Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257789 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

İyi de Almeida ile Olcay bir mi? Almeida 1 maç vardı bir maç yoktu 12 gol ya atar ya atamaz.

Ben Olcay hakkında yazanların küçük takımlara karşı oynuyor lafına karşı yazdım. Olcay her sene 10 gol 10 asistini asar. Fener'e kesin gölünü atar. Sezonu tamamlar.

Bu sene de aynısı olacak. Ben halen daha bu çocuğa büyük oyuncu değil demelerine sinirleniyorum. Bursa'da Olcay olmasa o gol gelmezdi.

İşini en basit şekilde yapanları/yapmaya çalışanları sevmez bu millet.

İlla şov yapsın, kestirmeden değil dolana dolana gitsin onu severler.

Çevrimdışı Sarp

Veli dönüyordu güya 1 ay önce.  :lol:

Bu arada Veli de çıkabilir İskenderbey maçına. O da dönsün artık lan delimi özledim ben. O delidolu bakışları, rüzgarda süzülen ipeksi saçlarını, topu kaybettiğinde rakibe girdiği narin makasları, millete doğru hırçın yürüyüşlerini.  :lol: :lol:

Hahahahah gece gece güldürdün kardeşim  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı atalay

Kerim Frei için şunu söylemek lazım.

Her şeyden önce oyun dinginliğine ve bir sonraki adımı planlama becerisine sahip olmalı. Ne güçlü bir oyun ezberi var; ne de oyuna akıl katabilecek tercihlere sahip. Oyunun şekli ve gereklilikleri ne olursa olsun en iyi yaptığı şeyleri deniyor sadece.

Ya oyununu geliştirebileceği bir takıma kiralanmalı yada aldığı süre artmalı. Böyle adı düzgün konulmamış küçük roller ile gelişim gösteremez. 3.senesi, az değil.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

İskenderbey maçında kerim ve necip oynatılabilir.Necip cezalı duruma düştü ligde zaten
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

Ya Olcay büyük maçlarda yetersiz diyorsunuz da adamın fenere üç golü var 

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok şükür birisinin aklına gelmiş , geriden geliyorum da :D
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2015, 09:15:54 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağatay

İskenderbey maçında kerim ve necip oynatılabilir.Necip cezalı duruma düştü ligde zaten

yine de hocanın maça atiba ile başlayıp skor durumuna göre
ikinci yarı başında belki necip ile değiştirebileceğini düşünüyorum.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Anıl

Altınordu'dan stoper Çağlar ile ilgileniyormuşuz öyle bir şey gördüm twitterda :)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Olcay iyi, ancak son vuruşları özellikle bu sezon çok etkisiz. Geçen senelerde çok daha zor topları gol yapmıştı. Son TR maçında da hatırlayan var mı bilmiyorum tam ayağına yuvarlanan topu ıskaladı sol ayağı hem zamanlama olarak ayarlayamıyor, hem de çok güçsüz. Çok yakın mesafe de denk gelmedikçe sağla vurması veya çekip pas vermesi lazım. Önceleri vuracakmış gibi yapıp yine düzeltip ceza sahasını bir pasla karıştırırdı. Şimdi özellikle olcay ve cenk kendi kapasitelerinin çok altında son vuruşlar veya son tercihleri yapıyorlar.

Gomez'in de şimdiye dek attığı gollere bakınca son haftalarda bunlara kıyasla çok net pozisyonları kaçırdığını görüyoruz. Yanlız çok rahat atabileceği pozisyonlarda da pas verilmiyor. Mesela Oğuzhanın yan ağlara taktığı pozisyonda bizim oyun karakterimize göre pas çıkarması lazımdı ama son zamanlarda topu alan kaleye vuruyor daha net pozisyondaki arkadaşa bırakan yok. Bunun kaynağı ise 5-6 hafta öncesine gidiyor. Ceza sahasında 4-5 oyuncumuz ısrarla kaleye vurmayıp birbiriyle paslaşıyordu. Sanırım ona çok etkili bir uyarı almışlar ve bugün o uyarı yapılan durumun tam zıttı bir duruma geçtiğimizi düşünüyorum :) Dün neredeyse bütün net pozisyonlarımızda ekstra 1 pas eksikti. Cenk, Gomez, Olcay, Oğuzhan ile kaçanlara 1 pas daha ilave etsek en az 3 gol daha yazardık :)

Onların bu hafta yaptığını Bursa maçında Atiba yapmadı, ve müsaitken vurmak yerine Oğuzhana ekstra bir pas çıkardı. Hücum oyuncularının daha soğukkanlı ve son tercihlerde biraz daha göz-beyin koordinasyonunu kullanması gerekiyor. Panikten ezbere oyunlarını oynayıp düşünemiyor gibiler.

Çevrimdışı Ensar

Olcay iyi, ancak son vuruşları özellikle bu sezon çok etkisiz. Geçen senelerde çok daha zor topları gol yapmıştı. Son TR maçında da hatırlayan var mı bilmiyorum tam ayağına yuvarlanan topu ıskaladı sol ayağı hem zamanlama olarak ayarlayamıyor, hem de çok güçsüz. Çok yakın mesafe de denk gelmedikçe sağla vurması veya çekip pas vermesi lazım. Önceleri vuracakmış gibi yapıp yine düzeltip ceza sahasını bir pasla karıştırırdı. Şimdi özellikle olcay ve cenk kendi kapasitelerinin çok altında son vuruşlar veya son tercihleri yapıyorlar.

Gomez'in de şimdiye dek attığı gollere bakınca son haftalarda bunlara kıyasla çok net pozisyonları kaçırdığını görüyoruz. Yanlız çok rahat atabileceği pozisyonlarda da pas verilmiyor. Mesela Oğuzhanın yan ağlara taktığı pozisyonda bizim oyun karakterimize göre pas çıkarması lazımdı ama son zamanlarda topu alan kaleye vuruyor daha net pozisyondaki arkadaşa bırakan yok. Bunun kaynağı ise 5-6 hafta öncesine gidiyor. Ceza sahasında 4-5 oyuncumuz ısrarla kaleye vurmayıp birbiriyle paslaşıyordu. Sanırım ona çok etkili bir uyarı almışlar ve bugün o uyarı yapılan durumun tam zıttı bir duruma geçtiğimizi düşünüyorum :) Dün neredeyse bütün net pozisyonlarımızda ekstra 1 pas eksikti. Cenk, Gomez, Olcay, Oğuzhan ile kaçanlara 1 pas daha ilave etsek en az 3 gol daha yazardık :)

Onların bu hafta yaptığını Bursa maçında Atiba yapmadı, ve müsaitken vurmak yerine Oğuzhana ekstra bir pas çıkardı. Hücum oyuncularının daha soğukkanlı ve son tercihlerde biraz daha göz-beyin koordinasyonunu kullanması gerekiyor. Panikten ezbere oyunlarını oynayıp düşünemiyor gibiler.
Güzel tespitler yapmışsın +1 :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kadir G.

galatasaray maçı hasılat çok olur düşüncesiyle sanırım olimpiyatta olacak fakat başakşehirde oynasak daha iyi olur sanki ne diyorsunuz?

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Olcay çok kötü bir futbolcu.

Yetenek sıfır,kabiliyet sıfır.Bütün toplara ıska geçiyor.

Sırf koşuyor diye bu takımda oynamayı haketmiyor.

Kerim olcay'dan daha çok formayı hakediyor.

Bugünde bütün pozisyonları harcadı.

Küçük maçların büyük oyuncusu önemli maçların hiçbirinde sahnede yok.

Kerim frei top kayıplarını azaltıp final pas şiddetlerini ayarlıyabilseydi şuan EPL'de kanat oynuyordu. (belki bjk futbolcusu değil ama örnek olarak anlatmak gerekirse , Bruma neden galatasaraya geldi ? neden juventus chelsea filan almadı ? çünkü top kaybı cok + final pasları kötü ve daha kötüsü kendini geliştiremiyor , birçok kişi tarafından antremanda söylenenleri 2 saat sonra unutuyor dendi)
yetenek olarak sıkıntı yok tabi , bence Kerim frei şenol hoca ile kendini geliştirmeli ve gökhan töre 15 milyon euro üzeri bir fiyata satıldığında formayı almalı. böylece törenin yerine maliyetli oyuncu almayız

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Şenol hoca dün aşırı rüzgardan oyuncular bazı pozisyonlarda istediklerini yapamadılar, toplara düzgün vurmakta zorlandılar onları anlıyorum dedi. Maçın hemen sonrası galibiyet ve liderlik havasına esir düşmeden bu ayrıntıya girip oyuncularına moral vermesi çok önemli. 2-0 olsa bile evine dönüp kaçırdığı gollere üzülecek oyunculara ama çok rüzgar vardı diye hemen tesellisini veriyor. Çok ince ve düşünceli bir davranış :)

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Takımın herkese hissettirdikleri farklı olabilir , mesela ben bu sene en çokta derbilerde rahat hissediyorum , gomez + rhodolfo + beck + atiba
bu 4'ü banko %100 ünü ortaya koyar , q17 töre7 kendinilerini göstermek için ekstra oynuyorlar , oğuzhan zaten takım iyi olursa show yapar ,
benim düşündüğüm erken dakikalarda fazla faule maruz kalıp maçtan düşen sosa + defansda hata yapan ersan + geriye dönüşlerde problem yaşayan ismail

sezon sonuna kadar bütün derbileri ya kazanırız yada berabere bitiririz.  :tabe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dün attığımız 2. gol de süperdi bu arada :)

Cenk, Oğuzhan, Cenk, Oğuzhan ve gol. Basit oyun, kaliteli vuruş. :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

galatasaray maçı hasılat çok olur düşüncesiyle sanırım olimpiyatta olacak fakat başakşehirde oynasak daha iyi olur sanki ne diyorsunuz?
olimpiyatta olması mantıklı değil bence pazartesi olunca 25 30 bin anca olur hafta sonu olsaydı olimpiyat mantıklıydı ama başakşehirde oynamak daha mantıklı düşüncesindeyim.

Çevrimiçi Samet Ç

Gs maçını Başakşehir'de oynayıp Gs'ye 5 atıp yollamamız lazım. Olimpiyatta maç sıkıntıya girer. Aralık ayında hele de pazartesi günü maç takvimde öyle gözüküyor o stat dolmaz. Hava şartları da buna eklenirse sıkıntı olur.

Çevrimdışı panic13

olimpiyatta olması mantıklı değil bence pazartesi olunca 25 30 bin anca olur hafta sonu olsaydı olimpiyat mantıklıydı ama başakşehirde oynamak daha mantıklı düşüncesindeyim.

Valla değil Başakşehir, Olimpiyat; Dolmabahçe Ahırlarında, Serencebey çayırında olsa bile gideceğim maça. Şöyle bi 4 tane atsak GS'ye de herifleri öldürücü hançeri biz saplasak :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Kadir G.

Gs maçını Başakşehir'de oynayıp Gs'ye 5 atıp yollamamız lazım. Olimpiyatta maç sıkıntıya girer. Aralık ayında hele de pazartesi günü maç takvimde öyle gözüküyor o stat dolmaz. Hava şartları da buna eklenirse sıkıntı olur.

Dolması çok zor zaten. Bayramın 4. günü pazardı derbiye 27 bin kişi gelmişti. Bu maçta da en fazla o kadar olur.

Başakşehirde oynayıp işi bitirmek lazım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Valla değil Başakşehir, Olimpiyat; Dolmabahçe Ahırlarında, Serencebey çayırında olsa bile gideceğim maça. Şöyle bi 4 tane atsak GS'ye de herifleri öldürücü hançeri biz saplasak :D
aynen fişlerini çekmemiz lazım kasımpaşa beraberliği bir de biz 4 5 atıp yollasak kendilerine gelemezler  :icool:

Çevrimdışı Anıl

Dolması çok zor zaten. Bayramın 4. günü pazardı derbiye 27 bin kişi gelmişti. Bu maçta da en fazla o kadar olur.

Başakşehirde oynayıp işi bitirmek lazım.
Aynen katılıyorum, Başakşehir'de oynansın bilet fiyatlarını arttırsınlar biraz hemen hemen aynı hasılatı yakalarız :)