Arsenal'e karşı 2 maçtada oyun üstünlüğü bizdeydi yanlız 1 gol atamadık bir türlü.Bak Büyük yazayım belki algılanmıyordur ARSENAL'den bahsediyorum.Liverpool'da da deplasmanda ne oynamamız gerekiyorsa onu oynadık gol'ü de penaltıdan yedik
Şansız bir gol'dü.İstanbuldaki liverpool maçında bak yine anlaşılsın diye yazıyorum LİVERPOOL'dan bahsediyorum 2-3 vasat şut dışında maçın hakimi bizdik özellikle 2.ci yarı liverpool gelemedi bile
Son dakikada demba ba'nın şutu direkten dönmesi 2-0 direk biticekti penaltılarda eledik.Totthennam 8 yedekle bizim sahaya geçti diyorsun
Bizim Yedek kadro ile çıktığımızı söylemiyorsun
Yedeklerle tottenham'ı 1-0 yendik Grubu lider bitirdik.Brugge maçında tolga yaktı bizi 
Siz maçları izlediğinize yada futboldan anladığınıza eminmisiniz 
Besiktas'li olmayan herkes iki maçtada üstün oynadigimizi söylemene gülerler ahaha.
maçi unuttuysan diye uzun özetini buldum senin için. bu da liverpool maçi, surekli ceza sahasinin etrafina 10 kisiyiz, demba'nin bir sutu disinda yaklasmamisiz bile
öyle çok uzak geçmiste de degil aslina. biz geçen sene avrupa'da öyle çok iyi falan degildik. tüm oyuncularini kaybetmis feyenoord'u eleyip sonra arsenal'e haliyle elendik. Partizan ve Asteras'in oldugu gruptan haliyle çiktik. Liverpool'u onlarin zor fiksturunden faydalanarak kati savunma yaparak penaltilara kadar goturup penaltilarda eledik. ilk 'ciddi' diyebilecegimiz maçlarda da evde deplasmanda yenildik Brugge'ya.
EDIT:
hatta arttirayim, ligde birinci golcusu emenike olan bir takim ve sezon içinde td degistirmis, kendi taraftarlarinin bile begenmedigi bir takimla yaristik. buna ragmen sampiyon olamadik ve son 4 hafta tamamen çöktük. Hiç bir derbi kazanamadik. Geçen sezon çok kötü kötü bir takimdik. kagit ustunde de boyle. su anda rhodolfo'nun oldugu yerde franco vardi. Beck yerine Serdar, Quaresma yerine 4. bi kanat oyuncusu bile yoktu. Oguzhan bu formunda degildi. Yedek golcümüz pektemekti. 2014/15 sezonunu her açidan bence basarisizdi. Rakiplerin kötü oldugu dönemde bir sampiyonluk alamadi Bilic. 2015/16 sezonu simdiden daha basarili, ve cok daha basarili olacak. Senol Günes bu takimi daha da ileriye tasiyacaktir.