Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293373 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

@Ensar valla haklısın, açıkçası ben de Güneş'in Bilic'ten daha başarılı olamayacağını düşünenlerdenim ve geçen sezon Bilic hakkında tartışmalar başlayınca bunu defalarca yazdım. Şenol Hoca her zaman ilmiği iyi geçririr takımları ile ama düğümü atamaz. Aynı Bilic gibi. Farkları yöntemleri, Bilic tutmayı düşünür, Şenol Hoca atmayı.

Umarım bu yıl hem Şenol güneş hem takım kendini aşar. şimdilik şükür iyiyiz, eğer Şenol Güneş kendini aşamaz ise  son 5 haftaya en az 7-8 puan farkla önde girmemiz lazım ki şampiyonluk gelsin. Onun dışında ben son 5 haftaya kadar Güneş'e laf edemem. Çünkü hem takıma hem oyuncularına seviye atlatmıştır her zaman.
Valla açıkçası ben hocaya her anlamda güveniyorum ve final konusunda da hiç sıkıntı olduğunu düşünmüyorum , finalleri o mu yapamadı yoksa yaptırılmadı mı bence düşünülmesi gereken birşey.

O sene bu sene , bu sene şampiyon biz olacağız inşallah başka yolu yok :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kemal

Al sebastian rode ve Mandandayi şampiyon ol , defansın taşır seni

Balanta yi da alırsan uefa da da yarı finale yürürsun .

Çevrimdışı Çağatay

Al sebastian rode ve Mandandayi şampiyon ol , defansın taşır seni

Balanta yi da alırsan uefa da da yarı finale yürürsun .

Rode filan zor iş.
ama şöyle de bir şey var adam bu sene sadece 2 maç oynamış
bu maçlarda da 1 gol 1 asisti var gerçi  :D
gomez ile beck ikna etsinler diyecem ama değeri 10M
yine zor

balanta ve mandanda hamleleri olursa olur artık
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı panic13

zaten savunması iyi olan takımlara karsı kitleniriz  onu acamayız veya rakibi karsılamada cnk hocamız geometriden anlamıyor,, fakat gecen gün yaptıgı acıklamaya bayıldım dediki geriye pas atmak artık tarihe karıstı,, işte uzun yıllardır istediğim birseydi amaa oyuncular bunu uygulayabilicekmi cnk o mantaliteye oyuncular ters adamlar neyi ogrendilerse onu yapıcaklar bi bunun uyum sorunu olacaktır...

avrupada kim ne derse desin ben basarılı olabileceğine inanmıyorum bu grubu asarız ama sonrasında rakibe göre görücez ama tutucu ve sakin bir takıma karsı baya zorlanıcaz en büyük ornegi bu hafta oynadıgımız lig macıdır... dişli takımlara karsı zorlanıyoruz

mesela dün benficayı ilk yarıda bize benzettim, bizim gibi ilerde suursuzca hareket ettiler  aynı sekilde gs de defansta değil ama diğer alanlarda sakin kalmayı basardı ve gol yemedi,,,

işte en buyuk fark bu adamlar gerektiğinde sakin kalıyor ve oyunu rolantiye alıyorlar arada uyutuyorlar hele bu kendi sahalarında rolantiden hücüma evriliyor ve ablukaya alıyorlar.
tek eksikleri var defans

bizde bu yolda ilerliyoruz ama sampiyonluklarla bunların pekismesi hayat felsefesi haline donusmesi lazım

ve aynı sey seneye yeni stadda bizde olacak gibi gorunuyor hocanın defansla alakalı hayatı boyunca hep sorunu olmuıstur cozememiştir yine çözemezse  CL gibi alanlarda güzel sonuclar goremeyiz:)) orda sanki sevilmeyen bilice ihtiyac var gorusune hakimim:) ama ligde Senol hoca:)

@ozan062 bunla ilgili @Çağrı nın güzel bi tespiti vardı :) "bilic'le asla şampiyon olamazdık ama avrupa en az 1 yarıfinal/final görürdük. Güneş'le avrupa zor ama onunla en az 1 şampiyonluk görürüz" :) İnşallah Güneş'le şampiyonluk görürüz :)

Son olarak;

GÜNEŞLİ GÜNLER YAKIN, MEŞALELERİ YAKIN! diye temennimizi söyleyelim :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Yazdan beri bunu söylüyorum  @panic13  Şenol hoca finallerde çakan bir hoca
takımda çakıyor kötü kombinasyon oldu tek çare puan farkını iyice açıp öyle girmek
yoksa sezon sonu şimdi alkışlayanları göreceğim tek ümidim bırakmayacak oyuncu sayısı arttı.
orta saha takviyesi şart Veli ve Tolgaydan dönseler bile faydalanma ihtimali düşük Atiba güçlü ama
geçen sene bile nefesi yetmedi bu sene çok daha fazla yük altında

Geçen sene dilimde tüy bitti çok kişi ile birbirimize girdim @Necmi abi Güneş yüzünden :) Güneş'i ancak son 5 hafta değerlendirebiliriz, o zamana kadar mutlaka potada kalacağız.

Yine geçen sene millet defans+bek derken ben en önemli eksiğin orta saha olduğunu söylüyordum. Yine haklı çıktım :D :D

Şaka bi yana, Tolgay'ın sakatlığı çok fena oldu, bu yıl ondan verim almamız çok zor, mutlaka bir orta saha takviyesi lazım. Bilic zamanında aldığımız Jones aynı şartlar şimdi gelse müthiş işimize yarardı. Yanlış zamanda, doğru yerde oldu :D

Çevrimdışı panic13

Valla açıkçası ben hocaya her anlamda güveniyorum ve final konusunda da hiç sıkıntı olduğunu düşünmüyorum , finalleri o mu yapamadı yoksa yaptırılmadı mı bence düşünülmesi gereken birşey.

O sene bu sene , bu sene şampiyon biz olacağız inşallah başka yolu yok :D

Geçen sene Bilic ile ağzım fena yandı @Ensar bu yıl temkinli ilerliyorum :) İnşallah şampiyonuz :)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kaybedilen her puanda sezon öncesi eksik olduğu belirtilen pozisyonlara transferlerin yapılmamasının sonuçlarını gördük . Son Kasımpaşa maçı örneğin . Defans ve kaleci eksikliğinin yanında orta sahada oyunu Oğuzhan ile ele alacak , topu ayağında iyi tutabilecek bir orta sahanın (Sosa bu tanıma yeterince uymuyor) eksikliğini hissettik . Sadece bu orta saha transferi yapılsaydı Kasımpaşa maçını yine kazanırdık .
Felaket senaryosu dahil her senaryo ortaya konarak kadro planlaması yapılmadı . Transferler zamanında yapılmayınca ve son günlerinde de menajerler aracılığıyla yetersiz futbolcular önerilince Şenol Hoca, ben bu soruna takım içinde çözüm bulacağım dedi ve yetersiz isimleri veto etti . İyimser senaryo ortaya kondu . Şenol Hoca, Necip dahil herkesin oyununu geliştirirken Oğuzhan'ın , Atiba'nın formu , sakat ve cezalı olmamaları yani şansta bizim yanımızdaydı . Oğuzhan ve Atiba'dan 1 veya 2'sine birşey olsaydı bunun sonucunda da olası puan kayıpları gerçekleşseydi ben görürdüm o zaman Şenol Hoca şöyle mükemmel hoca ama en önemlisi de yönetimimiz çok mükemmel işler yapıyor diyip yönetimi göğe çıkaranları .
Şenol Hoca bir şans çünkü sadece kaybedilen maçlarda değil her maçtan sonra takımın oyununu analiz ederek takım olarak neyi eksik yaptığımızı iyi gözlemliyor. Bilic bunu da yapmaktan acizdi. Her geçen hafta takımın eksik bulduğumuz yönlerinde gelişmeler yaşanıyor . Takımın oyunu , sistemi yavaş yavaş oturuyor. Ama bazı pozisyonlardaki eksiklikler , o pozisyonlardaki oyuncuların hocanın istediği oyunu oynamaya elverişli olmamaları , oyun içinde sırıtmaları halen problem teşkil ediyor.

Çevrimiçi Necmi

Geçen sene dilimde tüy bitti çok kişi ile birbirimize girdim @Necmi abi Güneş yüzünden :) Güneş'i ancak son 5 hafta değerlendirebiliriz, o zamana kadar mutlaka potada kalacağız.

Yine geçen sene millet defans+bek derken ben en önemli eksiğin orta saha olduğunu söylüyordum. Yine haklı çıktım :D :D

Şaka bi yana, Tolgay'ın sakatlığı çok fena oldu, bu yıl ondan verim almamız çok zor, mutlaka bir orta saha takviyesi lazım. Bilic zamanında aldığımız Jones aynı şartlar şimdi gelse müthiş işimize yarardı. Yanlış zamanda, doğru yerde oldu :D
Bende aynı sebepten mağduriyet yaşadım :D
artık daha önce çalıştırdığı takımlar lider takım değildi
Beşiktaşta aynı şey olmaz diye kendimi avutuyorum :bandit:

Çevrimdışı Kadir G.

Sırasıyla sol bek, kaleci, orta saha önceliklerimiz.

4. sol bek almayı düşünmeyebilirler o yüzden sol bekte oynayabilen sol stoper alınabilir.

Onun haricinde rakiplerin durumu ne olursa olsun bir şekilde potada tutulduklarından bu kaleci ve orta saha ile şampiyonluğu zor görüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Kaybedilen her puanda sezon öncesi eksik olduğu belirtilen pozisyonlara transferlerin yapılmamasının sonuçlarını gördük . Son Kasımpaşa maçı örneğin . Defans ve kaleci eksikliğinin yanında orta sahada oyunu Oğuzhan ile ele alacak , topu ayağında iyi tutabilecek bir orta sahanın (Sosa bu tanıma yeterince uymuyor) eksikliğini hissettik . Sadece bu orta saha transferi yapılsaydı Kasımpaşa maçını yine kazanırdık .
Felaket senaryosu dahil her senaryo ortaya konarak kadro planlaması yapılmadı . Transferler zamanında yapılmayınca ve son günlerinde de menajerler aracılığıyla yetersiz futbolcular önerilince Şenol Hoca, ben bu soruna takım içinde çözüm bulacağım dedi ve yetersiz isimleri veto etti . İyimser senaryo ortaya kondu . Şenol Hoca, Necip dahil herkesin oyununu geliştirirken Oğuzhan'ın , Atiba'nın formu , sakat ve cezalı olmamaları yani şansta bizim yanımızdaydı . Oğuzhan ve Atiba'dan 1 veya 2'sine birşey olsaydı bunun sonucunda da olası puan kayıpları gerçekleşseydi ben görürdüm o zaman Şenol Hoca şöyle mükemmel hoca ama en önemlisi de yönetimimiz çok mükemmel işler yapıyor diyip yönetimi göğe çıkaranları .
Şenol Hoca bir şans çünkü sadece kaybedilen maçlarda değil her maçtan sonra takımın oyununu analiz ederek takım olarak neyi eksik yaptığımızı iyi gözlemliyor. Bilic bunu da yapmaktan acizdi. Her geçen hafta takımın eksik bulduğumuz yönlerinde gelişmeler yaşanıyor . Takımın oyunu , sistemi yavaş yavaş oturuyor. Ama bazı pozisyonlardaki eksiklikler , o pozisyonlardaki oyuncuların hocanın istediği oyunu oynamaya elverişli olmamaları , oyun içinde sırıtmaları halen problem teşkil ediyor.

kasımpaşa maçında kaybolan puan bence stoper kaynaklı
orta saha ile pek ilgisi yok tam tersi necipi çıkartınca orta sahayı zayıflattığımız halde daha ileri çıkan
saldırgan bir kimlik kazandık iki goldede milosevic direk hatalı ersan oynasa bu açıkları vermezdik
en azından bu maç ersanın değerini anladık

Çevrimdışı Ensar

orta saha ile pek ilgisi yok tam tersi necipi çıkartınca orta sahayı zayıflattığımız halde daha ileri çıkan
saldırgan bir kimlik kazandık iki goldede milosevic direk hatalı ersan oynasa bu açıkları vermezdik
Kasımpaşa maçı tamamen 17 numara yüzünden kaybedildi , hücumda isabetli kullandığı top oranı %11 , 10 top attiysa 1i isabetli , kasımpaşa golleri her maç olmayacak cinsten oldu , 10kere oynasak 1 kere belki olurdu , oldu. Defans sıkıntımız olduğu zaten aşikar.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Kasımpaşa maçı tamamen 17 numara yüzünden kaybedildi , hücumda isabetli kullandığı top oranı %11 , 10 top attiysa 1i isabetli , kasımpaşa golleri her maç olmayacak cinsten oldu , 10kere oynasak 1 kere belki olurdu , oldu. Defans sıkıntımız olduğu zaten aşikar.

Şu maçın aynısını akhisarla oynamıştık. Akhisar kasımpaşa gibi anormal şekilde değerlendirmişti bulduğu pozisyonları, 3-3 bitmişti.

Çevrimdışı Kemal

Kasımpaşa maçı büyük oranda Tolga yüzünden berabere bitti.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yarın skenderbeu sportingten puan alırsa ortalık karışır. :)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Orta sahada oyunu ele alamadığımız , topu tutamadığımız için oyunun insiyatifi Kasımpaşa'ya geçti özellikle ilk yarıda . Necip gibi topu kesen değil Oğuzhan'a eşlik edebilecek topu ayakta tutabilen bir orta sahamız olsaydı hem oyunun insiyatifini Kasımpaşa'ya verip fizikli orta sahalarıyla , ileride de pres yapmalarıyla yetersiz bulduğumuz defans ve kaleci pozisyonlarında  açıklarımızı yakalamalarına sebep vermeyecek hem de insiyatifin Kasımpaşa'ya geçmesinden sebep topun peşinde çok koşup ilk yarı fazla yorulmayacak , ikinci yarıda daha etkili olabilecektik . Sosa'nın , Necip'in yerine girmesi ve bu sayede topu daha fazla ayağımızda tutabilmemiz , hücum aksiyonlarına daha fazla yer vermemiz bile oyunu değiştirmeye yetti . Buna rağmen bizim ihtiyacımız olan Oğuzhan'a eşlik edebilecek daha bir fark yaratacak  daha komple bir orta saha  . Orta sahadaki eksikliğimiz defans ve kaleci problemlerinin daha net görülmesine neden oldu bu maçta.

Çevrimdışı Ensar

O da var tabii gelen geçeni aldı.

Hahahaha :D yine kaybettik demişim :D beraberlik yok benim fıtratımda , beşiktaş berabere bitirince yenilmiş gibi canımı acıtıyor

Çevrimdışı Ensar

Orta sahada oyunu ele alamadığımız , topu tutamadığımız için oyunun insiyatifi Kasımpaşa'ya geçti özellikle ilk yarıda . Necip gibi topu kesen değil Oğuzhan'a eşlik edebilecek topu ayakta tutabilen bir orta sahamız olsaydı hem oyunun insiyatifini Kasımpaşa'ya verip fizikli orta sahalarıyla , ileride de pres yapmalarıyla yetersiz bulduğumuz defans ve kaleci pozisyonlarında  açıklarımızı yakalamalarına sebep vermeyecek hem de insiyatifin Kasımpaşa'ya geçmesinden sebep topun peşinde çok koşup ilk yarı fazla yorulmayacak , ikinci yarıda daha etkili olabilecektik . Sosa'nın , Necip'in yerine girmesi ve bu sayede topu daha fazla ayağımızda tutabilmemiz , hücum aksiyonlarına daha fazla yer vermemiz bile oyunu değiştirmeye yetti . Buna rağmen bizim ihtiyacımız olan Oğuzhan'a eşlik edebilecek daha bir fark yaratacak  daha komple bir orta saha  . Orta sahadaki eksikliğimiz defans ve kaleci problemlerinin daha net görülmesine neden oldu bu maçta.
Katılıyorum. Eksiklerimiz olduğu açık ve net , ama bu maç özelinde biz bu maçı bu halimizle kazanırdık onu anlatmak istedim yukarda :)
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2015, 12:42:41 Ensar ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Katılıyorum. Eksiklerimiz olduğu açık ve net , ama bu maç özelinde biz bu maçı bu halimizle kazanırdık onu anlatmak istedim :)
Tabiki kazanırdık . Rıza Hoca da , Kasımpaşa için büyük bir şans . Türkiye ligindeki bir çok teknik direktörden farklı olarak öyle boş bir teknik direktör değil . Kadrosu kötü değildi , dersine çok iyi çalışmıştı ve şansta o gün onların yanındaydı .
Bizde şansızlık , eksiklerin yanında artık belirtmek istemediğim Q17 faktörü de sonucun belirlenmesinde etkili oldu . Önemli olan eksiklerimizi, yanlışlarımızı görüp sonraki maçlar için hatalarımızı minimize etmeye çalışmak. Başarı da böyle gelecek.

Çevrimdışı Kalyoncu

Baktıgımızda Trabzon maglubiyeti direk etkisi var sorumsuzca kırmızı kart genclerbirligi beraberliği herkesin tek eleştirdiği adam ve ardından kasımpaşa beraberliği yine başroldeki adam şimdi kimse bana ya acımasızsın felan demesin bu adam bir maç kazandırır 5 maç kaybettirir ama bizim taraftar anlamaz iki güzel harekete tav olur pimi çekilmiş bu bombayı bu takımın ortasına koyduk ne zaman patlarsa artık

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Baktıgımızda Trabzon maglubiyeti direk etkisi var sorumsuzca kırmızı kart genclerbirligi beraberliği herkesin tek eleştirdiği adam ve ardından kasımpaşa beraberliği yine başroldeki adam şimdi kimse bana ya acımasızsın felan demesin bu adam bir maç kazandırır 5 maç kaybettirir ama bizim taraftar anlamaz iki güzel harekete tav olur pimi çekilmiş bu bombayı bu takımın ortasına koyduk ne zaman patlarsa artık

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya çok basit iki sorum var.

Alınmasa ne kaybederdik ?
Alındı ne kazandık ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kasımpaşa Maçında Tolga ve Necip takımın en kötüleriydi. malum arkadaştan hiç bahsetmeyeceğim. Necip o kadar temposuzdu ki Kasımpaşa'nın pres yapan basan orta sahası bize hakimiyet kurdu. İkinci yarı Necip çıkınca top yapmaya başladık, Yine Atiba defansa geçince hakimiyeti kaybettik. Necip bazı maçlar parlayabilir ama bu tür iyi orta sahaların olduğu takımlara karşı çok pasif kalıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı LuceGel

Katılmıyorum Miloseviç,Quaresma,Necip den sonra gelir Tolga sadece 1. golu belki çıkarabilirdi 2.ve 3. golleri muslerada olsa yerdi.Şenol Güneş Trabzonspor puan ortalaması 2.3 şuan bizdede yakaladı ,şampiyon takım ortalaması zaten 2.20-2.40 aralığı.Futbolu iyi bilen bir TD büyük takımın oynaması gerektiği şekilde oynatıyor,kadro tercihlerinde oyuncu değişikliklerinde büyük hata yapmıyor gerekli takviyeler yapılırsa devre arasında winner hoca olur oda  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Baskan Hoca Ile gorusme yapmis
1-2 Oyuncu alalim devre arasinda demis
Senol Hoca da Sadece 1 Stoper alalim butun enerjimizi stopere verelim demis
Balanta Yakin mesaleleri yakin :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rooney ve Martialden istedigi Gol sayisinda verim alamayan VAAN GAAL , Besiktas ta Kullerinden yeniden dogan Eski ogrencisi Mario Gomez icin Ocak ayinda teklif yapacak...
Gomezin Sozlesmesinde 1 Yilin sonunda Taraflardan biri isterse sozlesmeyi fesh edebilir maddesi vardi dimi :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Rooney ve Martialden istedigi Gol sayisinda verim alamayan VAAN GAAL , Besiktas ta Kullerinden yeniden dogan Eski ogrencisi Mario Gomez icin Ocak ayinda teklif yapacak...
Gomezin Sozlesmesinde 1 Yilin sonunda Taraflardan biri isterse sozlesmeyi fesh edebilir maddesi vardi dimi :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

Kesin yaşanır bu.