Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7258146 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Dolması çok zor zaten. Bayramın 4. günü pazardı derbiye 27 bin kişi gelmişti. Bu maçta da en fazla o kadar olur.

Başakşehirde oynayıp işi bitirmek lazım.
Aynen pastadan küçük bir dilim alalım derken sene sonu koskoca pastayı kaçırabiliriz. Nedense Gs maçını kaybedersek önceki senelerde olduğu gibi düşüşe geçeceğimizi düşünüyorum. Buna her ne kadar Şenol hoca engel olmaya çalışsa bile bu oyuncuların artık bilinç altına yerleşmiş bir durum ne zaman Gs'ye kaybetsek paldır küldür ligden kopuyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

M.Demirkol : "Atiba'nın pozsyonuna penaltı diyorum. Değil diyenler açsın İnönü'de 3-3lük Gs maçında B.Yılmaz'a verilen penaltıya baksın."

Pozisyona penaltı diyen ikinci kişi.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bu arada spor programlarını pek izlemem ama dün önder özenin olduğu programı izledim. Normalde Beşiktaş'la ilgili eşek eşek konuşan çok oluyor da özellikle dinleyip gıcık olduğum için yazayım dedim. Hasan Şaş futbol cahili pozisyonun penaltı olmadığına kendini inandırmış ve 10-15 dkya yayıp hakemin  baskıdan bilinçaltına etki olduğunu bilinçaltı sebebiyle pozisyona penaltı verdiğini dinleyicilerine iletiyor. İyi niyetli gibi hakemi de, Beşiktaş'ın oyununu ve oyuncularını da yermeden yapıyor ki izleyenler aa adam iyi niyetli ama böyle diyor demekki haklıdır diye etkilenecekler. Yani 2 doğrunun arasına 1 yanlış ilave ediyor ve onu yediriyor. Bir de pozisyonun penaltı olmadığını Selçuk'un ki daha penaltı gibiydi diyerek bağlamaya çalışıyor. Asıl düşüncesi burada ortaya çıkıyor.  Söylemek istediği biz de büyük takımız ama penaltı olmasa bile Selçuk'a neden penaltı vermediler normalde öyle pozisyonlarda bize penaltı vermeleri lazımdı keşke Selçuk'a da penaltı verselerdi... :bawling:
Ağlama hasan ağlama...

Sadece metin tekin "sanki ayağa müdahale vardı hakem ona çaldı penaltıyı" dedi, tabiki dikkate alınmadı.

Çevrimdışı panic13

aynen fişlerini çekmemiz lazım kasımpaşa beraberliği bir de biz 4 5 atıp yollasak kendilerine gelemezler  :icool:

ilk defa bi GS maçına bu kadar bilenmiş gidicem. O sene bu sene! Hepsi ile hesabı kapayacağız. Yok öyle artık hakemleri tehditle, saray ziyaretleri ile, şikeyle falan başarı. Görelim bakalım maçaları sıkacak mı Beşiktaş camiası gibi feda demeye, herşeye sıfırdan başlamaya. Kolay sanıyorlar transfer yapamamayı, ekonomik sıkıntılarla boğuşmayı.

Hepsinin hesabı bu yıl kapanacak!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 12:58:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
galatasaray maçı hasılat çok olur düşüncesiyle sanırım olimpiyatta olacak fakat başakşehirde oynasak daha iyi olur sanki ne diyorsunuz?

Hasılattan değil anlaşmayı öyle yaptık maalesef Kadir
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 12:59:10
  • Beşiktaş / Bodrum
M.Demirkol : "Atiba'nın pozsyonuna penaltı diyorum. Değil diyenler açsın İnönü'de 3-3lük Gs maçında B.Yılmaz'a verilen penaltıya baksın."

Pozisyona penaltı diyen ikinci kişi.

Yalnız harika laf sokmuş  :evillol: :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Hasılattan değil anlaşmayı öyle yaptık maalesef Kadir

Anlaşmayı uzatma şansımız olur belki. Başakşehir sonraları için Beşiktaşla mümkün oldukça iyi gitmek ister.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 13:01:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol Güneş Trabzon ile 12 haftada 32 puan yapmış 96'da.

2010'da 29 puan ve şimdi bizimle 29 puan.

Adam ligin yapısını öyle iyi biliyor ki.

Burada ortak nokta 2'sinde de kaybetmişti şampiyonluğu ve ikisinde de son hafta.

O da biz de kaderimizin rotasını çevireceğiz bu sene.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Dun mactan berk medyayi takip ediyorum ve cok net gördüğüm birsey var ki hepsi isini gucunu birakmis bizim ustumuze oynuyor.

10 maclik yenilmemezlik serisi ve bu kadar guzel oyun hepsini rahatsiz etti.
Dun denizli ve hakan i izledim,inatla atibanin düştüğü anı gostertmeye calistilar ayaga basilma anını gostermemek icin takla attilar.tamamen art niyetli hareket.

Daha sonra beyaz futbolu actim ve 5 dkdan fazla dayanamadim.5 dk icinde ne Beşiktaş in hakemle kazandigini soylemedikleri kaldi ne senol gunesin adamligi kaldi ne quaresmanin futbolculugu kaldi.

Yonetimin medyanin bu algi yonetimine acilen cevap vermesi lazim.ozellikle olcay ersan gibi oyuncular bu kanallara roportaj vermemeli.bunlar tamamen Besiktasin ayagini kaydirmak icin ugrasan kisiler.
Gecen sene de ayni algi yonetimini son haftalara kadar yaptilar sonra hakemler ince ince dogradi.bu tuzaga bu kez dusmememiz lazim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Savaş

Dünkü maçta Oğuzhan'ın vuruşunu  Sergen tekniğine benzeten tek ben miyim?

Tıngır mıngır gitti top kaleye. O kadar ölü bölgeye o kadar rahat vurdu ki. Eğer elimizde tutabilirsek yeni bir efsanemiz oluyor gibi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şenol Güneş Trabzon ile 12 haftada 32 puan yapmış 96'da.

2010'da 29 puan ve şimdi bizimle 29 puan.

Adam ligin yapısını öyle iyi biliyor ki.

Burada ortak nokta 2'sinde de kaybetmişti şampiyonluğu ve ikisinde de son hafta.

O da biz de kaderimizin rotasını çevireceğiz bu sene.
31.haftada şampiyonluğumuzu ilan ederiz  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 13:49:02
  • Beşiktaş / Bodrum

Tıngır mıngır gitti top kaleye. O kadar ölü bölgeye o kadar rahat vurdu ki. Eğer elimizde tutabilirsek yeni bir efsanemiz oluyor gibi.

@Anıl  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Türkiye de Oğuzhan kadar kaliteli orta saha yok keşke biraz daha güçlense

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 14:03:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Demirkol çok önemli bir şey söyledi.

Öyle bir stad yapıyorlarki sanki duvara koltuk çakmışlar inanılmaz dik.

Ama kendi takımının ilk pas hatasında haa huu yaparsan kozun sana döner sen kaybedersin. Taraftarın da mutlaka değişmesi lazım.

Biz yıllardır İnönü'de bundan maç kazanamadık iyi takım kurmamak dışında. Şu işin düzelmesi lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 14:03:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Türkiye de Oğuzhan kadar kaliteli orta saha yok keşke biraz daha güçlense

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O olduğunda gitmiş olacak Talha :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Oğuzhan'dan aşırı fizikte beklememek lazım. Oyunu değişir şu an çok kıvrak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 14:13:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Töre geri plana düştü Oğuzhan'ın ardına. Bu ateşleyecektir Töre'den önümüzdeki 3-4 hafta çıkış bekliyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Demirkol çok önemli bir şey söyledi.

Öyle bir stad yapıyorlarki sanki duvara koltuk çakmışlar inanılmaz dik.

Ama kendi takımının ilk pas hatasında haa huu yaparsan kozun sana döner sen kaybedersin. Taraftarın da mutlaka değişmesi lazım.

Biz yıllardır İnönü'de bundan maç kazanamadık iyi takım kurmamak dışında. Şu işin düzelmesi lazım.
Yine biz bu konuda iyiyiz bence.fenerde ve gs de durum daha vahim oyuncuları 2 pas hatası yapsın çıkarken yuhalıyorlar .gs selçuk burak sabri emre kim varsa yuhaladı sadece bu sezon.bizde böyle birşey çok nadir olur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ersoy

Töre dönünce Olcay mı kesilir Q17 mi ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Töre geri plana düştü Oğuzhan'ın ardına. Bu ateşleyecektir Töre'den önümüzdeki 3-4 hafta çıkış bekliyorum.
ben 5 haftadır bekliyorum artık gelsin o da oynarsa işin rengi değişir.

Çevrimdışı Kadir G.

Töre dönünce Olcay mı kesilir Q17 mi ?

Kötü oynayan kesilir isme bakılmaz.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Dün Güntekin Onay da Sergen gibi vurduğunu söyledi. Güntekin böyle vuran biri daha vardı deyince Rıdvan o arada "ben" dedi ama sonrasında Sergen'i kastettiğini anlayınca hiç bozuntuya vermedi :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Sen soyleyince kesin gerceklesecekmis hissi uyaniyor. Insallah dedigin cikar.. yoksa en cok ihtiyacimiz oldugu donemde geri geri gidiyor gokhan...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 14:29:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Yine biz bu konuda iyiyiz bence.fenerde ve gs de durum daha vahim oyuncuları 2 pas hatası yapsın çıkarken yuhalıyorlar .gs selçuk burak sabri emre kim varsa yuhaladı sadece bu sezon.bizde böyle birşey çok nadir olur

Aradaki fark onlar kaşarlandı Deniz. Bizimkiler aşırı duygusal tepki veriyor maç içinde bizim başımıza gerçekten iş açar bu durum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 14:30:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Sen soyleyince kesin gerceklesecekmis hissi uyaniyor. Insallah dedigin cikar.. yoksa en cok ihtiyacimiz oldugu donemde geri geri gidiyor gokhan...

Milli takımdaki tekme olayından sonra oldu olan maalesef. Akhisar ve Skenderbey maçı çok uygun.

Galatasaray maçında çok lazım bize tek başına bombalar o kaleyi çünkü karşısında sol bek oynayacak Galatasaray'da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli