Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293424 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Bu ülkede birşeyler söyleyince diyet ödemek zorunda kalınıyorsa, insanlar düşüncelerini söylemekten korkuyorsa, biri siyasi birşey dediği zaman 'Eyvah' diyorsak bu söyleyenin suçu değil. Kimin suçu size bırakıyorum..

'Neden konuşuyorsun!' yerine 'Neden konuşamıyoruz!' Diye düşünmek lazım biraz..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca fikrini özgürce dile getiriyor diye çoğu kişide ufak da olsa bir korku varsa bu da ülkenin ne hale geldiğini çok net gösteriyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı celiker1

Konuşanlara değil konuşamayan saray soytarılarına kızalım😡
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Birde spor ile siyaset ayrımı konusu var ki yılların basma kalıp ifadesi...

Sevdiğim bir yazardan ve teknik adamdan alıntı yapayım.

Futbol asla sadece futbol değildir.* Sadece futboldan anlayan futboldan da anlamaz.*

Tabii bu iki sözde günümüz futbolunda basma kalıp mottolara dönüştü. (Endüstriyel Futbol)

Şenol Güneş ilkeli bir duruş sergilemiş. Darısı yöneticilerin başına...

Çevrimdışı ozan062

Şenol Güneş'in, Socrates dergisindeki söyleşisini okudum.

Düşünceleri, bakış açısı gayet güzel ve doğru. Lakin bu demeçlerden sonra şampiyonluğu unutun. Sahaya her an birileri atlayabilir.  :eyes

Ayrıca bugün ki basın toplantısında stoperler konusunda sürekli söylediğim şeylere dikkat çekmiş. Özellikle Milosevic konusunda...

bu açıklamalardan sonra yine bir şampiyonluk boykotu yiyebilirz. :bandit:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Gezi olaylarında bir hata yapıldı, bir şeyler karıştırıldı. Genç bir nesil, oraya düşüncesini söylemeye gitti, bir şeyler yapmak istedi. Kimlik arayışındaydı. Ve bu, doğru bir kimlik arayışıydı ama olay siyasi tarafa çekildi. Hükümet onların önünü kesti. Bence o noktada hata yapıldı" diye konuştu.

stadı durdarmasalar bari  :)

kötü enerjiyi salmayın suraya yahu

siz daha dünden bunu çağırırsanız zaten hiçbirsey olmaz adamlar ugrasamasa bile biz ellerimizle veririz o sampiyonlugu:))

biz gücümüzü gösterdik bir oyun oldugunu anladıgımız vakit olaylar olaylar aynı tffnin otoparkına silah bırakma gibi belki kötü bir yöntem ama birileri bunu tekrarlar çnk anca bu sekilde kendilerine çeki düzen veriyorlar korkuyla düzeliyorlar:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

Stada kimse atlıyamaz, passoligi korurlar.

Sıkıntı olursa bu sefer ihtilal olur sölim  :boxin: :boxin:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Merkez orta saha pozisyonu için tavsiyem.

http://www.transfermarkt.com.tr/marko-grujic/profil/spieler/222813

U-20 Dünya Şampiyonası başta olmak üzere epey izledim. Maksimum 3 sene içinde oyuncunun değeri 20-25 milyon gibi meblağları görürse şaşırmam.

Çevrimdışı Doğukan E.

U-20 Dünya Şampiyonası başta olmak üzere epey izledim. Maksimum 3 sene içinde oyuncunun değeri 20-25 milyon gibi meblağları görürse şaşırmam.
Abi böyle paylasiyosun çok güzel de bizimkilerin bundan haberi var mi veya oluyormu? Bundan 1-2 sene sonra dediğin gibi olacaktir büyük ihtimal bizde gördükçe almadigimiza iç cekicez galiba.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

spor adamı diye bir şey yok kardeşim heşeyden önce insansın
bu yaptığıda siyaset değil ne olmuş söylemişse iyide söylemiş bunun için
şampiyonluk gidecekse varsın gitsin Şampiyonluk için özgürce konuşma hakkınımı
feda edeceksin öyle şampiyonluğu ne yapayım ben dünya üzerinde gelebilecek
hiç bir şampiyonluk insanın özgürlüğünden daha değerli değildir. Özellikle
Beşiktaşlılar için bu böyledir. Bir kez feda etmeye başlarsan işin sonunda neleri
feda edeceğin belli olmaz. Bizim tarihimizde halkını vatanını satma yok zamanındada
senin düşündüğün gibi düşünselerdi şimdi fransız pasaportu taşıyor ve fransız takımlarını tutuyor olurduk
zamanında gs nin yaptığınımı yapsaydık siyasete karışmayalım diye vatanı kurtarmak yerine
işgal kuvvetleriyle maçmı yapsaydık :alala:
sonuna kadar katılıyorum necmi abi düşüncesini açıklamış ne var bunda herkes hükümeti tutmak ve sevmek zorunda değil ki

Çevrimdışı atalay

Abi böyle paylasiyosun çok güzel de bizimkilerin bundan haberi var mi veya oluyormu? Bundan 1-2 sene sonra dediğin gibi olacaktir büyük ihtimal bizde gördükçe almadigimiza iç cekicez galiba.

Bilemiyorum. Fakat Milosevic ve Franco'dan haberleri var ise bundan da haberleri olmalı..

Çevrimdışı Doğukan E.

Bilemiyorum. Fakat Milosevic ve Franco'dan haberleri var ise bundan da haberleri olmalı..
Saol abi inşallah haberleri oluyordur. Seninde emeğine sağlık.

Çevrimdışı can1903

@atalay kesin yaşanıyordur bu.

kesin biliyordurlar bence senin yazdıklarını  :ebebe: :sevinc

Orta sahaya Veratti nasıl olur Fikret Demirer önermiş.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ibrahim

Beyler doğu alt kombinesi olup yarınki maça gitmicek olan varsa talibim size zahmet denk gelirseniz burdayım

Çevrimdışı AigleBordeaux

Fransada PSG ve Chelseanin teklifi var yaziyordu ama yinede zorlasak olurmu acaba
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Kasım 2015, 23:35:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fransada PSG ve Chelseanin teklifi var yaziyordu ama yinede zorlasak olurmu acaba

Manu da istiyor 3 milyon küsür önerdiler vermedi Kızılyıldız
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AigleBordeaux

Manu da istiyor 3 milyon küsür önerdiler vermedi Kızılyıldız
O zaman olmaz bu is

Çevrimdışı atalay

Bu kulüpler Adriyatik ülkelerindeki tüm potansiyelli oyuncuları erkenden kapıyor ardından kiralıyorlar lakin oynama garantisi vermiyorlar.

Herhalde balkanlardan makul, alınabilecek 15-20 futbolcu yazmışımdır. Zorlayacaksın...

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2015, 00:22:20 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 00:18:31
  • Beşiktaş / Bodrum
İddaa'nın verdiği oranlar enteresan.

İçeride Lokomotife 1.55 dışarıda Bursa'ya 1.80

Bursa'ya daha düşük olmalıydı bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

saf parası. H2 bas geç :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2015, 00:28:26
  • Beşiktaş / Bodrum
saf parası. H2 bas geç :D

Sen böyle dediğine göre oran doğru sanırım puan kaybetmeyiz inşallah  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Sen böyle dediğine göre oran doğru sanırım puan kaybetmeyiz inşallah  :evillol:
Bunu demeye herkesin hakkı var senin yok :D

Çevrimdışı atalay

Bu Ömer Toprak dünyanın en overrated defans oyuncusu.

Birde kaptanlık vermişler.  :lol:

Çevrimdışı legendmaster

bursa maçında daha fazla olmalıydı bence yurt dışında 2,42 buna göre iddaanın 2,10 civarı vermesini beklerdim

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu Ömer Toprak dünyanın en overrated defans oyuncusu.

Birde kaptanlık vermişler.  :lol:
Bu adam torpilli galiba  :lol: