolfo'nun oldugu yerde franco vardi. Beck yerine Serdar, Quaresma yerine 4. bi kanat oyuncusu bile yoktu. Oguzhan bu formunda degildi. Yedek golcümüz pektemekti. 2014/15 sezonunu her açidan bence basarisizdi. Rakiplerin kötü oldugu dönemde bir sampiyonluk alamadi Bilic. 2015/16 sezonu simdiden daha basarili, ve cok daha basarili olacak. Senol Günes bu takimi daha da ileriye tasiyacaktir.
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2015, 20:07:24 Onur Can ]

Çevrimdışı atalay

@atalay bu listedeki topcular nasil radarinda olan varmi görüstügümüz bazi oyuncular bunlarmis herhalde ...Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Tonny Vilhena, Andrija Zivkovic, Timo Horn, Eder Balanta, Takashi Usami, Hotaru Yamaguci

Çağlar ve Cengiz'i defalarca izledim. Beşiktaş'tan teklif gelmedi bu iki isme.  :eyes

Zivkovic benim önerdiğim isim zaten. Timo Horn imkansız. Vilhena potansiyel aralığı çok geniş, maliyetli olur. Balanta'yı zaten yazdık.

Usami'yi izlemedim. Son isim motor firması değilse, ondan da yeni haberim oldu.  :D

Son iki isim dışında hepsi potansiyelli oyuncular.

Çevrimdışı Kadir G.

5 milyon istiyorlarmış diye okudum da doğruysa beklemek hata.

Çevrimdışı atalay

Cordoba gibi son baharında olmasında 2. bahar yaşamayalım :D

Seni bahar diye senelerce beklerim. - Ospina -  :D

Biz Ospinayla anlaşırızda Arsenal 6-7 M € ister orası tuzlu gelir :)

Oynatmıyorlar da... Kiralık olabilir.

Çevrimdışı murat_

Çağlar ve Cengiz'i defalarca izledim. Beşiktaş'tan teklif gelmedi bu iki isme.  :eyes

Zivkovic benim önerdiğim isim zaten. Timo Horn imkansız. Vilhena potansiyel aralığı çok geniş, maliyetli olur. Balanta'yı zaten yazdık.

Usami'yi izlemedim. Son isim motor firması değilse, ondan da yeni haberim oldu.  :D

Son iki isim dışında hepsi potansiyelli oyuncular.

takashi usami ye baktimda istatistikleri baya iyi forvet arkasi 47 macta 24 gol 10 asist yapmis cekik gözlü gardasimiz videosunada baktim son vuruslari temiz bi arkadasa benziyor baskan diyodu ya uzak doguya acilacaz bi oyuncu alacaz o oyuncu bu olabilirmi acep  :eyes  takashinin videosunuda buraya birakayim bari :)

Çevrimdışı AigleBordeaux

takashi usami ye baktimda istatistikleri baya iyi forvet arkasi 47 macta 24 gol 10 asist yapmis cekik gözlü gardasimiz videosunada baktim son vuruslari temiz bi arkadasa benziyor baskan diyodu ya uzak doguya acilacaz bi oyuncu alacaz o oyuncu bu olabilirmi acep  :eyes  takashinin videosunuda buraya birakayim bari :)

Ligimiz sert gelmezmi?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı murat_

Ligimiz sert gelmezmi?
dedigin gibi ligimiz biraz sert gelebilir pek bilgim yok oyuncu hakkinda baskan uzak doguya acilaz demisti oyuncu alacaz demisti bugun bu isim bizimle anilinca burda paylasayim dedim  :D

Çevrimdışı AmaralGürses

Besiktas'li olmayan herkes iki maçtada üstün oynadigimizi söylemene gülerler ahaha. maçi unuttuysan diye uzun özetini buldum senin için. bu da liverpool maçi, surekli ceza sahasinin etrafina 10 kisiyiz, demba'nin bir sutu disinda yaklasmamisiz bile

öyle çok uzak geçmiste de degil aslina. biz geçen sene avrupa'da öyle çok iyi falan degildik. tüm oyuncularini kaybetmis feyenoord'u eleyip sonra arsenal'e haliyle elendik. Partizan ve Asteras'in oldugu gruptan haliyle çiktik. Liverpool'u onlarin zor fiksturunden faydalanarak kati savunma yaparak penaltilara kadar goturup penaltilarda eledik. ilk 'ciddi' diyebilecegimiz maçlarda da evde deplasmanda yenildik Brugge'ya.

EDIT:

hatta arttirayim, ligde birinci golcusu emenike olan bir takim ve sezon içinde td degistirmis, kendi taraftarlarinin bile begenmedigi bir takimla yaristik. buna ragmen sampiyon olamadik ve son 4 hafta tamamen çöktük. Hiç bir derbi kazanamadik. Geçen sezon çok kötü kötü bir takimdik. kagit ustunde de boyle. su anda rhodolfo'nun oldugu yerde franco vardi. Beck yerine Serdar, Quaresma yerine 4. bi kanat oyuncusu bile yoktu. Oguzhan bu formunda degildi. Yedek golcümüz pektemekti. 2014/15 sezonunu her açidan bence basarisizdi. Rakiplerin kötü oldugu dönemde bir sampiyonluk alamadi Bilic. 2015/16 sezonu simdiden daha basarili, ve cok daha basarili olacak. Senol Günes bu takimi daha da ileriye tasiyacaktir.

Bizim taraftarın bir huyu var: büyük İngiliz takımlarına karşı oynadığımız oyunu en az 10'la çarpıp öyle söyleriz. Atamadık şu huyu bir türlü.. bunun hocayla, sistemle falan da pek alakası yok.

İngiltere'deki Liverpool maçını dün gibi hatırlıyorum, aciz bir alt lig takımı gibiydik, Ibe isimli oyuncuları bütün savunmamızı tek başına folloş etti karşısında ayakta bile duramadı kimse. Oyunun büyük kısmında Çanakkale geçilmezi oynadık. Arsenal deplasmanında hücum anlamında hiç bir varlık gösteremedik.

Mesela Manchester Utd. şampiyonlar liginde geldiğinde de Serdar Özkan'ın kaleciyi konturpiyede bırakan bir şutu dışında tek bir pozisyona giremedik İnönü'de, adamlar 70'lerde attı 0-1 kazandı ama taraftara sorsan "OoOoO efsane oyun". Nesi efsane?
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2015, 20:58:49 AmaralGürses ]

Çevrimdışı Tolga

Ospina birgün buraya gelecek :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Kasım 2015, 21:35:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı A_Aydin

Ospina birgün buraya gelecek :icool:
Hem de öyle 5 milyona falan da değil bizim başkan onu bedava getirecek.Ümitliyim, başkana güveniyorum bu konuda.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dunku mac oncesi Atiba ile Senol hoca arasinda gectigi İDDİA edilen dialog ;

Senol Güneş : Sezon basindan beri cok yiprandin Seno dinlendirmeyi düşünüyorum.

Atiba : Kararınıza Saygim var ama ben oynamak istiyorum , Yorgun degilim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AmaralGürses

Devre arası kaleci transferini mantıklı Görmüyorüm, muhtemelen bek de almazlar.
%70 ihtimal Avrupa'dan eleniriz zaten (samimi düşüncem), bir stoper bir kanat oyuncusu (+Veli + tolgay) transferiyle de lige odaklanıp en hayati şampiyonluğu kazanabiliriz. Ben şahsen zerre üzülmem Avrupa dan elenirsek, ki büyük ihtimal eleneceğiz zaten. Tek isteğim yeni stadda şampiyon olmak ve şampiyonlar ligi oynamak. Avrupa ondan sonra radara girer adam akıllı.

Çevrimdışı Türkay

Uzatmakta sorun yok önemli olan maaşlar.

Takım içi dengeler diyip veriyolarmış 1.4 ü İsmaile :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

Devre arası kaleci transferini mantıklı Görmüyorüm, muhtemelen bek de almazlar.
%70 ihtimal Avrupa'dan eleniriz zaten (samimi düşüncem), bir stoper bir kanat oyuncusu (+Veli + tolgay) transferiyle de lige odaklanıp en hayati şampiyonluğu kazanabiliriz. Ben şahsen zerre üzülmem Avrupa dan elenirsek, ki büyük ihtimal eleneceğiz zaten. Tek isteğim yeni stadda şampiyon olmak ve şampiyonlar ligi oynamak. Avrupa ondan sonra radara girer adam akıllı.

lig ve kupa diyen bir Allahın kulunu goremedim
heyy gencler bir tane kupa bile alınmadı uzun zamandır bari kupayı alıp gecelim bak lig için ben garanti gözüyle bakıyorum ama aksilik cıktı diyelim tek kulvara kalmamak lazım o sebeble türkiye kupasınıda almamız lazım
akıllarda bunu yukarılarda öncelik olarak tutmamız lazım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı AmaralGürses

lig ve kupa diyen bir Allahın kulunu goremedim
heyy gencler bir tane kupa bile alınmadı uzun zamandır bari kupayı alıp gecelim bak lig için ben garanti gözüyle bakıyorum ama aksilik cıktı diyelim tek kulvara kalmamak lazım o sebeble türkiye kupasınıda almamız lazım
akıllarda bunu yukarılarda öncelik olarak tutmamız lazım

Lig > kupa > Avrupa benim için ama ben şahsen hiç de garanti Gözüyle bakmıyorum lige. 35-35-30 şanslar bana göre. Avrupa'dan elenirsek 5 puan daha koyarım kafamda. 14 Kişilik kadromuz var zaten bir de geçen sezon Liverpool öncesi 1-0 Kaybettiğimiz Esk maçı gibi maçlar kabusumuz olur bu sezon.

Çevrimdışı ozan062

Lig > kupa > Avrupa benim için ama ben şahsen hiç de garanti Gözüyle bakmıyorum lige. 35-35-30 şanslar bana göre. Avrupa'dan elenirsek 5 puan daha koyarım kafamda. 14 Kişilik kadromuz var zaten bir de geçen sezon Liverpool öncesi 1-0 Kaybettiğimiz Esk maçı gibi maçlar kabusumuz olur bu sezon.

öyle dusunursek atiba sayesinde biz yarıstayız o olmasa zaten geçmiş olsun:) oraya adam alınmıcak misal ben o konuda endisleiyim ama düşünmek istemiyorum
kalan bütün pozisyonlarda dmc(atiba olmadıgında) haric bircok rakipten güçlüyüz buda bizim lehimize

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

Hem de öyle 5 milyona falan da değil bizim başkan onu bedava getirecek.Ümitliyim, başkana güveniyorum bu konuda.
çok olumlu bir bakış açısı o  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Kartal Ç

https://twitter.com/Amacsz_adAmm/status/670004064080523264

:iohmygod: yönetim yine enerjisini kısıtlı devre arası transfer penceresinde yanlış şeylere harcıyor.

kaleci + stoper + sol bek yoksa goodbye kupa goodbye (naçizane şahsi görüşüm tabi)