Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7275480 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı enemy1903

moskova deplasmanina gelen var mi biletlerin ne kadari satildi bilen var mi?

biz gidiyoruz bjk travel'le.

Çevrimdışı harund1k3

biz gidiyoruz bjk travel'le.

kardes sana ileti attim ordan iletisime gecelim istersen ?

Çevrimdışı enemy1903

kardes sana ileti attim ordan iletisime gecelim istersen ?

cevap yazdım abi

Çevrimdışı Anıl

Şenol Güneş: Pedro Franco Beşiktaş'ın kalitesinde bir oyuncu değil.

Çevrimdışı Kadir G.

Nerede söyledi bunu?

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Nerede söyledi bunu?

basın ile sohbet toplantısı gibi bişey yapıyolar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2015, 15:27:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Eğer bu olduysa kadro dışı bırakmıştır dünkü Bayrampaşa maçı sonrası.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

basın ile sohbet toplantısı gibi bişey yapıyolar

Söylediyse çok iyi. En geç sezon sonu göndertip yerine oyuncu aldırır hoca.

Çevrimdışı TØLGA

Söylediyse çok iyi. En geç sezon sonu göndertip yerine oyuncu aldırır hoca.
şöyle birşey de var

https://twitter.com/erginaslan/status/654629987132289024
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2015, 15:32:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Akil Emre

Çağrı kardeşim merak ettiğim bir konu var. Sene başında Senin ,atalay'ın izlediği oyunculardan Klubümüze önerdiğiniz oyuncular olmuştur. Bu oyunculardan patlama yapan ya da iyiki Klüp ilgilenmedi dediğiniz oyuncu sayısı nedir.
Bu sene bildiğim kadarıyla genç veya potansiyelli hiç oyuncu transfer etmediğimiz için merak ettim.

Çevrimdışı TØLGA

Hepsi ihtiyaç dahilinde. Hoca eksiklerin farkında kalanı yönetimin işi.
kenar beki derken sol tarafadır heralde :D 4 tane adam olacak o tarafta eğer devre arası adam gelirse
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Akil Emre

şöyle birşey de var

https://twitter.com/erginaslan/status/654629987132289024

İşallah kaleci almadığımız için kafamızı taşlara vurmayız. Gerçi, bu sene nazar değmesin bence Tolga süper ligin en iyi kalecisi konumunda.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2015, 15:42:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı kardeşim merak ettiğim bir konu var. Sene başında Senin ,atalay'ın izlediği oyunculardan Klubümüze önerdiğiniz oyuncular olmuştur. Bu oyunculardan patlama yapan ya da iyiki Klüp ilgilenmedi dediğiniz oyuncu sayısı nedir.
Bu sene bildiğim kadarıyla genç veya potansiyelli hiç oyuncu transfer etmediğimiz için merak ettim.

Biz organize olarak bir oyuncu önermedik bu sene yönetime. Ben sene başında 2 oyuncu önermiştim kulübe onlar için de geri dönüş alamadım.

Biri Psv'nin aldığı ortasaha oyuncusu Gaston Pereiro. Önerdiğimizde 1.5-2 milyon euro arası değeri vardı şuan 7 milyon euroya kadar fırladı.

http://www.transfermarkt.com.tr/gaston-pereiro/profil/spieler/264116

Biri de Mohammed Elyounoussi. Hala Molde'de forma giyiyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/mohamed-elyounoussi/profil/spieler/186644

Atalay'ı tam bilemiyorum ama hatırladığım kadarıyla Djibolodji'nin çok üstünde durmuştu oyuncu Chelsea'ye gitti.

Bir de ısrarla önerdiği Uruguaylı kaleci var. Ondan patlama bekliyor yanılmıyorsam Gurcuega.

Yönetim gençlere yatırım yapacak bütçe bulamadı elinde bu sene bir de tecrübeli oyunvu ihtiyacı vardı onları giderdiler. Ancak önümüzdeki sene bu tarz isimlere yönelinebilir tekrardan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2015, 15:43:35
  • Beşiktaş / Bodrum
kenar beki derken sol tarafadır heralde :D 4 tane adam olacak o tarafta eğer devre arası adam gelirse

En az ikisi şut :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Akil Emre

Biz organize olarak bir oyuncu önermedik bu sene yönetime. Ben sene başında 2 oyuncu önermiştim kulübe onlar için de geri dönüş alamadım.

Biri Psv'nin aldığı ortasaha oyuncusu Gaston Pereiro. Önerdiğimizde 1.5-2 milyon euro arası değeri vardı şuan 7 milyon euroya kadar fırladı.

http://www.transfermarkt.com.tr/gaston-pereiro/profil/spieler/264116

Biri de Mohammed Elyounoussi. Hala Molde'de forma giyiyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/mohamed-elyounoussi/profil/spieler/186644

Atalay'ı tam bilemiyorum ama hatırladığım kadarıyla Djibolodji'nin çok üstünde durmuştu oyuncu Chelsea'ye gitti.

Bir de ısrarla önerdiği Uruguaylı kaleci var. Ondan patlama bekliyor yanılmıyorsam Gurcuega.

Yönetim gençlere yatırım yapacak bütçe bulamadı elinde bu sene bir de tecrübeli oyunvu ihtiyacı vardı onları giderdiler. Ancak önümüzdeki sene bu tarz isimlere yönelinebilir tekrardan.

Umarım yönelinen isimler taraftarın sevdiği tipte oyuncu profillerinden oluşur. Mesela ben defans için atletik, savaşçı,lider özellikli ve ayağı düzgün oyuncu isterim. Belki bunların hepsini yakalama şansımız olmaz ama sadece ayağı düzgün veya boyu uzun olsada fiziken yetersiz görülen Miloseviç tarzı transferler yapılmaz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

En az ikisi şut :D
@Çağrı , Menajeri aciklamis Besiktas ile gorusuyoruz diye , Chelseanin bir stoperi Genc adini hatırlamıyorum ama Kalas degilhaberin vardir senin adi neydi yaa :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Şenol Güneş kaleci de bakıyoruz demiş sanırım :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2015, 16:06:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim gözümde eksikler;

Kaleci : En az 4 sene gözümüz kapalı vereceğimiz bir oyuncu olmalı kaleye. Tarife gerek yok tam tarif Handanovic

Tüm eksikler bir yana bu adamı istiyorum ikna etmek için her şey zorlanmalı tarihimizdeki en iyi kaleci olarak kayıtlara geçecektir.

Zor transfer. Ancak sözleşmesi bitiyor 2 ay sonra Bosman'a giriyor. Yıllık maaşı 1.5 milyon euro vergi düşünce. 2- 2.5 civarına 3-4 yıllık bir sözleşme ile gerçekten olmayacak iş değil ciddi davranılırsa.

Stoper : 1.85 üstü, ayaklarına hakim, mümkünse solak, sert, agresif, mutlaka çabuk basit oynayan bir oyuncu olmalı.

Milosevic ve Pedro satılır. Ersan - Rhodi - Yeni stoper ve Necip 4'lü olurlar arkada. Necip dememin sebebi Şenol Hoca'nın zaten stoperde mümkün olduğunda rotasyona gitmiyor oluşu. 4. stoper çürür alınacak olursa. Balanta, Cristian Zapata iki iyi örnek.

Sol bek : İsmail ve Motta bu sene, Tosic önemizdeki sene gönderilmeli. Devre arası bir sol bek alınmalı, yazın Tosic elden çıkarılabilirse bir sol bek daha alınmalı. Bu kez mutlaka hücumda ciddi anlamda yetenekli bir oyuncu olmalı. Aogo, Nagatomo ve Caner ilk akla gelenler.

Ortasaha : Ön liberoyu Atiba - Veli doldurur. Öndeki 2 8 numara pozisyonu için 4 oyuncu gerek. Tolgay, Oğuzhan, Sosa ile 3 oyuncu mevcut. Hepsinden çok daha iyi tam anlamıyla top class bir ortasaha oyuncusuna ihtiyaç var.

Çok iyi top kesen, sert, dikine mutlaka top taşıyabilen, teknik, hızlı ve çok iyi şut atabilen bir oyuncu olmalı. Miguel Veloso mükemmel olur.

Forvet : 22 yaş altı ve potansiyelli olmalı. Eldekilerden farklı olmalı. Dolayısıyla iyi dribling yapan dikine gidebilen mobil bir forvet olmalı. Hücum press özelliği mutlaka olmalı. Aslında bir İlhan Mansız tam tanım oluyor.

Yaş olarak olmasa da sözleşmesi sona erdiği için Charlie Austin çok iyi bir hamle olurdu.

[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2015, 16:20:16 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/SporGundemi35/status/654644444587802624

:aman:

Devre arası kaleci transferimiz olursa bunun Handanovic olma şansı zor. Çağrı bu olaya cidden üzülür :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2015, 16:16:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Devre arası kaleci transferimiz olursa bunun Handanovic olma şansı zor. Çağrı bu olaya cidden üzülür :lol:

:D

Yine yarım adam alırsak gerçekten üzülürüm. Devre arası sevineceğim tek isim Lazio'nun kalecisi Berisha olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Ekim 2015, 16:18:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Genç forveti satın alma opsiyonlu Chelsea'den de alabiliriz.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli