akşam oyuna giren son oyuncu Kerim olsa idi ortasaha da oğuzhan ile birlikte bir şeyler yapabilirlerdi. Mevcut kadronun yorunluğun da etkisiyle oyun kurma gücü çok düştü. Oğuzhan da zaten o yüzden top kayıpları yaptı. Bence çok iyi bir orta sahaya ihtiyacımız var herşeyeden önce. Sosadan çok daha iyisi lazım bize. Aslında çok panik yaptığımımz düşünmüyorum ama o kadar kötü bir 3. gol yedik ki oyunsular ister istemes demoralize oldu. Çok normaldir bence.
Cenk hamlesi ile önde +1 oyuncuyu kullandı. Kötü Milo'yu çıkarıp Atiba'yı geriye çekti. Fakat devrede yazdım. Töre ve Sosa girmeli, bekler orta sahanın ön bölgesine, stoperler yaya kadar çıkmalı diye. Nitekim böyle başladık, baskı kurduk ve golü bulduk. Ta ki yediğimiz üçüncü gole kadar. Zaten bu bölüm dışında Kasımpaşa maç boyunca alan oyunu gayet iyi oynadı.
Golü yedikten sonra mutlak bir panik hali yaşadık. Donk fark yarattı. Aldı, döndü, sürdü. Orta saha ve ön bölge oyuncuları çok geride topla oynamak zorunda kaldı. Paşa'nın ön bölgedeki presi sonucu topla çıkarken yaptığımız hatalar sonucu organize olamadık. Cenk hamlesinin yanlış olmasının sebebi bu. Ayrıca Kasımpa'nın fizik kalitesi de çok iyi. Kondisyonları yüksek...
Sakin kalıp pas oyununu da oynayamayınca son 15 dakika kötü oynadık. Lakin o +1 hamlesini anlayabiliyorum.