Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7277783 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Islambek beşiktaşlıymıs bizde oynamak istiyormuş , adam olayı çözmüş :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Akil Emre

:D

Yine yarım adam alırsak gerçekten üzülürüm. Devre arası sevineceğim tek isim Lazio'nun kalecisi Berisha olur.

Handanovic gerçekten biçilmiş kaftan, çok izleme şansım olmasa da izlerken negatif olarak topu oyuna geç sokması ve ayaklarının çok iyi olmaması gözüme çarptı. Belkide benim izlediğim maçlara mahsus bi olaydır.

Fizik ve duruş olarak corintiasın kalecisi Cassio güzel duruyor.http://www.transfermarkt.com.tr/cassio/profil/spieler/50144
Takip eden nasıl bi kaleci olduğunu bilen var mıdır?

Çevrimiçi Necmi

Benim gözümde eksikler;

Kaleci : En az 4 sene gözümüz kapalı vereceğimiz bir oyuncu olmalı kaleye. Tarife gerek yok tam tarif Handanovic

Tüm eksikler bir yana bu adamı istiyorum ikna etmek için her şey zorlanmalı tarihimizdeki en iyi kaleci olarak kayıtlara geçecektir.

Zor transfer. Ancak sözleşmesi bitiyor 2 ay sonra Bosman'a giriyor. Yıllık maaşı 1.5 milyon euro vergi düşünce. 2- 2.5 civarına 3-4 yıllık bir sözleşme ile gerçekten olmayacak iş değil ciddi davranılırsa.

Stoper : 1.85 üstü, ayaklarına hakim, mümkünse solak, sert, agresif, mutlaka çabuk basit oynayan bir oyuncu olmalı.

Milosevic ve Pedro satılır. Ersan - Rhodi - Yeni stoper ve Necip 4'lü olurlar arkada. Necip dememin sebebi Şenol Hoca'nın zaten stoperde mümkün olduğunda rotasyona gitmiyor oluşu. 4. stoper çürür alınacak olursa. Balanta, Cristian Zapata iki iyi örnek.

Sol bek : İsmail ve Motta bu sene, Tosic önemizdeki sene gönderilmeli. Devre arası bir sol bek alınmalı, yazın Tosic elden çıkarılabilirse bir sol bek daha alınmalı. Bu kez mutlaka hücumda ciddi anlamda yetenekli bir oyuncu olmalı. Aogo, Nagatomo ve Caner ilk akla gelenler.

Ortasaha : Ön liberoyu Atiba - Veli doldurur. Öndeki 2 8 numara pozisyonu için 4 oyuncu gerek. Tolgay, Oğuzhan, Sosa ile 3 oyuncu mevcut. Hepsinden çok daha iyi tam anlamıyla top class bir ortasaha oyuncusuna ihtiyaç var.

Çok iyi top kesen, sert, dikine mutlaka top taşıyabilen, teknik, hızlı ve çok iyi şut atabilen bir oyuncu olmalı. Miguel Veloso mükemmel olur.

Forvet : 22 yaş altı ve potansiyelli olmalı. Eldekilerden farklı olmalı. Dolayısıyla iyi dribling yapan dikine gidebilen mobil bir forvet olmalı. Hücum press özelliği mutlaka olmalı. Aslında bir İlhan Mansız tam tanım oluyor.

Yaş olarak olmasa da sözleşmesi sona erdiği için Charlie Austin çok iyi bir hamle olurdu.

@Çağrı kaleciyi bilmemde atanlarda iş yok birde yediği golleri görseydik.
kalecinin tuttuğuna değil yediğine bakalım birazda :bandit:

Çevrimiçi Necmi

:D

Yine yarım adam alırsak gerçekten üzülürüm. Devre arası sevineceğim tek isim Lazio'nun kalecisi Berisha olur.
@Çağrı bu handanovicin ne sakatlığı var acaba :alala:

Çevrimdışı Anıl

Genç forveti satın alma opsiyonlu Chelsea'den de alabiliriz.

Getir bu ada'mı @Çağrı abi :D

Vodafone Arena'da Gomez-Traore'li bir 4-4-2 görmek istiyorum :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca'nın Pedro konusundaki tavrını zaten biliyorduk çok şaşırmamak lazım.

Devre arası stoper alınacağını zaten düşünüyordum fakat sol bek ve kaleci arayışına girilecekse de mutlaka kalite katacak, fark yaratacak birileri alınmalı.Bu söylediğim stoper için de gerçerli tabi.

Eğer idare etmek için biri alınacaksa hiç alınmasın sonra göndermek için uğraşıyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2015, 16:42:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı kaleciyi bilmemde atanlarda iş yok birde yediği golleri görseydik.
kalecinin tuttuğuna değil yediğine bakalım birazda :bandit:

@Necmi abi adam Serie A'da oynuyor burada atanlar oradakilerin yarısı ise o kaleciyi burada iki ile çarpabilirsin :D

Bir sakatlığı yok sakatlık nereden çıktı  :alala:
Getir bu ada'mı @Çağrı abi :D

Vodafone Arena'da Gomez-Traore'li bir 4-4-2 görmek istiyorum :bandit:

Ada'mı  :D oynatmıyor Mou. Bence Pektemek'i verip onu alabiliriz  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abi adam Serie A'da oynuyor burada atanlar oradakilerin yarısı ise o kaleciyi burada iki ile çarpabilirsin :D

@Çağrı Chelseanin genc bir stoperi ile görüşüyormusuz menajeri aciklamis da adamin adini hatirlayamadim ip ucu ver :alala:
Kalas degil bu arada..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı Chelseanin genc bir stoperi ile görüşüyormusuz menajeri aciklamis da adamin adini hatirlayamadim ip ucu ver :alala:
Kalas degil bu arada..
Papy Djilobodji olabilir mi :D

Tabi genç değil onu da söyleyeyim :icool:

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Pedro satılsaydı keşke 2-3 gibi bir para veriyordu Porto en azından bonservisinden zarar etmezdik.Şimdi elimizde kalacak

Papy Djilobodji olabilir mi :D

Tabi genç değil onu da söyleyeyim :icool:
Yok degil , tipi Atinca benziyor sac sekli falan Ismi V ile başlıyor :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Yok degil , tipi Atinca benziyor sac sekli falan Ismi V ile başlıyor :bandit:
Chelsea'nin kadrosunda böyle bir oyuncu bulamadım :icool:

Çevrimiçi Necmi

italya ligi değimi adamlar ne atmayı biliyor nede yemeyi :bandit:  @Çağrı

Chelsea'nin kadrosunda böyle bir oyuncu bulamadım :icool:
Biyerde kiralik :bandit:
Adida soy adida V ile başlıyor :bandit:
Ulan dilimin iucunda ama aklima gelmiyor :s20: :s20: :s20:

Çevrimiçi Necmi

sonunda açıkladılar stadı

Çevrimdışı Tolga

Ç.Rizespor ve Kasımpaşa maçları Başakşehir Stadı'nda oynanacak.

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Şenol Hoca Serdar Aziz diyor.O adam alınırsa silerim hocayı gözden.sınır kalkmasına rağmen böyle vasat adamlara milyonlar verilmez hele ki bize bu kadar terbiyesizlik yapmış camiaya.

Çevrimdışı Savaş

Handanovic cidden iyi olur ama sanmıyorum. Sözleşmesi biten bi kaleci. Gözde olacaktır. Kalburustu bi Avrupa takımına gider.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Çağrı @Tolga @Anıl
Senol Hoca , franco Besiktasin oyuncusu degil falan dememis , Bizim Oyuncumuz degil Gibi demis kelime hatas var....
SENOL GUNES : Oynamayan oyuncular iyi calisiyor , MILOSEVIC iyiye gidiyor ama Franco Sanki bizim oyuncumuz degil gibi duruyor , Pozisyon almasi ve kafa toplari iyi ama geri donusleri cabuk oyuncular karsisindaki durumlari istedigimiz gibi degil , Stopere bir oyuncu baktigimiz gercektir.....

Ç.Rizespor ve Kasımpaşa maçları Başakşehir Stadı'nda oynanacak.
Rize maci olimpiyattada olabilirdi aslinda 4 mac duruma gore 5 mac anlastik , Ilk hakkimizi kullanmis oliyoruz boylece...

Çevrimdışı Anıl

@Çağrı @Tolga @Anıl
Senol Hoca , franco Besiktasin oyuncusu degil falan dememis , Bizim Oyuncumuz degil Gibi demis kelime hatas var....
SENOL GUNES : Oynamayan oyuncular iyi calisiyor , MILOSEVIC iyiye gidiyor ama Franco Sanki bizim oyuncumuz degil gibi duruyor , Pozisyon almasi ve kafa toplari iyi ama geri donusleri cabuk oyuncular karsisindaki durumlari istedigimiz gibi degil , Stopere bir oyuncu baktigimiz gercektir.....
Beşiktaşın oyuncusu değil demiş demedim ki, Beşiktaş kalitesinde bir oyuncu değil demiş onu da anlatmış işte "cabuk oyuncular karsisindaki durumlari istedigimiz gibi degil" diyerek :)

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı @Tolga @Anıl
Şenol Hoca, benim sistemime uymuyor demeye getirmiş aslında.

Gerçekten de sistemine uymuyor maalesef.

Şenol Hoca, benim sistemime uymuyor demeye getirmiş aslında.

Gerçekten de sistemine uymuyor maalesef.
Aynen oyle , Bilicin sistemine uyuyordu ama Senol hocanin sistemine uymuyor maalesef..
Ama Ben Franconun kotu olduguna hala inanmiyorum o Bu ligin topcusu degil tam la liga stoperi...

Valla alıcıları varsa halada israrcilarsa , 4 er milyon € dan ikisini de satip 5 milyona cok iyi bir stoper alabiliriz :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Ben francoyu beğeniyordum giderse de iyi bir takıma gitmesini isterim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum