Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7274591 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben sildim çünkü siyasete girmişsin biliyorsun dini ve siyasi mesajlara izin vermiyoruz.
tamam eyvallah
Ama bu olay tamamen siyasi kimse cocuk degil hala inanan var bu Sike olaylarina :D :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Yunus Emre kardeşim bu tamamen demogojidir. Sen kabul etmek istemeyebilirsin senin fikrine saygı duyarım. Silinen yazında da açıkça belirtmişsin olaya kumpas demişsin. Beşiktaş için hapis yatmış olması bunun neresinde? Adil yargılanma hakkı elinden alınmış diyebilirsin ama burda olayın tarafı Beşiktaş değildir. Hiçbir zamanda olmamıştır. Beşiktaş tüzel kişiliği hiçbir şekilde bu olayın içinde değildir. O yüzden serdal Adalı'nın dava açacağı ya da hesap soracağı kurumlar Beşiktaş olmayacaktır. Önce uefa ya katılamamış olmamız nedeniyle uğranılan zarar karşılanır o zaman benim gözümde aklanacaktır.
Simdi oldu ışte :ok:
Bu daha aciklayici bir mesaj olmus :ok:

Çevrimdışı Kalyoncu

Eğer o olayların nasıl geliştiğini hatırlarsan İbrahim Akın ile transfer görüşmesi yapıldığında İBB daha finale dahi çıkmamıştı. Burada ben Serdal Adalı'yı falan asla savunmuyorum. Ayrıca uslubunda Beşiktaşlılık duruşuna yakışmıyor.

Bir gönüldaşımız o kupa maçı görüntülerini derlemiş, seyredip şike yaptı denilirse bir şey diyemem .

Benim duruşumda hiçbirşey yok aklandılar geldiler felan dava açıcam gelirleri Beşiktaşa bırakıcam bu söylemler nedir ya sen Beşiktaşın başına bir ton çorap ör gel sonra utanmadan aday ol ve onun başkan olmasını isteyen inanılmaz bir grup vardı duruşunu bozanlar bunlardır karıştırmayalım lütfen.ben o gün çok büyük bir duygu seli yaşadığım için ağır darbe yedigim için o dönem kolay hazmedemiyorum bu olanları

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Serdal Adalı konusunda herkes birşeyler karalamış sorunu teşhis etmeye çalışmış . Herkes ortada bir yanlışlık olduğu konusunda mutabık. Bu konuda ben de sizinle hem fikirim . Herkesin hem fikir olmadığı sadece yanlışın ne olduğu hususunda .
Yanlışın ne olduğunu ben söyleyim . Yanlış olan Serdal Adalı'nın bir iş adamı olması ve İbrahim Akın'ın transferi sürecinde profesyonel bir kulüp yöneticisinden ziyade iş adamı kimliğiyle İbrahim Akın transfer pazarlığına oturmasıdır. Ortada olan şike değil amatörlüktür. Yapılan amatörce işlerin bedelini ödedik bu şike dosyası da dahil olmak üzere.
Kulüpte artık kurumsallaşmanın vakti geldi hatta geçiyor derken bunu laf olsun diye demiyoruz. Kurumsallaşma sürecinin düzgün yönetilmesi hepimizin çıkarına olacaktır.

Çevrimdışı talha

Yahu bu adam çıktı gözümüzün içine baka baka emirates ile anlaştık dedi başkan olmasam da devam edecek dedi dedi yahu nerde hani emirates geçin serdar Adalı falan YD nin atanamamış halidir

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı aykut.celenk

Şuan Serdal Adalı bile tartışılması çok saçma hukuken aklanmış olabilir. Belki yaptığı birşey yokda olabilir ama sonuçta onun döneminde sahte evraktan dolayı AVRUPA'dan MEN cezası aldık diğerleri beni ilgilendirmiyor. Bana bunun hesabını kim nasıl verecek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ekim 2015, 14:02:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar bir insanı sevmemek ile bir şeyler ile itham etmek çok farklı konular.

Serdal Adalı'yı hiç sevmem Jr. Demirören'dir yönetim tarzıyla. Battığımız sezon Mendes'e 20 milyon euroya varan menajerlik paralarını öneren ve yediren kişidir.

Lakin ortada şike filan yoktur sağla saman karışmasın. Adam gömelim derken camiaya gömüyorsunuz. Biz şike filan yapmadık ne tapelerde ne de maç içinde.

Konuştuğumuz adamlar bize gol yağdırdı o maç. Zaten adam bana yatın da demedi sizi almak istiyoruz dedi bundan doğal hiçbir şey yoktur.

Aynısı Olcan'da neden konuşulmadı? Galatasaray zilyon kez yaptı bunu bizi bu işin içine attılar siz kabullenirseniz buna çanak tutmuş olursunuz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

Arkadaşlar bir insanı sevmemek ile bir şeyler ile itham etmek çok farklı konular.

Serdal Adalı'yı hiç sevmem Jr. Demirören'dir yönetim tarzıyla. Battığımız sezon Mendes'e 20 milyon euroya varan menajerlik paralarını öneren ve yediren kişidir.

Lakin ortada şike filan yoktur sağla saman karışmasın. Adam gömelim derken camiaya gömüyorsunuz. Biz şike filan yapmadık ne tapelerde ne de maç içinde.

Konuştuğumuz adamlar bize gol yağdırdı o maç. Zaten adam bana yatın da demedi sizi almak istiyoruz dedi bundan doğal hiçbir şey yoktur.

Aynısı Olcan'da neden konuşulmadı? Galatasaray zilyon kez yaptı bunu bizi bu işin içine attılar siz kabullenirseniz buna çanak tutmuş olursunuz.
Bende diyorumki gs yaptı fb yaptı diye bizde yapıcaz diye birşey yok biz çok farklı bir kulubuz ben Beşiktaşlı bir yöneticinin o teklifi yapmasını bile doğru bulmuyorum bize yakışmaz gs hergün yapsın banane Bayern alsın o olsun bu olsun ama Beşiktaşlı bir yönetici yapmasın bunu anlatabiliyomuyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

haber 1903: bilic oğuzhan için 10 milyon poundu gözden çıkarmışlar 15'e olur bu iş  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ekim 2015, 14:14:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Bende diyorumki gs yaptı fb yaptı diye bizde yapıcaz diye birşey yok biz çok farklı bir kulubuz ben Beşiktaşlı bir yöneticinin o teklifi yapmasını bile doğru bulmuyorum bize yakışmaz gs hergün yapsın banane Bayern alsın o olsun bu olsun ama Beşiktaşlı bir yönetici yapmasın bunu anlatabiliyomuyum

Ben buna katılmıyorum. Böyle bir kural yok. Kural yoksa bunun cezası da olamaz. Üstelik modern Dünya'da yaşıyoruz böyle bir etik de olamaz artık.

Bosman diye bir kural var onu işletip Cenk'i aldı değil mi Fikret Orman bedelsiz? Antep başkanı çıktı at hırsızı dedi o zaman neden savunduk Orman'ı? Yapılan iş son derece normaldi.

Ondan sonra Cenk bize karşı oynamadı mı? Oynadı hem de en hırslı şekilde oynadı. Bu da mı şike olacak bu bakış açısıyla?

Zamana ayak uyduramayanlar etik diye bir şey çıkarıyorlar sonra oradan yürüyorlar.

Ben yapar mıydım? Yapmazdım. Beklerdim 1 hafta sonra teklif yapardım. Ama yaptı diye de kimseyi suçlamam çünkü bundan doğal bir şey olamaz.

Şu yapmamamız gereken bir duruş saçmalığı var. Bunun yüzünden çok şey kaybetmeye başladık herkesin bu konuda düşünmesi gerek.

Kendimizi bozalım demiyorum ancak Gandhi de değiliz pasif direniş ile savaş kazanalım. Bunu yaptıkça her gün biraz daha tükeniyoruz. Nitekim Orman da vazgeçti artık doğru karar vererek.

Biz burada Avrupai bir yönetim sergileyip, bunu buranın oyun kurallarıyla yaparsak fark yaratabiliriz başka şansımız yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mellfred

geçen sezonun son 5 maç özetine baktım da, sosa resmen çırpınmış tek başına. demba rezilleri oynamış çok kaçırmış. konya maçında da doğramış hakem, iki penaltımızı vermediği gibi nizami golümüzü de el gerekçesiyle saymamış.

Cin ekipleri yeniden Ersanin pesine dustu
Shendon luneng Devre arasi 6 milyon € ile Besiktasin kapsini calacak :o_o: :o_o:
Siyah beyazlilarda hem sol stoper hemde on libero olarak gorev yapabilen Furth te oynayan Benedickt rocker ile temasa gecti
Mario Gomezin menajeri Brehm , 1.97 lik Dev oyuncunun Besiktasa buyuk fayda sağlayacağını ve her turlu kolaylığı da saglayacagi bilgisinide verdi
Rockerin bonservisi 850.000 €
Kaynak : Fotomac
Biz istiyorsak 1,5 milyon olur o :biggrinking:

Ramon Mottanin performansi memnun etti !
Mottanin Osmanlispor karsisinda Sergiledigi basarili performans Şenol Gunesi zorlu maclar oncesi cok mutlu etti
Tosicten fazla memnun olmayan Senol Güneşin Caykur Rize onunde Mottaya sans verme ihtimali bulunuyor :super: :super: :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc
Karagumruklu geri donuyor :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ekim 2015, 14:46:32
  • Beşiktaş / Bodrum
geçen sezonun son 5 maç özetine baktım da, sosa resmen çırpınmış tek başına. demba rezilleri oynamış çok kaçırmış. konya maçında da doğramış hakem, iki penaltımızı vermediği gibi nizami golümüzü de el gerekçesiyle saymamış.

Geçen sene biterken neden hiç ses çıkarmadık bilmiyorum ama son 5 maç resmen doğrandık.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ramon Mottanin performansi memnun etti !
Mottanin Osmanlispor karsisinda Sergiledigi basarili performans Şenol Gunesi zorlu maclar oncesi cok mutlu etti
Tosicten fazla memnun olmayan Senol Güneşin Caykur Rize onunde Mottaya sans verme ihtimali bulunuyor :super: :super: :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc
Karagumruklu geri donuyor :sevinc :sevinc

Arkadaş ne istesen oluyor yakında serdal adalı da gelirse tam olur   :icool:

Çevrimdışı Kalyoncu

Ben buna katılmıyorum. Böyle bir kural yok. Kural yoksa bunun cezası da olamaz. Üstelik modern Dünya'da yaşıyoruz böyle bir etik de olamaz artık.

Bosman diye bir kural var onu işletip Cenk'i aldı değil mi Fikret Orman bedelsiz? Antep başkanı çıktı at hırsızı dedi o zaman neden savunduk Orman'ı? Yapılan iş son derece normaldi.

Ondan sonra Cenk bize karşı oynamadı mı? Oynadı hem de en hırslı şekilde oynadı. Bu da mı şike olacak bu bakış açısıyla?

Zamana ayak uyduramayanlar etik diye bir şey çıkarıyorlar sonra oradan yürüyorlar.

Ben yapar mıydım? Yapmazdım. Beklerdim 1 hafta sonra teklif yapardım. Ama yaptı diye de kimseyi suçlamam çünkü bundan doğal bir şey olamaz.

Şu yapmamamız gereken bir duruş saçmalığı var. Bunun yüzünden çok şey kaybetmeye başladık herkesin bu konuda düşünmesi gerek.

Kendimizi bozalım demiyorum ancak Gandhi de değiliz pasif direniş ile savaş kazanalım. Bunu yaptıkça her gün biraz daha tükeniyoruz. Nitekim Orman da vazgeçti artık doğru karar vererek.

Biz burada Avrupai bir yönetim sergileyip, bunu buranın oyun kurallarıyla yaparsak fark yaratabiliriz başka şansımız yok.
Değişmeliyiz bu düzene bizde ortak olmalıyız çok doğru kimin sözleşmesi bitiyo kime at verelim fikri olan varmı yada final maçından önce Tayfur menajerle konuşsun sonra Serdal adalının ofisinde transfer görüşmelerini yapalım para yetmez illa at da vermeliyiz sonuç itibariyle 250 tane ata sahip bir aileyiz biz öyle hediye ettigimiz çok oluyo ya biz bunları yapacak kulup olmadık olamayızda herkes bunu anlamalı

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Benim duruşumda hiçbirşey yok aklandılar geldiler felan dava açıcam gelirleri Beşiktaşa bırakıcam bu söylemler nedir ya sen Beşiktaşın başına bir ton çorap ör gel sonra utanmadan aday ol ve onun başkan olmasını isteyen inanılmaz bir grup vardı duruşunu bozanlar bunlardır karıştırmayalım lütfen.ben o gün çok büyük bir duygu seli yaşadığım için ağır darbe yedigim için o dönem kolay hazmedemiyorum bu olanları

Ben senin serdar adalı hakkında yazdıklarına bir şey demedim zaten. Ayrıca kendisini tasvip ettiğimi de söyleyemem. Biz burada abi - kardeş - arkadaş olarak sohbet havasında mesajlaşıyoruz. Bak aşağıya bana karşı yazdığın cümleyi kopyalıyorum.

" İşte sorunda tam bu gizli yapmıyo açık açık yapıyo anlamamakta ısrarcısınız  kimseye at beygir vermiyo ilgileniyoz diyo alıyo  bide sizin şu bizim ülkemizi görmeden elit liglerden örnekler vermeniz beni bitiriyo son olarak pamuklara sarın birşey olmasın Beşiktaşın parasını sokağa saçan adama "

Katılmıyor olabilirsin, doğru bir örnek değil diyebilirsin ama " beni bitiriyo " ya da savunmadığım birisi için  " pamuklara sarın " tarzı cümlelerin hoş değil.

Ben burada serdar adalı yı savunmuyorum sadece olayda şike olmadığını söylüyorum. Hak, hukuk ile kanun aynı şey değildir. Hırsızlığı bir kanun maddesi ile suç olmaktan çıkarırsın ama bu hak ve hukuka uygun olmaz. Yöneticin , teknik direktörün başka takımın oyuncusu ile görüştü diye kanun yazsa bile bunu şike olarak kabul edemezsin. Bayern  - Dortmund - Lewandowski örneğini bu yüzden verdim. Evrensel olarak uygun olan bir davranışa sen şike desen ne olur. Bu görüşmelerden Göksel Gümüşdağ'da haberli , bunu da biliyoruz. Yani gizli saklı bir şey yok ortada bu davaları basından takip ettiğim için gayet iyi biliyorum. Aziz Yıldırım'ı  hiç sevmem ama sonradan çıkardıkları yasa ile örgüt kapsamına sokup öym de yargılanmalarını da tasvip etmem. Belki normal mahkemelerde yargılansalardı bu gün şikeleri tescil edilecekti ama haksızlığın büyük tarafı gerçeğin ortaya çıkmasına engel oldu. Sen birini suçlarken Beşiktaş'ı da suçluyorsun aynı zamanda . Bir de kendini hakim yerine koyup hüküm bile veriyorsun.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı LuceGel

Şuan Serdal Adalı bile tartışılması çok saçma hukuken aklanmış olabilir. Belki yaptığı birşey yokda olabilir ama sonuçta onun döneminde sahte evraktan dolayı AVRUPA'dan MEN cezası aldık diğerleri beni ilgilendirmiyor. Bana bunun hesabını kim nasıl verecek.
Uefadan men cezası yediğimiz sezon 2011 12 sezonuyla ilgili evraklardır 30 haziran 2011 ve 30 eylül 2011 döneminde bildirilerin sahte olma durumu sözkonusudur.Adalı temmuz 2011 de hapse atıldı ocak 2012 de çıktı,bu dönemle ilgili sorumlu YD dir.Adalıya karşı bu kadar acımasız olunmasını anlamıyorum.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kalyoncu

Ben senin serdar adalı hakkında yazdıklarına bir şey demedim zaten. Ayrıca kendisini tasvip ettiğimi de söyleyemem. Biz burada abi - kardeş - arkadaş olarak sohbet havasında mesajlaşıyoruz. Bak aşağıya bana karşı yazdığın cümleyi kopyalıyorum.

" İşte sorunda tam bu gizli yapmıyo açık açık yapıyo anlamamakta ısrarcısınız  kimseye at beygir vermiyo ilgileniyoz diyo alıyo  bide sizin şu bizim ülkemizi görmeden elit liglerden örnekler vermeniz beni bitiriyo son olarak pamuklara sarın birşey olmasın Beşiktaşın parasını sokağa saçan adama "

Katılmıyor olabilirsin, doğru bir örnek değil diyebilirsin ama " beni bitiriyo " ya da savunmadığım birisi için  " pamuklara sarın " tarzı cümlelerin hoş değil.

Ben burada serdar adalı yı savunmuyorum sadece olayda şike olmadığını söylüyorum. Hak, hukuk ile kanun aynı şey değildir. Hırsızlığı bir kanun maddesi ile suç olmaktan çıkarırsın ama bu hak ve hukuka uygun olmaz. Yöneticin , teknik direktörün başka takımın oyuncusu ile görüştü diye kanun yazsa bile bunu şike olarak kabul edemezsin. Bayern  - Dortmund - Lewandowski örneğini bu yüzden verdim. Evrensel olarak uygun olan bir davranışa sen şike desen ne olur. Bu görüşmelerden Göksel Gümüşdağ'da haberli , bunu da biliyoruz. Yani gizli saklı bir şey yok ortada bu davaları basından takip ettiğim için gayet iyi biliyorum. Aziz Yıldırım'ı  hiç sevmem ama sonradan çıkardıkları yasa ile örgüt kapsamına sokup öym de yargılanmalarını da tasvip etmem. Belki normal mahkemelerde yargılansalardı bu gün şikeleri tescil edilecekti ama haksızlığın büyük tarafı gerçeğin ortaya çıkmasına engel oldu. Sen birini suçlarken Beşiktaş'ı da suçluyorsun aynı zamanda . Bir de kendini hakim yerine koyup hüküm bile veriyorsun.
Öncelikle yanlış olduğunu yanlış cümle kullandığımıda  düşünmüyorum saygısızlık olarak algıladıysanız affınıza sığınırım özür dilerim.savcının açıklamalarınada bakmakta yarar var

Savcı Mehmet Berk, yeniden yargılama sonucu Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu sanıkların beraat etmesine ilişkin konuştu
360 TV'de yayınlanan 'Telegol' programına açıklamalada bulunan Savcı Mehmet Berk, "Vicdanen rahatım. Ben ömrü hayatımda yaptığım hiçbir işten pişman olmadım. Mehmet Ali Aydınlar'a dava açıyorlarmış. Bana yapılan siyasi baskıları, önerilen rüşvetleri hepsini anlatırım. Ben meslek hayatım boyunca hak, hukuk dışına hiç çıkmadım." dedi.

Davayı açarken kimseden bir emir almadığını belirten Berk,"Ben dosyaya, eyleme bakarım arkadaş. Ben şu meslekte 20 yıl boyunca hep şerefimle çalıştım. Kasıtlı hiçbir iş, hata yapmadım. Hepimiz insanız, hatalarımız olabilir ama o dosyada kasıtlı hiçbir hatamı bulamazlar. 400 sayfa iddianame yazdım, her bir sayfası doğrudur. Bir kastımı bulsunlar, gelip beni assınlar." ifadelerini kullandı.

Şikenin yapıldığını belirten savcı Mehmet Berk, "Herkesin bir kanaati var, herkesin görüp söylemediği şeyler var. O insanlar bu şike işlerini yaptılar, cezalarını çektiler. Kim diyebilir ki bu tapelere bakarak bu insanlar bu işleri yapmamıştır?" 

Arkadaş ne istesen oluyor yakında serdal adalı da gelirse tam olur   :icool:
:icool: :icool:
 Daha oncede demistim Senol Hoca büyük ihtimalle akillanmasi ve dahada hirslanmasi icin kadro disi birakti Mottayi ve ise yaradi bomba gibi bir Motta geliyor :ishock: :ishock:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Serdal Adalı nasıl bir insanmış da herkesin gözü önünde göstere göstere şike yapacak kadar akla sahipmiş . Şike nasıl yapılır/yeltenilir öğrenmek isteyenler renkli malum şahsın tapelerini dineleyebilir.
Mesele Serdal Adalı iş hayatında insanlarla ilişkilerini nasıl sürdürüyorsa benzerini kulüp yöneticiliğinde de devam ettirmesi . Yapılan iş 'Amatörlük' . Yapılan amatörce işlerin bedelini halen de ödüyoruz . Önce teşhisi doğru koyalım ondan sonra yapılacaklara bakarız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ekim 2015, 15:17:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Değişmeliyiz bu düzene bizde ortak olmalıyız çok doğru kimin sözleşmesi bitiyo kime at verelim fikri olan varmı yada final maçından önce Tayfur menajerle konuşsun sonra Serdal adalının ofisinde transfer görüşmelerini yapalım para yetmez illa at da vermeliyiz sonuç itibariyle 250 tane ata sahip bir aileyiz biz öyle hediye ettigimiz çok oluyo ya biz bunları yapacak kulup olmadık olamayızda herkes bunu anlamalı

Ne yapsak şunu değiştiremiyoruz ya en çok buna üzülüyorum burada. Sağlık olsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Öncelikle yanlış olduğunu yanlış cümle kullandığımıda  düşünmüyorum saygısızlık olarak algıladıysanız affınıza sığınırım özür dilerim.savcının açıklamalarınada bakmakta yarar var

Savcı Mehmet Berk, yeniden yargılama sonucu Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu sanıkların beraat etmesine ilişkin konuştu
360 TV'de yayınlanan 'Telegol' programına açıklamalada bulunan Savcı Mehmet Berk, "Vicdanen rahatım. Ben ömrü hayatımda yaptığım hiçbir işten pişman olmadım. Mehmet Ali Aydınlar'a dava açıyorlarmış. Bana yapılan siyasi baskıları, önerilen rüşvetleri hepsini anlatırım. Ben meslek hayatım boyunca hak, hukuk dışına hiç çıkmadım." dedi.

Davayı açarken kimseden bir emir almadığını belirten Berk,"Ben dosyaya, eyleme bakarım arkadaş. Ben şu meslekte 20 yıl boyunca hep şerefimle çalıştım. Kasıtlı hiçbir iş, hata yapmadım. Hepimiz insanız, hatalarımız olabilir ama o dosyada kasıtlı hiçbir hatamı bulamazlar. 400 sayfa iddianame yazdım, her bir sayfası doğrudur. Bir kastımı bulsunlar, gelip beni assınlar." ifadelerini kullandı.

Şikenin yapıldığını belirten savcı Mehmet Berk, "Herkesin bir kanaati var, herkesin görüp söylemediği şeyler var. O insanlar bu şike işlerini yaptılar, cezalarını çektiler. Kim diyebilir ki bu tapelere bakarak bu insanlar bu işleri yapmamıştır?"

Yukarıda yazdım fb resmen şike yaptı , Trabzonspor bu yüzden amiyane tabirle yırtınıyor ve Bucaspor ile birlikte davaya müdahil oldu. Ama bir İBB gelip davaya müdahil dahi olmadı çünkü şike olmadığını onlarda biliyor. Savcı Berk'in açıklamalarını özetle okudum ( Dinlemedim ) ama Beşiktaş hakkında ne diyebilir ki. Ayrıca benim özel kastım vardı diyemeyeceği de hepimizce malum yani iddiasını savunacak mecburen .
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kalyoncu

Yukarıda yazdım fb resmen şike yaptı , Trabzonspor bu yüzden amiyane tabirle yırtınıyor ve Bucaspor ile birlikte davaya müdahil oldu. Ama bir İBB gelip davaya müdahil dahi olmadı çünkü şike olmadığını onlarda biliyor. Savcı Berk'in açıklamalarını özetle okudum ( Dinlemedim ) ama Beşiktaş hakkında ne diyebilir ki. Ayrıca benim özel kastım vardı diyemeyeceği de hepimizce malum yani iddiasını savunacak mecburen .
Ben sizden tekrar özür diliyorum saygısızlık yapmam asla öyle düşünmenizde üzer bu konuyuda daha fazla konuşmayalım hayırlısı olsun zaman gösterecektir herşeyi ben demiştim demem umarım inşallah

Ne yapsak şunu değiştiremiyoruz ya en çok buna üzülüyorum burada. Sağlık olsun.
:claps: :claps: :claps:
Ayrica atlar iyidir iyi :D
Serdal Adali Baskan olsa T.direktörlüğe kesin Sergeni getirir cok iyi anlasirlar :kop: :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 13 Ekim 2015, 15:32:09 Yunus Emre Dökmeci ]