@Ensar valla haklısın, açıkçası ben de Güneş'in Bilic'ten daha başarılı olamayacağını düşünenlerdenim ve geçen sezon Bilic hakkında tartışmalar başlayınca bunu defalarca yazdım. Şenol Hoca her zaman ilmiği iyi geçririr takımları ile ama düğümü atamaz. Aynı Bilic gibi. Farkları yöntemleri, Bilic tutmayı düşünür, Şenol Hoca atmayı.
Umarım bu yıl hem Şenol güneş hem takım kendini aşar. şimdilik şükür iyiyiz, eğer Şenol Güneş kendini aşamaz ise son 5 haftaya en az 7-8 puan farkla önde girmemiz lazım ki şampiyonluk gelsin. Onun dışında ben son 5 haftaya kadar Güneş'e laf edemem. Çünkü hem takıma hem oyuncularına seviye atlatmıştır her zaman.
zaten savunması iyi olan takımlara karsı kitleniriz onu acamayız veya rakibi karsılamada cnk hocamız geometriden anlamıyor,, fakat gecen gün yaptıgı acıklamaya bayıldım dediki geriye pas atmak artık tarihe karıstı,, işte uzun yıllardır istediğim birseydi amaa oyuncular bunu uygulayabilicekmi cnk o mantaliteye oyuncular ters adamlar neyi ogrendilerse onu yapıcaklar bi bunun uyum sorunu olacaktır...
avrupada kim ne derse desin ben basarılı olabileceğine inanmıyorum bu grubu asarız ama sonrasında rakibe göre görücez ama tutucu ve sakin bir takıma karsı baya zorlanıcaz en büyük ornegi bu hafta oynadıgımız lig macıdır... dişli takımlara karsı zorlanıyoruz
mesela dün benficayı ilk yarıda bize benzettim, bizim gibi ilerde suursuzca hareket ettiler aynı sekilde gs de defansta değil ama diğer alanlarda sakin kalmayı basardı ve gol yemedi,,,
işte en buyuk fark bu adamlar gerektiğinde sakin kalıyor ve oyunu rolantiye alıyorlar arada uyutuyorlar hele bu kendi sahalarında rolantiden hücüma evriliyor ve ablukaya alıyorlar.
tek eksikleri var defans
bizde bu yolda ilerliyoruz ama sampiyonluklarla bunların pekismesi hayat felsefesi haline donusmesi lazım
ve aynı sey seneye yeni stadda bizde olacak gibi gorunuyor hocanın defansla alakalı hayatı boyunca hep sorunu olmuıstur cozememiştir yine çözemezse CL gibi alanlarda güzel sonuclar goremeyiz:)) orda sanki sevilmeyen bilice ihtiyac var gorusune hakimim:) ama ligde Senol hoca:)