Ben senin serdar adalı hakkında yazdıklarına bir şey demedim zaten. Ayrıca kendisini tasvip ettiğimi de söyleyemem. Biz burada abi - kardeş - arkadaş olarak sohbet havasında mesajlaşıyoruz. Bak aşağıya bana karşı yazdığın cümleyi kopyalıyorum.
" İşte sorunda tam bu gizli yapmıyo açık açık yapıyo anlamamakta ısrarcısınız kimseye at beygir vermiyo ilgileniyoz diyo alıyo bide sizin şu bizim ülkemizi görmeden elit liglerden örnekler vermeniz beni bitiriyo son olarak pamuklara sarın birşey olmasın Beşiktaşın parasını sokağa saçan adama "
Katılmıyor olabilirsin, doğru bir örnek değil diyebilirsin ama " beni bitiriyo " ya da savunmadığım birisi için " pamuklara sarın " tarzı cümlelerin hoş değil.
Ben burada serdar adalı yı savunmuyorum sadece olayda şike olmadığını söylüyorum. Hak, hukuk ile kanun aynı şey değildir. Hırsızlığı bir kanun maddesi ile suç olmaktan çıkarırsın ama bu hak ve hukuka uygun olmaz. Yöneticin , teknik direktörün başka takımın oyuncusu ile görüştü diye kanun yazsa bile bunu şike olarak kabul edemezsin. Bayern - Dortmund - Lewandowski örneğini bu yüzden verdim. Evrensel olarak uygun olan bir davranışa sen şike desen ne olur. Bu görüşmelerden Göksel Gümüşdağ'da haberli , bunu da biliyoruz. Yani gizli saklı bir şey yok ortada bu davaları basından takip ettiğim için gayet iyi biliyorum. Aziz Yıldırım'ı hiç sevmem ama sonradan çıkardıkları yasa ile örgüt kapsamına sokup öym de yargılanmalarını da tasvip etmem. Belki normal mahkemelerde yargılansalardı bu gün şikeleri tescil edilecekti ama haksızlığın büyük tarafı gerçeğin ortaya çıkmasına engel oldu. Sen birini suçlarken Beşiktaş'ı da suçluyorsun aynı zamanda . Bir de kendini hakim yerine koyup hüküm bile veriyorsun.
Öncelikle yanlış olduğunu yanlış cümle kullandığımıda düşünmüyorum saygısızlık olarak algıladıysanız affınıza sığınırım özür dilerim.savcının açıklamalarınada bakmakta yarar var
Savcı Mehmet Berk, yeniden yargılama sonucu Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu sanıkların beraat etmesine ilişkin konuştu
360 TV'de yayınlanan 'Telegol' programına açıklamalada bulunan Savcı Mehmet Berk, "Vicdanen rahatım. Ben ömrü hayatımda yaptığım hiçbir işten pişman olmadım. Mehmet Ali Aydınlar'a dava açıyorlarmış. Bana yapılan siyasi baskıları, önerilen rüşvetleri hepsini anlatırım. Ben meslek hayatım boyunca hak, hukuk dışına hiç çıkmadım." dedi.
Davayı açarken kimseden bir emir almadığını belirten Berk,"Ben dosyaya, eyleme bakarım arkadaş. Ben şu meslekte 20 yıl boyunca hep şerefimle çalıştım. Kasıtlı hiçbir iş, hata yapmadım. Hepimiz insanız, hatalarımız olabilir ama o dosyada kasıtlı hiçbir hatamı bulamazlar. 400 sayfa iddianame yazdım, her bir sayfası doğrudur. Bir kastımı bulsunlar, gelip beni assınlar." ifadelerini kullandı.
Şikenin yapıldığını belirten savcı Mehmet Berk, "Herkesin bir kanaati var, herkesin görüp söylemediği şeyler var. O insanlar bu şike işlerini yaptılar, cezalarını çektiler. Kim diyebilir ki bu tapelere bakarak bu insanlar bu işleri yapmamıştır?"
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi