Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257792 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

geçen seneden iki oyuncu eksiğiz orta sahada. Tolgayın bu sezon oynaması neredeyse mümkün değil. Veli 2. yarıya ancak yetişir. aftaya akhisar maçına sadece 3 orta sahamız var. Allah korusun biri sakatlansa oynatacak oyuncu yok. Stopere de takviye şart ama en azından iki yedek var stoperde kötü bile olsa. orta sahada yedek yok. üstelik sosa da ciddi form düşüklüğü var.

Ayni şeyleri dusunuyoruz ama yonetim bu konularda malesef oyle dusunmuyor. Veli ve tolgay donecek o zaman trasfere gerek yok diyorlar. Ama sadece bir takviye bile isimizi cok kolaytirir...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mellfred

Adamlara kac tweet attim bilmiyorum. Israrla uzerinde durmuyolar ayaga basma aninin. Atibanin ayagina net basiliyor devam etmeye calisyor ama denge bozuldugu icin gidemiyor. Insanin gormemek icin kor oasi lazim ya da tarafli..
baktılar  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 22:44:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Renklilerden yapınca sorun olmuyorda kendi taraftarı iyi yapıyorsun melo aslan melo işte böyle diyor.

Bizim Beşiktaş taraftarı Quaresma'ya hakaret ediyor tendonuna bastı kendine çeki düzen vermeli böyle olmaz.

Adam elinden geleni yapmış halen daha iyi değildi diyorsunuz.

Tamam olcay en iyisi idi.Töre en iyisi en kötüsü Quaresma.

Ne Olcay en iyiydi ne en iyisi Töre gerek yok böyle konuşmalara trip mi atacaksın bana?

Ne demek sorun olmuyor? Ben ne Melo'nun yaptıklarını destekliyorum ne Quaresma'nın hareketlerini. Bunlar futbol içi şeyler değil bunlar öfke kontrol problemleri ve disiplinsizlik.

Orada kırmızıyı yese şuan maç gitmiş oyunun bileti kesilmişti farkında mısın?

Quaresma'ya kimse haakret etmedi göster hakaret edeni gerekeni yapayım. Etmediyse neye dayanarak bunu söylediğini açıkla.

Oyuncu kötü oynadı da demiyor kimse herkes iyi oynadı diyor tek fark son 30 dk ile gaza gelip mükemmel oynamadı diyorum kendi adıma.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Yalniz sunu da atlamamak lazim;
Bugün quaresma atilsa kimse birsey diyemezdi.oyle bir müdahale sekli yok arkadan direk adamin bilegine basıyor. Bu kadar kolay gaza gelmemeli profesyonel bir oyuncu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 22:45:43
  • Beşiktaş / Bodrum
@Kadir Güney @cursedofdragon

İkinizin mesajları da siliniyor uzatmayın ikili tartışmayı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Ne Olcay en iyiydi ne en iyisi Töre gerek yok böyle konuşmalara trip mi atacaksın bana?

Ne demek sorun olmuyor? Ben ne Melo'nun yaptıklarını destekliyorum ne Quaresma'nın hareketlerini. Bunlar futbol içi şeyler değil bunlar öfke kontrol problemleri ve disiplinsizlik.

Orada kırmızıyı yese şuan maç gitmiş oyunun bileti kesilmişti farkında mısın?

Quaresma'ya kimse haakret etmedi göster hakaret edeni gerekeni yapayım. Etmediyse neye dayanarak bunu söylediğini açıkla.

Oyuncu kötü oynadı da demiyor kimse herkes iyi oynadı diyor tek fark son 30 dk ile gaza gelip mükemmel oynamadı diyorum kendi adıma.

Ya farkediyormusunuz bilmiyorum ?

Beşiktaş kazanıyor yine Quaresma konuşuluyor yok tendona basmış yok 60 dk kötüymüş 30 dk iyiymiş.

Yok kendine çeki düzen vermesi gerekiyormuş ya bi rahat bırakın artık adamı ben Quaresma fanı değilim ama hakketten sıktı artık bu mevzu.

Quresma Beşiktaş'ın oyuncusu değilmi.

Nasıl bir düşmanlık bu.Quaresmanın maç içindeki hatalarını göstermek için burda analiz bile yaptınız.

[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 22:48:19 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 22:46:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Hasan Şaş düşüş var diyor bunlar skor yorumcuları işte :D

Şu maç 5-1 bitse, Kasımpaşa 7-3 bitse aynı futbol ile bu adamlar bizi şuan Barcelona yapacaklardı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Ayni şeyleri dusunuyoruz ama yonetim bu konularda malesef oyle dusunmuyor. Veli ve tolgay donecek o zaman trasfere gerek yok diyorlar. Ama sadece bir takviye bile isimizi cok kolaytirir...
yönetim böyle düşünmüyorsa çok büyük hata yapar. şartları zorlamaları gerek aksi halde şampiyonluğu riske atarız. Yazmak istemiyorum ama Allah korusun hafta içi atiba antremanda sakatlanırsa necip de cezalı orta sahada kimi oynatacağız? Üstelik 2. yarı lig daha da zorlaşacak.

Çevrimdışı ilhan mansız

Yalniz sunu da atlamamak lazim;
Bugün quaresma atilsa kimse birsey diyemezdi.oyle bir müdahale sekli yok arkadan direk adamin bilegine basıyor. Bu kadar kolay gaza gelmemeli profesyonel bir oyuncu.
kesinlikle kasıtlı bastığını düşünmüyorum ama hakem atsaydı birşey diyemezdik daha dikkatli olmalı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 22:49:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya farkediyormusunuz bilmiyorum ?

Beşiktaş kazanıyor yine Quaresma konuşuluyor yok tendona basmış yok 60 dk kötüymüş 30 dk iyiymiş.

Yok kendine çeki düzen vermesi gerekiyormuş ya bi rahat bırakın artık adamı ben Quaresma fanı değilim ama hakketten sıktı artık bu mevzu.

Quresma Beşiktaş'ın oyuncusu değilmi.

Sıktıysa girmezsin konuya okursun sadece kimse yazıyor diye ne boş konuşuyorsun yazabilirsin ne de konuşulmamasını isteyebilirsin.

Üslubunu koruyarak cevap yazarsın hepsi bu.

Konuşulacak tabi ki herkes konuşuluyor. Rhodolfo da konuşuluyor Atiba da Olcay da. Beklenti olan bir oyuncu iyi oynadı bugün o yüzden onun konuşulması çok normal.

Sen mükemmel dersin ben iyi ama kendine gelmeli saçma hareketler yapmamalı derim. Sen beni haksız bulursun 2  hafta sonra derbide tekme atar kırmızı görür bu kez hiçbir şey söyleyemezsin bu konu ile ilgili bunu mu istersin?

Önemli olan skorlar gelirken, kazanırken yanlışları konuşmaktır.

Analiz yaparım sen de iyi analiz yap tutan var mı? Düşmanlık ne demek? Oyuncu bize uymuyor demek mi düşmanlık? Hakaret var mı? Yoksa sadece yorum yap, aksini belirt kalanını kısıtlayamazsın ne söylemi, ne de üyeleri.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mellfred

takım bir yerde panik yapıyor ve ayağa oynayamıyor çok top kaçırdık. dün barca maçına bakanlar görmüştür. 4. golde topu ısrarla ve tüm ağır prese rağmen ısrarla topu çevirdi ve devamında golü buldu. bizim bu oyunu oynayacak tolgay'a acil ihtiyacımız var. bugün kolay maçı zorlaştırdık . kaçırılan golerin haddi yok hesabı yok

Çevrimdışı Deniz

yönetim böyle düşünmüyorsa çok büyük hata yapar. şartları zorlamaları gerek aksi halde şampiyonluğu riske atarız. Yazmak istemiyorum ama Allah korusun hafta içi atiba antremanda sakatlanırsa necip de cezalı orta sahada kimi oynatacağız? Üstelik 2. yarı lig daha da zorlaşacak.
Mehmet ekiciyi yazmistim bugun.
Tsden ayrilmak istiyor ,ortalik toz duman,1-2 milyona bu isi bitirebiliriz.Çebi babasi ile gorustu haberleri vardi.gerceklesirse cok faydali olur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Hocanın küfür ediliği söyleniyor.

DAHA ÖNCESİNİ İZLEYİN! Hocaya kfüür ediliyor
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Sıktıysa girmezsin konuya okursun sadece kimse yazıyor diye ne boş konuşuyorsun yazabilirsin ne de konuşulmamasını isteyebilirsin.

Üslubunu koruyarak cevap yazarsın hepsi bu.

Konuşulacak tabi ki herkes konuşuluyor. Rhodolfo da konuşuluyor Atiba da Olcay da. Beklenti olan bir oyuncu iyi oynadı bugün o yüzden onun konuşulması çok normal.

Sen mükemmel dersin ben iyi ama kendine gelmeli saçma hareketler yapmamalı derim. Sen beni haksız bulursun 2  hafta sonra derbide tekme atar kırmızı görür bu kez hiçbir şey söyleyemezsin bu konu ile ilgili bunu mu istersin?

Önemli olan skorlar gelirken, kazanırken yanlışları konuşmaktır.

Analiz yaparım sen de iyi analiz yap tutan var mı? Düşmanlık ne demek? Oyuncu bize uymuyor demek mi düşmanlık? Hakaret var mı? Yoksa sadece yorum yap, aksini belirt kalanını kısıtlayamazsın ne söylemi, ne de üyeleri.

Olcay çok kötü bir futbolcu.

Yetenek sıfır,kabiliyet sıfır.Bütün toplara ıska geçiyor.

Sırf koşuyor diye bu takımda oynamayı haketmiyor.

Kerim olcay'dan daha çok formayı hakediyor.

Bugünde bütün pozisyonları harcadı.

Küçük maçların büyük oyuncusu önemli maçların hiçbirinde sahnede yok.

Çevrimdışı Kadir G.

kesinlikle kasıtlı bastığını düşünmüyorum ama hakem atsaydı birşey diyemezdik daha dikkatli olmalı.

Yapmak istememiştir diyebiliriz ancak. Kendinde olmadan saçma şekilde arkadan müdahaleye gidersen topu kurtarma ihtimalin çok düşük.

Destek mi sağlanacak ne yapılacak düzelmesi lazım.

Çevrimiçi Mehmet57

Sosa satilip ucuza Ekici'yi kaparsak muthis is yapmis oluruz. En azindan duran toplari cok iyi kullanabilen biri olur takimda.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 22:56:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Olcay çok kötü bir futbolcu.

Yetenek sıfır,kabiliyet sıfır.Bütün toplara ıska geçiyor.

Sırf koşuyor diye bu takımda oynamayı haketmiyor.

Kerim olcay'dan daha çok formayı hakediyor.

Bugünde bütün pozisyonları harcadı.

Küçük maçların büyük oyuncusu önemli maçların hiçbirinde sahnede yok.

Tamam bak ne güzel, yap analizini yapabiliyormuşsun.

İkili atışmalara hele ki üslubunuzu bozarak girmeyin. İstediğiniz analizi ve yorumu hakaret etmeden yapın bu kadar basit.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Yapmak istememiştir diyebiliriz ancak. Kendinde olmadan saçma şekilde arkadan müdahaleye gidersen topu kurtarma ihtimalin çok düşük.

Destek mi sağlanacak ne yapılacak düzelmesi lazım.
topu çalabileceğini sandı ancaK beceremedi. hamlesi yanlıştı ama kesinlikle kasıtlı olduğunu düşünmüyorum

Çevrimdışı Çağatay

Cok fazla transfer yapmazlar eger bir düşeş yakalamazlarsa. En fazla bir kaleci bulacaklar bi de sol bektede oynayabilecek sol stoper
Ama gönül isterki bi tanede orta alana bakilsin.
Ama dedigim gibi bu iki transfer yapilirsa ve  zaman+para ve firsat olursa belki...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ilhan mansız

Mehmet ekiciyi yazmistim bugun.
Tsden ayrilmak istiyor ,ortalik toz duman,1-2 milyona bu isi bitirebiliriz.Çebi babasi ile gorustu haberleri vardi.gerceklesirse cok faydali olur
o da olabilir ama maddi durum uygunsa daha iyi bir oyuncu lazım bize. işi hiç şansa bırakmayacak şekilde. şampiyon olursak çok ciddi bir kaynak elde edeceğiz zaten. bundan sonra transfer yapmamak kumar olur

Çevrimdışı brkntcnr

Ekici serbest kalıyorsa hemen alıp Sosa yı devre arası yollamamız lazım. Mbia çok para ister ama maliyeti düşürürse onu da alabiliriz ama öncelik serbest kalıyorlarsa ekiciye çökmemiz lazım.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

topu çalabileceğini sandı ancaK beceremedi. hamlesi yanlıştı ama kesinlikle kasıtlı olduğunu düşünmüyorum

Cani olmadıkça kimse gidip rakibinin tendonuna basmaz zaten. Onda akıl olarak problem var. Haklı haksız kendi lehine karar verilmediği her toptan sonra rakibi sakatlayacak işler yapıyor.

Çevrimdışı celiker1

@Yunus Emre Dökmeci Quaresma sevgine saygı duyuyorum.Bende eskisi kadar olmasada seviyorum.Quaresma'ya özellikle sezon başındaki tepkiler topu ayağında çok tutarak hücumlarımızı yavaşlatması ve sinirlenince kırmızı kartlık hareketler yaparak takıma ihanet etmesiydi.Lig ilerledikçe bugün olduğu gibi topla daha az oynayarak takıma daha fazla katkı vermeye başladı.Kırmızı kartlık kasti hareketleri ise maalesef devam ediyor.İlk geldiği dönem dahil hiç bir değişme yok.Yüreğim ağzımda maç izliyorum her an kırmızı görecek diye.Sırf o yüzden 60. dakikadan sonra girip daha faydalı olacağını düşünüyorum.Çok zor ama umarım saha içindeki fevri hareketlerinden vazgeçerde hepimiz yüreğimiz ağzımıza gelmeden keyifle izleriz Quaresma'yı👍🏻👍🏻👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sedat_BJK

baktılar  :D
Yine bakmadilar o goruntuye. Acik bır sekilde pozisyonun biraz oncesinden baslayip net ayaga basildigi ani gosteren goruntu var ama inatla o goruntuden degil baska goruntu uzerinden yürüyorlar. Ama denizli kem kum etti hemen.. adam odaklanmis dusme anina ondan oncesini silmis beyninden..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2015, 23:00:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Destek ile bir şeyin aşılabileceğini sanmıyorum ben oyuncu 32 yaşında.

O sırada aşırı adrenalin salgılıyor gözü kapalı topu almak için dalıyor. Bunu 2. yarı girdiğinde çok yapamıyor çünkü hamle oyuncusu olduğu için bu duruma maruz kalmıyor.

Eğer ki şuan Bilic olsa 2-3 kez kırmızı yemişti kesin o stresli oyunla. Güneş'in oyun sistemi de kurtarıyor biraz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli