Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296209 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

yok okadardı konuşma :D sadece ağırıma gidiyor.. beşiktaş formasının ağırlığını, büyüklüğünü - belkide yaşayarak göremedikleri için- algılayamayan genç arkadaşlar var...

ben babadan, dededen beşiktaşlıyım... çok şükür Metin ali feyyazları stadda izleyerek büyüdük... formanın büyüklüğü, ederi pahabiçilemezdi bizim için...
maalesef daha genç arkadaşlar (Hakaret Yasak) ve tayfasının büyük katkılarıyla bunu pek hissedemeyerek büyüdü..
sonuç özgüven eksikliği :/
Gerçekten benim yaşıtım arkadaşlar bizler çok kötü yönetilen bir dönemde beşiktaşlı olduk abi , burada bu forumda ki insanlar daha her şeyin farkında oluyor ama bazı sitelerde ki yorumları okumayı benim bünyem kaldırmıyor , özellikle renkli özentisi , para pul hayranı yıldız hayranı formanın değerinden habersiz , beşiktaşlı olmanın anlamlarindan uzak bi grup var.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Gol sayısı vs.. ben Demba Ba'yı özledim.

2 yıl sonra gelecek Demba Ba. bu burda kalsın Quaresma gibi olacak  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

demba ba gelmez artık ordan orda gol atamasaydı adamlar beleşe gönderirdide :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Quaresma gibi mi?

Allah korusun.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Necmi

bu arada hacı baba ya 9 ay on gün ceza vermişler :D
anlam ve önemi açısından çok ağır bir ceza olmuş
bu cezanın altından kalkılmaz :kop: :kop: :kop:
ama çok zekice bir ceza olmuş bu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2015, 23:38:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
:kop: :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

:evillol: :evillol: :evillol:

Şu podolski'yi biz alsaydık keşke gs de harcanıyor bu adam.Solda podolski sağda töre süper olurdu. :)

Edit : Adamı överken gol'ünü attı :)

Çevrimdışı Ensar

Hiç böyle düşünmemiştim abi :kop: büyük çakalsın :D

Çevrimdışı Kemal

ben bu foruma bu yaz aylarında üye oldum. transferler falan konuşuluyodu katılmak için...
orta sahaya falan transfer olmayınca burada herkes kudurdu.. bikaç kişi hariç..
yok şenol hoca 6. hafta kovulur falan filan neler neler...
ben o sıra bikaç msj attım buraya.. şenol güneş tek önlibero oynar ligde o da yeter zaten lig için.. yıllarca öyle oynattı takımları..selçuklardan, colman lardan falan önlibero yapan bi adam kendisi..avrupadanda elenelim biran önce..boşa takımı yoran biyer orası.. parada kazandırmıyo doru düzgün diye...
millet giydirdide durdu..
troll muamelesi falan oldu..
şükür şenol güneş beni utandırmadı... umarım şampiyonda yapar takımı.. yeterki maddi sıkıntı olup yabancılar falan küstürülmesin..gerisi gelcek gibi...
6. hafta şenol hoca istifa eder.. yok bu işi bilmiyo bu diyen tayfayada selam ola..

Şuraya sürekli takılan adamların ağzından Şenol hoca 6. Hafta kovulur diye karalayan 1 tane postu buraya alıntı yapsana bi görelim

Çevrimdışı dlcs

Allah'ını seven kaleci bulsun bana

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Kasım 2015, 01:18:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ben bu foruma bu yaz aylarında üye oldum. transferler falan konuşuluyodu katılmak için...
ben o sıra bikaç msj attım buraya.. şenol güneş tek önlibero oynar ligde o da yeter zaten lig için.. yıllarca öyle oynattı takımları..selçuklardan, colman lardan falan önlibero yapan bi adam kendisi..avrupadanda elenelim biran önce..boşa takımı yoran biyer orası.. parada kazandırmıyo doru düzgün diye...
şükür şenol güneş beni utandırmadı... umarım şampiyonda yapar takımı.. yeterki maddi sıkıntı olup yabancılar falan küstürülmesin..gerisi gelcek gibi...
6. hafta şenol hoca istifa eder.. yok bu işi bilmiyo bu diyen tayfayada selam ola..

Kim dedi 6. hafta istifa eder diye bilmiyorum ama büyük çoğunluk aksine  bir sevinç çığlığı atmadığı kaldı burada hoca geldi diye :)

Bir de biz zaten ön libero istemedik yazın, ortasaha istedik. Tek ön libero ile oynuyoruz doğrudur bu zaten tahmin ettiğimiz bir şeydi ama ön 2 ortasaha ile oynuyoruz ve orada oynayabilecek sadece 2 adam var şuan Oğuzhan ve Sosa.

Biz buraya bir adam istedik Şubat'ta kendi adıma yine isteyeceğim Veli dönemezse ki tam randıman dönebileceğini sanmıyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sanırım bir kez daha hatırlatma yapmak gerekecek . Yaz transfer sezonunun son dakikalarında menajerler aracılığıyla Valdes, Lawal,Romao gibi yetersiz adamları transfer etmek istiyordu yönetim . Muhtemelen Şenol Hoca bu isimleri veto etti o pozisyonda yeterli sayıda oyuncusu olduğundan değil bu oyuncuları yeterli bulmadığından . Halen de bu pozisyonlara transfer istiyor ama Beşiktaş'ın ilk 11'inde oynayacak kalitede olanları. Lucas Leiva da yetersiz bulunduğundan değil Rodgers izin vermediğinden transfer edilemedi.Yönetim bile bu pozisyonlarda sayısal eksikli olduğunun farkındayken yönetimin  bilinçli olarak transfer yapmadığını söyleyerek  bu şekilde yönetimi savunmak gülünç. Yönetimi ya tepeye çıkarıyorsunuz ya da yerin dibine sokuyorsunuz . Şunun bir orta noktasını bulun . Doğruya doğru yanlışa da yanlış diyin .
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2015, 01:45:47 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Kadir G.

Lucasla ilgisi olduğundan buraya yazıyorum.

Klopp gerrardı kiralamayı düşünüyormuş bize bir şey çıkar mı acaba?

Çevrimdışı TØLGA

Lucasla ilgisi olduğundan buraya yazıyorum.

Klopp gerrardı kiralamayı düşünüyormuş bize bir şey çıkar mı acaba?
klopp ilk 11 oynatıyor ben pek sanmıyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Kim dedi 6. hafta istifa eder diye bilmiyorum ama büyük çoğunluk aksine  bir sevinç çığlığı atmadığı kaldı burada hoca geldi diye :)

Bir de biz zaten ön libero istemedik yazın, ortasaha istedik. Tek ön libero ile oynuyoruz doğrudur bu zaten tahmin ettiğimiz bir şeydi ama ön 2 ortasaha ile oynuyoruz ve orada oynayabilecek sadece 2 adam var şuan Oğuzhan ve Sosa.

Biz buraya bir adam istedik Şubat'ta kendi adıma yine isteyeceğim Veli dönemezse ki tam randıman dönebileceğini sanmıyorum.
:claps: :claps:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı panic13

@Necmi abi bu kadar iyimser bakamıyorum. Ne oyuncular konuşuldu olmadı yerlerine kimler geldi.

Ronaldinho'yu alırken vazgeçmiş yönetim var ortada. Diego Fener'e gitmese Sosa gelmeyecekti. Biz genelde istediğimizi alamadım 2. tercihlerimizi aldık ve onlar tuttu.

Tolgay ve Ronaldinho aynı stratejiden çıkamaz. Birinden biri hata ve hangisi hata olursa olsun plansızlık var demektir. Ortada taktik var strateji ya da plan yok. Prensipler var ama uzun vadeli olmazsa olmazlar yok.

Tosic'i hoca filan istemedi ki Tosic menajer kıyağı ve kazığıdır bize.

Keza Quaresma'nın neyi plan? Ya tutarsa diye plan mı yapılır? En çok kenetlenmen gereken 4. yılda taraftarı bölecek hamleyi sen nasıl yaparsın? Bunu yapıyorsan hem de yaparken yönetim ortadan ikiye ayrılıyorsa ortada plansızlık vardır.

Kaleci ve ortasaha olayını söylemişsin zaten.

Bu yönetimin planlı yaptığı tek şey gurbetçi yerli oyunculara yatırım yapması. Yabancılar tamamen düşeş şimdiye dek bir planın parçası değil çok bariz.

@Çağrı tosic konusunda sana katılıyorum. ben takip etmiyordum ama edenler Tosic'in son 2 sezon baya yardırdığını buna rağmen Cavcav'ın sözleşme yenilemediğini söylemişlerdir. Hatta bazıları "işte Beşiktaş'a lazım sol bek" falan diye yorumlar yapmış GB'de iken. Cavcav öpeceği eşeğin önüne mutlaka ot koyardı. O bile sözleşme yenilemedi ise kıllanmamız lazımdı. Menejer+Cavcav kazığı olmuş gibi. Ama şunu da ekleyeyim, bu da yanlış transfer değildir, kötü transferdir. Bonservissiz aldığın, uygun paraya oynattığın ve yoklukta hem bek hem stoper oynatabileceğin Tosic gibi, hem de milli takımında oynayan, adamların kadroda olmasına ben bişey demem.

Quaresma transferinede ise ilk başta ben de kıllandım. Sonra ise "lan aslında herif yontulmuşsa fena transfer değil, yedekten gelip bize 8-10 puan kazandırır" dediğimi hatırlıyorum. aslında şimdiye kadar bunu yapmadı değil de işte sonuçta quaresma. biti kanlandığı gibi yine havaya girdi. Ve maalesef Çağrı, dediğin gibi bu şımarıklığı da bizim bir kısım taraftara güvenerek yapıyor. Aslında alınmasa daha iyi olurmuş.

Ben de @Necmi abi gibi düşünüyorum transfer konusunda. Kaleci ve orta saha transferi göz göre göre yapılmadı. Maçlarda Atiba yere düştü zaman bildiğim tüm duaları okuyorum adama bişey olmasın diye. Devre arasında kaleyi bilmem de mutlaka orta saha transferi lazım. Son 2 yıldır bizim takımın transfer başarısı, FB ve GS'den bariz şekilde yüksek. Uygun fiyatlara çok güzel adamlar buluyoruz. Açıkçası ben ümitsiz değilim, devre arasında kullanışlı bir orta saha transferi mutlaka yapılacaktır. Çünkü açık konuşayım, Necip'in ve Atiba'nın bu formunda benzer özellikli sadece agresyonu daha yüksek olan Veli, herkesin bildiği gibi bizim hastalığımıza çare olmayacaktır. Mutlaka tolgay tibinde bir orta saha transferi yapılmaı gerekiyor.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Ensar

Bu abinin lafını herkes işine geldiği gibi anlamış , kusura bakmayın da yaptığınız hiç doğru değil , kemal abi yazana kadar kimseden ses yok o yazınca hemen bir linç girişimi , adamın her söylediği doğru veya haklı olacak diye bir kural mi var ? Söylediği şeylerin çok büyük bir bölümü doğru iken bi tane yanlış olabilecek fikri alıp konuşuyorsunuz.

"şenol güneş tek önlibero oynar ligde o da yeter zaten lig için.. yıllarca öyle oynattı takımları..selçuklardan, colman lardan falan önlibero yapan bi adam kendisi..avrupadanda elenelim biran önce..boşa takımı yoran biyer orası.. parada kazandırmıyo doru düzgün diye...
troll muamelesi falan oldu.."

Bunlar yalan mi ? Olmadı mi ? Ama yok siz bir cümleyi alın öyle yüklenin.

Çevrimdışı Kemal

Bu abinin lafını herkes işine geldiği gibi anlamış , kusura bakmayın da yaptığınız hiç doğru değil , kemal abi yazana kadar kimseden ses yok o yazınca hemen bir linç girişimi , adamın her söylediği doğru veya haklı olacak diye bir kural mi var ? Söylediği şeylerin çok büyük bir bölümü doğru iken bi tane yanlış olabilecek fikri alıp konuşuyorsunuz.

"şenol güneş tek önlibero oynar ligde o da yeter zaten lig için.. yıllarca öyle oynattı takımları..selçuklardan, colman lardan falan önlibero yapan bi adam kendisi..avrupadanda elenelim biran önce..boşa takımı yoran biyer orası.. parada kazandırmıyo doru düzgün diye...
troll muamelesi falan oldu.."

Bunlar yalan mi ? Olmadı mi ? Ama yok siz bir cümleyi alın öyle yüklenin.

@Ensar , yaşın ilerleyince muhalefet partilerinden birine gir sen kardeşim :)

Yav ne alakası var , adama diyoruz ki, bizde Şenol Hocayı savunduk - sevindik geldi diye . Şenol Hoca'yı seviyoruz .  Tek yanlış demeci şuana kadar ki oda timing hatası yaptı , Ozan transferinde Lig Tv nin dolmuşuna binmesiydi.

Çevrimdışı Ensar

@Ensar , yaşın ilerleyince muhalefet partilerinden birine gir sen kardeşim :)

Yav ne alakası var , adama diyoruz ki, bizde Şenol Hocayı savunduk - sevindik geldi diye . Şenol Hoca'yı seviyoruz .  Tek yanlış demeci şuana kadar ki oda timing hatası yaptı , Ozan transferinde Lig Tv nin dolmuşuna binmesiydi.
:) bi kaç kişi aynı şeyi yazınca biraz gıcık oldum abi , ki yalan da değil burda kadronun eksik olduğu faturanın hocaya kesileceğini söyleyenler oldu , tamam siz dememiş olabilirsiniz ama adam da senin veya çağrı abinin adını vermedi ki öyle söyleyenlere selam olsun demiş söyleyen kendisini bilir :) bu arada günaydın abi hayırlı sabahlar :D

Çevrimdışı panic13

:) bi kaç kişi aynı şeyi yazınca biraz gıcık oldum abi , ki yalan da değil burda kadronun eksik olduğu faturanın hocaya kesileceğini söyleyenler oldu , tamam siz dememiş olabilirsiniz ama adam da senin veya çağrı abinin adını vermedi ki öyle söyleyenlere selam olsun demiş söyleyen kendisini bilir :) bu arada günaydın abi hayırlı sabahlar :D

@Ensar valla haklısın, açıkçası ben de Güneş'in Bilic'ten daha başarılı olamayacağını düşünenlerdenim ve geçen sezon Bilic hakkında tartışmalar başlayınca bunu defalarca yazdım. Şenol Hoca her zaman ilmiği iyi geçririr takımları ile ama düğümü atamaz. Aynı Bilic gibi. Farkları yöntemleri, Bilic tutmayı düşünür, Şenol Hoca atmayı.

Umarım bu yıl hem Şenol güneş hem takım kendini aşar. şimdilik şükür iyiyiz, eğer Şenol Güneş kendini aşamaz ise  son 5 haftaya en az 7-8 puan farkla önde girmemiz lazım ki şampiyonluk gelsin. Onun dışında ben son 5 haftaya kadar Güneş'e laf edemem. Çünkü hem takıma hem oyuncularına seviye atlatmıştır her zaman.

[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2015, 10:44:09 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağatay

[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2015, 10:49:33 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Necmi

@Ensar valla haklısın, açıkçası ben de Güneş'in Bilic'ten daha başarılı olamayacağını düşünenlerdenim ve geçen sezon Bilic hakkında tartışmalar başlayınca bunu defalarca yazdım. Şenol Hoca her zaman ilmiği iyi geçririr takımları ile ama düğümü atamaz. Aynı Bilic gibi. Farkları yöntemleri, Bilic tutmayı düşünür, Şenol Hoca atmayı.

Umarım bu yıl hem Şenol güneş hem takım kendini aşar. şimdilik şükür iyiyiz, eğer Şenol Güneş kendini aşamaz ise  son 5 haftaya en az 7-8 puan farkla önde girmemiz lazım ki şampiyonluk gelsin. Onun dışında ben son 5 haftaya kadar Güneş'e laf edemem. Çünkü hem takıma hem oyuncularına seviye atlatmıştır her zaman.

Yazdan beri bunu söylüyorum  @panic13  Şenol hoca finallerde çakan bir hoca
takımda çakıyor kötü kombinasyon oldu tek çare puan farkını iyice açıp öyle girmek
yoksa sezon sonu şimdi alkışlayanları göreceğim tek ümidim bırakmayacak oyuncu sayısı arttı.
orta saha takviyesi şart Veli ve Tolgaydan dönseler bile faydalanma ihtimali düşük Atiba güçlü ama
geçen sene bile nefesi yetmedi bu sene çok daha fazla yük altında

Çevrimdışı ozan062

zaten savunması iyi olan takımlara karsı kitleniriz  onu acamayız veya rakibi karsılamada cnk hocamız geometriden anlamıyor,, fakat gecen gün yaptıgı acıklamaya bayıldım dediki geriye pas atmak artık tarihe karıstı,, işte uzun yıllardır istediğim birseydi amaa oyuncular bunu uygulayabilicekmi cnk o mantaliteye oyuncular ters adamlar neyi ogrendilerse onu yapıcaklar bi bunun uyum sorunu olacaktır...

avrupada kim ne derse desin ben basarılı olabileceğine inanmıyorum bu grubu asarız ama sonrasında rakibe göre görücez ama tutucu ve sakin bir takıma karsı baya zorlanıcaz en büyük ornegi bu hafta oynadıgımız lig macıdır... dişli takımlara karsı zorlanıyoruz

mesela dün benficayı ilk yarıda bize benzettim, bizim gibi ilerde suursuzca hareket ettiler  aynı sekilde gs de defansta değil ama diğer alanlarda sakin kalmayı basardı ve gol yemedi,,,

işte en buyuk fark bu adamlar gerektiğinde sakin kalıyor ve oyunu rolantiye alıyorlar arada uyutuyorlar hele bu kendi sahalarında rolantiden hücüma evriliyor ve ablukaya alıyorlar.
tek eksikleri var defans

bizde bu yolda ilerliyoruz ama sampiyonluklarla bunların pekismesi hayat felsefesi haline donusmesi lazım

ve aynı sey seneye yeni stadda bizde olacak gibi gorunuyor hocanın defansla alakalı hayatı boyunca hep sorunu olmuıstur cozememiştir yine çözemezse  CL gibi alanlarda güzel sonuclar goremeyiz:)) orda sanki sevilmeyen bilice ihtiyac var gorusune hakimim:) ama ligde Senol hoca:)
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2015, 11:14:59 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi