Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256724 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı kivanc

:iohmygod: yönetim yine enerjisini kısıtlı devre arası transfer penceresinde yanlış şeylere harcıyor.

kaleci + stoper + sol bek yoksa goodbye kupa goodbye (naçizane şahsi görüşüm tabi)
yani sol bek neyse de kaleci ve stoper şart oldu

Çevrimdışı murat_

Çevrimiçi Necmi

yani sol bek neyse de kaleci ve stoper şart oldu
@kivanc  la vodafone arenada dün dolanırken tanıştık.
Hoşgeldin

Çevrimiçi Necmi

öyle dusunursek atiba sayesinde biz yarıstayız o olmasa zaten geçmiş olsun:) oraya adam alınmıcak misal ben o konuda endisleiyim ama düşünmek istemiyorum
kalan bütün pozisyonlarda dmc(atiba olmadıgında) haric bircok rakipten güçlüyüz buda bizim lehimize

alınır merak etme :)

Çevrimdışı Anıl

Quaresma'nın ağırlığı ve egosu ile Kerim bir mi :)

Cenk Kerim'i tokatlaya tokatlaya sever :D

Tıpkı @Anıl ve ben :D
Aynen sırasıyla tam olarak öyle hatta :D

Cenk=Ben, Kerim=Sen :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Ozan gül bakalım bir maç sırasında seni görelim nasıl izliyorsun  :evillol: Benim yanımda izlesen demek ambulansla götürürler seni :D

Adamın paçasından adrenalin akıyor söylediğine bak  :D

Ben Irina Shayk'a bakınca içim açılıyor ve doluyorum  :biggrinking:
İlk defa bir ortak noktada buluşabildik :kop: :kop:

Çevrimdışı kivanc

@kivanc  la vodafone arenada dün dolanırken tanıştık.
Hoşgeldin
@Necmi abi hos bulduk. harika bir site olmuş. emeğinize sağlık.
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2015, 23:46:51 kivanc ]

Çevrimdışı can1903

Raskolnikov denen arkadaşı burda niye paylasıyosunuz?

Allahın 13 yaşındaki ergeni. Getirmöediiği oyuncu kalmadı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O değilde;

Almeidalar, Pektemekler, Eneramolar (amilyat), Sinan Kurumuşlar, Ali Kuçiklerden sonra..

Mario Gomez, Demba Ba, Cenk Tosun'lar.. :evillol: :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Dunku mac oncesi Atiba ile Senol hoca arasinda gectigi İDDİA edilen dialog ;

Senol Güneş : Sezon basindan beri cok yiprandin Seno dinlendirmeyi düşünüyorum.

Atiba : Kararınıza Saygim var ama ben oynamak istiyorum , Yorgun degilim..

FM2014 oynayan iyi bilir.  :kop: :kop: :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Dunku mac oncesi Atiba ile Senol hoca arasinda gectigi İDDİA edilen dialog ;

Senol Güneş : Sezon basindan beri cok yiprandin Seno dinlendirmeyi düşünüyorum.

Atiba : Kararınıza Saygim var ama ben oynamak istiyorum , Yorgun degilim..
Kesin yaşanmıştır bu. :lol: :evillol: :tabe: :tabe: :evillol: :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Beyaz Show'a 2 yılda biriktirdiği 85 lirasını Beşiktaş'a bağışlayan çocuk çıktı. Bilmiyorum takip eden var mı :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kaleci transferi yapmak isteyen Beşiktaş’ta sürpriz bir isim gündeme geldi.
Kaleci transferi yapmak isteyen Beşiktaş’ta sürpriz bir isim gündeme geldi. Arsenal’in Kolombiyalı file bekçisi David Ospina’nın siyah-beyazlılar tarafından istendiği iddia edildi.

İngiliz basınında geniş yer bulan haberde, Arsenal’de forma şansı bulamayan Ospina’nın ocak ayında ayrılmayı düşündüğü yazıldı.

Milliyet

:naughty:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı omercandas

alınır merak etme :)

@Necmi abinin bir bildiği var herhalde

SM-G7105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Öncelikle hepinize Günaydınlar diyerek başlamak istiyorum

Ben devre arası sadece stoper transferi bekliyorum. Ama düşeş bir kaleci transferi de olabilir Ospina ayrılmak istiyormuş mesela veya Bosmana giren kalecilerden biriyle anlaşılırsa olabilir. Ama sol bek transferi kesinlikle sene sonu olacaktır. Ben İsmail bu formda devam ettiği sürece sözleşme uzatılmalı diyorum. İyi bir yedek olacaktır. Motta zaten gidecek, Tosic 4. stoper görevinde olur. İyi bir stoper alırsak yeni gelecek oyuncu- Ersan - Rhodolfo - Tosic - Milo beşlisi savunmanın ortasına yetecektir. Pedro sezon sonu gidecek gibi Milo da kiralanabilir. Savunmanın Soluna iyi bir isim ve yedeği İsmail, Sağında Beck ve yedeği Serdar' la savunma hattını çözeriz.
Orta alanda ise bu sezon böyle gidecektir diye düşünüyorum Veli de ikinci devrede oynayabilecek duruma gelecek. Sezon sonu Sosa kesinlikle satılmalı onun yerine iyi bir isim alınmalı Oğuzhanla Formayı kapışacak birisi. Onun dışında Atiba nın yedeği olacak bir isim almalıyız. Atiba/Transfer/Necip - Tolgay/Veli - Oğuzhan/Transfer şeklinde orta alan da hem nitelik hem de sayı olarak üç kulvarda da gayet yeterli olacaktır.
Kanatlarda ise gelecek tekliflere göre transfer olacağını düşünüyorum. Eğer Töre' ye iyi bir teklif gelirse sezon sonu kesinlikle satılacaktır. Onun yerine iyi bir transfer yapabiliriz. Quaresma da bu formunda devam ettiği sürece kalabilir. Ayrıca artık Kerim' inde kendini göstermesi gerekiyor. Yani bu takımda bende varım demeli. Bana göre kendisi en hızlı en kolay çalım atabilen bilekleri en iyi kanat oyuncumuz ama bi türlü kendini gösteremedi. Yetenek olarak Töre' den hiçbir farkı yok bana göre ama işte sahaya dökemiyor yeteneklerini.
Hücumda ise Gomez ve Cenk ikilisi yetiyor kupalarda oynaması için genç altyapıdan bir çocuğu da aldık mı 3 kulvarda gayet yeterli bir kadromuz olacaktır.

Transfer/Tolga/3.Kaleci
Beck/Serdar
Rhodolfo/Ersan/Transfer/Tosic
Transfer/İsmail
Atiba/Transfer - Tolgay/Veli/Necip - Oğuzhan/Transfer
Töre/Quaresma - Olcay/Kerim
Gomez/Cenk/3. Santrafor

bu kadro gayet yeterli olacaktır. Tabi transferlerin sürpriz yumurta menajer transferleri değil de iyi transferler olursa.

Çevrimdışı ozan062

ovv necmi abiden inceden göndermeler,,,

bakalım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2015, 10:28:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Renan da iyi kalecidir sadece çıkışları sorunludur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2015, 12:22:19
  • Beşiktaş / Bodrum

Koyman iyi olmuş videoyu bakın kaç gün Oğuzhan'ın atmadığı pas konuşuldu şunu farkeden oldu mu o arada?

Video'nun 1.14'ünde çalım attıktan sonra kaleye vurduğu pozisyon.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Koyman iyi olmuş videoyu bakın kaç gün Oğuzhan'ın atmadığı pas konuşuldu şunu farkeden oldu mu o arada?

Video'nun 1.14'ünde çalım attıktan sonra kaleye vurduğu pozisyon.

Iyi yakalamissin :ok:
Önüne yuvarlasa Gol poziyonu ama sanki kafasini kaldirmadan direk kaleye vuruyor gibi geldi bana yani daha calimi attigi an kaleye vurmaya odaklanmis gibi
Ama Gördüğü halde vermediyse buyuk hata yapmış
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2015, 12:30:45
  • Beşiktaş / Bodrum

Önüne yuvarlasa Gol poziyonu ama sanki kafasini kaldirmadan direk kaleye vuruyor gibi geldi bana yani daha calimi attigi an kaleye vurmaya odaklanmis gibi

Şut atmaya hazırlamış kendini en başından ondan fazla çekmiş topu sağa.

Bunlar oluyor tüm oyuncularımız tercih hataları yapıyor şunları aştığımızda maçlar 4-0 5-0 bitecek işte de o seviyeye gelemedik bir türlü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Quaresma ise görmemiştir Oğuzhan ise bilerek pas vermemiştir yaptığınız şey bu.

Orada pası zaten Oğuzhan veriyor görmeme ihtimali var mı? Yürümek için kullandığı ayağıyla şut çekmek için pası vermemiş.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma ise görmemiştir Oğuzhan ise bilerek pas vermemiştir yaptığınız şey bu.

Orada pası zaten Oğuzhan veriyor görmeme ihtimali var mı? Yürümek için kullandığı ayağıyla şut çekmek için pası vermemiş.
Kadir Foto yanıltıyor insani
Videoyu izle
4-5 kez ust uste izledim topu saga cektigi an Oziye pas atma açısı kapaniyor , + olarak kendisini Sut atmaya hazırlamış kafasini kaldirmiyir kaleyi gormeden kaleye vurmuş
Bunu korumak icin söylemiyorum videoyu 1-2 kez izlesen anlarsın ama Ozi görüyor bilincli olarak atmiyor topu ayni sey degil
Ozellikle izledim kafasini kaldirmiyor net sekilde Oziyi görmüyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Kasım 2015, 12:46:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Kadir Foto yanıltıyor insani
Videoyu izle
4-5 kez ust uste izledim topu saga cektigi an Oziye pas atma açısı kapaniyor , + olarak kendisini Sut atmaya hazırlamış kafasini kaldirmiyir kaleyi gormeden kaleye vurmuş
Bunu korumak icin söylemiyorum videoyu 1-2 kez izlesen anlarsın ama Ozi görüyor bilincli olarak atmiyor topu ayni sey degil
Ozellikle izledim kafasini kaldirmiyor net sekilde Oziyi görmüyor..

Zaten sıkıntı da bu ya geçen bunu anlatmaya çalıştım ben yanlış anlaşıldı.

Bu hatalar birikiyor Yunus Emre. Her maç 3-4 kez bunları yaptı 6-7 hafta boyunca ister istemez cephe aldı oyuncular da.

Sanki hiçbir şey yokmuş da Oğuzhan keyfinden pas atmıyormuş gibi yüklenildi yaptığı yanlış olsa da. Quaresma'nın bunları yapmaması gerek artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli