Öncelikle hepinize Günaydınlar diyerek başlamak istiyorum
Ben devre arası sadece stoper transferi bekliyorum. Ama düşeş bir kaleci transferi de olabilir Ospina ayrılmak istiyormuş mesela veya Bosmana giren kalecilerden biriyle anlaşılırsa olabilir. Ama sol bek transferi kesinlikle sene sonu olacaktır. Ben İsmail bu formda devam ettiği sürece sözleşme uzatılmalı diyorum. İyi bir yedek olacaktır. Motta zaten gidecek, Tosic 4. stoper görevinde olur. İyi bir stoper alırsak yeni gelecek oyuncu- Ersan - Rhodolfo - Tosic - Milo beşlisi savunmanın ortasına yetecektir. Pedro sezon sonu gidecek gibi Milo da kiralanabilir. Savunmanın Soluna iyi bir isim ve yedeği İsmail, Sağında Beck ve yedeği Serdar' la savunma hattını çözeriz.
Orta alanda ise bu sezon böyle gidecektir diye düşünüyorum Veli de ikinci devrede oynayabilecek duruma gelecek. Sezon sonu Sosa kesinlikle satılmalı onun yerine iyi bir isim alınmalı Oğuzhanla Formayı kapışacak birisi. Onun dışında Atiba nın yedeği olacak bir isim almalıyız. Atiba/Transfer/Necip - Tolgay/Veli - Oğuzhan/Transfer şeklinde orta alan da hem nitelik hem de sayı olarak üç kulvarda da gayet yeterli olacaktır.
Kanatlarda ise gelecek tekliflere göre transfer olacağını düşünüyorum. Eğer Töre' ye iyi bir teklif gelirse sezon sonu kesinlikle satılacaktır. Onun yerine iyi bir transfer yapabiliriz. Quaresma da bu formunda devam ettiği sürece kalabilir. Ayrıca artık Kerim' inde kendini göstermesi gerekiyor. Yani bu takımda bende varım demeli. Bana göre kendisi en hızlı en kolay çalım atabilen bilekleri en iyi kanat oyuncumuz ama bi türlü kendini gösteremedi. Yetenek olarak Töre' den hiçbir farkı yok bana göre ama işte sahaya dökemiyor yeteneklerini.
Hücumda ise Gomez ve Cenk ikilisi yetiyor kupalarda oynaması için genç altyapıdan bir çocuğu da aldık mı 3 kulvarda gayet yeterli bir kadromuz olacaktır.
Transfer/Tolga/3.Kaleci
Beck/Serdar
Rhodolfo/Ersan/Transfer/Tosic
Transfer/İsmail
Atiba/Transfer - Tolgay/Veli/Necip - Oğuzhan/Transfer
Töre/Quaresma - Olcay/Kerim
Gomez/Cenk/3. Santrafor
bu kadro gayet yeterli olacaktır. Tabi transferlerin sürpriz yumurta menajer transferleri değil de iyi transferler olursa.