Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298729 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı worns

Defanstaki problem, stoperdeki oyuncu tarzımızla genel oyun sistemimizin uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Bu maçta daha da açığa çıktı. Şenol Hocanın da bunun farkında olduğunu düşünüyorum. Bilic döneminde şans bulan ya da gelecek umulan Franco ve Milosevic'i unutması da bundan. Sakin ve set oynayan, orta alanı kapalı takımlarda ikisi de gelecek vaat eden stoperler ancak bizim oyun düzenimiz ve klasik anlamda önlibero kullanmıyor oluşumuz stoperlerin seri, hamleli olmasını gerektiriyor.

Sezon başında Ersan'ın aranacağını konuşsak bende şaşırırdım ama Kasımpaşa maçında bir çok pozisyonda eksikliği hissedildi. Yeterli/yetersiz tartışılır çok falsosu var ama bahsettiğim oyuncu tipine uygun tek stoper Ersan elimizdeki ve sağlıklı/cezasız olduğu her maça ilk 11'de çıkacaktır. Bu sene işini de yapıyor bence.

Onun yeri Milosevic ya da Franco'yla doldurulamaz. İkisinin de potansiyelini inanıyorum hatta Franco bence Bilic döneminin en iyi stoperiydi ancak takım bir yola girdi, bir çok oyuncuyla sistemin uyumu sağlandı. Buradan yakın vadede dönüş olmayacağını göre stoperde yeni bir oyuncu planlamasına girmek gerekecek. Franco psikolojik olarak da kırılgan bir oyuncuydu geri dönüşü mümkün gözükmüyor. En makulu Milo'nun kiralanması, Franco'nun da bonservisiyle elden çıkarılması.

Bunlar işin kolay kısmı ama. Esas sorun sezgisi, hava topunda iyi gözükmesi vs. ile orta üstünü tutturabildiği için çoğu arkadaşın görmediği Rhodolfo'da. Oldukça dengeli bir stoper ama onun üzerine kurulan bir defans hattı yine de bu oyun hızında güven veremeyecektir. İyi oyuncu ama yanlış transfer olduğunu düşünüyorum. Tüm maddi kaynaklar hem seri hem de olgun bir stoper bulup Ersan'ın yanına yerleştirmek için harcanmalı önümüzdeki dönemde bana sorarsanız. Ama Rhodolfo yeni geldi ve onu yedeğe çekecek bir hamleye soyunmak yönetime kolay gelmeyecektir. En çok kaygılandığım husus bu.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Anıl

Hayal.

Ama hani Rıdvan'ın çıkardığı atan - tutan olayı var ya.

Atan Gomez tutan Handanovic. Tarihimizde böylesi olmadı.
Hesaplar sadece bu pozisyonu paylaşmış ama eğer dün maçı İnter kazandıysa Handanovic sayesinde. Bu pozisyon hariç dünya kadar top çıkardı.

Çevrimdışı LuceGel

Hayal.

Ama hani Rıdvan'ın çıkardığı atan - tutan olayı var ya.

Atan Gomez tutan Handanovic. Tarihimizde böylesi olmadı.
İlhan Mansız/ Pascal- Cordoba ,Ertuğrul/Oktay-Mrmic dönemlerimiz oldu A plus olmasa bile ama yinede başka oluyor  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Handanovic'i seneye nerede görürüz acaba :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı genki1914

faikcetiner ‏@faikcetiner  2 sa.2 saat önce
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde dün 02.00'de alkol kontrolüne yakalanan Sosa ,ehliyetini kaptırdı.

edit : 51 promil çıkmış 1 veya 2 biraya falan denk geliyordu sanırım... haber doğru mu merak ettim ?
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2015, 12:32:31 genki1914 ]
Guti14

Çevrimdışı mellfred

faikcetiner ‏@faikcetiner  2 sa.2 saat önce
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde dün 02.00'de alkol kontrolüne yakalanan Sosa ,ehliyetini kaptırdı.

edit : 51 promil çıkmış 1 veya 2 biraya falan denk geliyordu sanırım... haber doğru mu merak ettim ?

?

1 bira 50 promil ediyor sanırım. ama bedenden bedene degişir. 3 birayla 38 promil çıktı bir arkadaşım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Anıl

Handanovic'i seneye nerede görürüz acaba :D
Joe Hart'ı alalım bence dün yaptığı hatadan sonra ucuza alırız :evillol:

Çevrimdışı sallapati

Çarşamba 20.00 Sinan Erdem Beşiktaş Szolnoki Olaj .. Biletler 5 TL
Perşembe 19.00 Olimpiyat   Beşiktaş - Lokomotiv... En ucuz bilet 25 TL

Beşiktaşımızı yalnız bırakmayalım

Çevrimdışı alimm

o degil de serdar ın sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Yeni sözleşme imzalamazlar dimi..?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı sallapati

o degil de serdar ın sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Yeni sözleşme imzalamazlar dimi..?

linnes gelio  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

bizde :D

Handanovic iyi çocuktur Allah sahibine bağışlasın :D

Joe Hart'ı alalım bence dün yaptığı hatadan sonra ucuza alırız :evillol:
Hemen çökelim :kop:

Çevrimdışı sallapati

Avrupa Liginde gol averajı önemli olabilir...İskenderbey 0 puanla kapatırsa

Beşiktaş -LOkomotiv .. BJK galip
Lokomotiv-Sporting .. berabere
Sporting - BJK .. Sporting galip

o zaman puan durumu

BJK 11 puan
Sporting 11 puan
Lokomotiv 11 puan

tüm takımlar Skenderbeu dan 6 pua aldığına göre.. 3 lü averaj

BJK 5 puan
Sporting 5 puan
Lokomotiv 5 puan

şimdiki averaj durumu

Lokomotiv 4 averaj
Sporting 2 averaj
Beşiktaş 1 averaj

LOkomotiv maçını kazanacaksak 2 farklı kazamalıyız...

Daha sonra skenderbeu takımına 4-5 gol atmalıyız..hatta atabilirsek 6-7 atmalıyız...

Lokomotiv maçında puan kaybı yaşarsak kesin eleniriz   :by2: :by2:

Çevrimdışı Tolga

Avrupa Liginde gol averajı önemli olabilir...İskenderbey 0 puanla kapatırsa

Beşiktaş -LOkomotiv .. BJK galip
Lokomotiv-Sporting .. berabere
Sporting - BJK .. Sporting galip

o zaman puan durumu

BJK 11 puan
Sporting 11 puan
Lokomotiv 11 puan

tüm takımlar Skenderbeu dan 6 pua aldığına göre.. 3 lü averaj

BJK 5 puan
Sporting 5 puan
Lokomotiv 5 puan

şimdiki averaj durumu

Lokomotiv 4 averaj
Sporting 2 averaj
Beşiktaş 1 averaj

LOkomotiv maçını kazanacaksak 2 farklı kazamalıyız...

Daha sonra skenderbeu takımına 4-5 gol atmalıyız..hatta atabilirsek 6-7 atmalıyız...

Lokomotiv maçında puan kaybı yaşarsak kesin eleniriz   :by2: :by2:

Yalnız 3 takımda 11 puanda grubu tamamlarsa 3 takımın aralarında oynadığı maçlardaki averaja bakılacak.

Skenderbeu maçını farklı kazanmış olmamız ya da olmamamız çok önemli değil. :)

L.Moskova'yı 2 veya daha farklı yenmemiz önemli tabi.(2-0 diyorum)

Çevrimdışı Kadir G.

Handanovici alamayız ama sözleşmesi bitiyor teklif sunmak parayla değil.

Gomez paketiyle birlikte 6 yıl kaleyi verelim. :D

Çevrimdışı sallapati

Yalnız 3 takımda 11 puanda grubu tamamlarsa 3 takımın aralarında oynadığı maçlardaki averaja bakılacak.

Skenderbeu maçını farklı kazanmış olmamız ya da olmamamız çok önemli değil. :)

L.Moskova'yı 2 veya daha farklı yenmemiz önemli tabi.(2-0 diyorum)

haklısın..

o zaman işimiz çok daha zor... sporting e 1-2 farkla yenilme durumumuz olabilir...

o zaman bizim ölüm kalım maçımız perşembe günü...

önce kazan.. kazanabilirsen 2-3 farklı kazan..

yoksa lokomotiv- sporting maçının berabere bitmemesini bekleyeceğiz..

Çevrimdışı sallapati

şu anki 3lü gol averajı

L0ko 2
BJK 0
Sporting -2

perşembe atacağımız her gol çok onemli olacak

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bizim için asıl kilit maç Lokomotif - Sporting maçı. O maçı iki takımdan biri kazanırsa 5. maçlar sonunda çıkmayı garantiliyoruz. (Lokomotif ve İskenderbey'i yendiğimiz takdirde)

Berabere biterse Lokomotif garantiliyor (son maçları İskenderbey ile olduğu için), Sporting - Beşiktaş maçında bize beraberlik yetiyor.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2015, 15:47:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
"Fikret Orman, transferlerim için bizzat kendisi aradı"

"Ben Fenerbahçe’deyken Fikret Orman beni aradı. Transferimi çok istediğini söyledi. ‘İstediğim Türk futbolcuların başında geliyorsun. Biz Aziz Yıldırım’ı iknâ edemedik. Sen iknâ et’ dedi. Ben de gittim başkanla konuştum. Aziz Yıldırım, ‘Tamam, gitmek istiyorsan zorla seni tutamayız’ dedi.

Buyrun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2015, 15:49:48
  • Beşiktaş / Bodrum
"Fenerbahçe forması giymekten gurur duyarım"

"Fenerbahçe formasıyla fotoğrafımın yayımlanması hikayesi de buna benzer. Yardımcım benim oynadığım bütün takımlarda formalı fotoğrafımı sosyal medya hesabına koydu. Leverkusen, Manisa, Eskişehir. Doğal olarak Fenerbahçe de var. Koymasa mıydı? Gururla koyarım; çünkü ben Fenerbahçe’yi seviyorum. Neden koymayacağım? Ekmek yedim ben oradan. Türkiye’de gördüğüm en dürüst adamlar Fenerbahçe’de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2015, 15:52:04
  • Beşiktaş / Bodrum
"Çok bilmiş Önder Özen, bana karşı hep ikiyüzlüydü"

"Çok bilmiş Önder Özen temel problemdi benim için. Kendisini futbol Tanrısı sanıyordu. Bence gerçekten futboldan anlamıyor. Televizyondan yorum yapıyor. Ama futbolu yönetemez. Kasımpaşa’ya gittiğinde ‘Takımın en büyük sorunu çok gol yemesi bunu çözeceğiz’ dedi. Başardı Kasımpaşa daha çok gol yedi. Futbol konuşmakla, futbolu bilmek çok farklı. Beni Metin Tekin eleştirse, Hakan Ünsal ya da Sergen Yalçın eleştirse buna bakarım. Kendimi tartarım ne yapıyorum diye. Ama Önder Özen söylerse olmaz. Bana karşı ikili oynadı. Yüzüme iyisin dedi. Bilic’e gitti, beni kötüledi. İkiyüzlü. Arkamdan konuşuyor. Sonra gelip bana senin hakkında iyi konuştum diyor."

Bu transferi Önder Özen ben istedim dedi hatırlıyor musunuz? O zaman dedik başkanı korumak için diyor diye kimseyi inandıramadık. Buyrun Sezer kendisi çok net açıklamış zaten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2015, 15:53:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu da Bilic'in Kerim'i niye otnatmadığının cevabı.

Çalışmandan da memnunum. Ama burada hoca ben olduğum sürece senin burada oynaman zor’ dedi. ‘Seni de Kerim Frei ve Ömer Şişmanoğlu’nu da ben istemedim. Sizi buraya yönetim getirdi. Oynatmam zor. İleride işime gelirse oynatırım’ dedi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Bu da Bilic'in Kerim'i niye otnatmadığının cevabı.

Çalışmandan da memnunum. Ama burada hoca ben olduğum sürece senin burada oynaman zor’ dedi. ‘Seni de Kerim Frei ve Ömer Şişmanoğlu’nu da ben istemedim. Sizi buraya yönetim getirdi. Oynatmam zor. İleride işime gelirse oynatırım’ dedi.
Oğuzhan ve Tolgayı neden oynatmadı o zaman ben Bilic'e küfür edicem :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2015, 16:04:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Oğuzhan ve Tolgayı neden oynatmadı o zaman ben Bilic'e küfür edicem :D

O apayrı saçmalık. Hem en iyi oyuncu Türkiye'de Mesut ile bir diyor hem oynatmadı hiç :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli