Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257644 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Yalnız dendiği gibi Sosa'yı 8.5 - 10 milyon arası bir rakama satarsak şahane iş yapmış oluruz.

Umarım doğrudur bu haberler.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

NOlito olsa ağlarım burda.

Ama 20 m €
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Geçen sene almak istesen en fazla vereceğin para yedi idi şimdi fiyatı belli sene sonuna ancak satarlar bu arada

Çocuk zaten yardıra yardıra gidiyor sene sonu onbeş olacak fiyatı

Bizimkiler en fazla vereceği para yedi milyon daha fazla çıkmazlar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok yazmış olacağım ama gerçekten 11 istediyse twente önceki mesajımda yazdıklarım da gerçekleşirse(yönetim işi zor :) ) sosa satıldı sanırım transferi gerçekleşebilir. Bende takımda çok görmek istiyorum hakimi.

Artık ucuz etten kaçınmak gerek sıfırdan kadro kurmuyoruz eksiklerde olabileceğinin en iyisi olmalı.

Çevrimdışı mellfred

mbia ya da ekici serbest kalırsa bizden önce gs çöker. çok ihtiyaçları var ikisine de

Çevrimiçi Mehmet57

Baskan Arena acildiginda bir delilik yapsa, alin size yildiz deyip defansa 33luk Pepe'yi alsa, veya en azindan Ivanovic'i :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Yalnız dendiği gibi Sosa'yı 8.5 - 10 milyon arası bir rakama satarsak şahane iş yapmış oluruz.

Umarım doğrudur bu haberler.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11 milyon € diye bir teklif dönüyordu bir arada eğer öyleyse satmalıyız bencede .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 00:13:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
mbia ya da ekici serbest kalırsa bizden önce gs çöker. çok ihtiyaçları var ikisine de

Gs uzun bir süre hiçbir şeye çökemez biz çöktüğümüz herkesi alırız onların elinden.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Gelecek hafta ilk kez biz önce oynuyoruz.Pazar günü saat 17:00'da.Bir kerede biz psikolojisini bozalım fenerin,gs nin :D Fener,ts ile oynuyor.Gs kasımpaşa ile çok zor maçlara çıkıyorlar bizde takılmazsak inşallah takılmıcaz :)

o yüzden iskenderbeye maçında as oyuncularımızı dinlendirmemiz lazım haftaya puan farkını daha fazl açma fırsatı.

[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2015, 00:23:46 cursedofdragon ]

Çevrimdışı panic13

Gelecek hafta ilk kez biz önce oynuyoruz.Pazar günü saat 17:00'da.Bir kerede biz psikolojisini bozalım fenerin,gs nin :D Fener,ts ile oynuyor.Gs kasımpaşa ile çok zor maçlara çıkıyorlar bizde takılmazsak inşallah takılmıcaz :)

o yüzden iskenderbeye maçında as oyuncularımızı dinlendirmemiz lazım seneye puan farkını daha fazl açma fırsatı.

Akhisar'ı zor da olsa geçeriz. Hücum gücümüze dayanamazlar.

Fener Trabzon'u rahat tokatlar. Trabzon bitik, her anlamda bitik. Muhtemelen batışları çok büyük bir efsane olacak. Glasgow Rangers gibi olmamaları için hiç bir neden yok.

Kasımpaşa'dan beraberlik veya kasımpaşa'nın galibiyetini bekliyorum. GS'nin bence en büyük sorunu kalite değil. Zaten kadroda yıllardır aynı defolar var: stoperler, kanatlar, orta saha... Bu yıl takımın kimyası ve aurası çok bozuldu. En az 3 yıl rejenerasyona ayırmaları lazım. Zaten arkalarında hayvan gibi devlet ve medya desteği var. Her türlü ilk 2 de bitirirler ligi. Ama mali yapılarını bir nebze düzeltmeleri için mutlaka frene basmaları lazım. Gerçi yangın çıksa su veren itfayenin... :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Fener Trabzon'u rahat tokatlar. Trabzon bitik, her anlamda bitik. Muhtemelen batışları çok büyük bir efsane olacak. Glasgow Rangers gibi olmamaları için hiç bir neden yok.

Kasımpaşa'dan beraberlik veya kasımpaşa'nın galibiyetini bekliyorum. GS'nin bence en büyük sorunu kalite değil. Zaten kadroda yıllardır aynı defolar var: stoperler, kanatlar, orta saha... Bu yıl takımın kimyası ve aurası çok bozuldu. En az 3 yıl rejenerasyona ayırmaları lazım. Zaten arkalarında hayvan gibi devlet ve medya desteği var. Her türlü ilk 2 de bitirirler ligi. Ama mali yapılarını bir nebze düzeltmeleri için mutlaka frene basmaları lazım. Gerçi yangın çıksa su veren itfayenin... :)

biraz fener takılsın :) Ts ne kadar kötü olursa olsun ts-fb arasında husumet var.Ölü ts bile fenere karşı ölümüne oynayacaktır.En kötü beraberlik alır ts bak görün.

Çevrimdışı panic13

Bu arada ihtimal vermiyordum ama gerçekten ilk yarıyı 42-44 puanla bitircez galiba :) bu demektir ki ikinci yarı sadece 10 galibiyet alsak şampiyonuz la :) Hadi bağalum :)

Çevrimdışı ZORBEY

o yüzden iskenderbeye maçında as oyuncularımızı dinlendirmemiz lazım seneye puan farkını daha fazl açma fırsatı.

T.Spor Fenere bir ihtimalde olsa bu hafta aldıkları 3 puan moralmen ile belki kadiköyde berabere  kalabilir, ama GESE denizli bile kurtaramaz diye düşünüyorum, kasımpaşa bize karşı oynadıkları futbolu oynasınlar silindir gibi ezerler sarışını, Bütün iş bizde başlıyor aslında ilk macı biz oynuyacaz ve Akhisar tam gese tetikcisi alt yapı takımıdır sırf sarışın ablaları düzlüğe cıksın moral depolasın diye bize vargüçleriyle saldıracaklardır.. bizim yapmamız gereken akıllı oynayıp direkt sonuca gitmek macı koparip 3 puanı cebe koyup sonrada sarışın kardeşlerin cırpınışlarını zevkle izlemek olacak:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

T.Spor Fenere bir ihtimalde olsa bu hafta aldıkları 3 puan moralmen ile belki kadiköyde berabere  kalabilir, ama GESE denizli bile kurtaramaz diye düşünüyorum, kasımpaşa bize karşı oynadıkları futbolu oynasınlar silindir gibi ezerler sarışını, Bütün iş bizde başlıyor aslında ilk macı biz oynuyacaz ve Akhisar tam gese tetikcisi alt yapı takımıdır sırf sarışın ablaları düzlüğe cıksın moral depolasın diye bize vargüçleriyle saldıracaklardır.. bizim yapmamız gereken akıllı oynayıp direkt sonuca gitmek macı koparip 3 puanı cebe koyup sonrada sarışın kardeşlerin cırpınışlarını zevkle izlemek olacak:)

işte ilk defa atiba'yı iskenderbey maçında dinlendirelim necip kart cezalısı zaten akhisar macında atiba'ya cok ihtiyaç olucak.

Çevrimdışı mellfred

Bugün, demeden geçemeyeceğim, quaresma iyi oynadı. Çizgide çok kaldı ama eforu var. Ayrıca cenkin bocaladığı topu ona atması gerekirdi. Atmadı, kendini de  rezil etti. Q17'de adam olacak gibi
Hepimize renkli rüyalar  kardeşlerim

Çevrimdışı f_madida

Haftaya fenerle 4, gsyle 9 puan olur fark.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 00:45:49
  • Beşiktaş / Bodrum
biraz fener takılsın :) Ts ne kadar kötü olursa olsun ts-fb arasında husumet var.Ölü ts bile fenere karşı ölümüne oynayacaktır.En kötü beraberlik alır ts bak görün.

Bana da böyle geliyor Trabzon Fener maçı 0-0 bitebilir Trabzon vatan millet Sakarya yaparsa.

Biz yeneriz, Gs puan kaybeder. 4 ve 9 bekliyorum ben de puan farkını haftaya.

İlk yarı Fener'in mutlaka 6 puan önünde girmemiz gerek aklımai ster istemez Güneş'li Trabzon'un 9 puandan verdiği lig geliyor. Trabzon ikinci yarı fikstürü zor olduğu için patır kütür gitmişti ilk 4 haftada.

Biz de 2. hafta bunlarla oynuyoruz 6. hafta Fenerle. Fener derbisine en az 4 puan önde girmemiz gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 00:47:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Oğuzhan umarım kas zorlanması olmadan bu devreyi kapatır.

Belli ki iyi yüklenmiş İspanyol antrenör yoksa çoktan yırtardı hamstringi çok eforlu ve sürekli oynuyor.

Kaldı 5 lig 2 Uefa. Son Uefa maçı tatil onda oynamaz. Totalde 6 maç daha dayanması gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 00:48:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Biraz Lucescu'lu sezon gibi gidiyoruz at başı ve Uefa'da da devam.

O zaman şampiyonluk ve Uefa'da Çeyrek Final yapmıştık. Bu senede benzer bir şey bekliyorum ben çabuk elenmeyiz Uefa'dan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

benim icin bugunku macin kader ani quresmanin son dakikalarda ters kademe yapip pozisyonu engellemesiydi. gecen hafta da necip bir topu engelleyip 3 puan almamizi saglamisti. acikcasi devre arasina kadar kendimizi iyi ya da kotu oyunla atmamiz beni ilgilendiriyor. eger devre arasina sag salim girebilirsek, tek hamle yapan takimin da besiktas olacagini (transfer konusunda) saniyorum ve sakatlarda duzelirse bir anda ligin en kaliteli ekibi olabliriz ve bayir asagi gideriz diyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ZORBEY

işte ilk defa atiba'yı iskenderbey maçında dinlendirelim necip kart cezalısı zaten akhisar macında atiba'ya cok ihtiyaç olucak.

atiba atiba atiba ne adammış yaa, istatisklere bakıldığı zaman golü asisti fazla yok ama katkısı müthiş. bu gün skora da etki eden isimlerden biri oldu, sahanın her yerinde her pozisyonda atiba i görmek aldığı paraya helal olsun dedirtiyor insana, bizim cocuklarımız dediğimiz bazı yerliler varki Atiba yı kesinlikle örnek almaları gerekir..

bencede iskenderbey macında dinlendirilmeli, ama her ihtimale karşı ilk 18 de bulunması gerekir, cünkü geçmiş yıllara bakıldığı zaman Necip`e güvenmiyorum :)))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı talha

Veli dönüyordu güya 1 ay önce.  :lol:

Bu arada Veli de çıkabilir İskenderbey maçına. O da dönsün artık lan delimi özledim ben. O delidolu bakışları, rüzgarda süzülen ipeksi saçlarını, topu kaybettiğinde rakibe girdiği narin makasları, millete doğru hırçın yürüyüşlerini.  :lol: :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Hadi ben size iyi bir haber daha vereyim :)

Akhisar maçında kenarda veli kavlak oturcak :)

Çevrimdışı talha

Almeida'nın da her derbide gol'ü vardı :) Almeida iyi futbolcu mu şimdi :)

İyi de Almeida ile Olcay bir mi? Almeida 1 maç vardı bir maç yoktu 12 gol ya atar ya atamaz.

Ben Olcay hakkında yazanların küçük takımlara karşı oynuyor lafına karşı yazdım. Olcay her sene 10 gol 10 asistini asar. Fener'e kesin gölünü atar. Sezonu tamamlar.

Bu sene de aynısı olacak. Ben halen daha bu çocuğa büyük oyuncu değil demelerine sinirleniyorum. Bursa'da Olcay olmasa o gol gelmezdi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı panic13

Çevrimdışı Tolga

Hadi ben size iyi bir haber daha vereyim :)

Akhisar maçında kenarda veli kavlak oturcak :)
Kim diyor :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...