Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293226 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı xenos

Girişim yapma şansım yok. Ali Naibi, Fikret Demirer ve menajerler kimleri isterlerse onları izleyeceğiz.

Başkanın iyi niyetli olduğunu düşünüyorum (resmin bütününe bakarak) yalnız kendi taraftarımızı da geçtim rakip tkımlar bile eksik bölgelerimizi parmakla gösteriyorlar. Ve  bu pozisyonlara menajer yaması adamların artık olmayacağını görmüş olması gerekiyor.

Sakat oyuncularımızdan da açıkcası çok umutlu değilim, Tolgay erken dönse bile ne kadar verim alabiliriz soru işareti. Veli dönecek diyoruz ama ne verebilecek yine muamma. Temennim bizi bir adım daha ileri taşıyacak oyuncularla ilgileniliyor olması.

Çevrimdışı 38life

Gol!

İskenderbey 1 - 0 S. Lizbon

Çevrimdışı Çağatay

Gol!

İskenderbey 1 - 0 S. Lizbon

Golden sonrada Rui Patricio kırmızı yedi
Ve 2-0 oldu :D
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2015, 23:27:18 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Sedat_BJK

Hele sen iskenderbeye bak.. daha da cikamazsak su gruptan yaziklar olsun...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Esref

İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı Çağatay

Futbol boyle işte beyler
O kadar karamsarlik filan derken
Bak iskender imdada yetişti
Grup bir anda karıştı :D

Çevrimdışı Anıl

Bu arada Quaresma yine sonradan girip çok iyi oynadı. Daha fazla 11 başlatarak zorlamamak lazım muhteşem bir hamle oyuncusuna evrilebilir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

İsmail Ersan ve Tolga yerine transfer şart. Hatta sol kanada da birisini alalım kerim i kiraya verelim.
 İlk yarı olcayın çalım attığı adama bir daha çalım atmaya çalışıp top kaptırıp net pozisyonu öldürmesi, İsmailin goldeki net hatası ve berbat ortaları,
Ersan ın savunmada bam güm dalıp her maç düşüp belini tutmasını geçtim iki tane net fırsat kaçırıp 3 puanı yemesi ve savunmada da kötü oyunu.
Tolga nın belinde bir sorun var galiba ben hayatımda böyle saçma bir kaleci görmedim. Plönjön yapmıyor, ayağı iyi değil, yan toplar, refleks hiçbirşey yok, kolay toplarda çok saçma sapan yerlere atlayıp yuvarlanıyor, üstüne top gelmese şut çıkaramayan bi kalecimiz var. Bıktım ben gerçekten bu saçma bireysel hatalarla puan kayıplarından. Çok yazık.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her oyuncunun belli bir kapasitesi var ve hangi maç olursa olsun oyuncu ortalama oynadığı gibi oynuyorsa onu maçın kaybedilmesi konusunda direkt suçlamak doğru değildir. Olcay 45 dakika oynatılıyor ve İsmail alternatifleri de uzun süre denenerek seçilip formayı alıyor. Oynadıkları sürede tamamen ortalama oyunlarını oynadılar. Ne çok kötü ne çok iyi. O zaman bize puan kaybettiren bunlar mıdır? Her puan kaybı sonrası güçsüz gördüğümüz halkalar İsmail ve Olcay'a hatta Tolga'ya tüm suçu yığmak doğru mu? Bence hiç doğru değil. Kapasiteleri neyse ortalamaları neyse onu oynuyorlar. Mücadele ediyorlar. Bana göre bu maçın en kötü ismi Sosa'dır. En yüksek kapasiteli oyuncularımızdan biri ama en az verim vereni, en kötüsü, en az mücadele edeni. Bize puan kaybettiren sadece ekranın gözüken yüzündeki hatalar değil gözükmeyen kısmındaki oyuncuların performanslarıdır. 1-1 yapan golü yiyeceğimizi ekran başında hissedemeyen var mıydı? Takım olarak kötü oynadığımız için golü yiyoruz. İlerdeki adamlar hem ilerde üretemiyorlar hem de rakip hücuma geldiğinde geri dönmesini bilmiyorlar. Ne defansa ne de orta sahaya destek çıkıyorlar. Bu kopukluk olduğu zaman ortada veya kanatlarda rakip çok boş alanlar buluyor bu durumda defans da afallıyor yerleşme sorunu olabiliyor. Ekrana takılan hatayı belki defanstaki yapıyor ama asıl hata ilerden başlıyor. Rakip bugün ful defans bekleyip kaptıklarıyla geldi ama orta sahası hep sağlamdı biz çok da boş alan bulamadık. Adamlar gelmesini bildikleri gibi geri dönmesini de biliyorlar. Biz 5 kişi hücum yapsak bile onlar 8-9 kişi defans yapıyorlar. Onlar 2-4 kişi hücum yapsa biz 3-5 kişi defansta oluyoruz. Rakip beceriksiz ve yeteneksiz olduğu için atamıyor veya fırsatı olgunlaştıramıyor. O yüzden gözümüze batmıyor çoğu zaman. Ben hücumdaki topçuları beğenmiyorum açıkçası. Töre ve olcay dikkatliydi ilk yarı bu konuda. İkinci yarı golümüzden sonra takım olarak defans yapmadık veya yapamadık. Takımın hücum oyuncularının savunma anlayışını eksik buluyorum. Adamların zencileri maiconu niasse'si hem hücuma koşuyor hem de bizim hücumcuları (diri bir şekilde formaliteden değil) karşılıyor. Onların oyunları çok iyi değildi biz daha iyiydik ama takım olarak bizden daha iyi oldukları bir nokta varsa o da buydu bana göre.

Böyle paragraf yapmadan blok şeklinde yazdım kusura bakmayın artık okuyan olur mu onu da bilmiyorum bu saatte :D İyi forumlar

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Kasım 2015, 00:31:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Her oyuncunun belli bir kapasitesi var ve hangi maç olursa olsun oyuncu ortalama oynadığı gibi oynuyorsa onu maçın kaybedilmesi konusunda direkt suçlamak doğru değildir. Olcay 45 dakika oynatılıyor ve İsmail alternatifleri de uzun süre denenerek seçilip formayı alıyor. Oynadıkları sürede tamamen ortalama oyunlarını oynadılar. Ne çok kötü ne çok iyi. O zaman bize puan kaybettiren bunlar mıdır? Her puan kaybı sonrası güçsüz gördüğümüz halkalar İsmail ve Olcay'a hatta Tolga'ya tüm suçu yığmak doğru mu? Bence hiç doğru değil. Kapasiteleri neyse ortalamaları neyse onu oynuyorlar. Mücadele ediyorlar. Bana göre bu maçın en kötü ismi Sosa'dır. En yüksek kapasiteli oyuncularımızdan biri ama en az verim vereni, en kötüsü, en az mücadele edeni. Bize puan kaybettiren sadece ekranın gözüken yüzündeki hatalar değil gözükmeyen kısmındaki oyuncuların performanslarıdır. 1-1 yapan golü yiyeceğimizi ekran başında hissedemeyen var mıydı? Takım olarak kötü oynadığımız için golü yiyoruz. İlerdeki adamlar hem ilerde üretemiyorlar hem de rakip hücuma geldiğinde geri dönmesini bilmiyorlar. Ne defansa ne de orta sahaya destek çıkıyorlar. Bu kopukluk olduğu zaman ortada veya kanatlarda rakip çok boş alanlar buluyor bu durumda defans da afallıyor yerleşme sorunu olabiliyor. Ekrana takılan hatayı belki defanstaki yapıyor ama asıl hata ilerden başlıyor. Rakip bugün ful defans bekleyip kaptıklarıyla geldi ama orta sahası hep sağlamdı biz çok da boş alan bulamadık. Adamlar gelmesini bildikleri gibi geri dönmesini de biliyorlar. Biz 5 kişi hücum yapsak bile onlar 8-9 kişi defans yapıyorlar. Onlar 2-4 kişi hücum yapsa biz 3-5 kişi defansta oluyoruz. Rakip beceriksiz ve yeteneksiz olduğu için atamıyor veya fırsatı olgunlaştıramıyor. O yüzden gözümüze batmıyor çoğu zaman. Ben hücumdaki topçuları beğenmiyorum açıkçası. Töre ve olcay dikkatliydi ilk yarı bu konuda. İkinci yarı golümüzden sonra takım olarak defans yapmadık veya yapamadık. Takımın hücum oyuncularının savunma anlayışını eksik buluyorum. Adamların zencileri maiconu niasse'si hem hücuma koşuyor hem de bizim hücumcuları (diri bir şekilde formaliteden değil) karşılıyor. Onların oyunları çok iyi değildi biz daha iyiydik ama takım olarak bizden daha iyi oldukları bir nokta varsa o da buydu bana göre.

Böyle paragraf yapmadan blok şeklinde yazdım kusura bakmayın artık okuyan olur mu onu da bilmiyorum bu saatte :D İyi forumlar

Şu samimiyetinden dolayı okumaya başlıyorum selametle  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Iskender Bey cok tecavuzcu bir takim   :D
Maçin ikinci yarisini baktim gercekten en azi ki tane daha atarlardi
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı FARUK

Eline sağlık öncelikle
Gol yicemizi hissettik gerçekten babam bile diyordu ya biz niye oyunumuzu bıraktık
Defansta şu sorun var atiba  çok güzel alan kapatıyor top kapıyor ama fizik olarak yıpratması mümkün değil
O bölgede oyuncu eksiğimiz var veli bir miktar bunu yapabiliyordu ama o da yetersiz donk bile  mesela bunu gayet iyi yapıyordu
Alan kontrolünde de sorunumuz var bilicin savunma düzeni kayboldu
Top kritik bölgeye gelince konsantrasyon dağılıyor 4 kişi peşinden koşuyor bir kişinin
Aslında güzel gidiyorduk defansif anlamda da son dönemde kolay gol yememiz özgüven sorunu oluşturdu biraz birkaç maç yemeden tamamlamamız lazım bence
Bir dinlenme periyoduna ihtiyacımız var devre arasında 2 transfer birde biri orta saha olmalı bence solbekten öncelikli ihtiyacımız sosa s.o.s veriyor sezon başından bu yana

Şu samimiyetinden dolayı okumaya başlıyorum selametle  :kop:

:kop: Geçmiş olsun çağrı bu blok olayı güzelmiş çok okunmuyor ama paragraf noktalama falan hiç stresi yok necmi abi o yüzden genç kalmış böyle :D

Çevrimdışı atalay

İskenderbey'in santraforu Peter Olayinka'nın kumaşı fena değil. İzlemek lazım diyeceğim ama wyscout yada instatscout şifresi lazım.

Fikret Orman bi' izlesin, rica edeceğim...
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2015, 01:06:44 atalay ]

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bu sonuçtan sonra Sporting Kasım ayı sonunda Moskova'ya da yedek kadroyla gider bence. Zaten kuralar çekildiğinde Jorge Jesus ve Sporting için birinci hedefin Portekiz şampiyonluğu olduğunu yazmıştım.

Biz İskenderbey'i yener, Sporting de Moskova'da puan kaybederse son maçta Günay'ı forvette deneriz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Tolga

Türkiye, FİFA sıralamasında 19 sıra yükselerek 18. oldu.

Belçika da 1. sıraya yükseldi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu sonuçtan sonra Sporting Kasım ayı sonunda Moskova'ya da yedek kadroyla gider bence. Zaten kuralar çekildiğinde Jorge Jesus ve Sporting için birinci hedefin Portekiz şampiyonluğu olduğunu yazmıştım.

Biz İskenderbey'i yener, Sporting de Moskova'da puan kaybederse son maçta Günay'ı forvette deneriz.
haykırarak güldüm.. :kop: :kop:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

6 ay önce önerdim. Quaresma alınırken bunu alın diye bir kez daha önerdim dernek aracılığı ile.

Fiziği lig için yetersiz bulunmuş.
linnesle beraber 2'sini alalım devre arasında :D

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Kendi adıma İskenderbey maçının sonucuna üzüldüm, ben net bir şekilde UEFA'dan elenmek istiyorum. Zaten gideceğimiz en iyi yer çeyrek final, en kritik haftalarda boşuna yıpranıyoruz. bu yıl ligi mutlaka ilk 2'de bitirip (inşallah şampiyon olup), en azından Türkiye kupasını almamız lazım.

En azından bu yıl sevinmek için sevmek istiyorum takımı :D :D

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağatay

Günaydın arkadaşlar,

Kendi adıma İskenderbey maçının sonucuna üzüldüm, ben net bir şekilde UEFA'dan elenmek istiyorum. Zaten gideceğimiz en iyi yer çeyrek final, en kritik haftalarda boşuna yıpranıyoruz. bu yıl ligi mutlaka ilk 2'de bitirip (inşallah şampiyon olup), en azından Türkiye kupasını almamız lazım.

seninle aynı şekilde düşünüyorum ama devre arasında hakkaten nokta atışı yaparak eksiklerimizi kapatacağımızı bilsem
devam edelim derim. Ama lakinki öyle değildir :D

Çevrimiçi Necmi

Günaydın arkadaşlar,

Evet ama puan sıralamasındaki yerimizi yukseltmemiz gerekiyor.
hele şu oynamadığımız iki seneyi listeden atana kadar alabildiğimiz kadar puan almalıyız.
zaten grup maçlarını oynuyoruz öyle yada böyle ondan sonra oynayacağımız iki maçmı
almak yıpratacak

Çevrimdışı ahmetx

burda gomez vurcaktı kafayı kaleciyle birlikte sokardı topu içeri

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Ben cumhurun tersine Avrupanın takım ve oyuncular için prestijinin daha fazla olduğunu düşünüyorum ve avrupa maçlarından daha çok zevk alıyorum.Takımın iyiyse zaten ligde şampiyon oluyorsun Avrupa maçları buna mani değil , geçen yıl biz ligde puan kayıpları yaşadığımız son haftalarda  Avrupadan elenmiştik.
[ Son Düzenleme: 06 Kasım 2015, 11:05:20 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum